Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 20. července 2012 ve 13:59® troutkiller

azmikamuran>Ten navi bych dal větší,vezme to větší ryba a pak je každej metr šnury dobrej.

Pátek 20. července 2012 ve 13:54® azmikamuran

osprey> Já mám sportex carboflex 2707 na sumčí přívlač s daiwou seagate a chci nejaký 60g prut tak se rozmýšlím jestli koupím carboflex 2703,protože rybařím hlavně na Slapech kde je hloubka,těžší gumy a woblery.Nebo r nessu 70g,je jasný,že je lehčí než sportex,není sice tak bytelná,ale asi by to stačilo.Dal bych na to 3000 r nessu naviják.

Pátek 20. července 2012 ve 13:32® osprey
osprey

azmikamuran> Ahoj. Moc si vybírat nemůžu a taky bych se roztrhal. Vyzkouším ročně jen pár kousků náčiní od firem, které pochopily, že kromě jiného jsou naše Duely i slušná reklama.

Můj přístup k těm novinkám je mnohem omezenější než to vypadá.

Ale R'Nessa bude lehčí, Sportex bytelnější. Jukni se taky na délku rukojetí – dá se to snadno spočítat z obrázku v katalogu.

Pátek 20. července 2012 ve 13:24® troutkiller

azmikamuran>Vidíš vidíš:-(( Každýmu sem to tady na tý židly řikal ale je to marný:-)

Pátek 20. července 2012 ve 13:11® azmikamuran

troutkiller> Já byl pracovně minulý týden u Lovosic,jak jsem psal níže,tak mi tak pláchnul velkej kluk,moje hloupost-nepřekovaný wobler.Podle domorodce,který tam chodí a viděl to,tak byl na přívlač asi trofejní.

Pátek 20. července 2012 ve 13:01® troutkiller

azmikamuran>zdarec:-) Pár Fousku se na Otavě laplo ale neni to žádnej velikostní ani množstevní masakr:-((

Pátek 20. července 2012 ve 13:00® troutkiller

skwor>Já sem ho kupoval na moře na takovou lehčí vláčku:-)) Je fakt že dyzajn nič moč ale chod je excelentní!Jen pozor pro potencionální kupce 3000 nová má cívku velkou jako stará 4000!!!

Pátek 20. července 2012 ve 12:31® azmikamuran

troutkiller> oprava- se sumci nahoře

Pátek 20. července 2012 ve 12:29® skwor
skwor

troutkiller> Nedržel, přece jenom při výběru dám i na vzhled a proto jsem se o tuhle věc ani nezačal zajímat :-)) Na druhou stranu jsem ještě ani nestačil pořádně zajet Technium.

Pátek 20. července 2012 ve 12:29® azmikamuran

troutkiller> Nazdar,jak to vypadá sumci nahoře?

Pátek 20. července 2012 ve 12:09® troutkiller

skwor>Zdar lovče:-) Už si držel v ruce novej ZauberCF?To je teprv síla,navi super ale tu kličku brzo ořežu:-((

Pátek 20. července 2012 v 9:30® skwor
skwor

osprey, cormaxx> Tenhle chodil pěkně, ale to madlo kličky je strašně silné, nesedne mi do ruky. Zato Zalt arc ve 40ce působil dojmem hodně nekompromisního navijáku s dobrou brzdou, ten bych využít uměl :-)

Pátek 20. července 2012 v 7:55® azmikamuran

osprey> Ahoj,nemáš zkušenost se srovnáním prutů Sportex Carboflex NG 2703 60g versus Daiwa R"Nessa 270 30–70g ? Dík.

Pátek 20. července 2012 v 6:00® sethy
sethy

Prichy> Viděl jsem, pěkné to je, možná něco vemu na zkoušku (ikdyž tu ryby očividně nejsou)

Čtvrtek 19. července 2012 ve 21:11® osprey
osprey

skwor> Já viděl Grand Arca, kde ten uhlíkovej kousek kličky vlepili nakřivo a madlo se pak člověku kroutilo v ruce jak živý.

Čtvrtek 19. července 2012 ve 21:09® cormaxx
cormaxx

skwor> mě právě ten chod přišel malinko „lepivej“. Možná jen nerozchozenej nebo horší kus.

Čtvrtek 19. července 2012 ve 21:08® cormaxx
cormaxx

skwor>Já si zvyknul na fujitsu quartz,takže s tim bych problém neměl:-)

Čtvrtek 19. července 2012 v 19:50® skwor
skwor

cormaxx> Mě se hodně líbil chod (asi v porovnání s mým RA, který už má do hladkého daleko:-) ), ale vůbec mi nesedlo to široké madlo kličky.

Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 19:51:39 uživatelem skwor.
Čtvrtek 19. července 2012 v 19:18® cormaxx
cormaxx

skwor> Mě ten grand nějak neoslovil. Takhle,ne za tu cenu co stojí. Koupit ho na ebay za polovinu,tak ho na utahání koupim.

Čtvrtek 19. července 2012 v 19:15® kubas
kubas

skwor> Njn, těžký to život vláčkaře :-D .

Čtvrtek 19. července 2012 v 18:06® skwor
skwor

kubas> Mě se to rozleželo v palici a zítra asi bude výlet do hračkárny :-)

Čtvrtek 19. července 2012 v 17:45® kubas
kubas

skwor> To já jsem minule zaslintal a bohužel jsem s sebou peníze měl. Velká chyba a koupil jsem i kraviny, co bych normálně nekoupil :-) .

Čtvrtek 19. července 2012 v 16:20® skwor
skwor

Tak jsem zase asi po půl roce vlezl do obchodu s rybařinou. Zaslintal si nad vitrínou s woblery (a byl rád, že sebou nemám moc peněz – už takhle se tam asi vrátím) a zatočil se Spro Grand arc. Ještě že má naprosto otřesnou kličku, jinak bych asi neváhal :-)

Čtvrtek 19. července 2012 ve 13:00® Prichy
Prichy

sethy: 14 cm je prý evropský průměr, ovšem mě tohle už připadá jako slušný klacek :-) (první foto – šupléra přiložena) http://www.chytej.cz/…ych-nastrah/

;-)
Čtvrtek 19. července 2012 v 7:44® cormoran
cormoran

ssg.Jimmy Wild> Bylo to na jednom krcálku, kde se následující podzim konaly nájezdy na candoše, takže si myslím, že ho kolegové takyrybáři stihnuli killnout. Holt se musím ptát příště hned:-D

Čtvrtek 19. července 2012 v 7:38® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

cormoran> No na to se zeptej toho candáta :-D

Čtvrtek 19. července 2012 v 7:37® cormoran
cormoran

ssg.Jimmy Wild> Tak tak. Navíc tohle byla prohra, která nebolela ani v nejmenším..

Jen v tu chvíi to zaskočení, že jsem ohnul všemi opěvovaný háček na sumce:-)

Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 07:38:39 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 19. července 2012 v 7:36® cormoran
cormoran

troutkiller> To už by musel bejt slušnej kousek, viděl bych ho tak na osmdesát kil, klidně i víc:-D

Jinak ty háčky snesou fakt dost, ale jak jsem psal níž. Když blbě sedne, tak pak se ohnout nechá. Stalo se mi, že jsem s ním při vázce otočil i slušně velkej kámen, ale taky to, že jsem ho mírně ohnul po pár škubnutích při pokusu o vyproštění z vázky.

Čtvrtek 19. července 2012 v 7:35® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

cormoran> No tak to je síla teda. To bych do toho háku nikdy neřekl :-) Ale tak, jak bylo už níže. S rybami se prohrávat občas musí. Jinak by to nebylo ono ;-)

Čtvrtek 19. července 2012 v 7:30® cormoran
cormoran

ssg.Jimmy Wild> Těsně než se mi u břehu sklepal, tak ho svědkové viděli, jak zahazuje kombinačky, takže asi tak:-))

Bylo to v létě, když jsem chytal s rybou (perlín cca 20+) na hladině. Bylo to povůdně vyvěšený na sumce, ale po chvíli to srknul ten candoš, tak jsem mu jí hned navařil a asi dostal hákem někam do tý nejtvrdší části papule. Ono když se sekne s takovým tuhým sumčákem a skoro neprůtažnou pletenkou na kratší vzálenost, tak to je docela pecka. To pak stačí, když se píchne jen jeden hrot z trojháčku kolmo a ohne se celkem ochotně:-)