Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. listopadu 2002 ve 20:23
-
1. listopadu se mi nějakým záhadným způsobem podarilo dostat z vody uhora, ale NA TRPYTKU – rotačku. Nikdy jsem o tom neslysel ani necetl, ale ja ho drzel v ruce. Snad jsem mu to musel hodit rovnou do tlamy, nevim kdo z nas z toho byl vice vyjeveny. Zazil nekdo neco takoveho?
- Neděle 10. listopadu 2002 ve 20:21@ Karlos
-
Zdenek:To víš že to funguje,a dobře.
- Neděle 10. listopadu 2002 ve 20:13@ Zdeněk.Ř
-
Jsem uplne novy uzivatel – rybar, a tak jsem nasel tento server. Zkousim co to udela a rad bych se kontaktoval s ostatnimi. Mohl by mne nekdo potvrdit, ze to funguje? Diky.
- Neděle 10. listopadu 2002 ve 12:37@ Karlos
-
Lukáš:Orlík je prý dva metry nahoře,okouni preferují žlutozelené gumy s flitry. Nechranice jsou taky nahoře ale okouni brali,největší 36cm. Soused štiku 88.
- Neděle 10. listopadu 2002 v 11:26® Jakub
-
Lukáš: Před týdnem tam byl kolega z práce, říkal někde pod Zvíkovem, u chytil pár okounů na gumy, ty největší měřili 34 a 36 cm.
- Neděle 10. listopadu 2002 v 8:43
-
Pánové, nevíte někdo, jak to teď vypadá na Orlíku? Rád bych tam v týdnu zajel na okouny (a candáty)…
- Sobota 9. listopadu 2002 v 8:18® Vaclav
-
MAF: Tom má ohledně těch marmyšek pravdu, i když na ně nechytá dlouho, jak říká. Jsou dny, kdy se od nich nedokáži odtrhnout.
- Pátek 8. listopadu 2002 ve 12:00® MAF
-
Tom:Díky za radu jsem v tomto směru opravdu „prvňáčkem“takže jsem rád za každou informaci.
- Pátek 8. listopadu 2002 v 10:37® Tom
-
MAF:K Těm marmiškám ti chci dát pár rad,i když na ně nechytám moc dlouho-takže jsem možná chytil jen náhodné úlovky:okouny od 15–41cm, tloušť 37cm,2 parmy 42 a 52 cm a pak nějaké plotice,perlíny a cejny. Vždy jsem na háček dal buď twistra,nebo hnojáka-úlovky byly podobné,ale podle způsobu vedení braly různé druhy ryb. Když jsem marmišku vedl jako twistrsa braly hlavně okouni a tloušti,ale když jsem ji vedl pomalým plynulý navíjením braly ostatní druhy ryb. Každopadně ti doporučuju marmišky vyzkoušet,jestli rád vláčíš,tak si je doslova zamiluješ,stejně jako já. Hodně úlovků velkých ryb ti přeje Tom.
- Pátek 8. listopadu 2002 v 9:37® MAF
-
Václav:Podzim konkrétně říjen byl můj nejoblíbenější čas v roce,ale letos to bohužel neplatí. Doufám jen,že je to pouhý rozmar „starého pána“a příští rok už to bude zase jako dřív. Vidím,že se na ty marmyšky budu muset podívat podrobněji,ještě nikdy jsem na ně nechytal. A poslední dobou ve všech rybářských časopisech a rybářských stránkách na netu čtu jaká je to super nástarha. A tvé úlovky na ně to jen potvrzují. Já doufám,že si konečně o víkendu zachytám už mám „absťák“jak poleno
).
- Čtvrtek 7. listopadu 2002 ve 22:02@ majo
-
chcel by som Vás poprosiť, či by mi niekto neposlal plány, príp. presné rozmery a konštrukciu rybárskeho člnu – pramice / drevenej/ – prosím na / majo19@centrum. sk
- Čtvrtek 7. listopadu 2002 ve 20:22® Vaclav
-
MAF: To s tou výměnou sv. Petra se ti povedlo, to mne rozesmálo. Je pravda, že tak ošklivý podzim jsem u nás na západě ještě nezažil (nebo už si ho nepamatuji). tady vždycky byla nádherná Babí léta, prosluněné říjnové dny… A letos? Déšť, déšť, déšť, značné teplotní výkyvy, déšť a zase déšť. Ohře je zvedlá, přikalená, není „na svém“, takže člověk má zúžený výběr míst, navíc musí zapomenout na ta oblíbená místa. Tento způsob podzimu zdá se mi poněkud nešťastným. Alespoň, že jsem si v neděli na Skalce – v dešti, zimě a silném východním větru, že jsem prsty necítil – vytáhl bolena (61 cm) na marmyšku.
- Čtvrtek 7. listopadu 2002 v 10:47® MAF
-
BASS:Říkáš že se voda lepší. to je vskutku dobrá zpráva,takže když se počasí nezmění tak by to mohlo příští víkend „akorát“?junior už je celej na třesenej jak lapne nějakýho pořádnýho tygra a já koneckonců taky
. V neděli pojedu na lipany a stavím se na „pokec“s tou zubaticí i když teď jsem koukal na „netu“na předpověď a je to klasika od soboty oteplení,přeháňky místy trvalý déšť. měli by toho sv. Petra vyměnit za někoho rozumnýho
.
- Středa 6. listopadu 2002 ve 22:24® Bass
-
MAF: Já jsem byl, ale pořád je to kyselo. Chytim jich vždycky jen pár a rozhodně to nejsou žádný selata. Ta změna tlaku vody při vzestupu hladiny jim prostě nesvědčí. Na počesí mám podobnej pohled jako ty a zrovna tak doufám, že s příchodem mrazu to bude lepší. Pořád čekám na toho DVOUKILÁKA, a on nikde. Doufám jenom, že to letos stihne ?!?!?! Jinak, voda se už začíná ustalovat. Je to pěkně čistý a chybí tak metr do plnýho stavu. V celku ideální podmínky, jenom se tam dostat !!!!
- Středa 6. listopadu 2002 ve 12:14® MAF
-
BASS:Ještě tam potvora je a určitě se z vesela láduje lipanama a pstruhama,já byl celej víkend zalezlej doma,nalejval jsem se svařákem a pouštěl si decibely do kebule. To počasí mě dohání k šílenství snad se to teď drobet umoudří,mráz mi nevadí,ale z deště jsem hotovej. Co ty byl jsi někde?
- Středa 6. listopadu 2002 v 10:54® Tom
-
Mich:Tak dík. Přívlač mě v poslední době fakt chytla. Odkud vůbec jsi,že chodíš na Labe? Já jsem z Teplic. V Teplicích máme pár zajímavých revírů,ale mě to baví na řece. Tak na Labe dojíždím. Já se na net nedostanu každý den,jen občas. Nemáš mobil?Jestli jo,tak mi napiš svoje číslo a můžem si ryb. aktuality psát po smskách. Určitě napiš a zatim čau Tomáš.
- Úterý 5. listopadu 2002 ve 22:39
-
Tom:Tenhle vlasec nevim, velmi kvalitní vlasce COLMIC modrá krabička K15. Tím myslim na přívlač.
- Úterý 5. listopadu 2002 ve 12:28
-
Chci podekovat za serial o marmyskach. Pro mne je velmi poucny, zajimavy, protoze na marmysky skoro vubec nechytam. Ted asi zacnu.
- Pondělí 4. listopadu 2002 ve 22:21® Bass
-
MAF: Tak vyndal si jí, nebo si se tam vúbec nedostal ?
- Sobota 2. listopadu 2002 v 16:49® Tom
-
Mich: Díky moc za radu. Nemáš nějaké zkušenosti s vlascem Trabucco ? Tenhle je určenej speciálně na přívlač 0,20 a nosnost 4,7 kg . Ve středu jsme na Labi 4 na pláži nachytali 5 parem 44–56 cm .
- Pátek 1. listopadu 2002 v 10:03® MAF
-
Václav:Začnu tedy s „rekognoskací“terénu jestli už se objevila i tady v těch končinách. Ty lososi to je opravdu nádhera jen mám strach,aby se na ně teď po té „medializaci“nevrhli pytláci a jiná havěť. Jinak na MRKu psal nějaký chlapík o hlavatkách na Otavě což je taky zajímavé.
- Pátek 1. listopadu 2002 v 10:00® MAF
-
Karlos:Já osobně mám nejraději DT5F 3M ,tu používám nejčastěji lítá jako po másle,chytám s ní na suché mouchy i na chrosťany. Mám ji vždy na 2 roky,po roce ji otočím a je klid to je výhoda oboustraně ujímaných šňůr.
- Čtvrtek 31. října 2002 ve 22:28@ Karlos
-
MAF:Mám ten starší model,doma mám pětku DT ale na Diplomatu nelítá,používám F6WF a ta je na suchou trošku těžkopádná.
- Čtvrtek 31. října 2002 ve 22:28@ Karlos
-
MAF:Mám ten starší model,doma mám pětku DT ale na Diplomatu nelítá,používám F6WF a ta je na suchou trošku těžkopádná.
- Čtvrtek 31. října 2002 ve 20:41® Vaclav
-
MAF: Dnes mi volal známý z Klatov, že u nich na stánku viděl „Krokodýla Dandýho…“. Takže už to ABO rozváží, teď bude záležet jen na stánkařích, jestli si to od nich vezmou.
- Čtvrtek 31. října 2002 ve 20:38® Vaclav
-
Mich a Ierak: Je to pravda s těmi lososy, teď jsem to viděl na ČT1 na vlastní oči. Pěkné kousky… To je opravdu významná informace.
- Čtvrtek 31. října 2002 v 19:15
-
lerak:o chycených jsem jen slyšel, prý tři kusy kolem 60 cm, ale dnes probíhal odlov lososů na Kamenici a byli vyloveni 4 kusy kolem 70, mělo by to být dnes v televizi, byla u toho. Toho šílenství bych se při tomhle počtu neobával. I když bych si ho taky přál mít na prutě
.
- Čtvrtek 31. října 2002 ve 13:26® Lerak
-
BASS : perfektní mapa je na www. tmapy. cz
- Čtvrtek 31. října 2002 v 11:21® MAF
-
BASS:Máš pravdu na mušáku je to zážitek nad zážitky a nemusí být ani takhle velká,tahle potvora je vyžraná jako prase(s prominutím)to víš na pstruhovce nemá soupeře a potravy co hrdlo ráčí. Přišel jsem na ní náhodou když jsem táhnul malýho lipana tak po něm vyjela a ucvakla to jako malinu to víš vlasec 0.10 je pro ní pavučinka. Podruhý jsem tam vyrazil z 0.18 a muškařským lankem,nabídnul jsem jí 12 cm dlouhýho bílýho strímra na druhej nához rána do prutu jako když tě napálí náklaďák,polkla to tak hluboko že ten 15 cm návazec byl na nic ucvalka to zase jako nic. Tak teď jsem si sehnal 25 cm dlouhý návazec a přemýšlím kdy na ní vyrazím,to víš moc času už není za měsíc končíme
to počasí je na levačku ale snad se umoudří. Ten příští týden bych viděl reálně takže bych nějaký tip uvítal,pokud se umoudří počasí a voda na přehradě se vyčistí. Jinak celkem solidní mapa je na www. mapyonline. cz
- Čtvrtek 31. října 2002 v 10:30® MAF
-
Karlos:Ten „bafour“ je vážně dobrej,promiň za ten výraz ,ale u nás se to nějak zaběhlo
. Když k němu dodáš to Compre budeš mít solidní základ na suchou muškařinu,ještě alespoň 25 metrů pětky šňůry a pstruzi,siveni a lipani třeste se!!Máš ten novější model co má odvrtané ,odlehčené tělo?