Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:58® Scanix
-
osprey> tak mozna jsem to pomotal a nebo autor, ale neco o ceste do pekel, rikal, ze na chytej?!
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:54® osprey
-
Scanix> O tom článku nějak nevím. Měl bych?
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:53® Scanix
-
osprey> jako podobne od P uz ustoupilo dost lidi, z meho blizkeho okoli fakt hodne. Vsak se tu ma objevit jakysi clanek od jednoho z nich
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:40® osprey
-
mvincik> Jsem přesvědčen, že jsem chytil v rámci toho, co tam plavalo, možná i to nejlepší.
Dokonce i vysazenky jsem pořád ještě lovil. Ale jaký to má smysl, když nemůžeš v pěknou rybu už ani doufat.
Skončím s kajakem na Orlíku. Tam sice taky co chvíli vyhořím, ale rozhodně tam ještě něco většího plave.
Před pěti lety, když jsem si tu P povolenku poprvé bral na celý rok, tak tam ještě plavaly parmy, potočáci 40+, půlkiloví okouni, na štiky se dalo jezdit… Pěknej sešup dolů za tak krátkou dobu.
Ale musím pochválit – vysadilo se dost malých potočáků. Takže jim popřeju bezstarostné mládí a jestli nechytím druhou mízu, příští jaro strávím nad splávkem a fídršpicema.
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:40® mvincik
-
Scanix> To asi ano. Jinak předpokládám, že jsi si letos tu 24P nakonec nevzal? Jinak začínám mít pocit, že tento revír, jak jsi napsal, začíná být na úkor svého okolí všech P vod. Možná je to mé zdání.
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:37® Scanix
-
mvincik> jako je to divny, my na konci leta chytali pekne ryby a neverim, ze tam najelo tolik muskaru, ze to vybrali po konci „vlacky“ na P, ale kdo vi. Kormousi byli videni tarka vsude, ruzna hejna, to muze byt fakt problem a z tech hlubsich useku to asi vyzobou, jsou dost efektivni
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:29® mvincik
-
Scanix> Petře, to si bud jistý, že z loňska toho moc nezbylo. Jak praví klasik, „Lidí je jako sra*ek“ a když k tomu přidáš další vlivy, výsledek být jiný ani nemože.
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:17® Scanix
-
osprey> jako dost velky vliv tady na to ma Hladikovo VIP, driv to byvalo tak nejak rozprostrene, aspon Vltava, treaba ty C&P useky nahore hostily slusne ryby, ted tam tech vetsich je fakt poskromnu a jaky smysl tam ma dava ryby 20–30, ze tam jako vyrostou?
No a jak jsme to zkoukli my s M…, tak vsude jinde je to podobne, skoda jen, ze nejspis z toho lonskeho ME v musce toho moc nezbylo a nebo nekde jinde, ale asi kormousi a vydry meli proste lepsi sezonu
- Středa 25. dubna 2012 ve 20:27® mvincik
-
osprey> Dost ale malé, což. Je tomu tak?
- Středa 25. dubna 2012 v 19:39® jižan
-
osprey> co na to říci, snad jen věřit, že se to někdy zlepší, ale to pochybuji
. Já jí letos mám, dcera mě přemluvila, vidím to tak ještě 14 dní (začnou hadi-doufám)a potom jí pěkně uložím do šuplíku.
- Středa 25. dubna 2012 v 19:21® osprey
-
jižan> Jinak si myslím, že tě napodobím se pstruhovkou. Dnes jsem se byl vyvenčit a nějak ztrácím motivaci. A není to tím, že bych nenachytal. Spíš tím, co chytám.
- Středa 25. dubna 2012 v 19:12® jižan
-
osprey> bohužel je to tak
- Středa 25. dubna 2012 v 19:03® osprey
-
jižan> Já bych osobně neprůvodcoval, páč to bych jednou vzal na nějaký slušný flek pár lidí a pak už by průvodcovali oni
- Středa 25. dubna 2012 v 19:02® Erik
-
Chtěl bych se zeptast kdyz chytam na pstruhovim rekviru jakej je rozdil kdyz chytam dravce nebo losovitý ryby to je ze treba kdyz du na dravce a chytnu pstruha tak ho musim pustit nebo jak to je?
Když chytám na MRS Děkuji. - Středa 25. dubna 2012 v 18:59® osprey
-
michal22> Všechno, co si odneseš od vody, se zapisuje do povolenky. Dokonce i nástražní rybičky bys měl psát.
- Středa 25. dubna 2012 v 17:18@ michal22
-
kdyz chytam na pstruhove vode na rece tak stiky se zapisuji do povolenky? diky za radu
- Středa 25. dubna 2012 v 16:22® jižan
-
mvincik> možná jo, ale určitě to bude dlouho trvat. Takovej průvodce se znalostma je k nezaplacení
- Středa 25. dubna 2012 v 16:21® jižan
-
osprey> to je to co nevím
- Středa 25. dubna 2012 v 15:50® Erik
-
já chytám na MRS
- Středa 25. dubna 2012 v 15:41® Scanix
-
Erik> predne zalezi kde lovis, jestli se jedna o revir MRS ci CRS, pak by stalo za to, si nastudovat platne predpisy vc. blizsich podminek lovu. V JC jsou v platnosti predpisy, ktere umuznuji lov ryb, vcetne zpusobu pro lov ryb lososovitych a to 7× v tydnu, pricemz jen 3 dni v tydnu si muzes losovitou rybu ponechat a takovy datum zakrouzkovat. V dalsi dny jsi pak povinen lososovite ryby setrne pustit. Pri lovu jinych nedravych druhu ryb na rostlinne nastrahy je lovec povinne pustit tez vsechny lososovite ryby a navic je v JC zakazano vnadit jakymkoliv zpusobem. Pri lovu dravych ryb na umele nastrahy pak museji byt nastrahy vybaveny pouze jednim hackem ci trojhackem a zbaveny protihrotu. Mrkni na http://www.crscb.cz/main.php?…
- Středa 25. dubna 2012 v 15:41® hraji
-
Erik> ideální je přečíst si Bližší podmínky výkonu rybářského práva (Rybářský řád), vše je tam popsáno. Na P vodách, při lovu ryb nežádoucích (dravci) musí být ulovené ryby lososovité a nedravé (kaprovité) puštěny zpět.
- Středa 25. dubna 2012 v 15:12® Erik
-
Chtěl bych se zeptast kdyz chytam na pstruhovim rekviru jakej je rozdil kdyz chytam dravce nebo losovitý ryby to je ze treba kdyz du na dravce a chytnu pstruha tak ho musim pustit nebo jak to je?
- Středa 25. dubna 2012 v 10:14® osprey
-
jižan> Candáta? To tam žije?
- Středa 25. dubna 2012 v 7:00® mvincik
-
jižan> Ty to kolego zvládneš i sám myslím…
- Úterý 24. dubna 2012 ve 23:14® jižan
-
Jenda17> ahoj, tak já bych měl o služby průvodce po Lipně zájem, strašně rád bych chtěl chytnout candáta.
- Úterý 24. dubna 2012 v 19:51® mvincik
-
osprey> V takovém případě lze souhlasit, proč ne. Když si lidé navzájem sednou. Ono když jsi na lodce třeba 3 hodky bez drbance, lahvoň i slovo s kolegou zvednou náladu.
- Úterý 24. dubna 2012 v 19:26® jarysek
-
Bigpista> ja si letos poridil dva
- Úterý 24. dubna 2012 v 19:07® osprey
-
mvincik> Pokud mu jde o společnost, tak by to mohlo být grátis – nebo vezmeš multipack lahváčů.
Mě takhle občas berou kamarádi.
- Úterý 24. dubna 2012 v 19:03® mvincik
-
Jenda17> Kolik za to kolego?
- Úterý 24. dubna 2012 v 19:00® osprey
-
Jenda17> A nechceš si sem dát placenou reklamu?
Nebo je ti jenom na lodi samotnýmu smutno?
Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 19:01:35 uživatelem osprey.