Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:05® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

mvincik> Dík za pochvalu ;-) Akorát si asi vzpomeneš, že když jsem Ti vysvětloval jak vodit kopyto při lovu candáta, tak jsem Ti zároveň říkal, že některé barvy mám nalité extra pro sebe -HODNĚ měkké :-)

Čtvrtek 21. června 2012 v 11:51® mvincik
mvincik

Bigpista> A to je výzva! :-)

Čtvrtek 21. června 2012 v 11:42® Bigpista
Bigpista

mvincik> Já mám jednu výhodu. Vím, že když letos chytím candoše, tak to prostě BUDE osobák :-D

Čtvrtek 21. června 2012 v 11:31® mvincik
mvincik

Bigpista> Přesně tak, posunul jsem se o nějaké 3cm. Stačí, když přibude příště další krůček, zase to potěší. Ale i tu metrovku bych zvládl psychicky. :-D

troutkiller> Zdarec chlape. Tak vidíš, když se to vše sejde, zadaří se. Já tedka vůbec nevím kdy se zase dostanu, musím pomakat na diplomce. Až bude něco víc hotovo, snad se v čase zase udělá nějaká trhlina na fišky. Teďka by mě docela lákala spíše vidina nějakého pěkného tření ryb, nahazování mám za ty 4 dny až po krk. Spolu ale na ten boat vyrazíme, dejme tomu čas.

Čtvrtek 21. června 2012 v 10:42® BigMike

Je to 3 roky co jsem koupil Zaubera. Po roce začala viklat rychlosklopná klička, tu jsem vyřešil natvrdo. A včera mi něco prasklo v překlapěči, vůbec s ním nehnu! Člověk si myslí, že když koupí něco dražšího a „kvalitnějšího“, že to vydrží! I když přiznávám, kdyby se podělalo cokoliv z prodaných 10.000ks, tak to mám doma zrovna já!

Čtvrtek 21. června 2012 v 8:32® troutkiller

mvincik>Zdar kámo:-) Tak sem včera a předevčírem konečně protrhl smolíka a uvláčel první fišle:-) Povedla se hromada Okouní omladiny a světe div se i jedno Céčko:-) V neděli chci jít prubnout bouta.

Čtvrtek 21. června 2012 v 7:54® Bigpista
Bigpista

mvincik> Pokud byl nej jen o kousek, tak ti aspoň zbývá dost příležitostí na budoucí osobáky. Přeci bys nechtěl rovnou metrovku :-))

Středa 20. června 2012 ve 23:40® Prichy
Prichy

mvincik> Opravdu není za co. Ale je to přesně ten diskutovaný problém…někdo měkké někdo střední a někdo úplně tvrdé…ovšem ty já nemusím. Nakonec to vychází, že většina chce střed.

Bobo si možná bude pamatovat co jsi bral, když jste o tom mluvili a zasvětil tě, ovšem momentálně je už v pelechu ( a ani se mu nedivím, je toho nad hlavu). Jdu také zaplout ;-)

Středa 20. června 2012 ve 23:31® mvincik
mvincik

Prichy> Díky, to bude nejspíše ten problém. Chod mají skutečně velice pěkný, funguje to, ale stačí nějaká vázka a trhají se. O památce rybích zubů nemluvě, proto se ptám.

Díky za odpověď, brzy budu přiobjednávat… :-)

Středa 20. června 2012 ve 23:25® Prichy
Prichy

mvincik> Ahoj, jestli ty nemáš zimní verzi z ultra měkké hmoty, už se to kdysi diskutovalo (http://www.chytej.cz/…a-dipovanie/?…). Jak jsme již deklarovali, uděláme Vám to měkké, jak si budete přát :-D

Jinak samozřejmě gratulace :-)

Středa 20. června 2012 ve 22:53® mvincik
mvincik

BoBo-Falknow> Díky za rady s ovládáním vaší žluté legendy, co jsi mi dal na výstavě. Vyzkoušel jsem a konstatuji, že to opravdu funguje. :-)

Jen jsou opravdu dost měkké a jejich životnost tak není dvakrát dlouhá. To ta fosfor zelená je o poznání pevnější. Je to úmysl vzhledem k hloubce a stylu vedení nástrahy, či jak??

Středa 20. června 2012 ve 20:31® mvincik
mvincik

Bigpista> Žádnej obr, ale prostě zatím nej. :-)

Středa 20. června 2012 ve 20:21® Bigpista
Bigpista

mvincik> No, podle fotek se dařilo slušně :-) Gratuluju k candátímu osobáku.

Středa 20. června 2012 v 17:21® Kubah

skwor> jasný :-)

Středa 20. června 2012 v 17:07® mvincik
mvincik

Bigpista> Nene, nebyl, ale o dost níže. Šlo to, chvilkama až podivně moc. Chvilkama naopak bída z nouzí, jak to u dravců bývá.

Středa 20. června 2012 ve 12:36® Bigpista
Bigpista

mvincik> A jak to šlo? Ty jsi byl u Nové Pece, ne?

Středa 20. června 2012 v 11:56® mvincik
mvincik

Bigpista> Vidíš, já se vrátil včera z Lipna a jsem rád, že si konečně odpočinu. :-D

Středa 20. června 2012 v 8:24® skwor
skwor

Kubah> Napsal jsem jenom první dojem, ne to že je ten naviják špatnej a po prvním lovu se rozpadá. Slidery s ním tahat nebudu a věci jako SSR, Executory a podobně by pár let vydržet měl.

Úterý 19. června 2012 ve 20:11® Kubah

skwor> měl sis objednat Zaubera 2000 když byly v zimě ve slevě a podobné problémy bys nemusel řešit :-)

Úterý 19. června 2012 v 17:23® MIG-35
MIG-35

ladamaj> Vim, že to de. ;-) A teprve pude. Letos mam hoodně smělý cíle tak sem zvědavej jak se k nim přiblížim. :-D

Úterý 19. června 2012 v 17:07® ladamaj
ladamaj

MIG-35>no vidíš žeto jde.:->

Úterý 19. června 2012 v 16:45® MIG-35
MIG-35

Dneska sem konečně vzal do ruky vesla a projel pár km. Odměnou, krom znuděnejch rybářů :-D mi byl sumík 50 a candoš 65. A pak, že neberou. :-93;

Úterý 19. června 2012 v 9:33® Bigpista
Bigpista

Včera jsem po práci zaběhl na rybník, co mám „za chalupou“. Tak jsem si letos konečně uvláčel rybu. Ale k chlubení to není. Na 7cm smáčka mi šli okouni ani ne dvojnásobné velikosti. Tak jsem toho po půl hodině nechal a šel domů.

Úterý 19. června 2012 v 9:29® krejcza
krejcza

Zdravim z Ohře 7 dnes ráno se zadařilo, vytáhl jsem potočáka 58cm, furt tam ještě sou ;-) vyfotil jsem ho a pustil zpět. čau Honza

Pondělí 18. června 2012 ve 22:11® Bigpista
Bigpista

skwor> Je to o zvyku. Ale fakt je, že mě až překvapilo, jak dobře šlape. Ještě bych si ho rád vyzkoušel při zdolávání nějaké štiky 80+ :-))

Pondělí 18. června 2012 ve 22:04® hecht
hecht

skwor> někde na webu jsem minulej týden zahlédnul Arkticu za tuším 2200,– to by bylo dle mého lepší řešení než Red arc. Ty si to umíš najít, máš přehled. já jsem s tím Techniem Mgs taky jeden rok odvláčel střední vláčku, ale nedělalo mu to dobře na střeva. Jeho využití na pstruhovku je o dost lepší…

Pondělí 18. června 2012 ve 12:18® skwor
skwor

Bigpista> Chce to překlápět spíš rukou, časem si na to člověk zvykne.

hecht> Zatím jsem s tím tahal věci tak do 12g, na větší mám Okumu. Nějaký čas to vydrží, když ne, koupil bych Zaubera nebo ještě jeden Red arc…

Pondělí 18. června 2012 v 11:06@ jk1905

Zdravim,tak zahajení na již zde řešeném revíru v sekci články-rybník Staňkov,dopadlo tak nějak podle toho článku,alespoň tedy z naší strany.Pár kudel,nějací okouni,sem tam i slušný kousek a bratrovi spadla pod nohama štika cca 60.Jinak strašný vedro a každý větší flek obsazen rybáři,auto pomalu až ve vodě a pupek vyvalenej v křesle,o tom zda se dodržoval řád nebo ne se rozepisovat nebudu,ikdyž si myslím,že zahajení začalo pro tyto rybáře minimálně o den dřív…Při ceně jednodenní povolenky za 200kč sem byl vcelku tak nějak spokojený,moc sem toho nečekal.Nejvíc mi tento jinak nádherný revír znechutili sami ,,rybáři".Vypadalo to tu jako někde ve stanovém a přístřeškovém autocampu.Škoda,že nás normálních a poctivých je menšina,nezbývá než doufat v lepší zítřky.Petrův zdar.

Pondělí 18. června 2012 v 7:39® Segoves
Segoves

skwor> já toho reda budu mít jen na gumičky takže záhul dostávat nebude ale po navijáku na voblery se budu muset taky brzo porozhlídnout myslíš že by to zvládnul WFT BRAIDSPIN GII 4000 nebo už to chce větší kalibr

Pondělí 18. června 2012 v 7:31® Segoves
Segoves

skwor> troutkiller> Bigpista> čau kluci tak naviják sem včera vyzkoušel první dojmy sou skvělý pod cívku se mi sice vlasec jednou dostal ale je to jen mojí nepozorností při navíjení povolenýho vlasce při skládání prutu pod matici se mi nedostal nikdy…s rybama to bylo horší chtěl sem prověřit jeho pověstnou brzdu ale nakonec byl problém ošálit i těch pár pidiokounků tak snad dneska