Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. července 2004 v 17:44® jiris
jiris

jaryn – já do 16 moucha a od 16 vláčko-moucha. Ale teď jsem na tom s mouchou mizerně, inovuji vercajk a tak mám jenom strýmrák a ten ještě k tomu stojí za h. o :-)) , když se nad tím tak zamyslím tak jsem na tom špatně i s vláčkou, ještě že to rybám tak nevadí. Máš zprávu, doufám, že mi odepíšeš:-)

Neděle 25. července 2004 v 17:42® jiris
jiris

Sedum :-)) ), nesmíš ten rybolov brát tak vážně, jsou to jenom fishle :-) Taky, když mě to chytne tak bys mě od řeky neodtáhl ani kombajnem.

Neděle 25. července 2004 v 17:23® jaryn

jiris: to máš pravdu, do 16 chodím na kapra, cejny, položená nebo feeder ,od 16 90% vláčka. jenom batůžek a proutek, pohoda. A te´d už není takovej pařák tak zase vyrážím. napíši jak jsem dopadl.

Neděle 25. července 2004 v 16:55@ sedum

Jiris: teď jsem si všiml,že Jsi se vyjádříl k mé dlouhé době lovení. Proč si myslíš,že teď sedím u PC a kulový dělám? Záda a paže si vytrpěly své. Holt je to náročný sport,ale byl jsem do toho tak zažrán,že kdybych byl ve Švédsku,tak vláčím asi až do rána,protože bych čekal na soumrak,který by nepřišel.

Neděle 25. července 2004 v 15:58® jiris
jiris

jaryn – neboj já tě jen zlobil :-) věděl jsem co tím myslíš. Já chytám rád na podzim i na woblery. Ale takový svůdný pohyb stahovaného bojlí to má na okiše taky svůj půvab :-)) Řek bych, že na tomto vebu 99% rybářů vláčí. Přejmenujeme ho na vláčej. cz :-))

Neděle 25. července 2004 v 15:29® jaryn

jiris: špatně jsem se vyjářil, v létě mohu tahat rychle i pomalu , ale na podzim a v ziměl to chce pomalu a to rotačky a woblery tak dobře nepracují.

Neděle 25. července 2004 ve 14:35® jiris
jiris

jaryn – a v létě je nemůžeš tahat pomalu :-)) )))

Neděle 25. července 2004 ve 13:40® jaryn

sedum: já takle propad gumám před dvěma roky. Na podzim jsou nejlepší, protože je můžeš tahat pomalu.

Neděle 25. července 2004 ve 12:26® HaD
HaD

jiris: nz :-)

Neděle 25. července 2004 v 10:53® jiris
jiris

Davide – díky, doufám, že už mi odepíší :-))

Neděle 25. července 2004 v 10:51® HaD
HaD

jiris+ALL: se zprávami zde na chytej je to snadné! na úvodní stránce vpravo kliknete na „můj účet“. do políčka napíšete přezdívku, komu chcete psát, kliknete Enter a už se píše. Zprávy se čtu na stejné stránce kliknutím na číslo zobrazující počet Vašich zpráv. Je to srozumitelné?

Neděle 25. července 2004 v 10:00® jiris
jiris

All – už jsem se ptal, ale umíte používat zdejší účty?? Davide nechceš napsat jak na to :-)) zatím mi nikdo neodpověděl :-)

Neděle 25. července 2004 v 9:59® jiris
jiris

DaH – když to tak vezmeš, tak je to tak se všema rybama, vybít jen kapry, tološe a spol. :-))

Sedum – jo je dobrý žes je pustil, ale mnohem víc ti fandím, že jsi vláčel 15 hodin!!!! To bych nevydržel ani kdyby ryby braly nahod :-)) )

Sobota 24. července 2004 ve 23:26® HaD
HaD

sedum: jooo guma je guma. líbí se mi Tvůj přístup: " aby bylo na příště!". to by se mělo hooodně propagovat a zaváděl. Mě by šlak trefil, když někdo třeba zabije sumce 180 cm= min 30ti letá ryba. Až dotyčný bude v důchodu, doroste mu další. Není to drsný zabít tak starou rybu a 30 let čekat na další?

Sobota 24. července 2004 ve 22:07@ sedum

Dnes jsem naplno vyzkoušel „twistrovou vlnu“ a byl jsem překvapen,jaký velký rozdíl to je, mezi rotačkou a gumou! Byl jsem na Svratce 3 od 5.00 do 20.00 hod. a poprvé jsem šáhl po ranním neúspěchu s rotačkami po gumě. To byl rozdíl! Okouni lítali z vody ven jako ptáci a jen jsem litoval malého arzenálu,který jsem zrovna měl. Jen čtyři gumy,dvě žluté a dvě hnědé. Po pár hodinách byly roztrhaný na kousky a já jen valil oči. Každý třetí nához a byl tam. Snad to bylo počasím. Vel. okounů okolo 10 – 15cm a a odvážet se to dalo po kyblech. Jenže všechno jsem zase pouštěl zpět aby zbylo i pro příště. Už je ze mne gumídek.

Sobota 24. července 2004 ve 22:00® jaryn

Big Mike: kolo mám horské už 11let(najedu tak 100km za rok), pistolky mne nazajímají , jednu ženskou mám doma a ty další to jsou jen komplikace. Takže peníze vrážím do lyží, dobrého pití a rybařiny.

Sobota 24. července 2004 ve 21:51® jaryn

tak jsem se vrátil od vody. jedna štička kolem 50 na potřetí. Všechny 3 útoky byly těsně pod prutem když jsem vytahoval rotačku. Stejný útok na twistra při vytahování z vody. Jsou už opatrné, asi moc popíchané. jiris: stál dost a ještě to mám tak, tak všelijak.

Sobota 24. července 2004 ve 21:20@ Big Mike

Tak jsem se vrátil od vody. Dnes jen pochůzka a pár pivek u kámoše, co koupil rekreační středisko pod Soběslaví. Bejvalý „Kavalier Votice“ naproti přes vodu soběslavskýho hřbitova, asi 200 metrů nad Špačkárnou. Chytili kapřika 38 a cejna 50cm. A já lehkou opičku. Asi tam půjdu dělat správce:-) Zítra ráno se chystám opravdu už s prutem. Jaryn: jsem z těch, co nějak nesledují vývoj a tak. Mám svůj proutek a další pokušení nepřipouštím. Já spíš vrážím prachy do kol a pistolek:-) A ženských:-)

Sobota 24. července 2004 ve 20:40® HaD
HaD

jiris: určitě jo, ale vidím to spíš až na konec srpna nebo v září… příští týden jedu na sumce o Itálie a pak budu muset být doma hodný :-))

Sobota 24. července 2004 v 18:59® jiris
jiris

DaH – pojedeš na tu dyji?

Sobota 24. července 2004 v 18:04® HaD
HaD

jiris: díky, asi to nejde :-((

Sobota 24. července 2004 v 17:08® jiris
jiris

jaryn – kolik ten skeletor stojí?

Sobota 24. července 2004 v 16:59® jaryn

jiris: jo neodolal, skeletory v této gramáži tu už jsou asi 10 dní. Vyzkoušel jsem ho, velmi dobré. Měl jsem v rice ještě Antares,ale na udávanou gramáž to je hrzně tvrdé. TedĄhodlám prodat SSG.

Sobota 24. července 2004 v 16:19® jiris
jiris

jaryn – nakonec jsi neodolal :-)) Co došli do ČR už skeletory v 9 v 7–28 g??

Sobota 24. července 2004 v 15:14® jaryn

Big Mike: vyspal jsem se,zkouknul bednu a ve 12 jsem na 2 hod. vyrazil do Čelkovic. Konečně jsem něco chytil , asi je to tím ochlazením. Bolen a 5 okounů, ale jen na rotačku. Všechno ostatní bylo neúspěšné. Je to takové rozloučení s SSG ML 90. V pondělí budu mít Skeletora. Ještě jsem se úplně nesmířil s tou rukojetí, ale časem si zvyknu.

Sobota 24. července 2004 ve 13:25® jiris
jiris

DaH – poslal sem ti to. Chci se zeptat jestli si můžu přečíst na účtu odeslané zprávy?

Sobota 24. července 2004 v 10:20® HaD
HaD

jaryn: To jsem rád, žes mi ho tam nechal!

Sobota 24. července 2004 v 10:08® jaryn

DaH: sumci včera nebrali, ale dostal jsem tvoje kolo, tak jsem ho nalíčil zpět.

Pátek 23. července 2004 ve 22:03@ Big Mike

jaryn: už jsem přes týden nebyl. Jednak to počasí mě dost ser.. a asi tak nějak tuším, že nejdou. Ještě zíra dopoledne do práce a pak 14 dní dovča. Má se ochladit, tak věřím, že by mohlo sprchnout a zakarbuje to s nimi. S tou planou dík, chtěl jsem se zítra ráno přinutit vstát a před prací to tam mrsknou. Takhle si přispím:-) A co mám zprávy tady z okolí, na vláčku také nikdo nic moc.

Pátek 23. července 2004 v 16:13® jaryn

Big Mike: co chytáš něco?. Já byl včera a předevčírem v Plané pod jezem. Úplně znechucenej, nebyl jsem schopen chytit ani bakerii. Dnes jsu na sumce. Mám od DaH loď tak uvidím.