Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 21:59® čabi
čabi

neobjednáváte někdo pruty z tohoto polskýho e-shopu? http://www.fishing-mart.com.pl velice mě tam zaujal jeden proutek, ale cena u nás je otřesná:-((

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 20:52® osprey
osprey

cormaxx> Mě by se ta stará líbila víc.

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 20:12® cormaxx
cormaxx

troutkiller> Který máš na mysli? Co jsem koukal tak black generation jsou kraťasy kolem 2m.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 19:41® troutkiller

cormaxx>Pokud seženeš ten dva roky starej model což pochybuju tak do něj jdi,pokud ne tak si počkej na tu novou Black Series!

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 19:22® cormaxx
cormaxx

osprey> Myslíš že má smysl připlácet za novou serii Infinity-Q(prutů) ? Chci k tý mojí ještě jednu,ale váhám. Stará stojí 2800,nová 3300. Konkrétně 2,7/-18g. díky

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 19:19® Libor
Libor

Char> jak smutná pravda…

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:19® Char
Char

skwor> útoky ryb na hladinovky jsou senzační, taky je mám rád, bohožel jsou revíry kde spousta povrchovích ryb zmizela ve chřtánu černých ptáku a tam je pak snaha odsouzena k plahočení se za přeludem nebo vzpomínkou na časy dávno minulé :-((

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:14® skwor
skwor

Char> Taky jsem teď něco nakoupil. Spíš bych příští rok rád trošku cestoval a poznal zase jiné vody. Letos jsem měl jenom krajskou, tak to moc nešlo…

dam> Koukni na osobku.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:09® dam
dam

skwor> jj, dá se hodně experimentovat s chodem, razancí a rychlostí…

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:08® dam
dam

Char> no taky mě to dost překvapilo, ale lidí je hází už hodně a samozřejmě spousta ryb se zmasí nebo i těžce poraní… Pokud se chodí pravidelně, tak se to okouká. Ale byl jsem na revíru, kde ho snad neviděli a fůbec nefungoval. Jakmile jsem dal klasickýho woba, tak mraky záběrů…

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:07® Char
Char

skwor> příští rok bych se chtěl vrátit ke klasickým gumám a nebudu se bránit ani velkým rozměrům

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:06® skwor
skwor

dam> To je pravda, hází to do vody každý. Ale má to svoje kouzlo, mám tenhle styl vláčky rád.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:05® Char
Char

dam> jsem téhož názoru, hladinovky se stavají místy plašičem ryb, jsou revíry kde jsou hladinovky tak profláknuté že ryby je naprosto ignorují nebo se stahují mimo jejich dostřel

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:00® dam
dam

skwor> zdraví je důležitější a škola se nemá zanedbávat:-) Já tak trochu pozoruji, že letos hladinovky jdou do lehkého útlumu, začínají být dost okoukané, tedy někde:-|

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:56® skwor
skwor

dam> Já zatím příští sezónu nějak konkrétně neplánuju. Léto bude ale určitě jako tradičně ve znamení hladinovek, to je moje srdcovka :-) A pak je tu pořád ve hře možnost, že bych se podíval na Alandy.....Letos už z rybaření asi nic nebude, už přes týden je mi zle, ale protože zápočty jsou v plném proudu, tak volno nepřichází v úvahu :-((

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:43® dam
dam

skwor> musíš to vzít tak, že szejně jako se někdo oddává jerkům, tak jsou lidí, kteří rádi marmyškaří…tento prut bud vyloženě do křoví na miniryby… Já jsem po návratu z Mong. musel zase nasadit malé nástrahy a desítku vlasec…vůbec mě to nebavilo, takže příští sezónu si odbudu co budu muset, ale jinak pstruzi a následně to trochu utáhnu:-)

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:39® dam
dam

skwor> já je nechci obhajovat, každý má své favority. Jen si myslím, že mají víc prutů ke střední vláčce než UL…já už pezony propustil ze služeb dále, mám teď Illex

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:46® skwor
skwor

dam> Minule jsem narazil na pár prutů podobných parametrů http://www.rsp-fishing.cz/…l-1-52m-0-3g to už si pro běžnou rybařinu moc představit neumím…

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:39® skwor
skwor

dam> Jasný, nic proti nim (nikdy jsem jejich pruty v ruce neměl). Jenom to je hezký příklad firmy, která se tomu součastnému trendu přizpůsobila a postavila na tom velkou část svého sortimentu. Stejně tak Pezon (se kterým chytám už pár let) a řada dalších.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:31® dam
dam

osprey> Míro, ať si ty prcky lidi chytají, ale nesmí je nosit kačenám:-((

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:28® dam
dam

skwor> s tím má Norstream společného tolik, jako každá jiná firma…všichni dělají UL, někdo lépe někdo hůře…já mám od Norstreamu UL 15–60g:-D

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:06® skwor
skwor

osprey> Aby budoucnost nevypadala takhle :-)

foto/diskuze/privlac/2011/th-img46339.jpg
Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:42® osprey
osprey

cormaxx> Je levnější než staré. Ale staré mi přijde lepší (nejen designově).

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:27® cormaxx
cormaxx

Nový ULXko šlo asi s cenou dolů,to jsem zvědav,co bude stát u nás :-D

http://www.fishing-mart.com.pl/…-k10645.html

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:00® osprey
osprey

skwor> Nedávno jsem koukal na ruské video (hledal jsem, co sem vložit) a tam byla krásná hláška: Oj, eto okuň gigant. Dva raza bolše marmyšky!

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:43® skwor
skwor

osprey> Když se podíváš na ty párátka co má třeba Norstream, tak tahle doba už asi není daleko… Dřív jsem UL chytal, postupem času jsem od ní upustil a dneska jí provozuju jenom na malých potocích.

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:30® osprey
osprey

džigit> No co, loňští okounci už se regulérně chytají a leckdo se tím i chlubí nebo radí jak na ně.

Je třeba přitvrdit a dát okoštovat ocel i těm malým, aby si nemysleli, že svět je peříčko.

K tomu se nadělají pruty s odhozovkou 0.2 – 1.1 g, adekvátní vlasce a navijáky a nakonec to ještě bude dobré pro ekonomiku. Normální vláčák má dneska každý:-))

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:25® džigit

osprey> no FUJ

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:18® osprey
osprey

sethy> Ano, všichni chytají UL. Svým způsobem je to smutné.

Ale prý se plánuje ještě ULMM (ultramikromrdky). Lze s nimi úspěšně vláčet i tohoroční potěr.

Středa 14. prosince 2011 ve 21:31® dam
dam

sethy> přesně tak, přípravy probíhají a rozjetý vlak nezastavíšpivo