Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. července 2004 v 10:51® Ladas
-
Pro DaH:omlouvám se,ale byl jsem na rybach. Vábnička je na Vltavské kaskádě stále zakázaná,informace od člena místní RS. Dle dodatku co vyšel se mají stále dodržovat popisy revírů a tam to je. Na trhací bojku se také tváří divně a také ji zakazují i když se dodržuje vzdálenost 25 m od břehu. Nevíš,jak to stou trhačkou je??Dík Laďas
- Neděle 4. července 2004 ve 21:42@ Big Mike
-
Já co jsem chytil parmu, tak také zásadně na woblera. Při zakalené vodě a na fluo red. ......... Dnes ráno na Lužnici na dělaného w. – okoun bolena 55 a teď večer jsem šel pro tu včerejší štiku. Ani nelovila, ticho, klid. Tak jsem přejel jinam, našel ve vodě pěkný 200l sud a o 20m níž, když jsem dostatečně splašil co se dalo, jsem vytáhl na dělaného w – půlenýho 7 cm, fluo red sumíka 85 cm. Na jigový proutek 7–15g, akorát jsem tam měl fireline 0,12, tak to šlo snadněji. Takže spokojenost. Zítra ráno do práce a odpoledne na skok na Lipno. Ale prý tam také nic nejde. Ale kdo ví?
- Neděle 4. července 2004 v 19:36® Láďa
-
All:Dnes se klukovi podařil husarský kousek. Na přívlač zapřáhnul a po dvaceti minutách i vytáhnul parmu – rovných 75cm. Ulovena Husky Jerk,na vlasec 0,18. Chycena poctivě za tlamu.
- Neděle 4. července 2004 v 19:30® Láďa
-
DaH:Až budem poslední týden v červenci na Lužnici,tak se ozvu a doufám že se sejdeme.
- Neděle 4. července 2004 v 18:37® HaD
-
tak jsem zpět… byl jsem na dětském rybářském táboře na Dalešické přahradě. Podařilo se nám chyti několik okounů, TR s JŠ dostali jednoho cca 38cm. Sumci nechtěli spolupracovat. Jinak se mi ta myšlenka – dětského ryb. tábora strašně zalíbila.
- Sobota 3. července 2004 ve 22:19@ Big Mike
-
Na Lužnici mi dnes utekla tak odhadem 80cm štika. Nechala se dotáhnout až pod nohy bez odporu, pak vyskočila, vyklepala woblera a bylo. Za 2 hodky honila znova, ale už nevzala. Ráno pro ni jdu. Ještě jsem chytil okouna, tak 20 cm a byl jak má dlaň! Břicho jak na trojčata a hřvet jak bizon. Škoda že jsem neměl foťák, takovej vazoun se jen tak nevidí a krochnout ho nadoma mi bylo líto. Pokud nabyl nějak nemocnej, pokolení bude mít asi taky pěkně nasláplý
- Pátek 2. července 2004 ve 23:39® jaryn
-
Big Mike: musím se do ČB podívat, ten ratlin je zajímavý a klesající to mám teď nejraději. Dnes jsem se pokoušel chytit ryby na orlické sumce . Tragédie.
- Pátek 2. července 2004 ve 21:44@ Big Mike
-
O fotbale radši pomlčím. V pondělí jedu na přespání na Lipno, jde tam něco? Na pařezovkách a tak? V ČB v Gammarusu nakouúpil asi 40gum, 2× rattlin zlevněnou (za 1/2)Rapalu – 4cm plovoucí, hloubkaři, tak jim dám za uši. Už měli jen zbytky zlevněných R., vše klesající a to já nemusím. Ale i za 1/2 by to pro někoho šlo,ne?
- Pátek 2. července 2004 v 19:18® jiris
-
Dnes malej candát a koník vypl
- Pátek 2. července 2004 ve 12:04® MAF
-
Dědek:Kapry na mušák chytá kde kdo je to fantastická disciplína,která ti 100% vyplaví nadměrné množství adrenalínu,osobně to pár dní v roce praktikuji a je to bomba!
- Pátek 2. července 2004 v 8:46® HaD
-
jiris: holt není každý den posvícení
- Pátek 2. července 2004 v 0:12® jaryn
-
Život je houpačka. Včera jsem byl nahoře. V Roudné jsem dostal sumíka 76, dvě štiky 53 a pět candátů 40– 44. Dnes jsme blbě prohráli s Řekama protože jsme nebyli schopni dát gól tak jsem dole. Na víkend jedu na Orlík tak snad budu zase nahoře
- Čtvrtek 1. července 2004 ve 21:07® jiris
-
máš zprávu
- Čtvrtek 1. července 2004 v 19:02® HaD
-
Dědek: zítra jedu na Dalešice, kapr se asi na mouchu chytit dá, sumce už tak prý také ulovili, ale asi spíše náhodně
- Čtvrtek 1. července 2004 v 11:05® pupak
-
D?dek – ty kapry mu v??, ale sumec na mouchu je po?ádná náhoda
- Čtvrtek 1. července 2004 v 9:58® Dědek
-
Pánové,včera mi známej tvrdil,že chytá na Dalešické přehradě kapry a sumce z loďky na mušák. Je to možný?Připadá mi to značně přehnané.
- Čtvrtek 1. července 2004 v 8:49® HaD
-
Sedum: viz. bazar
- Čtvrtek 1. července 2004 v 8:49® HaD
-
Sedum: brnkni Milanovi Rybovi na 606 682 540, ten něco prodával
- Čtvrtek 1. července 2004 v 8:37® pupak
-
Sedum nebrec vono se neco najde, projizdej si na muskarskych webech sekace a najdes dobrou koupi hlavne u drazsich prutu je ten cenovej rozdil obrovskej.
- Čtvrtek 1. července 2004 v 7:45@ sedum
-
Hoši,takže taková skvělá nabídka na mušák padá? Začínam již plakati !!!
- Středa 30. června 2004 ve 22:59® pupak
-
Ruda: Chápu za tuhle cenu…
- Středa 30. června 2004 ve 22:56® Ruda
-
Pupak: Už je pryč. To byl můj.
- Středa 30. června 2004 ve 21:18® pupak
-
Sedum Já jen že vim o Re?asovi za litr 5–6
- Středa 30. června 2004 v 15:43@ sedum
-
Je to úplně obyčejný mušák za 1 500,– Kč. Značku nedokáži vylovit v paměti,ale jinak je to pružnost 5–6. Zvykl jsem na něj a je mi ho líto.
- Středa 30. června 2004 ve 14:07® pupak
-
Sedum – co je to za musak
- Středa 30. června 2004 ve 14:00® HaD
-
sedum: taky bych řekl, že pokud je to jen 10 cm, tak by to možná šlo zkrátit
- Středa 30. června 2004 v 11:59@ sedum
-
Třeba by to šlo,ale nevím, jestli to bude ještě ono. Jemná špička,je jemná špička. Zkusím skočit ještě do firmy Gammarus, kde jsem ho nedávno koupil, zda-li by nešlo objednat u výrobce jen tu druhou vrchní půlku. Moc tomu nevěřím,ale za zeptání člověk nic nedá.
- Středa 30. června 2004 v 11:40® esox
-
sedum: a nesel by ten musak jen o tech deset cisel zkratit? pak by to melo fungovat normalne, ne?
- Středa 30. června 2004 v 9:10@ sedum
-
Tak jsem skončil s muškařením,alespoň na pár měsíců,než prodám a koupím nové doupě někde u Ohře a Chomutova. Kromě toho,že jsem si nějakým záhadným způsobem zlomil špičku mušáku a těch zbylých 10 cm mi rozjelo cizí auto na parkovišti a na nový mušák zatím není financ,přecházím na bublinu a vláčku. Nemusím ani říkat, že jsem teď požírač prášků na uklidnění. Muškařina mne načisto pohltila. Vrátil jsem se k vláčce, stačilo si stříbrné Vaškovky trochu upravit lesklým červeným lakem na nehty a zatím se nestačím divit. Jak jsem psal dříve,na Svratce v Brně v úseku 80 m jsem vytáhl 160 okounů a včera jsem na Svratce u Tišnova jsem měl po 30 min. odchytáno! 3 pstruzi nad 32 cm. Jsem nadrženec na mušák,který mne zase vrátil mezi zdravé lidi a posunul laťku o něco výš a už se třepu na nový,který zas tak brzo nebude, ale věřím, že to nějak bez něho nějaký měsíc překlepu.
- Středa 30. června 2004 v 8:29® HaD
-
Lerak & Láďa: mohli bychom to podniknout společně