Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 28. května 2012 v 16:16® kubas
kubas

David Havlíček> http://www.rybsvaz.cz/?…

Tady to je popsáno trochu podrobněji, ale opravdu jen trochu :-) . No maximum asi na obou frontách, jak v hokeji, tak ve vláčce…

Pondělí 28. května 2012 ve 14:16® HaD
HaD

kubas> pěkný… nicméně podle mě v současném složení a náladě maximum. Jen rybářské schopnosti jednotlivce/ů nestačí.

Neděle 27. května 2012 ve 22:15® kubas
kubas

osprey> V obojím :-D . Pěkně to letos vyšlo. Vždycky to pravda může být lepší, ale i tak je obojí zaručeně úspěch :-) .

Neděle 27. května 2012 ve 22:05® osprey
osprey

kubas> V přívlači nebo v hokeji? :-))

Neděle 27. května 2012 ve 20:09® kubas
kubas

Výsledky MS v přívlači 2012 : 1. Rusko , 2. Slovensko , 3. Ceska rep.

Neděle 27. května 2012 v 15:28® Piscicapus

osprey> alespoň někdo má čas na kochání a veselé představy.

Našel jsi to dobře.

Sobota 26. května 2012 ve 23:41® osprey
osprey

Piscicapus> Ale dostal jsi mě – kvůli tobě jsem si vyskládal ty kolovrátky na stůl a teď mi po nich ujíždí zrak a mám cukání. Cukání cukat:-))

Mimochodem – a kdeže se o tom bavit, pokud je vůle se o tom bavit?

Sobota 26. května 2012 ve 20:52® cormaxx
cormaxx

skwor> jakej sportík?

Sobota 26. května 2012 v 19:50® skwor
skwor

cormaxx> Letos zatím chodím víc s plavačkou, na feeder se mockrát nedostalo. Zatím s tou koupí nebudu spěchat, spíš to vyřeším zapůjčením Sportexu od kamaráda :-)

Sobota 26. května 2012 v 19:08® cormaxx
cormaxx

skwor> Já teď byl 2× za sebou feederovat a ty navijáky jsou jako prasátka. O korku na prutě nemluvě:-))

Já chci něco kolem 80g. A když bude v červenci na ebay exceler do 100g,tak si ho pořídim:-)

Sobota 26. května 2012 v 18:34® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

takto to vyzera :-) olovka som si dokupil a sprawim ďalšie :-) vyjde ma to na 13 centov za kus :-)

foto/diskuze/privlac/2012/th-img49140.jpg
Sobota 26. května 2012 ve 13:33® skwor
skwor

cormaxx> Mě se nechce ho špinit od krmení :-D Něco na těžkou vláčku plánuju taky, ale to co jsem chtěl, mi vyprodali. Takže času dost, není kam spěchat.

Sobota 26. května 2012 ve 13:23® cormaxx
cormaxx

skwor> Mě se taky líbí už dlouhou dobu.Ale cestu k němu mi vždycky něco překazí:-)) Teď bude na řadě něco na větší nástrahy a něco tvrdšího na boata. Edit: Tak ho vem alespoň provětrat na feeder;-)

Tento příspěvek byl editován 26.5.2012 13:24:25 uživatelem cormaxx.
Sobota 26. května 2012 ve 13:15® Piscicapus

osprey> o přemýšlení vím z vlastní zkušenosti, že mi moc nejde. Proto se mu snažím vyhýbat. Ale někdy to nejde. A s psaním (rychlé/pomalé) na tom nejsem vůbec dobře, takže se jedná o smrtící kombinaci.

O MP bych se tady moc nebavil.

Sám nemám problém ze sebe hlupáka udělat, občas mi to jde dokonce k pleti.

Bez legrace kolikrát není ani prdelždibec.

Sobota 26. května 2012 ve 12:31® osprey
osprey

Piscicapus> Taky to ber tak, že já naopak často píšu rychleji a moc nepřemýšlím.

C3 je pocitově jiný. Mám ten stroj rád, jsem si vědom jeho kvalit, je to naviják nejvíc zastoupený v mé multisbírce a často ho doporučují druhým, takže určitě nemám snahu ho shazovat.

Můžu třeba napsat, že není tak učesaný, ale na druhou stranu si myslím, že mě ty moje Ambassadeury přežijí.

O hlupácích – však jsem psal, že je ze sebe dělají ti druzí. Občas i já.:-))

Samozřejmě sranda je nade vše a o světový mír usilovala už Sandra Bullock:-))

Sobota 26. května 2012 ve 12:27® Piscicapus

osprey> úplně a naprosto a zcela jsem tě zapomněl pozdravit.

Zdravím Tě.

Sobota 26. května 2012 ve 12:08® Piscicapus

osprey> přemýšlel jsem (pozoruhodné, že?), jak mám reagovat a přišel jsem na to, že mám pouze dvě možnosti.
Takže zvolím menší zlo a více švandy.
To podstatné bych však řešil jinde.

Jo a hlupáky z druhých vážně dělat nechci, není to můj cíl. Mým cílem je hlavně světový mír…

Sobota 26. května 2012 v 10:18® skwor
skwor

cormaxx> Mě se líbil dost, ale neměl bych pro něj využití. Já si na jaře udělal radost tímhle, jenom jsem ho ještě nestačil vyzkoušet :-))

foto/diskuze/privlac/2012/th-img49130.jpg
Sobota 26. května 2012 v 10:16® cormaxx
cormaxx

skwor> Já si to pak rozmyslel,tak jsem si vzal o trochu tužší infinity 2,1/3–15g :-) Mám jí hlavně na boata,takže budu potřebovat používát spíš hlavičky kolem 5–6g.

Sobota 26. května 2012 v 10:06® skwor
skwor

cormaxx> Co ten Cortez, jak jsme se o něm někdy v zimě bavili? Koupil jsi ho? Ten kamarád, se kterým jsme tam na něj koukali, nakonec nechtěl chvějku a vzal jednu z posledních Destin 2–14g.

Sobota 26. května 2012 v 10:03® osprey
osprey

cormaxx> Tuhle ne. Žádnou ze silnějších než ta, o které jsem psal.

Sobota 26. května 2012 v 9:45® cormaxx
cormaxx

osprey> Na ebay jdou pořídit za hezej peníz. Já spíš pokukuju po tý 30–70g. Měl si jí v ruce?

Pátek 25. května 2012 ve 22:28® osprey
osprey

cormaxx> 270 cm/8–35 g

Pátek 25. května 2012 ve 22:27® osprey
osprey

Piscicapus> Zdravím. Přišel jsem na to sám za těch podmínek, že jsem si točil s ním a se Zillionem.

Schválně jsem si teď protočil všechny tři Ctrojky co mám. Máš pravdu, že vůle v klasickém smyslu slova to nejsou. Je to jiný pocit při točení kličkou. V navijáku to cvaká, ale fakt je, že nic volného tam není. Použil jsem tam výraz „do jisté míry“, právě proto, že jsem to neuměl popsat líp. Neumím to napsat ani teď.

Ty bys to možná dokázal, ale ty dáváš přednost otázkám, po nichž ze sebe dělají hlupáky ti druzí. Já už se s touhle rolí smířil:-))

Pátek 25. května 2012 v 19:24® cormaxx
cormaxx

osprey> Na jedný fotce v článku z Aland máš r'nessu? Jakou?

Pátek 25. května 2012 v 16:02® Piscicapus

osprey>

„Počítej taky s tím, že C3 se ti v porovnání s moderními „vajíčky“ bude zdát poměrně těžký a do jisté míry s vůlemi.“

Zeptám se tě: jak jsi na to přišel?
A přišel jsi na to sám?
A za jakých podmínek?

Ty brďo, ty vůle mě ale fakt dostaly…

Pátek 25. května 2012 ve 14:30® osprey
osprey

JohnFish> Z USA je mnohem dražší poštovné, doplácíš clo a DPH a k tomu čekáš, až ti to celé proclí. Přesné reálie neznám.

Nákup z EU se mi jeví jednodušší. Ceny multíků mi pak zatím přišly nejlepší v Británii.

Počítej taky s tím, že C3 se ti v porovnání s moderními „vajíčky“ bude zdát poměrně těžký a do jisté míry s vůlemi. Je to dost stará konstrukce, ale nesmrtelná. Většinou ho srovnávám s Kalašnikovem.

Pátek 25. května 2012 ve 14:17® JohnFish
JohnFish

osprey> Ahoj koukal jsem ale pravorukej mi opravdu nesedí. :-(( Kdyžtak se kouknu ještě v Cabelas nebo někde. :-) S pozdravem Honza

Pátek 25. května 2012 ve 13:54® osprey
osprey

JohnFish> Když ti vyjedou jen anglické stránky, použiješ volbu Stránky pouze česky.

Jinak Ambassadeur C3 se v ČR za rozumné peníze v podstatě neprodává a budeš muset sehnat nějaký v zahraničí nebo v bazaru. Kdybys překousl pravoruký model, tak LuboO nabízí jeden v bazaru. Prakticky nový a velmi levně.

Pátek 25. května 2012 ve 13:52® JohnFish
JohnFish

osprey> Díky :-)