Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. června 2012 v 10:31® osprey
-
sethy> Rozhodně rovnější než kdeco. I když za tu dobu, co chytám, se polepšilo dost firem. Takové ty věci, ze kterých mi kdysi šla hlava kolem, to už jsem dlouho neviděl.
Konec konců, každý máme jen své vlastní skromné zkušenosti.
- Pondělí 11. června 2012 v 9:15® troutkiller
-
sethy>Zdar kámo
Ty si nekdy zachvátil šímo s křivě vyvázanejma očkama?Mně jich prošlo rukama už docela dost a tenhla problém sem ještě nezaznamenal.
- Pondělí 11. června 2012 v 6:01® sethy
-
osprey> rovnost oček u shimana? To ne-e. Ani u Lesathu nebyla vyvázána rovně.
- Neděle 10. června 2012 ve 22:42® osprey
-
Míra Z.> Snad ještě jedna věc ve prospěch Shimana – velmi dobrá kvalita zpracování (lak, rovnost oček, povrchová úprava,…). V tomto ohledu předčí většinu firem.
- Neděle 10. června 2012 ve 22:34® Míra Z.
-
osprey> Míro díky, osahám a rozhodnu se.
- Neděle 10. června 2012 ve 22:32® osprey
-
Míra Z.> Osahej toho víc. Nevím, co stojí Nexave a kolik bys za to byl ochotný dát, ale Shimano vychází relativně draho. Skutečně pěkné pruty má někde od Speedmasteru.
Já dal třeba v minulosti přednost Dragonům, které mají v některých řadách pověst křehkých prutů, ale pocitově mi vyhovují.
Teď už kupuju nebo hodlám kupovat pruty jen málo a asi budu hodně vybírat. Docela se mi líbí pruty amerických značek. Tak třeba něco od nich… Ale má to čas. Spoustu času.
- Neděle 10. června 2012 ve 22:25® Míra Z.
-
osprey> Samozřejmě Ti rozumím, pouze sonduju u zkušenějších. Na štiky mám Beastmaster 10–30, jsem spokojen, protože funguje, a z nedostatku zkušeností stejně nemám srovnání. Takže mě jde o především spolehlivý prut v L, kterým bych doplnil onen štikáč a zvládl by vláčet rotačky zhruba kolem č.1 a menší gumy. Takže pokud např. považuješ Nexave za vcelku spolehlivý prut, jsem s odpovědí spokojen. Až si něco odvláčím, tak mrknu třeba také o level výše. A neboj, jsem dalek toho něco Ti vyčítat, protože jak správně píšeš, stejně to bude moje odpovědnost.
- Neděle 10. června 2012 ve 22:09® osprey
-
Míra Z.> Já strašně nerad radím. Megaforce je použitelný prut. Ale jde o to, jestli ti sedí nebo ne. Já s ním nechytal, třepal jsem s ním někde na výstavě mezi spoustou jiných. Sám si vybírám pruty o nějaký level výš. Ne zrovna za pětimístnou sumu, tak od 2 do 4 tisíc. Takové ty top klacky, co sem tam mám, jsem většinou pořídil ve výprodejích nebo jako bazarovky.
A zážitek z poslední doby. Byl mi na testování zapůjčen prut v jiné gramáži než jsem chtěl. Vyhodnotil jsem ho jako něco, s čím snad ani nebudu chtít chytat. Na Alandech se ukázal jako v jistém směru geniální a odmítal jsem ho dát z ruky.
No a teď si vem, že bych vyřknul nějaký zásadní soud jakože tohle si určitě vem a tohle je sračka. Zdráhám se takové věci dělat.
Když mi popíšeš přesně, co chceš s prutem dělat, můžu ti doporučit nějaký model, který by mohl odpovídat. Ale někdo jiný se mnou nemusí souhlasit a konečná instance musí být nakonec vždy budoucí majitel.
- Neděle 10. června 2012 ve 21:28® Míra Z.
-
osprey> Díky za názor, ještě Tě zneužiju, když jsi na drátě
Co si myslíš o Daiwa Megaforce Jigger? Abych byl konkrétní – hledám něco v L ve střední cenové třídě, představa tak zhruba do 15g.
- Neděle 10. června 2012 ve 21:21® osprey
-
Míra Z.> Taková normální střední garnitura. Většinou kdo chce něco extra, jde výš a kdo honí cenu, jde níž nebo do jiné značky. A tak se jich moc neprodává. Jinak špatné pruty to nejsou.
- Neděle 10. června 2012 ve 21:15® Míra Z.
-
Nemáte prosím někdo zkušenost s „modrými“ pruty Shimano Nexave, případně zda jste nezachytili nějakou recenzi nebo názor? Moc díky za případný názor a radu.
- Neděle 10. června 2012 v 19:50® Chorchus
-
Char> O.K. když tak se ozvi do osobky.
- Neděle 10. června 2012 v 19:44® Char
-
Chorchus> díky, oběhnu prodejny v dosahu a pokud neseženu tak se ozvu
- Neděle 10. června 2012 v 19:32® Chorchus
-
Char> změř vnitřní průměr, vnější průměr, barvu, případně vyfoť – podívám se.
- Neděle 10. června 2012 v 19:25® lunimus
-
Char> je to sice trochu reklama, ale dufam, ze mi bude odpustene
tu maju nahradne ocka vsetkych priemerov a snad ti to stihne dosjt do zaciatku sezony
http://www.pirana.sk/…ahradne-ocka
- Sobota 9. června 2012 ve 21:17® Char
-
osprey> dík za radu, když neseženu u nás budu muset odchytat zahájení bez oblíbeného klacku a zajet tam nebo vyslat Páju
- Sobota 9. června 2012 ve 21:02® Prichy
-
cormaxx> Děkuji, návrh byl na doporučení TR a dalšich, vedly se o tom veliké debaty mezi vystavovateli na veletrhu v brne, takze, je to zbrusu nove a i ja jsem na to zvedavej.
Casem doplnim i vetsi variantu.
- Sobota 9. června 2012 ve 20:48® chosebaits
-
Skoušel někdo v ČR tyto mrchy??? Loni jsem si to pořídil venku a budu to skoušet až letos.
- Sobota 9. června 2012 ve 20:35® osprey
-
Char> Písek, Ráj rybářů za mostem. Kupoval jsem tam, když jsem si stavěl dírkáč. Snad budou něco mít.
- Sobota 9. června 2012 ve 20:33® Char
-
gomz> to je právě ten problem, kup očko, budu muset oběhnout prodejny ale ty místní jsou rády že maj háčky a pár pytlů krmení, očko možná tak koncové univerzálního průměru, to bude vopruz
- Sobota 9. června 2012 ve 20:26® gomz
-
Char> Kup druhe ocko a za chvilku mas opraveno.Vcera jsem dodelal proutek po celkove oprave.
- Sobota 9. června 2012 v 19:54® Char
-
Do zahájení dravcové sezony zbývá 6 dnů, 8 hodin a já zrovna zjistil že mám vyštípnuté očko na vláčáku, do pr.ele
- Sobota 9. června 2012 v 18:21® cormaxx
-
Prichy> To vypadá moc pěkně
Takovej tvar v krabce ještě nemám.Určitě by to stálo za vyzkoušení.
- Sobota 9. června 2012 v 18:20® cormaxx
-
Scanix> Něco takovýho jsem si koupil na výstavě. Ale je to takový „aušusový“ proti těmhle. Je to twistr s dlouhým tělíčkem,zakončený malým ocáskem. Stálo to pár korun,ale v nouzi se to může hodit
- Sobota 9. června 2012 ve 13:03® Scanix
-
skwor> me treba laka http://www.orka-jk.com/…isting-worms, jenze v okoli to neni dostupne a objednavat kvuli par kousku pres net se mi nechce, potreboval bych to otestit
- Sobota 9. června 2012 ve 13:00® skwor
-
Scanix> Já je mám docela rád, ale víc používám Hitmany od Dragonu. Chodí podobně a je k dostání víc barev a velikostí.
- Sobota 9. června 2012 ve 12:52® Scanix
-
skwor> to ja jen k te tvrdosti…ono prave ty orky maji dost pevne telo, netrhaji se a jsou celkem odolne, akorat ten ocas je az nadprirozene dlouhy, me to moc nesedelo a krome par kudel jsem si jej moc nezamiloval, ale kdo vi.
- Sobota 9. června 2012 ve 12:40® skwor
-
Scanix> Mluví se o twisterech, ne? Kopyta bych do toho netahal.
Tento příspěvek byl editován 9.6.2012 12:41:30 uživatelem skwor. - Sobota 9. června 2012 ve 12:03® osprey
-
sethy> Sandra je dost specifická nástraha vhodná pro některé úseky větších řek. Navzdory slušné propagaci ze strany TR se u nás moc nerozšířila a třeba já nikdy necítil potřebu podobnou gumu vlastnit. Moc lidí je nemá.
Takže ona je to svým způsobem výhoda – když je seženeš.
- Sobota 9. června 2012 v 11:56® Scanix
-
skwor> orky jsou mekke, videl jsi ty jejich kopyta
Ale jo, ty shady jsou…je fakt, ze ja teda objektivniho srovnani schopen nejsem…nemam ani moc zkusenosti ani s jednou z tech nastrah…