Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. června 2012 v 10:54® Scanix
-
sethy> davam to jako primerm, zasadni rozdil v je snad jen ta perforace, ale pohyb se mi vic libi u te orky, nevim http://www.orka-jk.com/…en/shad-tail
- Sobota 9. června 2012 v 10:49® sethy
-
skwor> Ty jaxony jsou do proudu moc měkké.
- Sobota 9. června 2012 v 9:43® skwor
-
sethy> Ty Jaxony se větší nedělají?
- Sobota 9. června 2012 v 7:27® sethy
-
Scanix> Ale orka a banjo je uplně něco jiného přece.
- Pátek 8. června 2012 ve 23:08® Scanix
-
sethy> ja musim rict, ze jsem do sandry nikterak nepronikl, par kousku jsem utrhal a uz neporizoval…na ty cudly tady staci superbanjo a v podobnych velikostech mam nejake orky, ktere ovsem ryb take moc nepremluvily, je to ale asi tim, ze jim davam sanci az v zimnich mesicich pri pomalinkem vedeni maji pak krasny pohyb…
- Pátek 8. června 2012 ve 21:37® sethy
-
Prichy> http://delalande-peche.fr/sandra-2/?… 15–16cm by byl ideál.
- Pátek 8. června 2012 v 19:56® dam
-
osprey> já od začátku pstruhovky stále vozím jednu bedýnku s nářadím a je už fakt v trochu nepřehledném stavu
Nikdy bych si o Davidovi nedovolil říct, že je nepořádný
))
- Pátek 8. června 2012 v 19:34® Prichy
-
Sethy> jsem dost odkázaný na info od vás všech, protože u nás nemohu mít zkušenosti, takže toto je o 1 cm delší než původně zamýšlená 9cm (natažená je na fotce), pak je naplánována ještě 130% původní velikosti. Když to udělám jednou tak veliké měla by po natažení v proudu 25 cm, což mě připadá hodně. Ale jak říkám.....můžeme udělat cokoliv.
- Pátek 8. června 2012 v 18:14® sethy
-
Prichy> Dík, ale kurník je to prťavé, aspoň jednou takové.
- Pátek 8. června 2012 ve 12:35® osprey
-
dam> Člověče, nevím, jak to dělá, ale mikromrdky má celkem v cajku. Tuhle anomálii si ale docela hýčká
Mě se takhle občas hromadí použité feederové montáže. Jednou za čas pak dělám s nožem v ruce pořádek.
- Pátek 8. června 2012 ve 12:29® dam
-
osprey> no tak to se mám na co s ním těšit…když už dělá pořádek
))
- Pátek 8. června 2012 ve 12:11® Bigpista
-
osprey> Tak to je nářez
- Pátek 8. června 2012 v 11:37® osprey
-
Scanix> Je tam pořadí, jak to šlo během sezóny na sebou. Někde na úrovni Turbo Jacka je období chytejsrazu
- Pátek 8. června 2012 v 11:36® BoBo-Falknow
-
osprey> Myslíš, že by nám David prodal licenci na vláčecí kýbl-kuřík?
Můžeme mu natisknout fotku na bok toho krásného pořadače
- Pátek 8. června 2012 v 11:34® Kazan
-
Scanix> to je takzvaný zakrmovací balíček, to se nahazuje celé
- Pátek 8. června 2012 v 11:32® Scanix
-
osprey> celkem peknej kufrik a pekne roztridene nastrahy, je radost, kdyz v tom ma clovek takhle poradek
- Pátek 8. června 2012 v 11:20® osprey
-
Nedávno jsem pozoroval Davida, jak se pomalu chystá na novou vláčecí sezónu. Nástrahy našel tam, kde je loni nechal
- Pátek 8. června 2012 v 11:18® osprey
-
Awould> Každý ti doporučí, co zná. Mě Shakespeare zajímal, ale prakticky se s ním nedá setkat ani na výstavách.
Konkrétních informací o tom prutu, co sis vybral, proto dostaneš velmi málo. Prut se ale vybírá podle použitých nástrah, typu vody a osobních preferencí majitele – nic z toho jsi neuvedl a proto není možné dát ti kvalifikovanou odpověď.
Zašel bych do obchodu s rozumným personálem, něco osahal, pohovořil s obsluhou a získáš jasnější představu. Napoprvé bych asi nekupoval. Je dobré, když se myšlenky uleží.
- Pátek 8. června 2012 v 11:10® skwor
-
Prichy> Tak to je paráda. Musím říct, že vývoj, kterým Vaše firma jde, se mi líbí čím dál víc
- Pátek 8. června 2012 v 10:03® Prichy
-
mvincik> první testy vykazují dostatečnou tuhost, nemám tu ovšem vodu, na které to otestovat a chytit cílovou rybu, – jsem zde dost odkázán na názor renomovaných sumcařů (udajně je to v této oblasti záležitost, která hraje prim)
jsem samozrejmě otevřený veškeré kritice
Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 10:04:05 uživatelem Prichy. - Pátek 8. června 2012 v 9:51® mvincik
-
Prichy> To vypadá báječně. Mám podobné kousky od Dragonu a musím říct, že ve vodě dělají divy. Až budu dělat další objednávku od vác, určitě je zařadím.
- Pátek 8. června 2012 v 9:27® Prichy
-
sethy> tak chlape, takto to vypadá – wobler je rapala Skitter Pop 7 cm
- Pátek 8. června 2012 v 9:26® sharkcom
-
Pjota> Napájet to můžeš jakoukoliv 12V baterií. Ono to má poměrně malej odběr, takže to nebude problém.
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 22:31® Losfedos
-
Awould> neber to nejlevnější co ti padne do oka…musí ti sednout do ruky…a hlavně jaké nástrahy budeš používat…na začátek to asi bude stačit ale časem stejně bude stát ve skříni a pujdeš do něčeho lepšího…kup kvalitní naviják který vydrží a prut na zvolené nástrahy… na teto rybařině nemá cenu šetřit ,to poznáš časem a stejně tě to donutí časem pořídit kvalitní sestavu která ti bude sedět…
- Čtvrtek 7. června 2012 v 17:19® Awould
-
Zdravim Vás, můžete mi někdo poradit s výběrem vláčáku?? Začínám s touto technikou a zajímá mě, jaký bych měl pro začátek zvolit vhodný prut..
http://www.na-ostruvku.cz/…76m-15-40-s/
co si myslíte o tomto?? Díky za rady…
- Středa 6. června 2012 ve 21:17® dam
-
sethy> pravdu
- Středa 6. června 2012 v 18:56® sethy
-
dam> čau, pravdu?
Nebo odpověď ze slušnosti?
- Středa 6. června 2012 ve 12:51® dam
-
sethy> čau loupežníku, jaká?
- Středa 6. června 2012 ve 12:50® dam
-
jk1905> mrkni na www.rybolov.cz, tam najdeš vše co potřebuješ…já jsem taky pořídil menší přírůstek 2–7g
- Středa 6. června 2012 v 5:53® sethy
-
jk1905> rybolov.cz