Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 21:53@ Big Mike
-
Jaryn: tak tos byl na dobrých místech ve špatný čas
Dojels až ke Kavalieru? Nabo před do zatáčky co se dělí cesta a řeka? . Já dnes pod Veselím na tu velkou a zase spadla asi o 20 cm výškově voda a krom malého candátka a mého prvního jesena na woblírka (RH 4cm – vlastní) ani ťuk. A přitom honili tloušti i boleni jak diví. ALL: dělám si krabičky z papíru, pro každého woblírka či třpytičku vlastní apartmá¨:) Odpadá motání trojháčků. Když je krize, vejdou se do jednoho kupé dva a to rozmotáte za chvilku. Krabičky nabarvím, popíšu a mám přehled. Nosím po kapsách, tudíž ani v proudu není problém přehazovat nástrahy. Bágl s rezervou na zádech a je to............................. Ráno jedu pod Doubí do proudů – snad se nějaký mírový candoš splete. Už mám komplex.
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 21:50® jiris
-
jaryn – máš zprávu
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 21:48® jiris
-
Big Mike – chceš radu, změn revír
- Čtvrtek 29. července 2004 v 18:01® Chose
-
Dneska sem zase vybouch. totalne sem vyhorel. nechyt sem ani plotici. to uz je podruhy po sobe,co se mi s feedrem nazadarilo. nevim jestli nezkusit plavacku…
- Čtvrtek 29. července 2004 v 16:30® jaryn
-
jiris: máš tam odpověď , jinak SSG mi sedí lépe. Dědek: to musíš mít plnou tašku karbiček. Jak se v tom vyznáš? Já to mám naházený v krabičce a nedělám si vrásky. Mám dokonce poudro od Cormorána. Jsou tam dirky do, kterých se zasouvají trojháčky, ale nějak jsem to přestal používat.
- Čtvrtek 29. července 2004 v 16:25® jaryn
-
Big Mike: Dostale jsem se do Sobíku až v11,30. neznám to tam. Jel jsem na Bechyň a za mostem jsem uhnul do prava ke Kavalieru. asi po 1 km jsem zastavil. Nádherná voda. Spousta fleků od kaprařů, ale jinak zarostlé, popadané stromy. Byl jsem tam hodinu,ale nedrancoval jsem. Ryby moje nástrahy nechtěli, mám ale pár hezkých fotek.
- Čtvrtek 29. července 2004 v 9:43® Dědek
-
Sedum,Jiris : používám plastové krabičky od filmů.
- Středa 28. července 2004 ve 20:43@ Big Mike
-
Tak včera večer pod Roudnou bez ťuku. Dnes ráno v 5.00 u vody. Bylo to vstávání jak mučení – rok od roku horší. Ale vstal jsem a již mě tak divně píchalo v podbřišku. Vyrazil jsem na řeku, za slepé rameno pod Sobíkem. Ani ťuk, tak jsem promrskl slepé ramínko – dostal jsem hlášku, že tam loni vytahali asi 100 štik. Ale nepoživatelných – smrděly. Ani ťuk. To se již hlásily střevní problémy. Znáte to? Přijedete k vodě a jde to na vás? Absolutně zkažená vycházka. Nemám rád někde za pařezem dělat hromádku, tak to držím dom, potím se, kroutím a nesoustředím se na ryby. Takže jsem to v 7 zabalil a stavil se v oblíbené zatáčce – co kdyby. A taky že jo. Na twistra od Berkleye 7 cm(hnědý tělo, bílý ocásek) jsem asi na 8 nához zapnul štiku. Brzda proklouzala, což vždy znamená nadmírovku a pěknou
Jasně že bez podběráku(co jako RS ho budu tahat
, tak jsem párkrát přitáhl, popustil, poklepal po hlavince (jo, jsem magor) a když byla zralá, šup s ní z vody. 70cm – móóóć hezká. V tu ránu jsem neměl žádné tlačenkové problémy, sbalil jí a mazal dom. A teď mám ženu na zpívání, tak sedím doma a hlídám kluky. . Jaryn: tak jaks to tu zplundroval? ...................... POŘÁD NEMÁM CANDÁTA!!!!!!!!!!!!! Na Lužnici moc nejdou. Sem tam někdo na rybku. PORAĎTE!!!!!
- Středa 28. července 2004 ve 20:07® jiris
-
DaH – kdy jedeš do té Itálie? Ten seriál vyjde už v srpnovým číslu? Kdy dělá brách závěrečky? Já 17.8
- Středa 28. července 2004 v 19:33@ sedum
-
S krabičkami na třpytky mám taky velký problém a zatím jsem na žádné pořádné řešení nenarazil.
- Středa 28. července 2004 v 18:21® jiris
-
Teď jsem pokoupil rotačky, dvojky atd. Jaké používáte krabičky na rotačky, aby se vám vzájemně neškrábaly, mám zkušenosti, že se o sebe celkem dost škrábou a to se mi vůbec nelíbí. Sem líný dávat to do fóra
- Středa 28. července 2004 v 18:19® jiris
-
All – NA CHYTEJ SE DAJÍ POUŽÍVAT ÚČTY, ZPRÁVY, KTERÉ SI PŘEČTE JEN UŽIVATEL, KTERÉMU JI NAPÍŠI. jaryn – HLAVNÍ STRÁNKA CHYTEJ A JE TO V PRAVO DOLE NA NEJČTENĚJŠÍ, PŘIHLÁŠENÝ UŽIVATEL. Takže ti skeletor nevyhovuje
Já buď aspire, nebo antares
Ale až příští rok, mě se ten skeletor nic moc nelíbí, ale chytání jsem nezkoušel, kámoš ho má tak ho promrskám. Podle tebe je SSG lepší, jo? Víc ti vyhovuje.
- Úterý 27. července 2004 ve 23:29® jaryn
-
BIG Mike. Zítra jedu brzo ráno do Budějovic. Počítám, že bych vše mohl vyřídit do 9,30 a pak pojedu „vydrancovat“ soběslavské vody.
- Úterý 27. července 2004 ve 23:08® jaryn
-
tak jsem dostal 3 okouny. Se Skeletorem nejsem moc spokojen. je to jiné než SSG, tvrdší špička, delší rukojet. asi půjde do světa. Jiris: jak se tam dostanu? Když kliknu na Chytej tak mám dole UN Lipno.
- Úterý 27. července 2004 ve 20:01® jiris
-
jaryn – přečti si zprávu na účtě (zde na chytej)!! Hlavní stránka v pravo dole (můj účet).
- Úterý 27. července 2004 v 11:08® jaryn
-
není co psát. včera jsem byl na pivu s TR a dnes to jdu vyzkušet s novým skeletorem. Ale nevím ještě kam. Big Mike ty jseš rozený básník. Rybáři jsou závistiví, ale přeji ti abys něco velkého chytil. To si pak počtem.
- Úterý 27. července 2004 v 9:35® Dědek
-
Sedum : oboje
)
- Úterý 27. července 2004 v 9:15@ sedum
-
Chlapi, je 9:15 hod.,to se všichni flákáte doma nebo surfujete v práci?
- Pondělí 26. července 2004 ve 23:09® jiris
-
Jo candát neskáče, teď sem si to přečetl v klidu, smě v táhl do děje jak kdybych tam s tím prutem stál já, a já tam měl candáta
- Pondělí 26. července 2004 ve 23:08@ Big Mike
-
DaH: tak pod Špačkárnou někdo chytil sumce 150 –170cm – prameny se různí. Až toho chlapa potkám, vyzvím co a jak. Prý mu to 2× utrhl, než ho dostal. Asi je to ten „můj“ trhač.
- Pondělí 26. července 2004 ve 23:08® jiris
-
Big Mike – co tam bylo štika nebo candát? Asi štička, že. Já dnes dva ca přes 60 a dva 50. jinak nic
- Pondělí 26. července 2004 ve 23:05@ Big Mike
-
Včera 2 sumečci okolo 40cm na tw – fluo a 3 candátci okolo 30cm. Při kontrole jsem dostal tip na candátí místa. Tak dnes v plné zbroji v 18.00 na místě. Po půl hodině za padlým stromem rána jako od koně, brzda řvala jak nebohý v Pečkárně – byla tam! Stál jsem v proudu a jen lehce přitahoval brzdu. Obrátila se proti proudu a hurá do stromu. Rukou jsem přidržoval cívku, párkrát trhla hlavou a 0.12 fireline držela! Pak se rozjela a skočila! Rozklepaly se mi kolena – odhadem dost přes metr!!!! Ještě jsem jí kontroloval, když opět zamířila do stromu, přidržel jsem cívku a jen to luplo. Klepal jsem se jak raltík ještě půl hodiny a nebyl schopnej navázat. Pak jen tak pro klid prohodil opět okolí a šel dolů vodou. Snad tam zůstane. Za hodku ještě bolena a tlouště – oba 50 cm. Takže trošku kompenzace. Ale dám jí den dva a jdu po ní znova. Snad tam ještě bude, potvůrka.………. Volal Láďa – shání rousniceJ
- Pondělí 26. července 2004 ve 14:06® jiris
-
jaryn – šak dáme sranda match na piláku
- Pondělí 26. července 2004 v 11:46® HaD
-
ALL: tak se tady mějte všichni fajn, za týden jsem tu zase zpět „jako na koni“
- Pondělí 26. července 2004 v 9:56® jaryn
-
Jiris: seš lepší. Jednooký mazi slepými králem.
- Pondělí 26. července 2004 v 8:23® HaD
-
jaryn: nemohl jsem spát!
- Neděle 25. července 2004 ve 23:13® jiris
-
35 bodou – 35 ca na bílou gumu. A čtyři asi vyplý cejni. To mě taky štve, že zjištuji že mám čím dál tím méně času na mouchu.
- Neděle 25. července 2004 ve 22:45® jaryn
-
DAH: máš už cestoní horečku?
- Neděle 25. července 2004 ve 22:44® jaryn
-
jiris: nětreba závodit. Vrátil jsem se v 9 a jediním výsledkem bylo, že jsem sebou 2× praštil a budu lepit prsačky. Jinak jsem asi 2 roky muškařil jen tlouště na Lužnici. Pak se kamoš odstěhoval a já cajk prodal a ted jenom vláčímUž jsem si s muškařinou několikrát pohrával, ale dospěl jsem k názoru, že na to není čas.
- Neděle 25. července 2004 v 17:47® jiris
-
jaryn – do kolika budeš vláčet? Abych tě trumfl. Já jedu tak od osmi do jedenácti. Kdo vyhraje? co cm – to bod, a nepodváděj