Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. dubna 2012 v 17:45® Jenda17

kdyby chtěl někdo služby průvodce na lipně ad se ozve.

Úterý 24. dubna 2012 v 17:06® skwor
skwor

Bigpista> Jj, možná do budoucna. Zatím vyhrálo šímo.

Úterý 24. dubna 2012 v 15:56® Bigpista
Bigpista

skwor> Dík. Je to mazlík. Četl jsem tu, že po něm taky pokukuješ.

osprey> Ty nemusíš, ty jsi na první pohled originál :-D

Úterý 24. dubna 2012 v 15:01® osprey
osprey

Bigpista> Špatná koupě.

Dělám si srandu, musím se vydělit z davu:-)) Užij si ho a něco pěkného spolu chyťte.

Úterý 24. dubna 2012 ve 14:24® skwor
skwor

Bigpista> Dobrá koupě.

Úterý 24. dubna 2012 v 10:56® kubas
kubas

Bigpista> Hlavně aby dostala zabrat taky brzda :-D

Úterý 24. dubna 2012 v 10:13® Bigpista
Bigpista

kubas> Děkuju, letos dostane zabrat :-)

Úterý 24. dubna 2012 v 10:11® kubas
kubas

Bigpista> Dobrá koupě… Ať slouží :-)

Úterý 24. dubna 2012 v 9:36® Bigpista
Bigpista

Nedá mi to a musím se pochlubit. Nejnovější přírůstek do rodiny. Už aby bylo 16.6.

foto/diskuze/privlac/2012/th-img48618.jpg
Pondělí 23. dubna 2012 v 15:57® Libor
Libor

Pjota> Obi, Hornbach, Bauhaus, relativně velký výběr.

Pondělí 23. dubna 2012 v 15:52® Pjota
Pjota

Zdravím páni rybáři, koupil jsem tuto tašku http://www.los-cormoran.cz/cz/esox-taska-4 a nevím, kde do ní nakoupit rozměrově vhodné krabičky na nástrahy. Vnitřní rozměry jsou – délka 400mm x šířka 200mm x výška 220mm. Poradíte? Děkuji.

Pondělí 23. dubna 2012 v 9:05® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Dobrý deň prajem :-) niekto doma niekto v práci a niekto ako ja v škole :-D

Neděle 22. dubna 2012 v 15:06® skwor
skwor

osprey> Nijak to nespěchá, mám to nové Technium. Spíš mě zajímaly dojmy z těch Sproček.

Neděle 22. dubna 2012 v 15:01® osprey
osprey

skwor> Až to budeš kupovat, dobře si prohlédni usazení osy madla kličky. Viděl jsem kus, kde je to pěkně šejdrem – nevím, jestli je to schválně v rámci nějakých ergonomických pokusů anebo jim to v případě toho navijáku tak uletělo. Hlavní vylepšení jsou krom toho rotoru spíš kosmetického rázu. Střeva mě nijak nepřesvědčila.

Jestli ten naviják potřebuješ, tak si třeba půjč, ale jdi do starýho Ryobi, dokud je za ty peníze.

Neděle 22. dubna 2012 ve 14:38® skwor
skwor

osprey> Díky Tím směrem bych šilhal, ale mám takové tušení, že ten doprodej nestihnu. Asi bych nakonec skončil u nového Zaubera (ne CF), ale přece jenom tohle by byla taky alternativa… Red arc toho odtočil dost. I když ta klička u Golda se mi taky moc nelíbí.

Neděle 22. dubna 2012 ve 13:23® osprey
osprey

skwor> Ano, měl jsem to v ruce. Celkem dost. Mám pocit, že upravili rotor, pocitově se to líp točí. Líp to vypadá, brzda pořád stejně dobrá. Klička mi ne zcela ideálně sedí v prstech. V mnoha těch navijácích je v chodu cosi cítit.

Dokud se bude doprodávat Zauber a Arctica, šilhal bych spíše tímto směrem.

Neděle 22. dubna 2012 ve 13:21® jarysek
jarysek

skwor> zkusenosti mam jen s novym Zaberem a Speed masterem :-) a sou velice pozitivni :-D dneska asi 8 duhaku 8 potocaku tlousti i okouni :-D :-D

Neděle 22. dubna 2012 ve 13:01® mvincik
mvincik

skwor> Já mám na lehkou blacka v desítce a na tu naší strouhu je to pohodička, jsem spokojen. BlueArc mam na feeder v kombinaci se střední vláčkou, tam bych to potřeboval nějak vyřešit, ale šišní není tolik, jak bych potřeboval. Jsem obyčejný člověk s průměrným příjmem a f. závazky, takže nemohu vše chtít hned. Realita. :-)

Neděle 22. dubna 2012 ve 12:54® skwor
skwor

mvincik> Já jsem se pro letošek už co se ryb týče taky finančně vyčerpal, ale dojmy bych si poslechl. Chtěl jsem si před letošní sezónou pořídit na lehčí vláčku dva navijáky, ale stihl jsem jenom jeden.

Neděle 22. dubna 2012 v 11:49® mvincik
mvincik

skwor> Rád bych tuto zkušenost měl, ale fińanční tok letos míří jiným směrem. :-((

Neděle 22. dubna 2012 v 11:37® skwor
skwor

Tak mě napadlo. Sezóna (aspoň někomu) už začala, nemáte už praktické zkušenosti s těmi novými navijáky od Spra? Gold a Grand arc.

Sobota 21. dubna 2012 ve 22:23® osprey
osprey

Stanik> Žádným. Bezuzlová spojka na šňůru a na návazci jsou uzly Clinch. Tam uzly nevadí, je to předimenzované.

Sobota 21. dubna 2012 ve 20:48® Stanik
Stanik

osprey> Jakým uzlem spojuješ pletenku s tím monofilem?

Sobota 21. dubna 2012 ve 20:22® chosebaits
chosebaits

dodorider> Sumce na rybu chytat umím a s návazcem nemám žádnej problém.Sumcovláčka je uplně jiná věc.

Sobota 21. dubna 2012 ve 20:20® chosebaits
chosebaits

Děkuji všem za rady.

Sobota 21. dubna 2012 ve 20:19® PetrZ

jk1905> Ahoj, chytám pstruhy, siveny a okouny většinou na gumy, smáčky a teď i nymfy na hlavičkách od 0,5 do 5gramů a mám prut 0–15gr. Jde to, ale na ty nejmenší si dokážu představit i něco ještě jemnějšího…

Sobota 21. dubna 2012 v 17:11® ladamaj
ladamaj

dodorider>když to chceš mášto umožněno a 36 mušek no pustím i foto hlavně to napiš Cudlovi UBOŽÁKU.Pravdu napíšu nemám proč bych měl lhát jako ty.Osobně bych se styděl okrádat invalidu no ale v dnešní době se není čemu divit.

Sobota 21. dubna 2012 v 15:24® troutkiller

dodorider>Na co lodičku?Tam co chodim na Fousy já se za prvé z lodě nesmí a za druhé na co lodˇna vodě kde je 1.5m.Ten tlustej mono návazec je vyprubovaná jistota!S tím lankem bych tak navejskal protože se mi stalo že sem díky lanku od trapera který mělo deklarovanou nosnost 35kg přišel o Sumce kterýmu do 2m moc nescházelo:-(( Normálně prasklo v ohybu u kroužku!U návazce který si dělám sám se mi něco podobného nikdy nestalo.

Tento příspěvek byl editován 21.4.2012 15:28:21 uživatelem troutkiller.
Sobota 21. dubna 2012 ve 14:07® fisherman koky
fisherman koky

osprey> zkusim ho,snad bude dobrej,jedu ho koupit a hned ho vyzkousim za obchodem v zatoce :-) dik

Sobota 21. dubna 2012 ve 13:08® osprey
osprey

fisherman koky> Berkley dlouhodobě používal jeden známý. Pochvaloval si mechanické vlastnosti (měkkost a malou tvarovou paměť) a to, že je vlasec poměrně stálý.

Jenže to bylo před pár lety a svět se mění. Přesto bych se toho ale nebál. Chytal jsem v posledních letech s mnoha vlasci a žádný nebyl vysloveně propadák. Fakt je, že kupuju ty dražší (ne nejdražší, prostě takový ten lehký nadprůměr).