Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. července 2012 ve 13:59® troutkiller
-
azmikamuran>Ten navi bych dal větší,vezme to větší ryba a pak je každej metr šnury dobrej.
- Pátek 20. července 2012 ve 13:54® azmikamuran
-
osprey> Já mám sportex carboflex 2707 na sumčí přívlač s daiwou seagate a chci nejaký 60g prut tak se rozmýšlím jestli koupím carboflex 2703,protože rybařím hlavně na Slapech kde je hloubka,těžší gumy a woblery.Nebo r nessu 70g,je jasný,že je lehčí než sportex,není sice tak bytelná,ale asi by to stačilo.Dal bych na to 3000 r nessu naviják.
- Pátek 20. července 2012 ve 13:32® osprey
-
azmikamuran> Ahoj. Moc si vybírat nemůžu a taky bych se roztrhal. Vyzkouším ročně jen pár kousků náčiní od firem, které pochopily, že kromě jiného jsou naše Duely i slušná reklama.
Můj přístup k těm novinkám je mnohem omezenější než to vypadá.
Ale R'Nessa bude lehčí, Sportex bytelnější. Jukni se taky na délku rukojetí – dá se to snadno spočítat z obrázku v katalogu.
- Pátek 20. července 2012 ve 13:24® troutkiller
-
azmikamuran>Vidíš vidíš
Každýmu sem to tady na tý židly řikal ale je to marný
- Pátek 20. července 2012 ve 13:11® azmikamuran
-
troutkiller> Já byl pracovně minulý týden u Lovosic,jak jsem psal níže,tak mi tak pláchnul velkej kluk,moje hloupost-nepřekovaný wobler.Podle domorodce,který tam chodí a viděl to,tak byl na přívlač asi trofejní.
- Pátek 20. července 2012 ve 13:01® troutkiller
-
azmikamuran>zdarec
Pár Fousku se na Otavě laplo ale neni to žádnej velikostní ani množstevní masakr
- Pátek 20. července 2012 ve 13:00® troutkiller
-
skwor>Já sem ho kupoval na moře na takovou lehčí vláčku
Je fakt že dyzajn nič moč ale chod je excelentní!Jen pozor pro potencionální kupce 3000 nová má cívku velkou jako stará 4000!!!
- Pátek 20. července 2012 ve 12:31® azmikamuran
-
troutkiller> oprava- se sumci nahoře
- Pátek 20. července 2012 ve 12:29® skwor
-
troutkiller> Nedržel, přece jenom při výběru dám i na vzhled a proto jsem se o tuhle věc ani nezačal zajímat
Na druhou stranu jsem ještě ani nestačil pořádně zajet Technium.
- Pátek 20. července 2012 ve 12:29® azmikamuran
-
troutkiller> Nazdar,jak to vypadá sumci nahoře?
- Pátek 20. července 2012 ve 12:09® troutkiller
-
skwor>Zdar lovče
Už si držel v ruce novej ZauberCF?To je teprv síla,navi super ale tu kličku brzo ořežu
- Pátek 20. července 2012 v 9:30® skwor
-
osprey, cormaxx> Tenhle chodil pěkně, ale to madlo kličky je strašně silné, nesedne mi do ruky. Zato Zalt arc ve 40ce působil dojmem hodně nekompromisního navijáku s dobrou brzdou, ten bych využít uměl
- Pátek 20. července 2012 v 7:55® azmikamuran
-
osprey> Ahoj,nemáš zkušenost se srovnáním prutů Sportex Carboflex NG 2703 60g versus Daiwa R"Nessa 270 30–70g ? Dík.
- Pátek 20. července 2012 v 6:00® sethy
-
Prichy> Viděl jsem, pěkné to je, možná něco vemu na zkoušku (ikdyž tu ryby očividně nejsou)
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 21:11® osprey
-
skwor> Já viděl Grand Arca, kde ten uhlíkovej kousek kličky vlepili nakřivo a madlo se pak člověku kroutilo v ruce jak živý.
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 21:09® cormaxx
-
skwor> mě právě ten chod přišel malinko „lepivej“. Možná jen nerozchozenej nebo horší kus.
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 21:08® cormaxx
-
skwor>Já si zvyknul na fujitsu quartz,takže s tim bych problém neměl
- Čtvrtek 19. července 2012 v 19:50® skwor
-
cormaxx> Mě se hodně líbil chod (asi v porovnání s mým RA, který už má do hladkého daleko
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 19:51:39 uživatelem skwor.), ale vůbec mi nesedlo to široké madlo kličky.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 19:18® cormaxx
-
skwor> Mě ten grand nějak neoslovil. Takhle,ne za tu cenu co stojí. Koupit ho na ebay za polovinu,tak ho na utahání koupim.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 19:15® kubas
-
skwor> Njn, těžký to život vláčkaře
.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 18:06® skwor
-
kubas> Mě se to rozleželo v palici a zítra asi bude výlet do hračkárny
- Čtvrtek 19. července 2012 v 17:45® kubas
-
skwor> To já jsem minule zaslintal a bohužel jsem s sebou peníze měl. Velká chyba a koupil jsem i kraviny, co bych normálně nekoupil
.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 16:20® skwor
-
Tak jsem zase asi po půl roce vlezl do obchodu s rybařinou. Zaslintal si nad vitrínou s woblery (a byl rád, že sebou nemám moc peněz – už takhle se tam asi vrátím) a zatočil se Spro Grand arc. Ještě že má naprosto otřesnou kličku, jinak bych asi neváhal
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 13:00® Prichy
-
sethy: 14 cm je prý evropský průměr, ovšem mě tohle už připadá jako slušný klacek
(první foto – šupléra přiložena) http://www.chytej.cz/…ych-nastrah/
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:44® cormoran
-
ssg.Jimmy Wild> Bylo to na jednom krcálku, kde se následující podzim konaly nájezdy na candoše, takže si myslím, že ho kolegové takyrybáři stihnuli killnout. Holt se musím ptát příště hned
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:38® ssg.Jimmy Wild
-
cormoran> No na to se zeptej toho candáta
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:37® cormoran
-
ssg.Jimmy Wild> Tak tak. Navíc tohle byla prohra, která nebolela ani v nejmenším..
Jen v tu chvíi to zaskočení, že jsem ohnul všemi opěvovaný háček na sumce
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 07:38:39 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 19. července 2012 v 7:36® cormoran
-
troutkiller> To už by musel bejt slušnej kousek, viděl bych ho tak na osmdesát kil, klidně i víc
Jinak ty háčky snesou fakt dost, ale jak jsem psal níž. Když blbě sedne, tak pak se ohnout nechá. Stalo se mi, že jsem s ním při vázce otočil i slušně velkej kámen, ale taky to, že jsem ho mírně ohnul po pár škubnutích při pokusu o vyproštění z vázky.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:35® ssg.Jimmy Wild
-
cormoran> No tak to je síla teda. To bych do toho háku nikdy neřekl
Ale tak, jak bylo už níže. S rybami se prohrávat občas musí. Jinak by to nebylo ono
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:30® cormoran
-
ssg.Jimmy Wild> Těsně než se mi u břehu sklepal, tak ho svědkové viděli, jak zahazuje kombinačky, takže asi tak
Bylo to v létě, když jsem chytal s rybou (perlín cca 20+) na hladině. Bylo to povůdně vyvěšený na sumce, ale po chvíli to srknul ten candoš, tak jsem mu jí hned navařil a asi dostal hákem někam do tý nejtvrdší části papule. Ono když se sekne s takovým tuhým sumčákem a skoro neprůtažnou pletenkou na kratší vzálenost, tak to je docela pecka. To pak stačí, když se píchne jen jeden hrot z trojháčku kolmo a ohne se celkem ochotně