Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 10. ledna 2012 ve 21:03® kubas
kubas

skwor> Tak pár favoritů tam je :-) . Třeba 9cm Hornet by některým vodním predátorům chutnat mohl :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 21:02® troutkiller

mvincik>S Dragonem je to jak se škodovkou,má jí nejvíc lidí protože je nejdostupnější a levná!Do kaufu s tim dojedeš ale svezení jako BMW to nikdy nebude!!Radši si přidám než vyhazovat peníze oknem!Duel Daiwa-Dragon nic neřeší protože 80%lidí co v něm hlasuje druhej prut v ruce nedrželo:-)) )A hlasovat Pro Dragon protože je to muj jedinej klacek moc oběktivní neni:-))

Tento příspěvek byl editován 10.1.2012 21:05:28 uživatelem troutkiller.
Úterý 10. ledna 2012 ve 20:58® kubas
kubas

skwor> Díky :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:51® skwor
skwor

kubas> http://np.netpublicator.com/…on/n15119482 Nebo jestli chceš větší fotky, tak fishing-mart.com.pl

sethy> A do toho kuličky asi nenarvou :-D

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:39® kubas
kubas

skwor> Kde se dají shlédnout nějaký novinky od Salma?

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:39® sethy
sethy

skwor> Z toho se Salmo dělalo vždy :-) Stejně tak z toho dělá (nebo hodně podobného) většina domácích výrobců :-) Je to tvrdé, pevné, dá se hrát s hustotou (váha a vzlínavost) a prostě lepší jak balza :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:34® skwor
skwor

sethy> Asi to jde do té tvrzené pěny (nebo z čeho se teď Salmo dělá) blbě :-D

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:32® sethy
sethy

skwor> pořád tam necpou všude kuličky :-D a náhodou ten Whacky vypadá zajímavě.

Tento příspěvek byl editován 10.1.2012 20:33:56 uživatelem sethy.
Úterý 10. ledna 2012 ve 20:12® skwor
skwor

mvincik> Kdepak, mrkni třeba na aktuální duel :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:11® mvincik
mvincik

skwor> Kecáš kolezo, nevzdal, jinak bys na to vůbec nereagoval, he! :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:06® skwor
skwor

jajco> Taky pár Dragonů (a dalších věcí od nich, nejen prutů) mám a zatím jsem spokojený. Žádný mi neprasknul a i diskuze na tohle téma s troutem jsem už vzdal :-D

Když jsme u toho Polska – teď jsem projížděl novinky Salma na letošní rok a zdá se mi, že směřují podobně jako Rapala. Čím lesklejší a barevnější wobler, tím líp.

Úterý 10. ledna 2012 v 19:35® jajco
jajco

olda> Je to z části i o tom jak se kdo k prutu chová při transportu a podobně.pivo

Úterý 10. ledna 2012 v 19:22® olda
olda

jajco> také se nestydím,mám team Dragon 18g a vytáhl jsem na něho 120sumíka a prut drží druhý rok, a to jsem ho koupil z druhé ruky.Dragon forever.:-)

Úterý 10. ledna 2012 v 19:15® jajco
jajco

osprey> Já koupil TD 3–14g MF a pro mě super.Už se o tom dost napsalo,pocity spousty lidí.Uznávám dokonce i stroftovu hlášku o papírových prutech.Já se nestydím napsat že to jsou dobré pruty,protože mám zatím jen pozitivní zkušenosti.

Úterý 10. ledna 2012 v 19:02® osprey
osprey

jajco> Asi tak. Dneska stojí Destinka něco přes 2 litry a je to velice příjemný prut, se kterým se mi chytá prostě dobře. Slyšel jsem o nějakých prasklých, slyšel jsem o jiných, které vydržely nečekané. Takový Scanix s tím vyplenil půlku jižních Čech.:-)

Žiju s vědomím, že mi ten prut může prasknout s větší pravděpodobností než třeba Penn. Ale páč se k tomu nemá, koupil jsem si další.

Ostatně Drak má i daleko lepší pruty, o jejichž praskání se zatím nikde nemluvilo – sérii HM 69. Ta je bytelnější, ale taky dražší.

Mám pruty vícero značek a zatím jsem je lámal jen vlastní blbostí bez ohledu na to, kdo je výrobce.

Úterý 10. ledna 2012 v 18:46® jajco
jajco

osprey> Já už si z toho dělám jen srandu:-> Když kouknu do skříně,tak sem trojnásobnej trouba8-( Mě ty pruty slouží zatím dobře,ale každý má svoje a nemá smysl se dohadovat.Sme tady přece kvůli pobavení ne:->

Úterý 10. ledna 2012 v 18:36® osprey
osprey

jajco> Já taky – a několikanásobnej:-))

Nebreč, myslím, že už jsi na toho Draka vytáhl tu svoji veleštiku, takže nějakou práci už to odvedlo. Já to neřeším, kdyby to někdy prasklo, oberu očka a sedlo a přestěhuju to na jiný blank.

Úterý 10. ledna 2012 v 18:27® jajco
jajco

troutkiller> Tak to sem bohužel trouba8-(

Úterý 10. ledna 2012 v 18:10® troutkiller

jajco>Ani né!Atˇsi s tím roštim užije kdo chce!Chytrej se doftípí,trouba vyhodí peníze.

Úterý 10. ledna 2012 v 16:53® jajco
jajco

troutkiller> Čekal sem kdo se přidá s dragonem a jak budeš reagovat,zvedl se ti tlak co:-D

Úterý 10. ledna 2012 v 16:39® troutkiller

mvincik>Já nééé:-((

Úterý 10. ledna 2012 v 16:38® osprey
osprey

mvincik> Takových nás tu je:-))

Úterý 10. ledna 2012 v 16:29® mvincik
mvincik

troutkiller> Já mám destinku a chválím si ji moc. :-)

Úterý 10. ledna 2012 v 16:02® troutkiller

Pandion haliaetus>V RSP bych se stavil tak max pro gumy nic víc:-((

Úterý 10. ledna 2012 ve 14:29® Pandion haliaetus
Pandion haliaetus

Ruskou nástrahu na štiky jste už viděli? Mělo by to mít značku Chernobyl.

Úterý 10. ledna 2012 ve 14:11® Pandion haliaetus
Pandion haliaetus

troutkiller> Zajímavé, Dragony se mi vyhýbají. Nebo já jim? Už jsem se chtěl minule zastavit v Novém Jičíně a nějak z toho sešlo. Že příště. Mají toho impozantní sortiment, u některých prutů jsem ani neviděl na e-shopu rozdíl. Možná akce je jiná. Musím se na to podívat, potřebuji havarijně(:-D ) prut na pár gramů (UL spin), ale tak 300 cm.

Úterý 10. ledna 2012 ve 14:04® troutkiller

Pandion haliaetus>Mám toho taky haldu,jemnej jerkáč sem si tak nějak po první pulhodince chytání udělal z castového Dragonu:-((

Úterý 10. ledna 2012 v 11:56® Pandion haliaetus
Pandion haliaetus

troutkiller>Dyť sem napsal, že to taky kupuju furt. A neprodávám, občas něco v nejlepším případě daruji, když vidím bídu. Prutů mám podle poslední inventůry 35. A čekám jemný jerk (snad jsem objednal ABU) v únoru.

Pondělí 9. ledna 2012 ve 20:37® troutkiller

Pandion haliaetus>To je sice fakt ale co by to bylo za život kdyby si člověk nemohl aspon občas udělat radost:-(( Zbírat brouky mi přijde taky divný a kolik lidí v tom jede:-))

Pondělí 9. ledna 2012 v 19:54® Pandion haliaetus
Pandion haliaetus

troutkiller> Vony ryby na navijáky nekoukaj. Většina ryb byla chycena v době, kdy Shimano, či Daiwa ještě neexistovali. Stačí, že lidé si zbožnili jiné lidi. Znožňování věcí je blbost na kvadrát. Hmmm, taky mám nějakou Daiwu… A uvažuju o té novince s magnetickým těsněním. Ale nepotřebuji ji. Je to obyčejný chtíč.