Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:00® Scanix
Scanix

osprey> vsak jo…ja bych se pridal, byl jsem mimo, takze by byl asi jinak prohazeny trema lidmi…vlastne kdo vi kolika, tady jsou na nektere fleky mistenky, zacina to byt az nesnesitelne…tak jsem si odskocil na Berounku za Tarnem, jenze rodinne duvody me primeli se zase rychle vratit, nenadelas nic…

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 10:44® osprey
osprey

Scanix> Nebyl jsem sám, chytal jsem flek proházený dvěma lidmi. Chtěl ses přidat?

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 9:17® troutkiller

TOMMY CATFISH>Ta roštěnka byla taky na rapalu?Po zvětšení fotky bych řekl že minimálně na Illexe:-))

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 0:37® kubas
kubas

TOMMY CATFISH> Shad Rapy nefungují, to je nesmysl :-D .

Středa 1. srpna 2012 ve 23:27® Scanix
Scanix

TOMMY CATFISH> vsak jsem ti to rikal uz davno ;-)

Středa 1. srpna 2012 ve 23:26® Scanix
Scanix

osprey> jak jsi dopad s boleny? Zase sam ;-)

Středa 1. srpna 2012 ve 23:16® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Scanix> :-) ked som ich zbadal tak som sa po nich wrhol ako sup :-) a dnešná skúška shad rapy :-) funguje :-) je chytľavá :-)

foto/diskuze/privlac/2012/th-img49801.jpgfoto/diskuze/privlac/2012/th-img49802.jpg
Středa 1. srpna 2012 ve 23:02® osprey
osprey

cormaxx> Neměl.

Středa 1. srpna 2012 ve 22:19® Scanix
Scanix

Piscicapus> to zni moc hezky, uz ted se na ty zlidovele baje az legendy tesim ;-)

Středa 1. srpna 2012 ve 20:50® cormaxx
cormaxx

osprey> Neměl si,prosim, v ruce Team daiwu 50–120g?

Středa 1. srpna 2012 v 17:27® Piscicapus

Scanix> no jo, ale všichni vědí na co lovíš a osobně používám trochu jinačí šidítka. Proto by to asi nevyšlo, každý by totiž věděl, odkud vítr vane.
Dalším problém vidím ve své plachosti, tudíž bych byl nerad focen v celé své rybářské nahotě.
Takže to bude nejspíš tak, že se o tom bude mluvit, dlouze a dlouho mluvit a položíme tím základ pro vznik bájí a pověr o našem lovu. Nakonec zlidovíme i v písničkách (samozřejmě lidových).

:-) :-)
Středa 1. srpna 2012 v 17:06® Scanix
Scanix

Piscicapus> spravne, muzeme tomu jeste napomoct, ze zaskle ryby ti predam zdolat, uz takhle delaji jini a i snad pri zavodech, ja o tom radeji nechci vedet ;-)

Tento příspěvek byl editován 1.8.2012 17:06:45 uživatelem Scanix.
Středa 1. srpna 2012 v 17:04® Piscicapus

Scanix> napsal jsi to správně, ono je to všude stejné a nejdůležitější je, když jsou lidé spokojeni a vzájemná úcta jim není cizí a tak…

Těším se na ryby a na klid a doufám, že zdolám/udolám více ryb než ty!!! To proto, aby dav zíral trochu i jiným směrem.

:-) :-)
Středa 1. srpna 2012 v 16:39® Scanix
Scanix

Piscicapus> poteseni je i na me strane a o tom hlidani, treba vi proste proc, poklad, nepoklad ;-) Ba ne…ono je to asi vsude stejne a tak to ma byt, kdyz je to dobre ;-)

Středa 1. srpna 2012 v 16:32® Piscicapus

Scanix> a nejvíc si hlídá mě, protože jsem její poklad.

:-D :-D

V každém případě by to mělo být zajímavé, alespoň z mého pohledu, takže se i těším.

Středa 1. srpna 2012 v 16:04® Scanix
Scanix

Piscicapus> jasny, manzelky si hlidaji to sve a dusledne, toho jsme si vedom :-D Tak snad ;-)

Středa 1. srpna 2012 v 15:53® Piscicapus

Scanix> zatím je času dost, ale jak se termín přiblíží, tak se domluvíme konkrétně.
Zhatit by se to nemělo, protože v tom má prsty i manželka. A věř, ta si to hlídá…

;-) ;-)
Středa 1. srpna 2012 ve 14:36® Scanix
Scanix

troutkiller> ja ti nevim, vzdy mam pocit, ze to bude slabsi a slabsi a vetsinou i je, ale taky spis doufam, ze se povede neco, co si tu fotku zaslouzi ;-)

Středa 1. srpna 2012 ve 14:32® Scanix
Scanix

Piscicapus> zrovna predevcirem, jak jsem te tu zahlid, jsem ti chtel psat, ale nenapsal…jsem rad, ze se to rysuje, snad to nic nezhati ;-)

Středa 1. srpna 2012 v 9:53® Piscicapus

Scanix> Petře, už se těším na přelom září a října. Vypadá to, že to konečně vyjde.

Středa 1. srpna 2012 v 9:52® Piscicapus

troutkiller> v těchto vedrech se na kole pokaždé zpotím vocamcať až pocamcať, že to ze sebe doma ani nemohu stáhnout – humus.
A k tomu ti bruslaři/bruslařky – tuplovaný humus!

;-) ;-)

No a právě proto, že je šimáno tak chytře oplácané plastem, ho zbožňuji. Je to vrchol dokonalosti ve spolehlivosti. Nakonec asi znáš můj příběh.
Zvláštní, že u Abu nevím, co je to plast.

Středa 1. srpna 2012 v 6:32® troutkiller

Scanix>Nevim proč ale už se nemužu dočkat toho Srpnového a zářiového:-)) )

Středa 1. srpna 2012 v 6:29® troutkiller

Piscicapus>Kámo pro mně je dovolená ve formně ležení u moře na pláži uplně děsná představa:-(( Na kole mi vedro neva ale nesmíš zastavovat:-)) Jinak co se multíku týče tak letos sem ho ještě nevyvenčil,páč nebylo proč:-(( To s tím ulomeným tentononc se mi u Daiwy nevim proč ještě nestalo,asi nepřítomnost plastu v motátku:-)) )

Tento příspěvek byl editován 1.8.2012 06:30:40 uživatelem troutkiller.
Úterý 31. července 2012 ve 23:53® Scanix
Scanix

jinak tu mame konec mesice, tak i ukoncene album :-) http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/

Úterý 31. července 2012 ve 23:48® Scanix
Scanix

TOMMY CATFISH> SSRko za 1.5eura bych bral

Tento příspěvek byl editován 31.7.2012 23:51:42 uživatelem Scanix.
Úterý 31. července 2012 ve 23:48® Scanix
Scanix

TOMMY CATFISH> dobrej kauf ;-)

Úterý 31. července 2012 ve 21:55® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

dnes na nakupoch vyšli ma celkom na 3 eurá :-)

foto/diskuze/privlac/2012/th-img49772.jpg
Úterý 31. července 2012 v 19:01® Futureriver
Futureriver

zdar tak za:

1.) nová 0,19 powerpročko doma,300m jen za 700Kč :-)

2.) tropy jsou fajn co se Vám furt lidi nelíbí, buď je Vám zima a nebo zase teplo :-D

Úterý 31. července 2012 v 17:30® Piscicapus

troutkiller> vůbec nechápu, jak se někdo může radovat z tepla a těšit se na pařáky. Asi jsme nepřizpůsobiví (ale bledé tváře) a vybočujeme z davu…

Tak jsem si vzal, jen tak z análu, do ruky MP šimáno a jak si tak točím, najednou koukám, řadič neřadí. A jako zvědavý šťoura jsem se dal na průzkum a zjistil, že je prasklá matka, co drží takového toho tamtoho červíka, co drandí tam v tom, jak se to tentonoc točí a je to hřídelovité s drážkou a pohání to skrze onoho tamtoho červíka řadič. Snad jsem to napsal srozumitelně, ale jsi klučina bystrý a MP znalý, že?
Vzal jsem tedy tu plastovou matku a přitentočkoval ji kyanoakrylátovým tentočkovačem, snad to bude držet a jsem zvědav, čím mě příště skvělé šimáno mile překvapí. Nebylo by to poprvé a věřím, že tímto to nekončí.

Úterý 31. července 2012 v 15:07® troutkiller

Piscicapus>Máš recht!Taky mě neba když jdu na záchod a sem mokrej jak myš:-((