Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 17. července 2004 v 10:51® jiris
jiris

DaH – máš zprávu.

Sobota 17. července 2004 v 1:43® HaD
HaD

chose: jasan, po neděli poletí poštovní holub :-)

Pátek 16. července 2004 ve 21:54® Chose
Chose

DaH-dosla ti ta adresa?

Pátek 16. července 2004 v 18:32® jiris
jiris

Jindra5 – napsal jsem ti na účet zprávu.

Pátek 16. července 2004 v 18:12® jiris
jiris

DaH – nevíš jak jde ten pes hluboko? Já všera přívlač pod jezem na Moravě aaaaaaaaaaa nic :-)) Vlastně všech 6 lidí nic. Jak bojkaři tak mi.

Pátek 16. července 2004 v 9:11® HaD
HaD

včera s jarynem opět jedno sumčí miminko a jeden neproměněný vábničkový záběr :-((

Pátek 16. července 2004 v 9:10® HaD
HaD

Ruda: jo, mrknu na to, díky

Pátek 16. července 2004 v 9:10® HaD
HaD

BigMike: Buldog od WFS

Pátek 16. července 2004 v 8:19® Ruda

DaH: Došel ti mail?

Pátek 16. července 2004 v 7:23® Lerak

Big Mike : joooo, můžem se někdy domluvit na nějakej podzimní lofff – ovšem jestli se do té doby nepotkáme. Taky „brousím“ po různých revírech a zrovna nedavno jsem scanoval Špačkárnu. Pěkný kousek vody kde mě vždy nadchnou velký tloušti až k 50 cm. Naposledy jsem tam napích` i 3 sumíky miminka, ten poslední větší mi natáh`trojhák na wobleru a adieee. Jo, dobrá nabídka od Tebe – aspoň se něčemu zase naučím !

Čtvrtek 15. července 2004 ve 22:35@ Big Mike

Co je to za obludku? To někdo dělá? Nebo kde se to vyskytuje? Rodí se to živý nebo z vajec?:-) . Lerak: sakra, když tě tak čtu, snad bych i někdy poprosil o vzetí na ryby:-) Domluvíme se? Loni mi takhle jeden hajzlík utekl u Paluby. Vázka, nechal se přitáhnout a u břehu se usmál, pustil twistra a potopil se do hlubin. . Dnes brnknutí a mírný tah pod jezem u Špačkárny, pak konec. A cejn 45 cm na Berkley twister. Ofucielně za hubu. Byl to vcelku rachot.-)

Čtvrtek 15. července 2004 ve 12:18® HaD
HaD

jiris: tak to je on

Čtvrtek 15. července 2004 ve 12:02® HaD
HaD

jiris: sháním jí, jakmile to budu mít, tak jí sem dám

Čtvrtek 15. července 2004 v 11:54® jiris
jiris

jo candáti idů :-)) nemáš fotku buldoga?? :-)

Čtvrtek 15. července 2004 v 9:26® HaD
HaD

Lerak: jo, asi máš pravdu že u nás taky jsou, jen se jich chytá výrazně méně..

Čtvrtek 15. července 2004 v 7:54® Lerak

DaH&BigMike: takový lucioperky jsou na Lužnici taky (měl jsem tu čest…), ale v tomto období bývají „vegetariáni“. Málokdy se mi podařilo v létě slušného candoše (přes 70cm) vyvláčet. Snad je to tím, že jejich největší potravní příjem spadá do „řádověnelovných“ hodin v noci. Ale podzim -říjen,listopad- to je něco jiného. Viděl jsem obludy, které se na wobleru nechali táhnout jako těžká větev z vody bez známky škubání a odporu. Až v blízkosti lodi, snad vidouce roztřeseného rybáře, majestátně otevřeli zkostnatělou tlamajznu a jediným škubnutím Shad Rapa lehce vyklepli a propadli se do hlubiny. Málokdy však byl cítit záběr – prostě klasika, jako když zavadíš o kus hadru a tak ani nesekáš – a to je chyba! A pokaždé to bylo za velmi hnusného počasí – silného SZ větru, někdy i sněžení resp. deště, kdy jsem bráchu přemlouval, abychom to vzdali…

Středa 14. července 2004 ve 22:45® HaD
HaD

tak od slizu jsme. tedy od slizíčku-jaryn měl sumčí miminko :-) já nic :-D

Středa 14. července 2004 ve 21:36@ Big Mike

Tak říkal předseda, že někdo na kolínko dostal v Roudné candáta 8 kilo!!! Lužnice tedy taky boduje, ale trošku jinak:-) Ale vlastně tyhle velký potvory už asi jinak neberou. Jinak dnes s tvrdým štičákem, 0.18kou firelinou a woblery od 12 cm výš na potoce, kde se dají čekat obludky. 3 hodiny bez ťukance, příště zase „na lehko“. Už mě ten klacek 20–70g nesedí v ruce – kopáč jeden:-)

Středa 14. července 2004 ve 20:21® HaD
HaD

tak, s Jarynem vyrážíme na sumčí přívlač. doufám, že se do dvou hodin zaslizíme :-)

Středa 14. července 2004 ve 20:20® HaD
HaD

Sedum: to je spíš otázka na Václava, snad Ti odpoví

Středa 14. července 2004 v 19:31@ sedum

DaH: Znáš prosím nějaké podrobnosti o technice lovu při závodech O pohár Ohře? Zajímalo by mne, jaké druhy třpytek se povětšinou použivaly a v jaké velikosti. Je rozdíl mezi závodem a klasikou a rád bych věděl,co používají profíci.

Středa 14. července 2004 v 17:15® HaD
HaD

Mirek: něco na tom fakt jé, ale abys mohl pouštět, tak napřed Chytej! :-)) )

Středa 14. července 2004 v 17:14® HaD
HaD

Lerak: to se nám asi na Lužnici nestane, co?

Středa 14. července 2004 v 17:13® HaD
HaD

Lerak: candoše. ale je to asi jinej MR než myslíš, mluvím o bráchovi TR :-)) ) jo a někomu tam utekla metrovka (cand.) a 91-ka šla ven

Středa 14. července 2004 v 16:17® Mirek

DaH: Právě před chvílí si ke mně stoupnul můj syn, mrknul na comp a povídá:" Proč se to jmenuje Chytej? Proč se to nejmenuje Pouštěj, ať je vidět, že jste sportovní rybáři". Něco na tom sakra je né?

Středa 14. července 2004 v 7:16® Lerak

DaH : . MR dostal 84ku ??? jaký druh ?

Středa 14. července 2004 v 7:09® Dědek
Dědek

Pupak: Dík

Úterý 13. července 2004 ve 20:07® HaD
HaD

jiris: WFS, kousek pod mostem

Úterý 13. července 2004 v 18:03® jiris
jiris

Buldog? Co to je za? Wobler? jakej :-)) Kde tam je mělčina, zhruba :-)) )

Úterý 13. července 2004 v 15:59® pupak

dedek> Tak mi volal v Rakousku kupujes povolenku u soukromnika k k ni ti prodaj automaticky ryb. listek a muzes vyrazit. Prevazna vetsina reviru je muskarska s omezenim bez protihrotu. Denni povolenka je v prumeru cca 1000 Kc = 30–35 euro. Nekteri soukr ti budou rikat ze ti povoílenku nechaj u nich. je to proto ze svindlujou.