Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. července 2004 ve 13:41® HaD
-
jiris: máš reply
- Úterý 13. července 2004 ve 13:39® HaD
-
jiris: jo a včera dostal MR 84ku . asi idů
)))))
- Úterý 13. července 2004 ve 13:18® jiris
-
Davide – máš zprávu.
- Úterý 13. července 2004 ve 13:10® Dědek
-
Pupak,DaH: dík,už jsem se stejně rozhod
, ale info předem by bodlo.
- Úterý 13. července 2004 v 11:51® pupak
-
dedek: volal jsem kamaradovi co tam jezdi ale nebere mi tlf. pretlumocim ti to az mi zavola
- Úterý 13. července 2004 v 11:02® Dědek
-
Pupak: To je celkem dost, namáš další informace? Předpokládám, že je tam pstruhovka, protože řeka teče z ledovce. Potřebuji nějaký „mezinárodní“ lístek?
- Úterý 13. července 2004 v 11:00® HaD
-
Dědek: taky jsem se o to zajímal, ale je to dost drahý a tam co jsem se poptával se smí jen na mouchu (jen jednu a bez protihrotu). Vláčák nebo mušák uvezeš a když to bude cenově snesitelný, tak ho využiješ
!
- Úterý 13. července 2004 v 10:58® HaD
-
jiris: co vím, tak maska vyndal candoše 91cm
- Úterý 13. července 2004 v 10:45® pupak
-
Dědek – Pocitej s priblizne se 70 euro na den za povolenku
- Úterý 13. července 2004 v 7:45® Dědek
-
V pátek odjíždím na dofču pod ledovec do Rakouska k Innsbrucku. Svrbí mě ruce a nevím, jestili si nám vzít vláčák. Máte někdo zkušenosti s Rakouskem?Jak je to tam s povolenkama?A co ryb. lístek?Platí náš?Tak se ukažte a předem dík
)
- Pondělí 12. července 2004 ve 22:57® jiris
-
Teď jsem přijel a kámoš na superbanjo 65, 70
Krásný kousky.
- Pondělí 12. července 2004 ve 21:30® Bass
-
jiris: Buď pozdraven. Jo, docela to jde. Candáti jdou letos pěkně, akorát že jenom jeden model
30 – 45 cm. Ty větší jdou jenom na rybku. Okouni zatim stagnujou. Pár jedlejch jsem už vyndal, ale jinak samej potěr. Snad to teprve přijde. loni teda bylo léto na okouny obzvláště vydařené, tak doufám že se to letos opákne.
- Pondělí 12. července 2004 v 18:19® jiris
-
BASS – zdravím, jak válčíš. Já dnes tři candoše
- Pondělí 12. července 2004 v 18:11® Bass
-
DaH: Ne ne, všechno je jinak. Prodal jsem notebook a do teď jsem čekal na novej. Ale vyplatilo se to.
- Pondělí 12. července 2004 v 11:50® HaD
-
BASS: kde jsi se toulal?
- Pondělí 12. července 2004 v 8:46® HaD
-
BASS: zdárek, my už mysleli, že jsi snad porostl šupinami z bassů a proháníš se někde v italských vodách bez internetu
- Pondělí 12. července 2004 v 8:46® HaD
-
mirmen: na takových zapomenutých tůňkách bývají velká překvápka. pár takových navštěvuju, ale neřeknu kde, protože jsou to štičí ráje (i k metru) :-o
- Pondělí 12. července 2004 v 8:21® Bass
-
4 All: Tak Vás opět všechny zdravím !! Po lehkém pústu jsem zase na síti, tak se samozřejmě neprodleně hlásím. Čau všichni
- Pondělí 12. července 2004 v 7:23® mirmen
-
jak vy? Pátráte i na zapomenutých loužích?
- Pondělí 12. července 2004 v 7:22® mirmen
-
večer po silném dešti jsem vyrazil ještě na vláčku. Na perleťovostříbřitého twistříka jen jedna kudla, na ripra jen dva slabé drbance. Candáty se mi do tmy přemluvit nepodařilo, i když jsem vyzkoušel několik osvědčených míst. Zato jsem se potkal s kamarádem, kterého jsem delší čas neviděl. Objevil opuštěný revír, kam chodí jeden děda a dva pytláci. Prý bohovské na velké hady a okouny. Tak jsem zvědav, takových bájných zkazek ( které se dobře poslouchají
) jsem slyšel už dost, ale jsem pozván a mám možnost přesvědčit se na vlastní pruty
- Neděle 11. července 2004 ve 23:03® jaryn
-
Víkend na orlíku tragédie. Kapr 44, o candáta jsem nezavadil a nakonec jsem se bavil s malou rotačkou a honil bolínky 12cm. Je jich tam spousty, ale okoun žádný. večer jsem si chtěl spravit chuť na Lužnici. Štika 55 a pak jsem vláčel s DaH, ale byla to jen společenská žáležitost bez ryb.
- Neděle 11. července 2004 ve 22:18@ Big Mike
-
DaH: chodím tam pravidelně a asi se odstěhoval
Dnes ráno štičku 55 a k večeru na Nadýmači okouna 30 a asi 5 podměrečných štiček. Byly při chuti, ale velká žádná a chvátal jsem dom. Jo a dnes jsem dodělal jednoho hlubokopotápivého, to byly nervy. Ale chodí!!!!! Ještě barvu a lak. Zítra klid zbraní, hurá za nebožtíky
- Neděle 11. července 2004 ve 22:00® HaD
-
tak jsem si s jarynem pěkně zavláčel a popovídal, jen ryby nám společnost nedělaly. snad příště
jaryne: pod jezem ani ťuk
- Neděle 11. července 2004 v 18:50® HaD
-
Vydra: bude líp. viděl bych to na říjen, co říkáš?
- Neděle 11. července 2004 v 17:58® mirmen
-
dneska na procházce s vláčákem. Velká huba, něco od Rapally a rotačky. Jen jediný drbanec, bez pořádného kontaktu či ryby. A navíc jsem si zaplaval pro Rapallku, nechtělo se mi nechat 3 metry od břehu v hloubce 1,5 metru čtvrt litříku, ach jo.
- Neděle 11. července 2004 v 11:39® Vydra
-
Čauky tak jsem zpět. V Italii horko na padnutí řeka Po 28°C a plná cípalů. Takže rybačka nic moc.
- Neděle 11. července 2004 v 10:23@ sedum
-
Hoši,tak mám dojem,že po tom mírném ochlazení a po bouřkách, každý z nás na rybách pohořel. Neberou a neberou a když ano,tak jen tak,aby se neřeklo. Celý pátek,sobotu, jsem předhazoval rybám veškerý můj arzenál,zkoušel moje favority,veškeré finty jak ze života tak z příruček a nic. Na přívlači jsem zkoušel roztodivné druhy nástrah a bylo to postavené na hlavu. Moji favoriti úplně selhali a na rotačku, která popírá veškerá ponaučení z příruček ohledně barvy třpytky a vody, tak na ni byly nějaké ty záběry a sem tam nějaká šupina. Holt,není každého dne posvícení!!!
- Neděle 11. července 2004 v 0:48® HaD
-
BigMike: zkoušel jsi už poškádlit toho fousáče?
- Neděle 11. července 2004 v 0:44® HaD
-
předevčírem vábnička L3–3 záběry-1×107cm, včera vábnička L4-dva záběry –0 bodou
- Sobota 10. července 2004 ve 21:59@ Big Mike
-
Tak dnes zcela bez návštěvy vody. Ráno borůvky s rodinou, odpoledne chrupaneček po obědě a ještě teď se z toho vzpamatovávám – jako po opici. Uf. Včera na Lužnici – jen malí okounci a pár tlouštíků. Větší ryba byla zcela bez chuti, nebo jsem byl spíš na špatném místě ve špatnou dobu, se špatnou nástrahou. Zítra ráno se chci zasebevraždit, přinutit se totiž vstát po 4. hod abych byl před 5. na místě. Snad Roudná pod jezem, snad potok, ještě nevím. To proberu v „duchu“ než usnu. Někdy blikne žárovička a jedu pak na jisto – intuice?