Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. února 2012 ve 12:03® sethy
-
chosebaits> 2 kousky, z těch co máš, na sumce používám
- Pondělí 6. února 2012 ve 12:01® chosebaits
-
sethy> něco tam přeci je a ostatní bylo pro potěšení a snad i na nějaké ryby.
Než to teda utrhám
- Pondělí 6. února 2012 v 11:58® sethy
-
chosebaits> A kde jsou ty woby na sumce?
- Pondělí 6. února 2012 v 10:57® chosebaits
-
troutkiller>Tak už to mám doma a posílám foto chovných kusu a pevně věřím že se budou časem množit.
- Pondělí 6. února 2012 v 9:41® sethy
-
hecht> neříkej žes na toho dead fisha někdy něco chytl
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 09:41:54 uživatelem sethy. - Pondělí 6. února 2012 v 0:32® hecht
-
Char> něco pro tebe, přišel nějaký ten drobeček, tak posílám foto pro srovnání 06/08/10 cm
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 00:34:12 uživatelem hecht. - Neděle 5. února 2012 ve 20:36® ladamaj
-
Fishing Team Romeo>to potom sem mohu dyžtak něco pustit dělal mě to kamarád.
- Neděle 5. února 2012 v 19:14profil byl smazán
-
mvincik> Já to mám od Šport. Rybár. To lítá asi všude tyto fotky. Ale jsou fakt nádherné. Nebo mě tedy alespoň nadchly.
- Neděle 5. února 2012 v 18:45® mvincik
-
Scanix> Facebookové stránky Salma je tam mají.
- Neděle 5. února 2012 v 18:01profil byl smazán
-
Scanix> Vypadám snad na to, že bych byl fotografovat?
Tento příspěvek byl editován 5.2.2012 18:05:31 uživatelem .Samozřejmě, že to nejsou moje fotky, já fotit moc dobře neumím! Nerozeznám fotomontáž od normální fotky..
- Neděle 5. února 2012 v 17:55® Scanix
-
Fishing Team Romeo> to jsou tvoje fotky, pokud jo, tak klobouk dolu
- Neděle 5. února 2012 ve 14:32® lunimus
-
Akurat si myslim, ze na diskusiu o tom, ci sa jedna o reklamu, alebo nie, by sa skor mohla pouzit „vseobecna diskusia“ … je to z mojho pohladu trochu sebecke, ale mne ako zaciatocnikovi sa potom tazsie hladaju konkretne informacie, ktore ma zaujimaju … to ci sa jedna o reklamu, alebo nie, naozaj musi zhodnotit niekto iny … … z mojho pohladu je fajn, ked tu sem tam najdem aj info o nejakej vybave … som absolutny novacik tam, kde vy ste stari profici … a rad by som sa pytal na nove veci, len ak neviem, ze nieco take existuje, tazko sa budem na to pytat … takze i ked sa sem tam jedna o naznak inzercie, neprekaza mi to (ak sa s tym stotoznia aj majitelia stranky) … jedine, co ma mrzi, ze vzhladom na zmenenu diskusiu sa moje posledne otazky dostali do uzadia a jediny, co mi odpovedal, bol Lamadaj, za co mu samozrejme dakujem
- Neděle 5. února 2012 ve 14:28® ladamaj
-
mvincik>přesně tak nic špatného nedělá.Jinak myslím že to sem patří no vždyť já nabízím také různé zboží.
- Neděle 5. února 2012 ve 14:26® brčal
-
jsem v klidu
Navrhoval jsem Davidovi Havlíčkovi at vytvoří tady něco podobného http://www.heureka.cz/ Každý by to uvítal jak z řad prodejců i kupujících
- Neděle 5. února 2012 ve 14:24® mvincik
-
ladamaj> Hlavně si myslím, že na zhodnocení od kdy je to reklama přesahující meze je někdo jiný, než my návštěvníci. Na druhou stranu, svůj názor může slušně napsat každý, od toho je to diskuze.
Tento příspěvek byl editován 5.2.2012 14:25:23 uživatelem mvincik. - Neděle 5. února 2012 ve 14:23® ladamaj
-
brčal>to chce klídek každej má na tvou nabídku jiný názor ale o krámy rozhodně nejde dost sleduji tvou nabídku.
- Neděle 5. února 2012 ve 14:14profil byl smazán
-
Pár inspiračních fotek.
- Neděle 5. února 2012 ve 13:45® brčal
-
All Armor> jen pro tebe: David dostal návrh, kdy reklama na Chytej CZ bude pro všechny obchody velice zajmavá. Za minulý rok jsem trochu utratil i tady jen ty o tom nic nevíš.
- Neděle 5. února 2012 ve 13:32® brčal
-
já zas jen všude reklamu.
- Neděle 5. února 2012 ve 13:31® brčal
-
já zas jen reklamu.
- Neděle 5. února 2012 ve 13:28® brčal
-
All Armor- všemocný mudrc co nic neumí jen ctrl c a pak ctrl v i 3-leté dítě toho umí více
Tento příspěvek byl editován 5.2.2012 13:31:20 uživatelem brčal. - Neděle 5. února 2012 ve 12:59® All Armor
-
brčal> Už jsem ti to napsal 2×. Pokud sem chceš strkat reklamu, na krámy, které prodáváš (mnohé jsou použitelné), spoj se s Davidem Havlíčkem a dohodni se na podmínkách. Tento web žije z reklamy a tvoje chování je sviňárna. Spoléháš se na pěstování vztahů, ale vůči jiným prodejcům, kteří za reklamu platí, se chováš skutečně jako prase. Takové typické lampasácké uvažování. Co sem chodím, tak tuto tvoji tendenci vidím. Abych nezaponměl: ty krabičky stojí za howno. A nestojím o odpověď. Jedu na týden lyžovat na Lomničák, tak tvoje moudra i tak číst nebudu.
- Neděle 5. února 2012 v 8:01® sethy
-
brčal> tak pokud jí budeš nabízet za dobrou cenu, proč ne
Tento příspěvek byl editován 5.2.2012 08:02:14 uživatelem sethy.
E.: a jo onu už jí tam máš - Neděle 5. února 2012 v 7:49® troutkiller
-
brčal>Pokud chceš krabku na woby tak nešpekuluj a jdi do Plana
Vyzkoušená klasika,přihrádky drží,když upadne tak nepraskne a dělá se ve spoustě variant
- Sobota 4. února 2012 ve 23:59® brčal
-
CO říkáte na tudle krabku tady
a hlavně typ B
- Sobota 4. února 2012 ve 23:56® lunimus
-
ladamaj> zataz na „trhacom vlasci“ znamena, ze zataz v momente zaberu ostane „stratena“ na dne? Je mozne takto lovit (s trhacim vlascom) aj s woblerom? … alebo takto s trhacim vlascom lovis len na zivu rybku, ktora „svoju cinnost“ vykonava sama?
- Sobota 4. února 2012 ve 23:36® ladamaj
-
lunimus>používám něco podobného akorát zátěž mám na trhacím vlasci a sem stím spokojen chytám.Jinak budu určitě zvědav na odpověď dalších.
- Sobota 4. února 2012 ve 22:59® lunimus
-
páni odborníci, mám otázku ako človek, čo nikdy nedržal udicu v ruke, nie to sa ešte venoval vláčeniu
Zrejme som nevymyslel nič nového a možno je to úplná hlúposť, ale je možné na vláčenie použiť zostavu woblera, ktorý má hustotu menšiu ako voda (teda pláve) a je vyvažovaný, resp ťahaný ku dnu záťažou, ktorá bude na silóne napr 1m pred woblerom? viď môj obrázok. V závislosti od vzdialenosti záťaže od woblera a tiež v závislosti od hmotnosti záťaže by sa s jedným woblerom dalo zaviesť toho istého woblera do ľubooľnej hĺbky a teda k preloveniu celého vodného stĺpca by bol dostatočný jeden a ten istý wobler
alebo sa mýlim? … prípadne je táto zostava bežne používaná? … prípadne sa to používa ale inak ako si myslím? Ďakujem za vaše rady a postrehy
- Sobota 4. února 2012 ve 21:40® osprey
-
troutkiller> Taildancery chytají, samozřejmě někdy a někde. Větší kravál dělá třeba Jointed Shad Rap. S tím se mi chytá o dost hůř.
- Sobota 4. února 2012 ve 12:45® jajco
-
jiris> Jakub cestovatel a dobrodruh.