Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 26. února 2012 v 10:44® džigit

BigMike> jj,zlaté české ručičky :-)

Sobota 25. února 2012 ve 22:47® BigMike

Tak mi to nedalo a zašel jsem ještě teď do „archivu“ ve sklepě.)) Přidávám foto tehdejší tvorby a tehdejších hitů!:))) Dělal jsem si dokonce velké rotačky z lžiček a lžic a popravdě řečeno, když ty potvory chtěly, kousaly do všeho.))) Pak přišel Vibrax fox, ve větším množství Rapaly…

Tento příspěvek byl editován 25.2.2012 22:48:33 uživatelem BigMike.
foto/diskuze/privlac/2012/th-img47651.jpgfoto/diskuze/privlac/2012/th-img47652.jpg
Sobota 25. února 2012 ve 22:22® BigMike

petr.doc> tohle je bomba na štiky!!! Kor u nás! Pořádnej prut, něco to váží a když budeš mít trpělivost, výsledky se dostaví! Ono totiž u nás těch zubatých pozvolna ubývá a zůstávají spíš ty menší velikosti. Kdysi, před možná 15ti lety jsem si pár takových „šíleností“ udělal samodoma, předloktí a rameno bolí ještě při vzpomínce, ale chytalo to!!! Teď bych to ani nenahodil, ale někde to leží:)) Jestli vzpomenu, najdu, nafotím a dodám na obrazovku.))

Sobota 25. února 2012 ve 12:25® Segoves
Segoves

regulus> taky se mi to moc nezdá s těma kšandama máš recht:) ještě pořádně porozhlídnu

Sobota 25. února 2012 ve 12:16® regulus
regulus

Segoves> asi ty kšandy patrně na suchý zipy nebo si nedovedu představit proč jinak by to vypadalo jak to vypadá, taky kombinace neopren 90% nylon 10% je mi docela podezřelá, není tam uvedeno jak tlustej materiál a to, že to je v údajný slevě, myslím že za 2 litry se asi dají neopreny koupit běžně, nevím, zkus zagooglovat. Další věcí je velikost, ta informace je docela luxusní akorát nevím na kolikátku pupek ta velist je … :-D

Sobota 25. února 2012 v 11:15® Segoves
Segoves

zdravim chlapy co si myslíte o těhle lovákách http://www.tropicliberec.cz/…oran-neopren jaký můžou mít nevýhody?

Pátek 24. února 2012 ve 23:30® Mikyška
Mikyška

petr.doc> Je to hodně podobný týhle hračce. http://www.rybarskepotrebymilan.cz/…astrahy.html?… Dřív se hodně používala na okouny.

Pátek 24. února 2012 ve 23:06® All Armor
All Armor

petr.doc>Hurry! Jste vítězem Tour de France! Pošlete nám 2000 kaček, my (Osprey, Havlíček a já) vám řekneme, že je to starý známý fungující krám, v České republice prakticky nepoužívaný. *************­********A co ešče chceš ogare?

Čtvrtek 23. února 2012 ve 21:47® osprey
osprey

petr.doc> Nástrahy tohoto typu se dělají už dlouho. Chytají se na to štiky a v Americe okounci pstruhoví.

Je to dráždidlo nebo chceš-li, tak nasíračka. Měl jsem známého, co na to chytal celkem úspěšně. Já chytám poměrně málo i na rotačky, takže to nemám.

Čtvrtek 23. února 2012 ve 21:39® Padis
Padis

petr.doc> mám něco podobného kupoval jsem to loni na veletrhu ve dvou velikostech.Ale na název firmy si nevzpomínám.Na tu menší velikost jsem 2 štiky chytl.Fakt je že jsem to ve vodě moc nekoupal.

Čtvrtek 23. února 2012 v 19:33® petr.doc

Regulus>No,kupovat to nechci,ani bych to nezkoušel ale primárně je ta sranda určena na štiku.

Čtvrtek 23. února 2012 v 18:55® regulus
regulus

petr.doc> ryba by musela být stejně šílená jako ta nástraha. Americký weby jsou plný podobnejch šíleností, je docela možný, že to na některý americký nebo mořský ryby funguje, ale u nás bych na to moc nesázel, i když kdo ví. Z druhé strany, pokud tě to zaujalo, myslíš si že by to nějakou rybu ukecalo a budeš od tam objednávat i něco jinýho, zkusit to můžeš, necelý 3$ za zkoušku stojí, ne?

Tento příspěvek byl editován 23.2.2012 18:56:04 uživatelem regulus.
Čtvrtek 23. února 2012 v 18:42® Char
Char

petr.doc> něco takového jen v „šílenějších“ barvách mám již mnoho let, několikrát jsem na to ze zoufalství zkoušel chytat leč výsledek v podobě ryby se ještě nedostavil :-((

Čtvrtek 23. února 2012 v 18:29® petr.doc

Zdar pánové,toto jsem našel na jednom amer. webu.Myslíte, že by nám tahle rojnice nástrah pomohla lapit více rybiček?Foto převzato z:www.overstockbait.com

foto/diskuze/privlac/2012/th-img47563.jpg
Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:05® jižan

Segoves> moc se ti omlouvám, ale musím ti napsat, BYL to dobrej revír. Dnes je to jen o místech kde se vysazuje duhák, ty místa, ale bezpečně poznáš:-(( Věřím, že něco pěkného chytneš.

Středa 22. února 2012 ve 20:07® Ftmči
Ftmči

Segoves> Vodáků se fakt bát nemusíš. Horní Malše se jezdí jen při jarním tání nebo menších záplavách. Je tam moc málo vody a od sotoku s Černou výš, je jí ještě téměř o polovinu méně.

skwor: OK.

Tento příspěvek byl editován 22.2.2012 20:08:04 uživatelem Ftmči.
Středa 22. února 2012 v 19:57® skwor
skwor

Doudleban> U prutů ve slevě mají většinou psáno přímo Doprodej… Ale zase když něco nemají, tak to většnou z eshopu zmizí. Takže to vidím spíš na ten výprodej.

Středa 22. února 2012 v 19:44® Segoves
Segoves

Doudleban> to nezní moc dobře ale i tak se tam těším:-) s těma chatama máš pravdu místama je to šílený (a to tam sám jednu mám) ale aspoň tam nebude z řeky dálnice pro vodáky jako na vltavě nebo i v tom se pletu?:D…ty tak to bych kecal vím co myslíš ale sám teď nevím co to znamená

Středa 22. února 2012 v 19:29® Ftmči
Ftmči

Segoves> Horší :-) . To se takhle asi nedá říct. Dost záleží na tom, jak a kde se tam vyskytnou kormoráni. A bohužel i tady nahoře (aspoň kolem toho Pořešína) je dost chat. Na chaty jsem vyloženě alergický. Ale nějaký ryby tam přeci jen jsou.

U kusů je tam normálně 1.

Středa 22. února 2012 v 19:02® Segoves
Segoves

Doudleban> já vím kvuli tý přírodě mi to stojí a řekni přece to tam nemůže bejt horší než na MP malši nebo snad jo?…já bych řekl že to znamená vyprodáno když to rozklikneš tak by tam u počtu kusů mělo bejt červeně napsáno ne

Středa 22. února 2012 v 18:59® Ftmči
Ftmči

Hloupý dotaz. Když je na rsp-fishing za názvem prutu v závorce VYP. , znamená to VYPRODÁNO nebo VÝPRODEJ?

Středa 22. února 2012 v 18:58® Ftmči
Ftmči

Segoves> To jsem zvědav, jestli je najdeš. Já se vyskytoval hlavně v okolí Pořešína a byla to bída bídovatá. Každopádně je tam ale moc hezky.

Středa 22. února 2012 v 18:41® Segoves
Segoves

jižan> Doudleban> no kluci to ste mě moc nepotěšili já si právě po těch 4letech pstruhovku koupim a doufal sem že nahoře nad římovem je pořád ještě řeka kde jsou ryby a kde narazím právě na ty lipany a hezký potočáky…neříkám že sem si to maloval buh ví jak ale byl sem optimista:)

Středa 22. února 2012 v 18:28® Ftmči
Ftmči

jižan> Právě proto mám letos po 4 letech jen MP povolenku… Radši budu kolem těch vod už jen chodit a malovat si ty velké potočáky a lipany na dně tůní a proudů. Zůstanu u fantazií.

Středa 22. února 2012 v 16:44® jižan

Segoves> tam kam chceš vyrazit je moc pěkně, pravděpodobně tam nikoho nepotkáš, možná jen mě, ale asi to nebude o rybách, jo kde jsou ty časy:-( ((

Úterý 21. února 2012 v 19:03® jarysek
jarysek

olda> mam ji take a je super..

Úterý 21. února 2012 v 18:34® olda
olda

cormaxx> Moc díky,asi do něho půjdu také.

Úterý 21. února 2012 v 18:14® cormaxx
cormaxx

troutkiller> Já to sundavám jen když jsem utrhal nějakou používanou barvu gum a nebo když to nebere a chci zkusit něco méně používaného,co nemám vpředu. Sundat to je o něco málo horší než sundat klasickej batoh. Z vesty mě bolely záda.S timhle je to v poho.

S tim padákem jsem to slyšel už několikrát,hlavně v létě,když jsem jen v kraťasech a triku:-D

Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 18:15:49 uživatelem cormaxx.
Úterý 21. února 2012 v 17:31® troutkiller

cormaxx>Pěkný!Ve předu máš záložní padák ne:-)) )Měl sem něco podobnýho ale štvalo mně pořád to sundavání když sem potřeboval něco ze zad:-(( Ted v zadu ve vestě tahám jen papíry,páč často chytám s kámošem porybnym tak je moc často nepotřebuju vyndavat:-) Sem zkontrolovanej už ve voze:-))

Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 17:34:22 uživatelem troutkiller.
Úterý 21. února 2012 v 17:13® cormaxx
cormaxx

Tady mám jednu fotku kde jde trochu vidět…V zimě jsem se fotil samospouští,jak jsem byl nabalenej v broďákách:-D

foto/diskuze/privlac/2012/th-img47530.jpg