Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 28. dubna 2012 ve 21:38® Scanix
Scanix

sethy> na tlouste, vsak to rikam :-)

Sobota 28. dubna 2012 ve 21:26® sethy
sethy

Scanix> bych ti rekl na co je super, ale to je tajný! Beze srandy.

Sobota 28. dubna 2012 ve 21:15® Scanix
Scanix

sethy> na tlouste super truper, ale ty vy tam moc nemate :-)

Sobota 28. dubna 2012 ve 20:54® sethy
sethy

skwor> 11tek mám bambilion, přemýšlím zda objednat 9ky, nevim no :-93;

Sobota 28. dubna 2012 ve 20:46® Scanix
Scanix

skwor> celkem slusne se to trha, preci jen sinking z poza kamena v proudu nevyplave :-))

Sobota 28. dubna 2012 ve 20:43® cormaxx
cormaxx

skwor> Já mám jedenáctku v krabici jen na parádu,ještě jsem neměl kdy to hodit do vody:-)

Sobota 28. dubna 2012 v 8:05® skwor
skwor

sethy> Tak teda díky :-) Vzal jsem jednu 9cm a dvě 11cm, tak jsem na ty zázraky zvědavý :-D

Pátek 27. dubna 2012 v 18:44® sethy
sethy

skwor> Měl bys :-)

Pátek 27. dubna 2012 v 15:31® skwor
skwor

kubas> Právě. Na poličce nebudou a porvat mi stačí ty tři :-D

Pátek 27. dubna 2012 v 15:28® kubas
kubas

skwor> To jo, pařezy budou mít radost :-D

Pátek 27. dubna 2012 v 15:27® skwor
skwor

troutkiller> Bohatě stačí.

Pátek 27. dubna 2012 v 15:18® troutkiller

skwor>Jen litr?To si se moc nerozšoupl:-)) )

Pátek 27. dubna 2012 ve 14:10® skwor
skwor

sethy> Litr v pytli. Mám Ti za ten odkaz vůbec děkovat? :-D

Pátek 27. dubna 2012 v 10:57® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

osprey> ano samozrejme

Pátek 27. dubna 2012 v 7:28® Rex2
Rex2

osprey> někdy mě to k woblerům netáhlo. Moje krabička je na ně docela dost chudá až na pár základních a s tím zooplanktonem si to skoro trefil :-1

Pátek 27. dubna 2012 v 7:17® Rex2
Rex2

sethy> Jo takovej bych možná ještě zvládl ,ale větší už by byl na mě moc. Do těch 10 cm a šmitec. Nic většího bych tam nedal, jelikož na to nemám ani cajky :-93;

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:50® sethy
sethy

Rex2> 9cm moc velký?

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:49® sethy
sethy

osprey> A to si vždy člověk řekne, že už nic :-D

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:29® osprey
osprey

Rex2> Že ty chytáš nějakej zooplankton?:-))

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:28® Rex2
Rex2

sethy> Ještě že je to na mě moc veliký :-D

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:23® osprey
osprey

sethy> A zas je za co utrácet. Kurnik šopa. :-D

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:15® sethy
sethy

http://www.bohemiafishing.cz/…own-jointed/ že by u Rapaly dostaly rozum? Ještě by mohly přestat vyrábět x-rapy a je to :->

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:14® Rex2
Rex2

Koukám, že všude je to stejné :-(( . Osobně jsem byl na jedné takové vycházce s členy RS, ale nikdo nebyl přistižen. Viděli jsme však suveréně opřené pruty o chatu se splávky a to co bylo na háčku nevypadalo jako umělá nebo přírodní nástraha. S vedením naší MO jsem často v kontaktu, jelikož otec je jednatel. Toto téma bylo už probíráno a zapojit policii je také řešení no, ale sami víme kolik naše policie má práce ;-)

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 21:36® Stavba

Rex2> presne co popisujes zazivam u nas na pstruhovkach. chataci se zizalou, chytani ryb do zaclon, oploceny travniky s plotem az k potoku, v horsim pripade breh jako skladka a hnojiste. reseni to nema, to by museli celou chatovou osadu srovnat se zemi

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:54® Scanix
Scanix

Rex2> zkladem je si stezovat, je to blbe, ale je to tak. Opakovane klidne. Je to casto jedina vec, co muzes delat.

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:48® Segoves
Segoves

Rex2> tohle je těžký co se týče toho pytlačení tak bych to zkusil řešit na tvojí MO zlepšení se asi nedočkáš ale pokud o tom bude mluvit víc rybářů tak se to třeba někam hne…s tím vstupováním na pozemek tak v řádu se píše že máš právo na vstup ale si povinen uhradit veškeré škody které způsobíš…je to na tobě jakou máš náturu v právu seš ty…pokud bys to chtěl nějak řešit tak je lepší chodit ve dvou kdyby byl nějakej problém aby to nebylo slovo proti slovu

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:44® Scanix
Scanix

Rex2> Rybarska straz v doprovodu s policii CR, nejlepsi je naplanovat takovou akci na MO, ktera dany revir spravuje.

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:34® Rex2
Rex2

Zdravím pánové, trápí mě dvě věci. Až na několik výjimek jsou pstruhové revíry u nás jen malé říčky a potoky. Na březích takových potoků je mnoho chatových osad. Se zahájením pstruhové sezony se do řeky nasadí aspoň nějaké ryby, aby bylo co chytat. U nás to jsou převážně duháci s nějakým sivenem. Jenže tyhle ryby jsou hned po vysazení pod útokem právě zmíněných chatařů, kteří si ze svých zahrádek nahodí dva pruty se žížalou a lapají jednoho duháka za druhým, za které jsme si my rybáři zaplatili. Ptám se vás jestli máte stejné problémy i u vás a jak to lze řešit, jestli to vůbec nějak jde? Další otázkou pro mě zapovězenou jsou pozemky chatařů těsně na břehu toky, kdy není šance projít aniž by jsme vkročili na upravený trávník. Už jsem se setkal s varováním před psem nebo agresivním chováním. Jak lze reagovat a čím se hájit? Díky za odpoveď.

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:12® Segoves
Segoves

Scanix> tak sem se na to ptal a prej skončil právě kvuli těm penězům co se vydělaly…těch 300tisíc nebo půl mega čistýho výdělku mělo jít všechno do zarybnění a výdajů kolem toho že ten revír nemá bejt výdělečnej ale čistě pro rybáře…příde mi to divný nějak si neumim představit že by tam nasypali ještě jednou tolik duháků…jo a letos se prodalo o 20 povolenek míň tak to snad byli ty nespokojenci

Čtvrtek 26. dubna 2012 v 19:26® Stavba

Ja doufam, ze dalsi Tropy part na rekach nevznikne. Na to, aby si rybar pohonil ego ci naplnil igelitku granulakem 50+ neni potreba zaprasit usek reky rybou, ktera tam nema co delat viz plzenska Mze. Na to staci prece stojak.