Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 21:59® čabi
-
neobjednáváte někdo pruty z tohoto polskýho e-shopu? http://www.fishing-mart.com.pl velice mě tam zaujal jeden proutek, ale cena u nás je otřesná
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 20:52® osprey
-
cormaxx> Mě by se ta stará líbila víc.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 20:12® cormaxx
-
troutkiller> Který máš na mysli? Co jsem koukal tak black generation jsou kraťasy kolem 2m.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 19:41® troutkiller
-
cormaxx>Pokud seženeš ten dva roky starej model což pochybuju tak do něj jdi,pokud ne tak si počkej na tu novou Black Series!
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 19:22® cormaxx
-
osprey> Myslíš že má smysl připlácet za novou serii Infinity-Q(prutů) ? Chci k tý mojí ještě jednu,ale váhám. Stará stojí 2800,nová 3300. Konkrétně 2,7/-18g. díky
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 19:19® Libor
-
Char> jak smutná pravda…
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:19® Char
-
skwor> útoky ryb na hladinovky jsou senzační, taky je mám rád, bohožel jsou revíry kde spousta povrchovích ryb zmizela ve chřtánu černých ptáku a tam je pak snaha odsouzena k plahočení se za přeludem nebo vzpomínkou na časy dávno minulé
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:14® skwor
-
Char> Taky jsem teď něco nakoupil. Spíš bych příští rok rád trošku cestoval a poznal zase jiné vody. Letos jsem měl jenom krajskou, tak to moc nešlo…
dam> Koukni na osobku.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:09® dam
-
skwor> jj, dá se hodně experimentovat s chodem, razancí a rychlostí…
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:08® dam
-
Char> no taky mě to dost překvapilo, ale lidí je hází už hodně a samozřejmě spousta ryb se zmasí nebo i těžce poraní… Pokud se chodí pravidelně, tak se to okouká. Ale byl jsem na revíru, kde ho snad neviděli a fůbec nefungoval. Jakmile jsem dal klasickýho woba, tak mraky záběrů…
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:07® Char
-
skwor> příští rok bych se chtěl vrátit ke klasickým gumám a nebudu se bránit ani velkým rozměrům
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:06® skwor
-
dam> To je pravda, hází to do vody každý. Ale má to svoje kouzlo, mám tenhle styl vláčky rád.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:05® Char
-
dam> jsem téhož názoru, hladinovky se stavají místy plašičem ryb, jsou revíry kde jsou hladinovky tak profláknuté že ryby je naprosto ignorují nebo se stahují mimo jejich dostřel
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:00® dam
-
skwor> zdraví je důležitější a škola se nemá zanedbávat
Já tak trochu pozoruji, že letos hladinovky jdou do lehkého útlumu, začínají být dost okoukané, tedy někde
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:56® skwor
-
dam> Já zatím příští sezónu nějak konkrétně neplánuju. Léto bude ale určitě jako tradičně ve znamení hladinovek, to je moje srdcovka
A pak je tu pořád ve hře možnost, že bych se podíval na Alandy.....Letos už z rybaření asi nic nebude, už přes týden je mi zle, ale protože zápočty jsou v plném proudu, tak volno nepřichází v úvahu
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:43® dam
-
skwor> musíš to vzít tak, že szejně jako se někdo oddává jerkům, tak jsou lidí, kteří rádi marmyškaří…tento prut bud vyloženě do křoví na miniryby… Já jsem po návratu z Mong. musel zase nasadit malé nástrahy a desítku vlasec…vůbec mě to nebavilo, takže příští sezónu si odbudu co budu muset, ale jinak pstruzi a následně to trochu utáhnu
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:39® dam
-
skwor> já je nechci obhajovat, každý má své favority. Jen si myslím, že mají víc prutů ke střední vláčce než UL…já už pezony propustil ze služeb dále, mám teď Illex
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:46® skwor
-
dam> Minule jsem narazil na pár prutů podobných parametrů http://www.rsp-fishing.cz/…l-1-52m-0-3g to už si pro běžnou rybařinu moc představit neumím…
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:39® skwor
-
dam> Jasný, nic proti nim (nikdy jsem jejich pruty v ruce neměl). Jenom to je hezký příklad firmy, která se tomu součastnému trendu přizpůsobila a postavila na tom velkou část svého sortimentu. Stejně tak Pezon (se kterým chytám už pár let) a řada dalších.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:31® dam
-
osprey> Míro, ať si ty prcky lidi chytají, ale nesmí je nosit kačenám
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:28® dam
-
skwor> s tím má Norstream společného tolik, jako každá jiná firma…všichni dělají UL, někdo lépe někdo hůře…já mám od Norstreamu UL 15–60g
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:06® skwor
-
osprey> Aby budoucnost nevypadala takhle
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:42® osprey
-
cormaxx> Je levnější než staré. Ale staré mi přijde lepší (nejen designově).
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:27® cormaxx
-
Nový ULXko šlo asi s cenou dolů,to jsem zvědav,co bude stát u nás
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:00® osprey
-
skwor> Nedávno jsem koukal na ruské video (hledal jsem, co sem vložit) a tam byla krásná hláška: Oj, eto okuň gigant. Dva raza bolše marmyšky!
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:43® skwor
-
osprey> Když se podíváš na ty párátka co má třeba Norstream, tak tahle doba už asi není daleko… Dřív jsem UL chytal, postupem času jsem od ní upustil a dneska jí provozuju jenom na malých potocích.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:30® osprey
-
džigit> No co, loňští okounci už se regulérně chytají a leckdo se tím i chlubí nebo radí jak na ně.
Je třeba přitvrdit a dát okoštovat ocel i těm malým, aby si nemysleli, že svět je peříčko.
K tomu se nadělají pruty s odhozovkou 0.2 – 1.1 g, adekvátní vlasce a navijáky a nakonec to ještě bude dobré pro ekonomiku. Normální vláčák má dneska každý
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:25® džigit
-
osprey> no FUJ
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:18® osprey
-
sethy> Ano, všichni chytají UL. Svým způsobem je to smutné.
Ale prý se plánuje ještě ULMM (ultramikromrdky). Lze s nimi úspěšně vláčet i tohoroční potěr.
- Středa 14. prosince 2011 ve 21:31® dam
-
sethy> přesně tak, přípravy probíhají a rozjetý vlak nezastavíš