Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. června 2004 ve 21:11® Lerak
-
Jo, vím – elektrika
) Také mám letos jen jednu štiku nad 70cm, ale i do těch 65, zejména candoše bych bral
Letos se holt nějak nemají k světu. Vláčím hlavně gumy, berou ti malí a ty vejlupkové nad 50 se někde mrcasí. Tedy alespoň v okolí Sobíku, jinde jsem zatím nebyl. V pondělí jedu na Lipno, jen na otočku za kamarádem z Moravy(slivka+vínko), tak doufám, že alespoň večer otestuji pařezovky!!!. Dědek: moc to tam neznám, ale Nežárka by mohla bejt solidní. trošku pod Hradcem. Na Vajgaru nevím, nemám zkušenosti! Kdy a kam jedeš? K nám do Soběslavi je to kousek, nebo na Nežárku k Veselí – mohli bychom něco podniknout. Láďa: to dsamé platí pro tebe. Ozvi se a pokud bude čas, zajel bych jako DaH..... Dnes bez vody, snad zítra a už konečně lapnu mírového candoče, nejlépa okolo 2–3kil
- Úterý 29. června 2004 ve 14:47® Dědek
-
Jedu k Jindřichovu Hradci. Doporučí mi někdo konkrétní vodu?Dík
- Úterý 29. června 2004 v 9:07® Lerak
-
Big Mike : v Bechyni to bývá trochu jiné než v Sobíku, neboť je tam vždy voda o něco kalnější a tak je nutné používat „viditelnější“ nástrahy. Problémem bývají hlavně Maršovák a Kozskáč a po dešti též táborské splachy kanalizací..... Jestli jsi to „vymákl“ tak dej tip, pořád nemohu zavadit o rybu větší než 65 cm.
- Úterý 29. června 2004 v 0:57® HaD
-
tak jsem se vrátil z ryb, chytili jsme dva sumíčky cca 80 a 100cm. Sice nic moc, ale jsem přesto rád, protože je ulovili kluci co s námi byli poprvé.
- Pondělí 28. června 2004 ve 21:55@ Big Mike
-
Já v Dobronicích nebyl tak 5 let. Ale myslím, že když nachytám v Sobíku pod jezy, tak na jezech okolo Bechyně to bude ještě lepší. Je to o počasí, náhodě – znáte to
Ale když tam jede, tak ať prut vezme!!!
Dnes nic, věnoval jsem čas rodině, restům a čtení článků jak na ně! A už jsem to vymákl!!!
- Pondělí 28. června 2004 ve 12:23® HaD
-
Jirka: mačovka je určitě lepší, jen je složitější transport a balení. Co jsem měl letos v ruce kamarádovu boloňku, tak byla taky „sqělá“. Já bych si le asi stejně vzal mačku. Jestli máš hodně peněz, vezmi si obojí!
- Pondělí 28. června 2004 v 11:41® jirka
-
Chystám se koupit prut na jemnou plavačku a nemužu se rozhodnout jestli Bolonovku nebo Match, nevím jaké jsou výhody a nevýhody ve vzájemném porovnání těchto prutů. Mohl by mi někdo pomoci? Dík.
- Pondělí 28. června 2004 v 8:41® HaD
-
BigMike: jasný, bolen byl pěknej, no já prostě nechtěl přiznat, že jsi byl lepší
)))))))
- Neděle 27. června 2004 ve 23:44® jaryn
-
láďa: nesouhlasím tak s Big M. Bechyně, Papiernička, Dobronice dle mne suprový revíry byly. Dobronickéj jez zkazili. Já tam na těchto jezrch nachytal dost, ale tak tře roky to je bída., možná dál pod jezy. S foťákem smůla. Já lpřed měsícem namočil mobil a musel koupit nový. Jo od Papírničky se dá lovit podél břehu ž k Stádleckýmu jezu nebo opačně. Letos jsem tam ještě neby, tak nevím.
- Neděle 27. června 2004 ve 21:59@ Big Mike
-
Tak večer pod Čejnovem (Lužnice), 3 hodky a další životní rekord. Nebudu to dramatizovat. Na banjo 5cm jsem po několikaminutovém boji zdolal candáta přibližně 12cm, nechápal jsem!!!!! Jinak 5 okounků a tím to zvadlo. Zato komáři měli letecko pijatickej den. ALL: dle DaH nic moc nebralo, on je na ty sumáry, ale já chytil bolena na půlenýho fluo wobl 7cm – 55 cm. Jasně, dravec to není, ale nechytám je každý den
) Tak k vodě až ve středu, snad. Dobrou, jdu na fotbal.
- Neděle 27. června 2004 v 19:10® Chose
-
No mate to doma taky radosti. To moje přítelkyně jezdí na ryby se mnou. tu to bere stejne jako me. ta prudi akorat kdyz mi celej svet leze na nervy a jedu sam. jinak pohoda.
- Neděle 27. června 2004 v 18:56® Chose
-
No me doktorka konečně uschopnila,tak jsem nadrženej vyjel na ryby. Koupil jsem krmeni od Lastie -feder-jahoda a celkem to vypadalo dobře. Dost velkejch kousků. pěkně to vonělo. Trochu jsem to ještě říznul kuku. šrotem a hlínou. přijel sem k vodě,hodil to na plavačku než postavim picker. Udělal jsem z toho koule,tři jsem hodil k potopenymu stromu. Stáhnul jsem plavčku a nahodil to natěžko. Než jsem dopnul vlasec(od zakrmení asi 15 min)záběr. Přisekl jsem a ryba se po chvíli vypnula. Znova jsem nahodil,jen potahy záběr žádnej. Tak jsem zkusil ploťky na plavačku. asi 4 sem vytáh a pak jsem napích žížalu. zkoušel jsem okouna. ponor az na dno. splávek se chvíli vrtěl,pak se potopil a vytáh jsem úhoře. tak 60 čísel. hnus. háček až v pr. tak jsem ho odříznul a pustil zpět. Když jsem navazoval háček ohnul se picker skoro až k navijáku a jen tak tak jsem ho chytil a zasekl. ryba chvíli bojovala na místě,pak se rozjela přímo proti mě. navíjel jsem jak to šlo,pak chvíli boj při břehu a nakonec jsem vytáhl kapříka 43 cm. ale bojovnej jak šedesátka. pak ještě pár plotěk a jinak nic moc.čekal jsem amura,ale nepřišel. možná příště. to krmení celkem ušlo ale naházel jsem ho tam 5 kilo abch udržel ryby v aktivitě. příště do něj přidám kroupy,řepku,nebo jinej partikl.
- Neděle 27. června 2004 v 18:01® HaD
-
dědek: taky se mi to někdy stane a celý zážitek je rázem v tahu…
- Neděle 27. června 2004 v 17:35® Dědek
-
All: Musím se podělit o zážitky. Kamarád mě pozval na Bečvu na pstruhy. Dorazil jsem v pátek večer, sobota ráno a sobota večer = 43 potočáků !!! Úžasný zážitek,perfektní víkend! Největší měl 29 a 27, další okolo 20. Všechny jsem políbil na čelo, ale jednoho si nechal. Dokonce jsem si poprvé vzal do ruky mušák a kupodivu vypáh i pstroužky. Asi se mu začnu věnovat a budu potřebovat nějaké informace. Třeba jaký prut a v muškách se vůbec nevyznám,ale to určitě zadám jako téma. Bylo to super až do chvíle, než jsem otevřel doma dveře a moje drahá mě přivítala … Máte taky tak „příjemné“ manželky, které se rádi podělí o radost ?
(
- Neděle 27. června 2004 v 10:46® HaD
-
Sedum: trpím s Tebou
- Neděle 27. června 2004 v 10:46® HaD
-
tak jsme dneska s BigMikem zavláčeli, sice nic moc nebralo, ale hezké ránko
- Neděle 27. června 2004 v 9:15@ sedum
-
Oprava datumu. Jsem nějak mimo z toho mušáku,nebylo to 27.6 ale 26.6 v sobotu odpoledne.
- Neděle 27. června 2004 v 9:09@ sedum
-
27.6. jsem měl černý finanční den!!!!! Při příchodu k řece mi spadla přepravka na ryby a rozbila se! Při otevírání krabičky na mušky mi prasklo víčko a šedesát mušek jem honil téměř hodinu ve vysoké trávě. Krabička je v háji ale co nejhorší! U mého miláčka se mi zlomila špička!!!!!!!!!!!! (myslím tím u mušáku). Těžko se mi to rozchází,ale věřím,že najdu nějakého machra, kdo těch ulomených koncových 10 cm dá dohromady. Chlapi,dá se taková ulomená špička u mušáku ještě spravit? Nespal jsem kvůli tomu celou noc a ještě teď beru prášky na uklidnění. Tuto finanční anabázi nespravilo ani těch 160 okounů v úseku 80 m na řece Svratce a ani ti tři půlmetrový tloušti (byl jsem tím byl šokován,jak to šlo !), co jsem potom musel nešťastně vláčet s umírajícím pohledem na můj zinvalidněný mušák. Láďa dopadl s digifoťákem podstatně hůř,ale i tak bych si nechal raději vypíchnout oko,než si zmrzačit mušáček.
- Sobota 26. června 2004 ve 22:38® HaD
-
jiris: jeden jsem našel ve větvích a jeden jsem zachránil (den předtím jsem ho hútrhl a pak ho z loďky opět vyndal)
- Sobota 26. června 2004 ve 22:37® HaD
-
Láďa: tak to mě mrzí, škoda…škoda že ses napojistil
jak říkal velkej Majk, je to dobrej revír. až tam budeš, dej echo a zajedu se podívat
- Sobota 26. června 2004 ve 21:24® Láďa
-
Big Mike:díky za informaci.
- Sobota 26. června 2004 ve 21:16@ Big Mike
-
Láďa: dobrej revír!!! Okolí Bechyně je přímo na dravce stvořený. Lužnice pod jezem v Dobronicích OK, ale vlastně všude. Nebo možno na Smutnou nad Bechyni.
- Sobota 26. června 2004 v 1:34® Láďa
-
DaH:Prosím Tě nevíš nšco o lokalitě na Lužnici „Dobronice u Bechyně“měl by tam jet kluk na rybářskej tábor a já bych se tam taky rád podíval?Díky
- Sobota 26. června 2004 v 1:24® Láďa
-
DaH:Tak foťák je v háji!!!Elektronika odešla a oprava se nevyplatí,zhruba s materiálem a prací cca 9000Kč. Takže mám doma kus bezceného plastu.
- Pátek 25. června 2004 v 0:21® jaryn
-
Big Mike: z Tábora, na zahájení jsme z Roudné(samé malé ryby) jeli na Dráchov. Dostali jsme tlouště okouny a štiky -nej 67. Pod jezy to je teď hodně popíchané. Dneska jsem před fotbalem pokušel v Plané sumce, ale bezvýsledně. Ale v neděli odjíždí žena na týdení dovolenou tak jim dám na prdel
- Čtvrtek 24. června 2004 ve 23:54® jiris
-
Ty woblery si chyt na plavajdu?
- Čtvrtek 24. června 2004 v 0:26® HaD
-
jiris: alespoň něco
, já dneska jen pár tloušťů okolo 40cm na plavačku, dva woblery, sumec žádnej
- Středa 23. června 2004 ve 22:56® jiris
-
Zrovna jsem přijel, mě vyhnala suchá bouřka. Asi prodám uhlíky a koupím sklolamináty ať můžu chytat i za bouřky. Krásněj záběr, ještě lepší zásek a poznal jsem hned co tam mám................ podseklej slizkej cejn okolo 40 cm. Aspoň jsem si zas počase ohl udičku
)
- Středa 23. června 2004 ve 20:37@ Big Mike
-
Jaryn: odkavad jsi? Já byl pod Dráchovem v sobotu večer, 4 hodiny uprostřed proudu pokolena ve vodě, došel jsem až k mostu a nevytáhl jsem ani šupinu! Přitom v pátek večer, když jsme tam začínali pochůzku RS se to tlouklo všude kam oko dohlédlo
Jinak včera na Lužnici štika 62 cm, na woblera – klaun(skoro barva jak u rapaly), asi 5 candátků od 25 do 44cm, tloušť 40 a pár okouních miminek do 15 cm. Dnes 2 hodky tamtéž a ani záběr, pak mě vyhnala přeháňka.
- Středa 23. června 2004 v 18:10® jiris
-
Sedum – máš to na účtu.