Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 12. března 2012 v 10:12® MIG-35
-
Scanix> Já vím…Jen trocha humoru.Jenže, když du s rohlikem tak ho věčinou snim sám.
- Pondělí 12. března 2012 v 10:00® Scanix
-
MIG-35> to muzes, ale s rohlikem
- Pondělí 12. března 2012 v 6:53® MIG-35
-
Scanix> Dobře ty. Krásný kapšíci!
Takže až mi RS zejtra potká u řeky s přívlačákem tak jim řeknu, že chytam kapry!!
- Neděle 11. března 2012 ve 21:14® Scanix
-
mvincik> fakt to dnes bylo, jak kdyz do nich streli a zaber za zaberem, jen to proste neslo seknout, spicka prutu do preveho uhlu pomalu a zasek do prazdna
Jinak jsem rad, ze jsi si to vcera uzil, nekdy zase neco zopaknem…
- Neděle 11. března 2012 ve 21:11® mvincik
-
Scanix> Si děláš p*del!
To je mazec, být tebou, nechám si to patentovat…
Díky za včerejšek, bylo to moc fajn, brzy bych to zopáknul.
- Neděle 11. března 2012 ve 20:59® Scanix
-
Dnes jsem mimo plavacky byl nahodit na chvilicku i na „rybnicku“, ale v tom mrazivem vichru se povedl jen cca 25 okys a pak zacali brat krapric, dva venku, sest jich spadlo a mrte zaberu jsem nesek, bestie jsou to…proste muzu rict, ze tusim, jak uvlacet regulerne jarniho kapra
- Neděle 11. března 2012 v 18:31® Char
-
henny> mám ho spoustu let a jestli jsem na něj chyt jednu rybu tak je to moc, na mém oblíbeném revíru naprostý propadák takže ani nedostává moc prostoru
- Sobota 10. března 2012 v 19:18® morcák
-
henny> Není zač at se daří
- Sobota 10. března 2012 v 18:51® henny
-
morcák> Dík moc a ještě někdo prosím i s fotkou ?
- Sobota 10. března 2012 v 18:46® morcák
-
henny> Mám dvě různé barvy .. chodí pěkně a ryby když sem jim chce tak na ní chodí.. za mě ho můžu doporučit
- Sobota 10. března 2012 v 18:09® henny
-
Rapala Shad Rap SR05 CBSD Jaké na něj máte ulovky prosím?
- Čtvrtek 8. března 2012 v 18:12® troutkiller
-
Tak dneska všichni koukat na Nova Cinema
Klasika s panem rybářem!
- Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:52® morcák
-
lunimus> je to jednoduché … otázka je na jaký způsob jestli Drop shot nebo např klasickou jigovou hlavičku tady je pár obrázkou jak by to asi mělo vypadat.Foto nejsou ode mne ale přebrány z http://www.privlac.cz/…-smacek.html?… jsou tam i typy co a jak udělat
- Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:48® osprey
-
lunimus> Vláčí se s tím. Napíchne se to na jigovou hlavu (olověná kulička s háčkem) nebo jen na háček a přidá se brok. Další varianta je Drop shot (viz články) a zdaleka to není všechno.
Prostě to taháš s nadějí, že to nějaká ryba sežere. Občas se to i povede.
- Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:27® lunimus
-
priatelia … mam jednu otazocku … pri poslednom nakupe v jednom kamennom obchode som dostal darcek take rybicky – nieco podobne ako toto: http://www.velka-ryba.cz/…6-cm-pe.html (farba: komplet cele cierne, cca 10cm) … kedze som zacinajuci rybar, viete mi pls poradit, ako sa to pouziva?
- Čtvrtek 8. března 2012 ve 13:56@ ferikam
-
TOMMY CATFISH> sbiro a wobler, co ine by to asi tak bolo, ak nie privlac? plavana? ty sa uz preber z tej komercnej sracky, do ktorej si spadol
- Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:12® TOMMY CATFISH
-
Sam Aritán> jasne noo v tých zákonoch je veľa nezrovnalostí aj o použití trojháku a jednoháku
stále sa o tom diskutuje že je to zakázané a niektorý tvrdia že nieje. Kamarátov otec to používal na Ružíne a keresteš ho chytil a zobral mu papiere ale kamošov oco sa nejakým šťastím zkontaktoval z pánom ktorý zákon vytváral a ten z rybárskej stráže mal fest problem
a tak kamošovmu ocovi poslali v doporučenom liste späť rybársky lístok aj z ospravedlnením a že ten z ryb stráže bude za to niesť následky
- Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:04® osprey
-
jk1905> Z lodě dobrý, ze břehu to bude krátký. Jde taky o velikost těch smáčků a cílovou rybu. A taky hloubku (od ní se odvozuje velikost hlavy).
- Čtvrtek 8. března 2012 v 11:55@ jk1905
-
Chlapi,co říkáte na smáčky a jiné menší gumy,z lodě i ze břehu?Případně prosím poraďte něco jiného,co máte vyzkoušeného a osvědčeného,předem děkuji,Petrův zdar.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 11:54® osprey
-
Pjota> Počkal bych na ten veletrh a osahal, co bude k mání. Prut tak do 50 – 60 g a naviják 4000. Třímetr ne, pokud chceš chytat na Slidery a chtělo by to navíc špičkovou akci prutu, když už má být takhle dlouhý a zvládat cukaturu.
8 cm Slider se nedělá a mezi 7 cm a 10 cm je propastný rozdíl, to si budeš muset přebrat.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 11:45® troutkiller
-
Pjota>Optej se Sethyho,ten ti poradí zda brunetu nebo blondýnu
)
- Čtvrtek 8. března 2012 v 10:22® MIG-35
-
Pjota> BERKLEY Skeletor Pro 272 dělaj dvě gramáže.Naviják Ryobi Arctica 4000…
- Čtvrtek 8. března 2012 v 8:59® Pjota
-
Zdar páni rybáři! V sobotu se chystám na veletrh a chci zakoupit prut + naviják + šňůru, na chytání s woblery okolo 15cm a slidery cca 8–10cm. Rád bych se snažil spíše o ty větší ryby. Budu chytat spíše na přehradách, takže délku prutu bych viděl na těch 2,7–3m. Dosud sem chytal spíše UL a L vláčku a tak s těžšími kalibry nemám moc zkušeností. Můžete mi prosím poradit gramáž prutu (případně i konkrétní typ), velikost cívky (případně typ navijáku) a šňůru (typ + sílu). Cenu kompletu si představuju max do 5tis. Minulou sezónu jsem používal šňůru Power Pro, ale strašně se mi sukovala (netvrdím, že by to nemohlo být navijákem). Za každou radu děkuji.
- Středa 7. března 2012 ve 13:28® troutkiller
-
mvincik>To vypadá na maturitu ve třetí třídě Základky
)A nebo na nějakýho Kanadana!
- Úterý 6. března 2012 ve 21:18® mvincik
-
troutkiller> No coment.
- Úterý 6. března 2012 v 19:42® SURF
-
osprey> Děkuji.
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 19:43:15 uživatelem SURF. - Úterý 6. března 2012 v 19:38® osprey
-
SURF> Podívám se. V Praze jsem jejich expozicí jen prolétl.
- Úterý 6. března 2012 v 19:17® SURF
-
osprey> Mohl by si prosím, zjistit v Brně ten proutek, od WFT?
- Úterý 6. března 2012 v 18:38® Segoves
-
zdravím chtěl bych se zeptat na velikosti prsaček v pase na e shopech vidím pouze L, XL, XXL ale žádnou tabulku rozměrů sem nenašel nevím jestli je u různých značek znatelný rozdíl zajímala by mě hlavně rapala ve velikosti L a XL
- Úterý 6. března 2012 v 18:31® troutkiller
-
mvincik>Co to je za dementa????