Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. srpna 2012 v 10:34® Scanix
-
troutkiller> jj, ten biocraft predchozi verze byl lepsi, vejdou se mi tam paradne krabky i vse co potrebuji a nevic je vice odlehcenej, proste letni s vetsim pokrytim kamuflazi, bohuzel jsem nenasel nikde odkaz…
- Neděle 5. srpna 2012 v 6:29® troutkiller
-
Scanix>To šímo neni špatný ale má malý a blbě udělaný kapsy
- Sobota 4. srpna 2012 ve 13:37® Scanix
-
troutkiller> tak ja preci netvrdim, ze simms neni spicka, ale jen rikam, ze dost slusnou „paradu“ udelas i s jinou vestou. Je fakt, ze ta impregnace se casem odpari i u drazsich, pokud ji vicekrat vyperes a jeste ke vsemu s avivazi
Ja mam ted Shimano Biocraft Fly Vest a fakt max spokojenost, vysla me na 900,– Je to predchudce teto: http://www.slaviaryby.sk/…-biovest-03/
- Sobota 4. srpna 2012 v 9:04® troutkiller
-
Scanix>No s tímto bych zrovna nesouhlasil.Vest se měl několik a nic moc až do toho Simmse.Simms super rozloží váhu po ramenech,je odvětranej,nepromokavej,má spoustu kapes do kterejch se vejdou i větší krabky na nástrahy.Tuhle vastu jen tak nevyměnim a když tak zas za Simmse.Na mouchu mám Airflo a i když je taky dobrá Simms je pořád jednička
- Sobota 4. srpna 2012 v 8:15® Scanix
-
troutkiller> myslim si, ze zrovna vesta neni az tak na kvalite bita…sice zamrzi, kdyz se rozjedou zipy, ale me se to nastesti nestalo u zadne vesty a vzdy jsem kupoval nejakou max do 1100 Kc. DAMacka mi drzela 6 sezon a ted ji vesele jeste pouziva kamos, kteremu jsem ji dal. Ted mam shimano, ktere az na par vylezlych niti vypada porad dobre. Horsi jsou teda treba prsacky, kde ta kvalita je hodne hodne znat…
- Sobota 4. srpna 2012 v 8:07® troutkiller
-
TOMMY CATFISH>To je jasný
Po dalších pěti pokusech se šmejdama si koupíš Simms kterej tě po sečtení výdaju za ty šméčka vyjde levnějc
Kdyby si někdy vlastnil pořádnou kvalitní vestu tak by si tu blbost o těch značkách nikdy nenapsal!
- Pátek 3. srpna 2012 ve 22:53® TOMMY CATFISH
-
dnes som si bol kupiť toto Pizeral som aj po iných ale tak nič extra som newidel a len za to že je na weste nejaka značka nebudem platiť 2× viac
- Pátek 3. srpna 2012 v 19:13® kubas
-
hank mosher> Vterinak, lak… Jak je libo
.
- Pátek 3. srpna 2012 v 18:46® hank mosher
-
ahoj vsem, chytate nekdo na mikro nymfy od berkley na nymfovejch hackach s tungstenovou hlavickou? potreboval bych poradit jak uchytite tungsten k hacku.dik
- Pátek 3. srpna 2012 v 17:12® pemalda
-
troutkiller>Pochybuju,že je tady někde v okolí.Tu už odnesla voda nebo ji někdo našel.
- Pátek 3. srpna 2012 v 16:15® troutkiller
-
pemalda>Vono je to fuk,pod novou bude v zimě hejno kormošu a je stejně vykydáno
Tento příspěvek byl editován 3.8.2012 16:17:02 uživatelem troutkiller.Hele ale bedna Illexu to je výzva né?
- Pátek 3. srpna 2012 v 15:18® pemalda
-
troutkiller> A stou krabicí kdoví kde ji je konec,ta už je kdoví kde,ale mam za to,že ji utopil o dost vejš a tam se řeka nedá tak snadno vypustit.
- Pátek 3. srpna 2012 v 15:14® pemalda
-
troutkiller>Když zvednou bubny,tak to nevadí,ale až je pak daj dolů jak dnes,tak než se nad nima naplní řeka a začne přetejkat,tak dole pod nima zatim odteče voda a valná většina rybiček co jsou na kamench v mělčinách kolem břehu se nestačí stáhnout na hloubku a za tu hodinu než se voda vrátí k normálu to maj za sebou.Dnes jich to odnesli stovky,byl k tomu ještě normálně malej stav,tak to trvalo celou hodinu než se to dole dalo do normálu.Odnesli to hlavně hrouzci a tlouštíci.
- Pátek 3. srpna 2012 v 15:03® troutkiller
-
pemalda>Nazdar poštáku
Hele nevim ale byl sem na mostu dvakrát když ty ledolamy dělaly a žádný mrtvolky sem neviděl
řekl bych že na tu řeku je zajímavější pohled když teče než když stojí a Tlouštákum co stojí pod mostem a čekaji na krmení to taky něja zvlášt nevadilo.Jo a vím o místě kde kámoš utopil krabici Illexu
- Pátek 3. srpna 2012 ve 13:11® osprey
-
pemalda> Foť to, ukaž to lidem. Zrovna u těch ledolamů se asi nedá nic dělat, ale často ty ryby zdechnou úplně zbytečně.
Víš proč tvrdím, že musí být napřed úplně blbě? Aby rybáři pochopili, že takhle už to dál nejde a začali se snažit, aby měli fungující vodu s rybama.
- Pátek 3. srpna 2012 ve 12:38® pemalda
-
osprey>Včera sem obětoval rybám hodně času.Vyrazil sem kolem třetí a vláčel až do půl jedenáctý v noci,nachodil sem hodně kilometrů a vyzkoušel mnoho míst.To že sem chytil to co chytil je pro mě za to co sem nachodil docela zklamání,obvzlášť když sem všechny ty ryby pochytal jen na dvou místech.Dnes sem vyrazil zkusit sumce po bouřce a samozřejmě sem žádnýho nechyt.Když sem přišel k řece,tak byla úplně vypuštěná,tak sem místo chytání hledal woblery-nic sem nenašel,všude jen stovky mrtvejch rybiček.Smutnej pohled.Hodinu vypuštěná řeka a takový škody.A to jí tady letos takle vypouštěj každej týden kvůli opravě ledolamů.
- Pátek 3. srpna 2012 v 11:27® osprey
-
pemalda> Já mluvil o řece výš, tam jsou ty ryby ještě dál od sebe. Tohle tady za den nenachytám. A pokud by tu byly lepší fleky, veřejně ani nepřipustím jejich existenci.
Byl letos den, kdy šly štiky. Radši se neptej na velikost, styděl jsem se za to, že je chytám.
Ano, mohl bych nachytat dost ryb, ale UL nádobíčko tahám většinou až v prosinci. Tak radši sednu do auta a jedu někam dál. Tam se vždycky utvrdím, že s těma rukama to ještě tak hrozný není – když tam něco plave, většinou si na rybu sáhnu.
- Pátek 3. srpna 2012 v 9:13® troutkiller
-
SURF>U nás je to stejný!Když řeknu na hovno tak to moc nesedí páč skutečnost je jaště horší
- Pátek 3. srpna 2012 v 8:48® SURF
-
osprey> Myslím, že je to tragedie o čtyřech dějstvích. Jaro, léto, podzim, zima.
- Pátek 3. srpna 2012 v 8:39® SURF
-
osprey> Někde jsi psal, že musí být hůř, aby bylo líp. Myslíš, že to hůř už tady u „mě“ nastalo? Devět vycházek a čtyři okouni.
Jak čtu příspěvky, tak zjišťuji, že pravděpodobně dravé ryby ještě někde jsou.
Ta nas..... po ČR je nerovnoměrně rozložená. Myslím, že kdyby bylo všude tak dobře jako u „mě“, tak by se možná už něco dělo.
Asi se v důchodu budu muset někam odstěhovat. Tedy pokud se ho dožiju.
Tento příspěvek byl editován 3.8.2012 08:40:00 uživatelem SURF. - Pátek 3. srpna 2012 v 8:30® SURF
-
pemalda> Pokud se mi v minulosti podařilo takto zachytat, tak jsem tomu říkal jatka.
Letos devět vycházek a čtyři okouni.
- Čtvrtek 2. srpna 2012 ve 23:22® pemalda
-
osprey>Dobře to máš tady přečtené.Dnes sem byl zavláčet a výsledek-dva okouni kolem 20 a nějaký menčí,jedna kudla,dva candátci kolem 40 a bolen kolem 50 a ještě tři tloušti tak 40čísel
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 19:36® cormaxx
-
Každej si upravuje rotačky podle svého gusta. Ruská úprava …
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 15:08® TOMMY CATFISH
-
troutkiller> oj to ona bola už lapena pred 2 a pol rokmi
nastraha bola ta najlepšia aka je
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 15:06® TOMMY CATFISH
-
kubas>
no asi tak
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 15:05® TOMMY CATFISH
-
Scanix>
noo tak
- Čtvrtek 2. srpna 2012 ve 14:20® Scanix
-
osprey> jasne, ja vim, ze to neni med, reka je to mensi a uz vubec s limitovanymi zdroji. Nekdy mam rad zmenu, jen tech prilezitosti je malo, mam ty lovy vetsinou moc hekticke a vyrazim na rychlovky, kdy nechci travit moc casu cestovanim…
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:40® osprey
-
Scanix> Ale jo, přijeď se někdy podívat. Budeme se snažit o okouna 20+ (když budem dost chodit, tak ten by se určitě chytil), pokud budeme mít štěstí, chytíme nějakou kudlu, candátka kolem 40 nebo dokonce bolena. Jsou tu i půlmetroví, jeden by mohl mít i k šedesáti.
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:19® Scanix
-
osprey> ten zajem je tu uz nekolik let a fakt enormne stoupa pocet vlackaru, driv jsem sotva potkal cloveka, dnes jich chodi cele skupiny, zvlaste nova generace ma dostupnejsi nastrahy a informace, roustou pred ocima, i rybarsky, takze to lepsi nebude, nastesti se porad da vyzobat nejaka ta fishka, kdyz se clovek chvili snazi a jeste porad jsou mista, kam lidi moc nezajdou, je to ale jen otazka casu…Jinak jsem cestou z Berouna mel nutkani se stavit v Pisku, ale zena v aute usnula, tak jsem ji nechtel budit, zrejme bys stejne nemel cas a vim, ze to mesto te nelaka, no byla by to takova hura akce, tak treba jindy
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:13® osprey
-
Scanix> Kdyby tam byli tři lidi, otočil bych se, sotva bych je viděl. Už takhle jsem měl tisíc chutí to udělat. No a vědět, že dva z toho jsou kamarádi, došel bych pokecat bez prutu.
Ostatně nestěžuj si na přílišný zájem – děláš tomu reklamu denně.