Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 14. března 2012 ve 3:57@ jk1905

http://www.normark.cz/…iaflash-ST-A

Zdravim,uz sem se zde jednou ptal,neuspesne.:-D Mate s tim prutem nekdo zkusenost?Hlavne ta predni cast rukojeti-pro me dost nezvykla.Za jakykoliv info dik.

Úterý 13. března 2012 ve 22:24® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

cormaxx> Hi, 2 – 1/0 raději bez nálitku.

Úterý 13. března 2012 v 19:24® sethy
sethy

Segoves> chodí pěkně a stojí polovičku co berkley.

Úterý 13. března 2012 v 16:47® Segoves
Segoves

hoši jak je to s prutama pezon který se teďkon doprodávaj? když ho zlomím opraví mi ho nebo vymění zlomenej díl? Nebo by se dal ještě sehnat v zahraničí? nebo mám holt smůlu a musim si koupit novej model? už se mi ho povedlo nechat v obalu opřenej o rozpálený topení nebo s nim klepnout párkrát o větev občas si říkám proč já radši nechytám sumce:D

Úterý 13. března 2012 v 15:26® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

no tak už mam po pisomnych maturach zo SJ

Úterý 13. března 2012 v 15:25® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

kubas> noo ta čo už :-)

Úterý 13. března 2012 v 15:13® cormaxx
cormaxx

BoBo-Falknow> Jak velký mustady používáte na 5cm kopyta?

Úterý 13. března 2012 v 15:12® cormaxx
cormaxx

osprey> I Kdyby se uklepnul,tak to musí prodat za tu cenu co je napsaná v objednávce. Ale zase taky můžou zavolat,že ho už nemají:-))

Jinak,je tam udaná původní cena jako je jinde po slevě.Takže by to nemusel být překlep.

Úterý 13. března 2012 v 15:10® skwor
skwor

troutkiller> Předloni na soukromáku http://www.chytej.cz/…img34586.jpg Zachutnalo mu jednopalcové kopyto a do 70ti mu moc nechybělo :-)

Úterý 13. března 2012 ve 14:34® osprey
osprey

cormaxx> Vůbec není hroznej. Ale navezlo se toho jaksi moc. Lidí ochotných koupit prut za tu cenu prostě není tolik. Takže teď ho buď zlevní natolik, že ho nakonec někdo koupí anebo ho můžou nalámat do kamen, aby ve skladu nezabíral místo.

Trochu vadí ta koženkou obšitá rukojeť. Vypadá to jako pumlíč a málokdo to skousne.

Ale za ty peníze se z toho stává hodně zajímavá záležitost – pokud se teda někdo neuklepnul:-))

Úterý 13. března 2012 ve 14:21® Segoves
Segoves

BoBo-Falknow> někdo možná jo ale nadruhou stranu kdo by to měl vědět líp než ty:D

cormaxx> páni nestál náhodou nějakejch 11litrů? tohle by mě taky zajímalo

Úterý 13. března 2012 ve 14:17® cormaxx
cormaxx

http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…ml-2237.html

To je ten prut tak hroznej,že šla ta cena takhle dolů?

Úterý 13. března 2012 ve 14:09® cormaxx
cormaxx

Segoves> Já kupoval jen kopyta 5+. Na mikromrdky nemám prut.

Já poslední 2 roky,moc gum nekupoval.Spíš jsem dotrhával starý zásoby.Takže loni na podzim jsem už neměl takovej problém vybrat si nástrahy do jedný krabice. Letos to bude zase fuška:-((

Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 14:11:03 uživatelem cormaxx.
Úterý 13. března 2012 ve 14:05® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Segoves> Chodí :-) Ale někdo by mohl můj názor brát jako zaujatý :-D

Úterý 13. března 2012 ve 13:39® Segoves
Segoves

cormaxx> právě navíc mě se toho do vesty moc nevejde ani nemůžu sehnat krabičky který by mi do ní pasovaly tak se snažim krotit :-D máš zkušenosti s nymfama vlacej? chodí pěkně?

Úterý 13. března 2012 ve 13:15® cormaxx
cormaxx

Segoves> Já si na Vánoce taky objednával gumy. A když přišly,tak mi to taky přišlo skoro stejný:-)) Ale pak jsem koupil i jiný barvy u Vláčej.cz

Já mám zatim 2 barvy co rybách chutnají už pár sezon. Ale každej rok se k nim obměňují 1–2 barvy.

Úterý 13. března 2012 ve 12:48® Segoves
Segoves

MIG-35> no já naposled slintal nad woblerama kenart ty se mi líbili vážně moc ale z kraje dám přednost těm gumičkám těch pár woblírků co mám zatím poslouží stejně dobře:)

Úterý 13. března 2012 ve 12:41® MIG-35
MIG-35

Segoves> Dneska sem byl vokukovat spíš proutky, ale to víš, že sem zase slintal nad woblerama. Naštěstí sem si nevzal prašule, ale pár kousků sem si vyhlídnul.:-D

Úterý 13. března 2012 v 11:36® Segoves
Segoves

osprey>to je pravda já si pamatuju jako malej sem měl jeden rok rotačku na kterou sem nachytal plno ryb a další rok sem nakoupil stejnou rotačku snad 5× a postuplně sem všechny utrhal aniž bych na ně měl nějakej úspěch…mám strach aby se historie neopakovala i letos:)

Úterý 13. března 2012 v 11:31® osprey
osprey

Segoves> Já myslím, že mám svoje favority doma. Některé už 15 let:-))

Ale je hezké poznávat nové věci. Navíc loni mi moje kudly předvedly, jakou mají paměť. Kam se hrabou děcka ve škole. Jednou za rok rozpíchaná huba a nedostaneš to do nich podruhé ani za boha. Přinejmenším do některých – samozřejmě většinou těch největších.

Úterý 13. března 2012 v 11:22® Segoves
Segoves

dneska bych si rád objednal gumičky ať to mám před zahájením pěkně pohromadě a jak tak koukám na můj nákupní košík zdá se mi málo pestrej samý přírodní vzory a na můj vkus až moc profláklnutýho barkleyho:)co vy už máte svoje favority doma?

Pondělí 12. března 2012 ve 20:33® Scanix
Scanix

troutkiller> jak pise osprey, i nektery svazovy pstruhovky ti kapra po zahajeni prihrajou a nymphy jsou asi jedny z nejlepsich nastrach, i kdyz mam jeste jine favority. Ony ty zabery jsou jak pise Mira, nasajou a vyplivnou, nekdy s tim popojedou, dost ryb pada, dost neseknes, ale regulerne to berou, i kdyz ve smes mensi ryby, uz jsem zatnul i monstrum, co jsem s 0.14mm nemel sanci udolat a zajel do bordelu.

Pondělí 12. března 2012 v 18:18® troutkiller

mvincik>Mně to bylo hned divný ta přívlač v březnu:-) Ted je jasný že na soukromáku:-)) I když jednou sem viděl borce co ty nymfy normál házel mušákem!

Pondělí 12. března 2012 v 18:00® osprey
osprey

troutkiller> Na některých vodách, kde je jich hodně, po tom takhle fakt jdou.

Já to zažil po jednom pstruhovém zahájení. Možná tomu napomáhají i ty smrady, berkleynymfa je aromatizovaná. Akorát mě žrali nejvíc žlutou. A měl jsem podobný problém – hodně ryb nesekneš. Podle mě je to tím, že to nasávají a vyplivujou, zatímco dravec bere jinak.

Pondělí 12. března 2012 v 17:25® MIG-35
MIG-35

Scanix> Já sem rohlíkofil a v podstatě na rohlících žiju takže ryby nemaj šanc! Hale brali i na něco jinýho než na nymfy?

Pondělí 12. března 2012 v 16:40® mvincik
mvincik

troutkiller> Přívlač. :-)

Pondělí 12. března 2012 v 16:39® troutkiller

Scanix>Jak si tohle dokázal?Na mušák???

Pondělí 12. března 2012 ve 13:18® kubas
kubas

TOMMY CATFISH> Nějak brzo to máte na Slovensku…

Pondělí 12. března 2012 ve 13:14® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

ferikam> ja sa preberam každé ráno :-) aj keď zajtra veľmi nerád lebo ma čakajú písomné matury

Pondělí 12. března 2012 v 10:16® Scanix
Scanix

MIG-35> proto ja si beru minimalne dva az tri :-)