Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 20:03® Kazan
-
troutkiller> jj, jsem na to taky zvyklý z FL, někdy když už se mi to nepozdávalo jsem pár metrů odstřihl, případně otočil návin.
- Pondělí 19. prosince 2011 v 19:47® troutkiller
-
Kazan>6e je chlupatá neva
Mám FL chlupatou jako prase a má nataháno tolik Sumcu že bych to nespočetl,bez problému drží jak to Nano!
- Pondělí 19. prosince 2011 v 19:27® Kazan
-
troutkiller> jj, taky už jsem jí podřel a je chlupatá
- Pondělí 19. prosince 2011 v 18:49® troutkiller
-
Tak se docela bavim jak vedle velmistr Flip haní Nanofil!Pokud to bude jako s jeho vychvalování klacku od Dragonu mám jasno
)Já nevim jak kdo ale já momentálně chytám jen Nano páč šnura je v mrazu k prdu a nemám nejmenší problém!!!Na céčka 0.20 a na Okyše 0.12mm.Jedinej poznatek je že je chlupatá,když jí dřu přez kameny tak je jako šnura.
- Pondělí 19. prosince 2011 v 16:26® Kazan
-
osprey> doteď jsem si s uzlem vystačil, přeci jen se potřebuji přivzdělat i v trubičce
, jinak všechny trubičky mám také černěné
- Pondělí 19. prosince 2011 v 0:53® osprey
-
Kazan> Je to i o síle trubiček. Pokud tam nechceš nic mít, važ lanka uzlem. Mnohá se dají docela dobře.
Jinak trubičky mačkám kleštěmi od Rapaly a to tou rovnou částí blízko osy, aby to bylo fakt fest. Trubičky používám mosazné černěné, ne takové ty stříbrné, ty se snadno deformují, moc nevydrží a jsou moc nápadné.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 22:32® olda
-
Kazan> s optikou máš beze sporu pravdu,otázka co na to zubaté,ty co jsem chyt se semnou nebavili,asi ještě neumněli mluvit ,páč samé děti.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 22:28® Kazan
-
olda> což to jo, pokud to člověk nespálí tak spoj drží vcelku pěkně, ale to lanko mi připadne moc humpolácké, mám teď něco podobného zatavený wolfram a už jen poslední dva návazce, taky už to nebudu víc kupovat, připadne mi to zbytečné optické zesílení lanka.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 22:24® olda
-
Kazan> ale drží,jsem zatavil a přetrh lanko spoj nepovolil.Jsem nevěřil.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 22:23® Kazan
-
olda> no ty zatavovačky jsem taky míval, jednou jsem to koupil u brauna, víckrát jsem to už neudělal, vůbec mi to nesedlo
- Neděle 18. prosince 2011 ve 22:21® Kazan
-
jajco> jj, taky je tu mám, doteď jsem vše jen vázal uzlem.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 22:19® olda
-
Kazan> Já mám zatavovací DAM a ještě jistím trubičkou,já ničemu nevěřím.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 22:15® jajco
-
Kazan> Jaké používáš lanka?Já surflon a surfstrand,balení 2,5m s trubičkama.Podle mě super lanka.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 21:59® Kazan
-
jajco> dá
- Neděle 18. prosince 2011 ve 21:43® jajco
-
Kazan> Já u lanka když mám udělanou smyčku,tak pokud mi konec lanka vleze do trubičky ta ho tam ještě zasunu a až potom zamáčknu.Nevím ale jestli se dá moje vysvětlení pochopit.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 21:36® Kazan
-
jj, konec lanka smyčky dáváte vedle se sebe nebo zkrucujete či překládáte před navlečením do trubičky?
- Neděle 18. prosince 2011 ve 21:32® sethy
-
Kazan> Tím co mám po ruce
- Neděle 18. prosince 2011 ve 21:31® jajco
-
Kazan> Když nejsou obě ruce levé tak je to jedno.Zamaškával sem lanka i fluorocarbon obyč.kleštěma a drží.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 21:21® Kazan
-
Co používáte při výrobě lanek na dravce na zamačkávací trubičky, obyč kleště, kombinačky, nebo nějaký spešl druh, třeba krimpovačky?
Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 20:21:41 uživatelem Kazan. - Neděle 18. prosince 2011 ve 13:05® osprey
-
troutkiller> Nebyl to úplně super rok, ale něco se dalo. Nevěš hlavu. Zbyly tam ryby a to, že je momentálně neumíme chytit, to fakt neznamená, že nejsou.
Nevím, jestli ti tohle utěšování z mé strany v té depce pomůže, ale bojuju s tím taky.
- Sobota 17. prosince 2011 ve 23:53® dam
-
hecht> bude jí 8, zatím má jen moje školení, ale jelikož řády moc nečtu, tak hlavně něco o rybách, rostlinách a těch různých potvůrkách kolem vody
- Sobota 17. prosince 2011 ve 22:45® hecht
-
dam> kolik jí je malej ? Chodila do kroužku, nebo dostala školení od taťky ?
- Sobota 17. prosince 2011 ve 21:14® dam
-
troutkiller>že by krize středního věku
No já asi za sebe neztratím nic, ale nakoupím dceři, příští rok bude mít papíry, takže budu mít společnost na vycházkách
- Sobota 17. prosince 2011 ve 20:58® troutkiller
-
dam>Na Silvestra pujdeme zavřít Orlas jako každej rok.Sem v nějaký deprézy
Nic mně nebaví,nic mi nejde a nejhorší je že už mi ani nic netěší
(Dneska sem stál v krámu s rybařinou a neměl sem chut si něco koupit!Prostě hotovo
(
- Sobota 17. prosince 2011 ve 20:49® dam
-
troutkiller> nekecej, že nepůjdeš na Silvestra na ryby??? Já taky nemůžu mluvit o super sezóně, ale proč ta pochmurná nálada?
- Sobota 17. prosince 2011 ve 20:47® troutkiller
-
dam>Nemám chut vubec na nic
Zejtra jdu dát předposlední Orlas a pak konec nepovedený sezony!
- Sobota 17. prosince 2011 ve 20:39® dam
-
troutkiller> tomu u tebe nevěřím…ty jen tak broky nevystřílíš
přidej nějaké foto těch tvých woblerů…
- Sobota 17. prosince 2011 ve 20:31® troutkiller
-
dam>Vše již bylo řečeno.
- Sobota 17. prosince 2011 v 19:47® Segoves
-
Fryw> já na ně narazil pod jezem kde byla hlubší prudná voda tam sem měl hodně záběrů ale problém byl udržet nástrahu tak aby mi jí proud nesmetl na mělčinu do kamenů…což by snad donedávna šlo i s těma 2cm twistrama ale začlo týct víc vody a už se tam chytá o dost hůř…ale úspěchy sem měl i na rychlejší zvlněný vodě kus pod jezem chytal sem na smáčka a vedl sem ho docela agresivně
- Sobota 17. prosince 2011 v 19:07® Fryw
-
Segoves> Mám maly twistříky. Těličko maj tak 2 cm. Barva bílá, nějaky okrovy se třyptkama atp. Jestli bude zítra hezky zajedu vyzkoušet. S duhákem nemám zkušenosti, tak jaká myslíš, že jsou ty „běžná místa“? Osobně bych šel někam do hlubších klidnějších míst, ale nevím, jestli je to alespoň teoreticky dobrá volba. Jen taková malá teoretická příprava