Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 25. července 2004 v 17:44® jiris
-
jaryn – já do 16 moucha a od 16 vláčko-moucha. Ale teď jsem na tom s mouchou mizerně, inovuji vercajk a tak mám jenom strýmrák a ten ještě k tomu stojí za h. o
, když se nad tím tak zamyslím tak jsem na tom špatně i s vláčkou, ještě že to rybám tak nevadí. Máš zprávu, doufám, že mi odepíšeš
- Neděle 25. července 2004 v 17:42® jiris
-
Sedum
), nesmíš ten rybolov brát tak vážně, jsou to jenom fishle
Taky, když mě to chytne tak bys mě od řeky neodtáhl ani kombajnem.
- Neděle 25. července 2004 v 17:23® jaryn
-
jiris: to máš pravdu, do 16 chodím na kapra, cejny, položená nebo feeder ,od 16 90% vláčka. jenom batůžek a proutek, pohoda. A te´d už není takovej pařák tak zase vyrážím. napíši jak jsem dopadl.
- Neděle 25. července 2004 v 16:55@ sedum
-
Jiris: teď jsem si všiml,že Jsi se vyjádříl k mé dlouhé době lovení. Proč si myslíš,že teď sedím u PC a kulový dělám? Záda a paže si vytrpěly své. Holt je to náročný sport,ale byl jsem do toho tak zažrán,že kdybych byl ve Švédsku,tak vláčím asi až do rána,protože bych čekal na soumrak,který by nepřišel.
- Neděle 25. července 2004 v 15:58® jiris
-
jaryn – neboj já tě jen zlobil
věděl jsem co tím myslíš. Já chytám rád na podzim i na woblery. Ale takový svůdný pohyb stahovaného bojlí to má na okiše taky svůj půvab
Řek bych, že na tomto vebu 99% rybářů vláčí. Přejmenujeme ho na vláčej. cz
- Neděle 25. července 2004 v 15:29® jaryn
-
jiris: špatně jsem se vyjářil, v létě mohu tahat rychle i pomalu , ale na podzim a v ziměl to chce pomalu a to rotačky a woblery tak dobře nepracují.
- Neděle 25. července 2004 ve 14:35® jiris
-
jaryn – a v létě je nemůžeš tahat pomalu
)))
- Neděle 25. července 2004 ve 13:40® jaryn
-
sedum: já takle propad gumám před dvěma roky. Na podzim jsou nejlepší, protože je můžeš tahat pomalu.
- Neděle 25. července 2004 ve 12:26® HaD
-
jiris: nz
- Neděle 25. července 2004 v 10:53® jiris
-
Davide – díky, doufám, že už mi odepíší
- Neděle 25. července 2004 v 10:51® HaD
-
jiris+ALL: se zprávami zde na chytej je to snadné! na úvodní stránce vpravo kliknete na „můj účet“. do políčka napíšete přezdívku, komu chcete psát, kliknete Enter a už se píše. Zprávy se čtu na stejné stránce kliknutím na číslo zobrazující počet Vašich zpráv. Je to srozumitelné?
- Neděle 25. července 2004 v 10:00® jiris
-
All – už jsem se ptal, ale umíte používat zdejší účty?? Davide nechceš napsat jak na to
zatím mi nikdo neodpověděl
- Neděle 25. července 2004 v 9:59® jiris
-
DaH – když to tak vezmeš, tak je to tak se všema rybama, vybít jen kapry, tološe a spol.
Sedum – jo je dobrý žes je pustil, ale mnohem víc ti fandím, že jsi vláčel 15 hodin!!!! To bych nevydržel ani kdyby ryby braly nahod
)
- Sobota 24. července 2004 ve 23:26® HaD
-
sedum: jooo guma je guma. líbí se mi Tvůj přístup: " aby bylo na příště!". to by se mělo hooodně propagovat a zaváděl. Mě by šlak trefil, když někdo třeba zabije sumce 180 cm= min 30ti letá ryba. Až dotyčný bude v důchodu, doroste mu další. Není to drsný zabít tak starou rybu a 30 let čekat na další?
- Sobota 24. července 2004 ve 22:07@ sedum
-
Dnes jsem naplno vyzkoušel „twistrovou vlnu“ a byl jsem překvapen,jaký velký rozdíl to je, mezi rotačkou a gumou! Byl jsem na Svratce 3 od 5.00 do 20.00 hod. a poprvé jsem šáhl po ranním neúspěchu s rotačkami po gumě. To byl rozdíl! Okouni lítali z vody ven jako ptáci a jen jsem litoval malého arzenálu,který jsem zrovna měl. Jen čtyři gumy,dvě žluté a dvě hnědé. Po pár hodinách byly roztrhaný na kousky a já jen valil oči. Každý třetí nához a byl tam. Snad to bylo počasím. Vel. okounů okolo 10 – 15cm a a odvážet se to dalo po kyblech. Jenže všechno jsem zase pouštěl zpět aby zbylo i pro příště. Už je ze mne gumídek.
- Sobota 24. července 2004 ve 22:00® jaryn
-
Big Mike: kolo mám horské už 11let(najedu tak 100km za rok), pistolky mne nazajímají , jednu ženskou mám doma a ty další to jsou jen komplikace. Takže peníze vrážím do lyží, dobrého pití a rybařiny.
- Sobota 24. července 2004 ve 21:51® jaryn
-
tak jsem se vrátil od vody. jedna štička kolem 50 na potřetí. Všechny 3 útoky byly těsně pod prutem když jsem vytahoval rotačku. Stejný útok na twistra při vytahování z vody. Jsou už opatrné, asi moc popíchané. jiris: stál dost a ještě to mám tak, tak všelijak.
- Sobota 24. července 2004 ve 21:20@ Big Mike
-
Tak jsem se vrátil od vody. Dnes jen pochůzka a pár pivek u kámoše, co koupil rekreační středisko pod Soběslaví. Bejvalý „Kavalier Votice“ naproti přes vodu soběslavskýho hřbitova, asi 200 metrů nad Špačkárnou. Chytili kapřika 38 a cejna 50cm. A já lehkou opičku. Asi tam půjdu dělat správce
Zítra ráno se chystám opravdu už s prutem. Jaryn: jsem z těch, co nějak nesledují vývoj a tak. Mám svůj proutek a další pokušení nepřipouštím. Já spíš vrážím prachy do kol a pistolek
A ženských
- Sobota 24. července 2004 ve 20:40® HaD
-
jiris: určitě jo, ale vidím to spíš až na konec srpna nebo v září… příští týden jedu na sumce o Itálie a pak budu muset být doma hodný
- Sobota 24. července 2004 v 18:59® jiris
-
DaH – pojedeš na tu dyji?
- Sobota 24. července 2004 v 18:04® HaD
-
jiris: díky, asi to nejde
- Sobota 24. července 2004 v 17:08® jiris
-
jaryn – kolik ten skeletor stojí?
- Sobota 24. července 2004 v 16:59® jaryn
-
jiris: jo neodolal, skeletory v této gramáži tu už jsou asi 10 dní. Vyzkoušel jsem ho, velmi dobré. Měl jsem v rice ještě Antares,ale na udávanou gramáž to je hrzně tvrdé. TedĄhodlám prodat SSG.
- Sobota 24. července 2004 v 16:19® jiris
-
jaryn – nakonec jsi neodolal
Co došli do ČR už skeletory v 9 v 7–28 g??
- Sobota 24. července 2004 v 15:14® jaryn
-
Big Mike: vyspal jsem se,zkouknul bednu a ve 12 jsem na 2 hod. vyrazil do Čelkovic. Konečně jsem něco chytil , asi je to tím ochlazením. Bolen a 5 okounů, ale jen na rotačku. Všechno ostatní bylo neúspěšné. Je to takové rozloučení s SSG ML 90. V pondělí budu mít Skeletora. Ještě jsem se úplně nesmířil s tou rukojetí, ale časem si zvyknu.
- Sobota 24. července 2004 ve 13:25® jiris
-
DaH – poslal sem ti to. Chci se zeptat jestli si můžu přečíst na účtu odeslané zprávy?
- Sobota 24. července 2004 v 10:20® HaD
-
jaryn: To jsem rád, žes mi ho tam nechal!
- Sobota 24. července 2004 v 10:08® jaryn
-
DaH: sumci včera nebrali, ale dostal jsem tvoje kolo, tak jsem ho nalíčil zpět.
- Pátek 23. července 2004 ve 22:03@ Big Mike
-
jaryn: už jsem přes týden nebyl. Jednak to počasí mě dost ser.. a asi tak nějak tuším, že nejdou. Ještě zíra dopoledne do práce a pak 14 dní dovča. Má se ochladit, tak věřím, že by mohlo sprchnout a zakarbuje to s nimi. S tou planou dík, chtěl jsem se zítra ráno přinutit vstát a před prací to tam mrsknou. Takhle si přispím
A co mám zprávy tady z okolí, na vláčku také nikdo nic moc.
- Pátek 23. července 2004 v 16:13® jaryn
-
Big Mike: co chytáš něco?. Já byl včera a předevčírem v Plané pod jezem. Úplně znechucenej, nebyl jsem schopen chytit ani bakerii. Dnes jsu na sumce. Mám od DaH loď tak uvidím.