Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 30. července 2012 v 18:35® troutkiller
-
Piscicapus>Vlasec na Sumce??Neblázni
Mono je prutažný a na Fouscích k ničemu!Leda jako pojistka proti kartáčum na poslední metr.
- Pondělí 30. července 2012 v 17:44® Piscicapus
-
Futureriver> jaképak dilema, když je to tak snadné. Zůstaň u osvědčeného.
Jedno však nechápu, a to, že dost lidí řeší průměr vlasce/šňůry. Víc než průměr je důležitý jiný parametr – nosnost. V některých částech světa se jako hlavní parametr uvádí právě nosnost (z vlastní zkušenosti vím, že reálná a ne vycucnutá z malíčku).Jo a co se vakáknout na šňůru a použít vlasec?
- Pondělí 30. července 2012 v 17:20® Futureriver
-
ahoj lidi, chtěl jsem se vás zeptat, na sumce na vláčku mám Penna 360 Slammer mám na něm 0,19 Power Pro po 2 rocích začíná krapet chlupatět.. přemýšlím zda vydrží nějakýho sumce až se zadaří letos, v loni zvládla 129ku. Teď o víkendu jsem byl zas na sumcích, záběr sice přišel ale když jsem se ho pokusil trochu ubrzdit tak se vyhákl (asi to měl za kraj tlamy nevim) ale každopádně si plul po svým) . mno teď konečně o co mi jde, buď jestli pořídit náhradní cívku a na ní dát silnější pletenku a tu 0,19 si nechat zatim a na druhou cívku buď Power Pro 0,28 – ale s tím asi moc nenahodim zase.. ( napadla mě WFT STRONG pletenka kde u 0,18 udávají 22kg a 0,25 39kg) ale zas nevim zda se to za tu cenu vyplatí nebo příští rok taky začne chlupatit přece jen vyjde na dvojnásobek co Powerpročko..) a tak mám dilema no
Tento příspěvek byl editován 30.7.2012 17:21:49 uživatelem Futureriver.Uměl by mi někdo rozumně poradit?
- Neděle 29. července 2012 ve 14:05® Nils Master
-
sharkcom> to jo, ale vložky byli taky
, teda spíš hadry a to 3×, kolega 2×…
- Sobota 28. července 2012 ve 23:46® osprey
-
TJSS> Všichni chtějí všechno hned. Ani tady velká ryba dlouho nevydrží. Poslední byl Maletický krokodýl. A to už je let.
- Sobota 28. července 2012 ve 20:49® TJSS
-
osprey: vím, ale tenkrát nebylo pletenek atd…, zápřah velký ryby byl srdcervoucí zážitek a motlitba k úspěšnému zdolání na laminát a silon v cívce. Dnes už je rybář dle mne z velké části vyhrávající předem. Chybí mi rybařina příběhů, kdy se mluvilo o tom kde a jak velká ryba číhá, rok od roku se o nich vědělo, ale nikdo je nepřemohl. A když už, byla to vyprávěčka u které se tajil dech…A příběh ryby a lovce se prodlužoval, dnes už tohle moc není. To mi chybí asi nejvíc…
- Sobota 28. července 2012 ve 20:24® TOMMY CATFISH
-
toto su moje hladinovky ale newem či budu dobre plávať ešte som ich neskúšal ale olovo som dával tak ako to majú cultivy
Tento příspěvek byl editován 28.7.2012 20:24:55 uživatelem TOMMY CATFISH. - Sobota 28. července 2012 ve 20:23® troutkiller
-
Scanix>Tak to máš pravdu!Na Orlasu hladinovky chytá kde kdo a Okouny už vubec nezajímaji
Jo byla doba tak před třema rokama kdy byl Popík vražedná záležitost!Včera sem popadl pár novinek od Yo-zuri tak sem zvědavej jak na podzim pošlapou
- Sobota 28. července 2012 ve 20:20® TOMMY CATFISH
-
Scanix> tak ako ty píšeš na prechytaných vodách sú typy s hrkálkami už nezaujímave ale toto nemá žiadne guličky a jeden pán mi to odporúčil zajtra ideme chytať spolu a on chcel tiež tn vob lebo používal ho ale utrhol ho a nemohol ho zohnať a ja som zohnal tento kúsok
- Sobota 28. července 2012 ve 20:18® Scanix
-
troutkiller> no ja bych nerek, ze to ryby posledni roky zveda, mam dojem, ze hladinovkam u nas skoro odzvonilo, resp. letos nemam rybu na popa, proste nic, par ataku, ale ryba zadna.
Obecne hrkaci woby nemam rad, na prochytanych vodach to doslova plasi ryby
- Sobota 28. července 2012 ve 20:13® troutkiller
-
skwor>Máš recht,jak na ten zázrak koukám nestál víc než stovku
Po pár letech chytání na Ownery a Skitter Walky bych řekl že ryby nejvíc zvedá ze židlí zvuk tý kuličky.
- Sobota 28. července 2012 ve 20:11® TOMMY CATFISH
-
skwor> ano na bolene skušal som ju dnes na rieke Torysa ale tu su len jalce sice ich nástraha zaujímala ale boli malé neodvážili sa zaútočiť
- Sobota 28. července 2012 ve 20:09® skwor
-
Scanix> Jenomže ty fachají hlavně díky těm kuličkám uvnitř. Tohle bych tipoval na nějakou tvrzenou pěnu a tam by k tomu pohybu asi pomohl leda ten tvar…
- Sobota 28. července 2012 ve 20:09® troutkiller
-
Scanix>Mám něco podobnýho od Zo-Zuri,šmajdá to po hladině sem a tam jak nalitej banán
- Sobota 28. července 2012 ve 20:08® TOMMY CATFISH
-
troutkiller>
a ja idem zajtra na Ružín tak ho preverím:)
- Sobota 28. července 2012 ve 20:06® troutkiller
-
TOMMY CATFISH>Jasně že si dělám prdel
)Ale mohl by si zas po dlouhý době napsat nějakou zamilovanou
)
- Sobota 28. července 2012 ve 20:06® Scanix
-
skwor> urcite, bude to neco jako Owner Cultiva ci Skitter Walk…
- Sobota 28. července 2012 ve 20:04® skwor
-
TOMMY CATFISH> Hladinovka?
- Sobota 28. července 2012 ve 20:03® TOMMY CATFISH
-
troutkiller> hej to fakkt ?
- Sobota 28. července 2012 v 19:59® troutkiller
-
TOMMY CATFISH>Je to muj zamilovanej wob
)
- Sobota 28. července 2012 v 19:40® TOMMY CATFISH
-
KOVMASTERS JERK BAIT 8 cm 10 g má niekto vyskúšané ?
- Sobota 28. července 2012 v 19:30® troutkiller
-
Kazan>Tak to máš vlastně 3000
Ta klička je fakt tlustá mezi prsty
Musim obvolat truhláře a provedu tuning,normál ručka z mahagonu by mu slušela moc!
- Sobota 28. července 2012 v 18:29® Kazan
-
troutkiller> tak jsem si dnes z hlavního města přivezl zaubíka cf ve dvojtácu, zatím se to jeví slušně, zítra jde k vodě. Jinak souhlas s tou kličkou, je dost velká a ta pěnovka??? Jestli vše bude ok dostane to určitě nějaký tunig, patrně vypidlám něco ze dřeva.
- Sobota 28. července 2012 v 8:25® sharkcom
-
Nils Master> nepší jak vložky u nás na řece, né?
- Pátek 27. července 2012 ve 20:58® Nils Master
-
nedavno Lín, včera na přívlač Hrouzek
Tento příspěvek byl editován 27.7.2012 20:58:48 uživatelem Nils Master. - Pátek 27. července 2012 ve 2:09® osprey
-
TJSS> To jsme se narodili všichni. Před 20 lety, když jsem začínal, bylo ryb mraky a to si staří rybáři stěžovali, že už je to bída.
- Čtvrtek 26. července 2012 v 19:53® TJSS
-
David Havlíček: Chatu? Tak to nejspíš někde u Majdaleny, u Pilaře? Jez smrti… Letos tam od zahájení nic extra nebylo a po týdnu se dozvídám, že odnesli hodně „šedesátek“. Bohužel… Moje praxe je taková, že kudly jsou a pobaví po celém toku, jinak okouni samotáři(nehezky zbarvení) a ouklejky… Zrovna nedávno přijel dovolenkář a povídal, že jezdí pravidelně a že nad Pilařem a dál proti proudu kdysi nebyla metrovka problém, škoda, že jsem se narodil do pozdější doby.
- Čtvrtek 26. července 2012 ve 14:04® HaD
-
TJSS> tu oblast miluju. Naši tam mají chatu a roky jsem to tam plenil a docela úspěšně. Roky plynou a já už tam moc nejezdím, ale měl bych
- Středa 25. července 2012 ve 14:33® osprey
-
troutkiller> To víš, je to tak. Stačí poslední feedrovačka – mám skotskou Daiwu, ale musím chytat laciným běžným prutem, abych měl další kus cajku do Duelu.
- Středa 25. července 2012 ve 12:07® TJSS
-
osprey> Byl bych rád, Lužnice či Staňkovák, je k mání…Lužnici jsem nevěřil vůbec a on opak, stala se rájem-tedy ta HORNÍ. Je třeba přežít trocha bolesti od kopřiv a naskytnou se krásný místečka. A dotaz: Když už jsem rybám ukázal vše co má twistrový ocásek, dá se přechod na kopyto považovat jako změna nástrahy? Nebo přejít úplně, např. na woblera?