Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 19. července 2012 v 5:39® Mrakoš

osprey> Mě spadla 3×, během dvou dnů…

Čtvrtek 19. července 2012 v 1:10® kubas
kubas

osprey> Svatá pravda. Člověk si těmi prohrami musí projít, aby si to vítězství pak následně pořádně užil :-) . Tak mně zase tolik velkých ryb v životě neuteklo. Vzpomínám si pouze na jednoho fousatýho, kdy byla špatně pouze jedna věc v podstatě, ale ta nejdůležitější a to vzpomínané trojháčky :-) . Takže jsem z nějakých VMCček a kdoví čeho vyléčen nadobro :-D .

Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 01:11:12 uživatelem kubas.
Čtvrtek 19. července 2012 v 0:55® osprey
osprey

kubas> Určitě. Rybařina bez proher není rybařina. Když mi spadla metrovka (dost přesmetrovka), čekal jsem na další záběr asi 10 let. A za tu dobu člověk x-krát rozebere každou pitomost, co tenkrát udělal špatně.

Čtvrtek 19. července 2012 v 0:49® kubas
kubas

osprey> Jo však to je „potřeba“ :-) . Když víš, že jsi správně okoval a přesto to ryba ohne, tak to už s tím nenaděláš a hold je to smůla. V opačném případě při opakovaném podcenění situace si za to může každej sám a nadávat může pouze na sebe :-) .

Čtvrtek 19. července 2012 v 0:44® osprey
osprey

kubas> Mě ho ohnula štika. Malá nebyla, zřejmě to bylo jedním hrotem přímo v čelisti a rozpáčila to. Sumík vlastně taky. Ne trojhák, ale hák na gumě. Hodně silný, ale muselo to být v kartáči, protože jsme ho společnými silami rozevřeli.

Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 00:44:36 uživatelem osprey.
Čtvrtek 19. července 2012 v 0:35® kubas
kubas

Každej si hold tím ohnutím trojháčků od slušné ryby musí projít, aby si nabil hubu a nehrál si na hrdinu :-) . Naštěstí už to mám za sebou :-) .

Čtvrtek 19. července 2012 v 0:30® osprey
osprey

azmikamuran> ST-36 je skvělý trojhák na štiky apod. Ostrý, pronikavý, pevnost ale jen mírně nadprůměrná. Když sumcovi dobře sedne, bude s ním rychle hotov.

Obecně: Krom Ownerů bych ještě kouknul na Gamakatsu. Má jednu pěknou sérii. Ale levné to teda není.

Čtvrtek 19. července 2012 v 0:26® osprey
osprey

TJSS> Na tvoji otázku neexistuje jednoznačná odpověď. Může vzít ještě ten den a nebo taky už nikdy.

Záleží na spoustě věcí. Skutečně na spoustě.

Středa 18. července 2012 ve 22:50® Scanix
Scanix

Tohle udela o neco vetsi sumik s klasikou VMC, pak je clovek smutnej, kdyz se vypne a tohle se vytahne…

foto/diskuze/privlac/2012/th-img48980.jpg
Středa 18. července 2012 ve 22:23® Kazan

ssg.Jimmy Wild> jj, chápu;-)

Středa 18. července 2012 ve 21:39® sethy
sethy

Black safe od Cormoranu a cca metrový fousek…

Tento příspěvek byl editován 18.7.2012 21:40:22 uživatelem sethy.
foto/diskuze/privlac/2012/th-img48971.jpgfoto/diskuze/privlac/2012/th-img48972.jpg
Středa 18. července 2012 ve 21:26® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Kazan> Já jsem to nemyslel tak, že striktně překovat na ownery. To ne… Ale pokud bych koupil woblera a nevěděl co na něm pořádně je, tak bych ho překoval prostě na značku, které věřím. Každý věří jiné. Já osobně owneru, ale každý má jiný názor. Můje stanovisko je: překovat neznámé za ty, kterým věřím a vím co si s nimi můžu dovolit. Nemyslel jsem to, jako propagandu jakékoliv značky ;-)

Ale máš pravdu… Diskuze se z toho vyklubala zajímavá a některé věci mě hodně překvapily.

Středa 18. července 2012 ve 21:00® TJSS

Zdravim vláčkaře, letos jsem našel top místa na štiky a od zahájení 13ks, většinou kudly, jedna 77 ponechána. Mám dotaz a zajímá mě vaše praxe, ty co jsem jen „povozil“ na gumě, ty braly opakovaně, i několikrát po sobě, ale ty co jsem popíchal, chvíli tahal, ale nevytáhnul, ty zmizely a nepřišel záběr ani při změně nástrahy. Vezme taková ryba ještě někdy? Kolik potřebuje času?týden, měsíc?…díkec

Středa 18. července 2012 v 19:02® olda
olda

azmikamuran> Tak pro tebe už jen toto Owner Stinger ST-76.

Středa 18. července 2012 v 18:38® azmikamuran

Minulý týden v Lovosicích vláčka na savage gear 51g,ownery st 36.Sumec asi pěkný,vůbec se se mnou nebavil,oba trojháčky natáhl.A to jsem předtím 2h házel s woblery na kterých byli dané ownery st66.Dal jsem tam nepřekovaný,dvakrát jsem otočil klikou,a hned se potvrdilo,že za blbost a nedůslednost se platí.Myslím,že i ty ST 41 by měli taky starosti.

Středa 18. července 2012 v 18:12® Kazan

ssg.Jimmy Wild> jen znovu podotýkám, že ne vždy bych já osobně měnil. Psal jsem že ownery nejsou jediné a vyměnit je kolikrát za jiné háčky je zbytečné. Sám mám na většině (home made wobů) většinou vmcéčka, zatím bez problémů, přesto si tu nedovolím napsat dej si tam vmc. Nakonec se z toho vyvinula zajímavá diskuze, z které jak vidno i st-41 nevyšla bez černého puntíku. Doporučil jsem jen další možnou alternativu, samozřejmě že nějaký home test nepokryje všechny možné alternativy které mohou nastat ale udělá rybáři představu o tom co by háček měl zhruba vydržet.

Středa 18. července 2012 v 18:11® MIG-35
MIG-35

olda> Pjekně von!! Mě loni na rapale (tail dancer) upálil prsní trojhák sumík kol 80cm. :-O A po týhle zkušenostiwoblery překovu a mam zatim klid. A letos tuplem.. ještě sem na řádnýho nenatrefil. :-D

Středa 18. července 2012 v 16:38® kubas
kubas

troutkiller> Tím to není, spíš jak ti to vezme. Napříč do kartáčů a je hotovo :-) .

Středa 18. července 2012 v 16:31® troutkiller

kubas>No tak to sem asi tak velký Fousky zatim nepotkal:-(

Středa 18. července 2012 v 16:21® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

kubas> Snad jo… Budu se snažit. :-)

Středa 18. července 2012 v 15:57® kubas
kubas

troutkiller> Závisí jak to má zaseknutý. Pokud to má sumík nějak blbě v kartáčích, tak sešrotuje i ST-41 úplně s přehledem :-) .

Středa 18. července 2012 v 15:53® kubas
kubas

ssg.Jimmy Wild> To příjde, stačí vytrvat :-) .

Středa 18. července 2012 v 15:37® troutkiller

olda>Háky nic moc ale zase ta cena:-))

Středa 18. července 2012 v 15:37® troutkiller

cormoran>Tak takovýho Kandáta co tyhle háky narovná bych taky jednou chtěl lapnout:-)) )Ale bez prdele,na tyhle háky sem bez problému vyheveroval fouse dost velkýho na test a ani se nehly:-)

Středa 18. července 2012 v 15:00® olda
olda

ssg.Jimmy Wild> :-D :-D

Středa 18. července 2012 ve 14:59® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

cormoran> To byl ten candoš upnutej ve svěráku? Nebo, jak se ti to povedlo? :-D

Středa 18. července 2012 ve 14:59® olda
olda

Fous 120cm,wobler Lidl(30kč),zdolán jen tak tak.

foto/diskuze/privlac/2012/th-img48970.jpg
Středa 18. července 2012 ve 14:57® cormoran
cormoran

Když už tu tak drbete ty ST-41ky..Víte, jaká byla moje první zkušenost s nimi? Ohnul jsem ho o candoše cca 60 cm:-D Důvěra v ně byl v tu chvíli na bodě mrazu.

Ale pak už dobrý:->

Středa 18. července 2012 ve 14:39® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

troutkiller> No stejně už jsem netrpělivej, kdy ho nějakej ten vosáč otestuje. Byť by měl být nějaký menší. Radost by rozhodně udělal :-)

Středa 18. července 2012 ve 14:29® troutkiller

ssg.Jimmy Wild>Neboj nic!Drží dobře i na nějakym tom Fouskovi:-)) )To co píše Kazan že je testuje tak to je možný tak leda na sucho,na všech Sumcovejch wobech mám ty Ownery a neni nejmenší problém:-))

Tento příspěvek byl editován 18.7.2012 14:31:09 uživatelem troutkiller.