Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. května 2012 v 18:58® mvincik
mvincik

Bigpista> Tím posledním jsi se trefil.

Sobota 19. května 2012 v 18:55® Bigpista
Bigpista

mvincik> Smím se zeptat kam? Já jezdím většinou mezi Pihlov a H.Planou, ale leta jsem jezdíval i k Hůrce a pak ke Kovářovu.

Sobota 19. května 2012 v 18:16® mvincik
mvincik

Bigpista> Souhlas. My jezdíme na penzionek a když už to zrovna není k chytání, uděláme si zábavu tam. Prostě se člověk rozh+odně nenudí. A občas se i něco povede, bomnus navíc. :-)

Sobota 19. května 2012 v 18:14® Bigpista
Bigpista

mvincik> To chápu. A navíc na Lipně je nádherně za jakýchkoliv podmínek.

Sobota 19. května 2012 v 17:54® mvincik
mvincik

Bigpista> Tak to bohužel je. Já to tam ale radši prosedím na lodce, člověk si může přeci jen popoject někam do klídku a pokusit se o překvápko, než se tu na řece střídat s konkurenty u jamek.

Ale jak píšu, jezdím tam především kvůli partě lida, co se jinak přes rok takřka nevidí.

Sobota 19. května 2012 v 17:40® Bigpista
Bigpista

mvincik> Na Lipně bohužel začíná dravcová sezóna hned po rozmrznutí.

skwor> Já si skočím vyzkoušet nový naviják, víc se dostanu k vodě až tak týden po zahájení.

Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 17:42:14 uživatelem Bigpista.
Sobota 19. května 2012 v 17:32® mvincik
mvincik

skwor> Já jedu na Lipenko, kde se přeci jen ta sorta lida nějak rozjede po vodě.

A nejezdím tam kvůli hojnosti úlovků, to už ani dávno nejde, ale kvůli partě, která se skvěle baví i mimo vodu a času věnovaném chytání…

Sobota 19. května 2012 v 16:55® skwor
skwor

Bigpista> Letos to asi bude pro ryby krutý… :-(( Nebudu to nijak hrotit, spíš pojedu vyzkoušet nový vláčák a žádné velké plány mít nebudu.

Sobota 19. května 2012 v 15:49® Bigpista
Bigpista

osprey> A letos to teprv bude davové šílenství. 16.6. je sobota.

Pátek 18. května 2012 ve 21:55® osprey
osprey

TOMMY CATFISH> U mě je docela dobře možný, že se na to vykašlu nebo hodím na vodu kajak a pojedu někam do pryč.

Nemá smysl to řešit – nevíš jaké bude počasí, jaká voda, co práce a jiné povinnosti.

Nikdy jsem si na ten den volno nebral. Zahájení je davové šílenství a genocida na ryby, které byly tak blbé, že si vlezly někam, kde je každý najde:-))

Pátek 18. května 2012 ve 21:51® osprey
osprey

Erik> Ber to takhle. Na všech větších MP revírech se štika vyskytuje. Její vysazování ukládá i zarybňovací plán.

Bohužel zejména menší jedinci jsou snadno ulovitelní, takže se snadno vymlátí. Ulovit na přívlač větší kus je daleko těžší, někdy máš pocit, že tam ta ryba není a být nemůže, dokud se jednoho dne neotevře voda.

Začínající vláčkař to má dneska těžký – musí se dostat k rybě přes dav kolegů a to není zrovna lehká věc. 16.6. ráno kolem osmé nebude u nás pod jezem moc štik, které by ještě byly živé a zatím neokoštovaly železo…

Pátek 18. května 2012 ve 21:09® Libor
Libor

TOMMY CATFISH> já tlouště

Pátek 18. května 2012 ve 20:47® Erik
Erik

Já spíž myslel na kterých revírech se aspon trochu vyskitujou.

Pátek 18. května 2012 v 19:33® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

kto ide čo chytať 16.6 ? šťuky ? sumce ? zubáče ? :-)

Pátek 18. května 2012 v 18:06® osprey
osprey

Bushmanx> Ne tak zhurta na něj, kolego. Je to mladý kluk a uměl se i velmi slušně zeptat.

Nicméně realita je taková, jaká je.

Pátek 18. května 2012 ve 12:00® ladamaj
ladamaj

osprey>tak tak souhlas v plné míře.

Pátek 18. května 2012 v 11:13® osprey
osprey

Erik> Bláhový člověče. Co čekáš? Já nevím, jestli vůbec nějaký dobrý revír na štiky znám, ale pokud nějaké vody znám a vím, že tam ještě něco plave, budu zatloukat, zatloukat a zatloukat.

Lov štik je osamělý lov. I dva lidi na lodi můžou být moc, pokud se nenaučí dokonale spolupracovat. Budeš muset hledat, zkoušet a prošlapat si tu cestu sám. Nebo začni chytat kapry na boilies.

Čtvrtek 17. května 2012 ve 20:22® Erik
Erik

Poradte mi prosím někdo dobrý revír na štiky v moravském kraji. Děkuji

Čtvrtek 17. května 2012 ve 20:21® Char
Char

mvincik> takhle malý wobky ve vázkách moc trhat nejdou, hlavně na orlíku ne, jednoho mi utrh bolen (zřejmě porušenej vlasec, nebo to byla štika) jindy po útoku bolena vylétl z vody a zachrastil ve křoví a kopřivách a už se nikdy nenašel :-(( prostě blbý shody náhod

Na Illexi mám zřejmě smůlu, nebo oni na mne :-)

Čtvrtek 17. května 2012 ve 20:06® Pjota
Pjota

Aha, já myslel, že je to nějaká horká novinka :-)

Čtvrtek 17. května 2012 v 17:51@ Bushmanx

Pjota> http://www.chytej.cz/vyhledavani/?…

Čtvrtek 17. května 2012 v 17:50@ Bushmanx

Pjota> Píše se tu o tom od podzimu. Hledej.

Čtvrtek 17. května 2012 v 15:34® Kazan

Pjota> hoď si to tu do vyhledávání, byla tu na to diskuse už loni a tuším je tu i duel

Čtvrtek 17. května 2012 ve 13:34® Pjota
Pjota

Zdarvím páni rybáři, zbrojím na sezónu a při hledání nových šňůr a vlasců jsem narazil na NanoFil BERKLEY http://www.rsp-fishing.cz/…g-od-3kc-m-3. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? podle popisu to musí být něco nadčasovýho. :-D Ale dá se tomu věřit? Mě by se hodila tak 0,06 a 0,12.

Čtvrtek 17. května 2012 v 10:33® osprey
osprey

jk1905> Třeba tohle:

http://www.rybolov.cz/

Čtvrtek 17. května 2012 ve 3:02@ jk1905

Petruv zdar.Poradi nekdo kvalitni cesky e shop s pruty fy Berkley?Dekuji mnohokrat.

Středa 16. května 2012 ve 22:34® mvincik
mvincik

hecht> Ajaj, to je jiná. :-D

Středa 16. května 2012 ve 22:23® hecht
hecht

mvincik> von je zahazuje do roští a do kopřiv, tam vyprošťovák nepomůže :-))

Středa 16. května 2012 ve 21:46® mvincik
mvincik

Char> Vyprošťovák máš?? Pak by mohl vydržet i něco délejc. :-)

Středa 16. května 2012 v 19:58® Char
Char

hecht> no to je vono, krásnej kousek

Doufám že vydrží alespoň dva víkendy než zmizí v propadlišti dějin :-((