Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 24. června 2012 ve 20:36® sethy
-
Scanix> To je mi taky záhadou.
- Neděle 24. června 2012 ve 20:03® Scanix
-
sethy> ty to je fakt divne, proc by tam nemely ty ryby byt, tak snad to brzy zlomis a nebude to prut
- Neděle 24. června 2012 ve 20:01® sethy
-
Scanix> U nás nikdo nechodí, a to vážně. Možná vědí proč
- Neděle 24. června 2012 v 19:43® Scanix
-
sethy> ale jsou, jen jindy, nez jsi tam ty, ja pokazde prijdu a nekdo ma nejakou obludu a ja si vetsinou lapnu max mimco
- Neděle 24. června 2012 ve 12:38® sethy
-
osprey> Oni v proudech jsou (na jiných částech) ale u nás ne
- Sobota 23. června 2012 ve 23:18® osprey
-
sethy> Ryby pěkné, netrápil bych se. Oni tam jsou i ty, co o ně stojíš víc.
Však ony do těch proudů vlezou, jen co se vytřou.
- Sobota 23. června 2012 v 17:55® Piscicapus
-
sethy> v tom případě mám z tebe radost, ale ber si toho k vodě víc.
- Sobota 23. června 2012 v 17:43® sethy
-
Piscicapus> To vše jím, takže můžeš být klidný
- Sobota 23. června 2012 v 17:39® Piscicapus
-
sethy> kazíš mi radost, už jsme se radoval, že jsem si všiml první, no a ono prdlajs.
Měl bys na sebe ale více dbát, jsi stále ve vývinu a jíst bys měl. Samozřejmě mám na mysli zdravou krmi, nějaké ty ředkvičky a kedlubny, mrkvičku a třeba hrášek. K tomu jablíčko či/a hruštičku, celozrnný chléb a na něj třeba, když počasí dovolí, šunčičku na všechny způsoby, sušenou roštěnku a tak. A nezapomeň na pitný režim.
Jde mi o tvé dobro a samozřejmě si z tebe nedělám si prču. - Sobota 23. června 2012 v 17:27® sethy
-
Piscicapus> třetí
(v batohu již není místo na zbytečnosti)
- Sobota 23. června 2012 v 17:04® Piscicapus
-
sethy> Kubo, proč si s sebou k vodě nebereš sváču?
- Sobota 23. června 2012 v 11:48® ladamaj
-
BigMike>ahoj tak to mě je líto vím co nemoci obnáší sám stím mám spoustu problémů od r.1999 a zatím je to jen stabilizované občas musím jezdit na kapačky takže žádná slava také ne.Letos mám spoustu plánů ale jestli to vyjde nevím sem jak barometr,no holt už nejsme nejmladší ale takhle dopadnout je hrůza.
- Sobota 23. června 2012 v 11:44® BigMike
-
osprey>
)))))))))), napadlo, dokonce jsem levák, ale levý loket je na tom hůř než ten pravý, někdy stačí intenzivnější točení při bolenovačce a je problém na světě:) Prostě se začnu poohlížet po nějaké kaprařské výbavičce, pípákách, bivaku…
- Sobota 23. června 2012 v 11:25® osprey
-
BigMike> Napadlo tě už hodit prut do levé? Klička se přešroubuje snadno. Asi to nebude nic moc, ale kdyby to pomohlo…
Lepší než nechytat.
- Sobota 23. června 2012 v 11:22® BigMike
-
ladamaj> chodím hlavně na diskusi „woblery“, tam jsem dal i nějaké fotky – nestíhám všechno. Lužnice celkem jde – něco bolenů a štik. Ale mám teď, když je pěkně zakalená a zvedlá ( pro můj „styl“ dobrá) jiné starosti. Do toho loket a rameno v háji, dnes se přidaly i klouby na ruce (revma?!),takže neudržím ani prut. Letos to vidím s docházkou bídně a jestli mi nepomůže nějaký zázrak, do budoucna to lepší asi už nebude. Nevím co se sebou a doktóři tuplem:))
- Sobota 23. června 2012 v 10:19® osprey
-
troutkiller> To určitě
- Sobota 23. června 2012 v 7:56® troutkiller
-
No když už nic jiného tak díky tomu Céčku přibylo 13 reakcí,což je na tohle vedro celkem dost
)
- Sobota 23. června 2012 v 1:01® ladamaj
-
BigMike>ahoj kdes tak dlouho byl jak to vypadá na Lužnici v Soběslavi s rybama!
- Sobota 23. června 2012 v 0:47® BigMike
-
Přej, bude ti přáno, dej, bude ti dáno!!! A když to úplně vyhrotím, tak: " co nechceš aby se dělo tobě, nedělej jiným!"
Těmito hesly kdyby se řídil Svět, poznáme už i my ráj na Zemi!:)))
- Pátek 22. června 2012 ve 22:57® Prichy
-
SURF> jednou jsem podobneho chytil jako hodne malej kluk na kolinko pri „cejnovani“, mel jedno oko slepe, prej ho za 14 dni ale stejne nasli mrtveho na hladine (myslim, ze mel jen kolem 90-ti)
Lovci velka gratulace, tohle se nestava casto za zivot!
- Pátek 22. června 2012 ve 22:46® SURF
-
osprey> Pokud se toho zbavíš, myslím, že můžeš být šťastnější. Dokážu se radovat u vody i z jiných věcí. Jak už jsem několikrát psal, ryba je ta třešnička, na dortu.
Pouze mi vadí, že rybáři nedokáží, takovou rybu pustit. Ale respektuji, jejich rozhodnutí a nikomu svůj názor nevnucuju.
Např.: k 70, jsem měl osobně už asi před 20 – 25 lety. Tenkrát mě nikdo nechápal.
- Pátek 22. června 2012 ve 21:53® osprey
-
SURF> Já vím, že nás tu v Čechách je takových dost. Ale obecně to tu zas tolik rozšířené není. Musel jsem na sobě dost dlouho pracovat, abych se toho sám zbavil (a možná jsem se toho ještě nezbavil). Člověk se snaží, chytá, trhá a ono prd, zatímco někdo jiný k tomu přijde jak slepý k houslím. Ale to k tomu rybaření patří.
Stejně tak si myslím, že i na Severu se nepřející člověk najde. Ale jak je tam ještě těch ryb dost, tak fakt lidi člověku ten úlovek tak nějak víc přejou. Ameriku jsem tam zatáhl proto, že to vychází z toho klasického vtipu, co si přeje Čech a Američan, když má jeho soused krávu.
- Pátek 22. června 2012 ve 20:55® SURF
-
osprey> Na to, abych někomu přál rybu, nemusím být ani Amík, ani Seveřan. Představ si, že já Čech, mu jí přeju.
A po zkušenostech, ruce roztahuju tak, jak se přesvědčím na vlastní oči.
Tento příspěvek byl editován 22.6.2012 20:58:16 uživatelem SURF. - Pátek 22. června 2012 ve 20:13® osprey
-
troutkiller> Dneska fotky strašně mystifikujou. Můžou za to ta široká ohniska. Jednou to vypadá, že ta ryba rybáře porodila, jindy, že ji vytáhnul z krabičky od olejovek. A navíc všechno mezi.
Buďme jako Amíci nebo Seveřani – přejme lovci jeho rybu a sami sobě taky takovou. Když to vyjde, tak můžem u piva roztahovat ruce všichni a bude klid
- Pátek 22. června 2012 ve 20:02® SURF
-
troutkiller> Já přijedu za tebou, pojedem na Orlas a tam ti ukážu, ( teoreticky ), jak se tahaj metroví candáti.
Jinak jsem byl jednou a zatím bez rybky.
Tento příspěvek byl editován 22.6.2012 20:06:41 uživatelem SURF. - Pátek 22. června 2012 v 19:21® troutkiller
-
martin s>Nereš to,jen sem napsal názor občasného lovce amatéra
At byl dlouhej jak chtěl hlavně atˇsi ho pamatuje páč druhej takovej už nemusí přijít!
- Pátek 22. června 2012 v 19:15® martin s
-
Viděl jsem zdolávačku i samotnou rybu na vlastní oči a to že má 102 cm dosvědčí dalších deset rybářů. Fotku jsem zveřejnil, protože ta kámošova ryba za to opravdu stojí. On je ten poslední, kdo by si chtěl někde honit triko, či zkreslovat údaje o délce
.
- Pátek 22. června 2012 v 18:57® troutkiller
-
Libor>Když budu vycházet z toho že moje dlanˇmá 9,5cm tak si spočti kolikrát jí na to céčko dáš,atˇto vezmu od předu nebo od zadu tak to 10 nadá ani náhodou
Leda že lovec maká v dole a má pracky jak krtek
- Pátek 22. června 2012 v 18:51® ladamaj
-
Libor>je vidět zkušenost sám než sem se naučil foťit rybu tak sem si říkal to samé no akorát se peru pořád s pozadím to mě nějak nesedí no co snad se i to jednou nauším.
- Pátek 22. června 2012 v 18:17® Libor
-
troutkiller> fotky matou, nelze takhle posuzovat. Ono to „cca“ v sobe muze skryvat 10cm jak nic.
Tento příspěvek byl editován 22.6.2012 18:18:41 uživatelem Libor.