Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 18. června 2004 v 0:31® HaD
-
po včerejším debaklu se mi řeka odměnila krásnou rybou 152 cm. manželka kámoše si chytla prvního sumce v životě cca metr (letos má poprvé lístek) a její manžel-můj rybářský parťák 110-ktu . další tři záběry jsme nesekli. bylo nám prostě fajn
- Pátek 18. června 2004 v 0:28® HaD
-
jiris: něco vím, ale raději ne veřejně
ale dobrý
- Čtvrtek 17. června 2004 ve 21:43® jiris
-
DaH – zahájená celkem zklamala, kámoši vyhořeli na Dyji (celkem nic moc) u nás taky nic moc (asi 10 candát(k)ů 30–60). Já štika cca 70 a šáhl sem si na sumíka 140–155. Držel sem ho za hlavičku. Docela nářez
ne nebyl na prutu. Třeli se u břehu
kdyby to říkal někdo jinej tak mu nevěřím asi 6 sumíků. Nevíš jak jožka v bulharech, kde byl Tom?
- Čtvrtek 17. června 2004 ve 21:35® saly
-
vcera sem byl na rece vecver 19,00 az 22,00. prislo 6 bolenu na trpitku a woblera sice 45 az 55 ale na zahajeni si myslim to jde vse¨m preju pevnouruku. CUS
- Středa 16. června 2004 ve 22:19® HaD
-
ráno jsem zaspal (tedy nezaspal, ale ukrutně se mi nechtělo vstávat), takže jsem začal až po deváté-dva sumci mi na woblera utekli a jeden wobler se zaparkoval v kamenech (jaujau) pak tři hoďky vábnička-sumci jezdili ale nepapali a teď večer jsem zkusil živou, ale ani „ň“ a navíc jsem jednu celou montáž urval. asi mám „nakakáno“ v rukách . bude líp jo ale pokud vím, tak většina lidí zachytala dobře-převážně štiky a menší sumci, sem tam canďour
- Středa 16. června 2004 ve 22:13® HaD
-
všem úspěšným blahopřeju!
- Středa 16. června 2004 ve 22:03@ Big Mike
-
Tak doplňuji ráno. K večeru jsem vyrazil na tu řeku a za hodinku jsem byl zpět. 2 štiky – 65 a 72 cm!!!!! Jak ráno okouny, tak i štiky na twistra. Perleťový s nádechem(obarvený od okolí v pytlíku) do zelena. Ráno jdu znova, co kdyby přišel candátek,že?
- Středa 16. června 2004 ve 20:38® Láďa
-
All:Zahájení se u nás v Praze na Vltavě podařilo. Celkem čtyři candáti od 50 – 55cm,jedna štika 60cm a pět okouních miminek. Vše bylo chyceno na twistery a kopyta.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŠLO TO I BEZ ŽIVÝCH RYBEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Středa 16. června 2004 ve 14:18® Dědek
-
BigMike: Nic si z toho nedělej,já vytáh ještě menší štiku. Za to jsem se vykoupal i s broďákama a nabýt kamoše, tak v té vodě trčím ještě teď.
- Středa 16. června 2004 ve 12:32@ Big Mike
-
Tak zahájení nic moc. Před 5. hod. u vody, lehce přeprchalo. Na woblera ani záběr, vše na gumu – 6 okounů přes 25, z toho 2 maj 32 cm. 3 malé štiky 45–48 cm. Jednu jsem vzal tak neopatrně do ruky, že skrz její tlamu jsem si vrazil háček od tw. Do masíčka mezi palec a ukazovák. Až po oblouček. To byly chvilky. Štika sebou házela, než jsem jí znehybnil. Co teď? Štiku na ruce, nikde nikdo, já klíšťky nechal doma…Tak mi nezbývalo než zatnout zuby a jako Rambo se dát do konání. Vzal jsem za to peanem, trhnul a háček byl venku. Mně bylo blivno, ale byl jsem volný a kudla také. K večeru jdu na Lužnici, pokusím přebrodit na ostrov pod Špačkárnou, tam nikdo asi nebyl a nebude, tudíž bych mohl něco slovit. Nepamatuji ráno zahájení bez mírovky. Nu, vše teprve začíná.
- Úterý 15. června 2004 ve 20:36@ Big Mike
-
Poslední zprávy pro jihočechy: odpoledne mi byla doručena SMSky od Tomáše Keprů, kde vyjadřuje stanovisko JÚS – živá rybka povolena. Jinak jdu štelovat cajk, přes den jsem nějak usnul na sluníčku a doteď lítal okolo vody a hledal nějaké tišiny na Lužnici. Ale ráno udeřím na Vlkově.
- Úterý 15. června 2004 ve 20:30® raduch
-
Po tom fotbalu si vemu taky dva, jeden na tlak druhej na uspání. Nebo skočím na dvě Plzně ,to bude asi nejlepší a přeju Všem at to do těch woblérů mlátí.
- Úterý 15. června 2004 ve 20:14® jaryn
-
já si berou prášek abych usnul. Zítra je velký den.
- Úterý 15. června 2004 ve 12:47® esox
-
neska nebudu ani spat jak se tesim, co vy?
- Pondělí 14. června 2004 ve 12:17® HaD
-
Mirek: tak to je skutečně monstrózní výkon! Gratuluji
- Pondělí 14. června 2004 ve 12:07® Mirek
-
DaH: Já TI děkuji. Včera na jednom nejmenovaném revíru na rotačku 00 v barvě měď, 76 kusů pstruha potočního! Je pravda, že největší měl 29 cm, ale přesto to vypovídá o množství této mizející ryby. Je to můj rekord. Za asi 4 hodiny lovu to snad jde nééé.
- Pondělí 14. června 2004 v 7:53® Milky
-
jiris: S digitálem je to horší. Viděl jsem Olympus, který spadl vodákum do vody a hned ho vyndali. Nepřežil. Asi to vypálila ta část, která akumuluje proud pro blesk (což je kotel ! )
- Neděle 13. června 2004 ve 21:53@ Big Mike
-
DaH: z loďky můžeš, platí stále soupisy revírů jak byly, pokud se to netluče s novou vyhláškou a loďky jsou OK, povídal i JUDr.Šíma! Fluo žlutou mám, ale já spíš fluo červenou – to je moje holka
Dnas jsem objel na kole všechyn vlkovské pískovny a byť pěkně prolil, voda se mi líbila!!! Ve středu v 5 jsem tam a utrhnu i dno!. Kde tedy je ten sraz a kdy? Nemám moc času tady brouzdat. Zdar.
- Neděle 13. června 2004 ve 21:11® HaD
-
mirmen: tak to je škoda. těšil jsem se (a nejen já), že se potkáme
- Neděle 13. června 2004 v 18:08® mirmen
-
DaH: dozvěděl jsem se, že ty plastové krábky na červíky vyrábějí v Polsku a že je do 10–14 dní dovezou do prodejny v HK. Jen v počtu 50 Ks. Tak mne napadlo, že jich pár koupím a pošlu na ten váš sraz Chytejáků, přes Tebe. Sám se nebudu moct zůčastnit, protože mne tlučou nějaké povinnosti a koncem léta skoro na 110% nebudu mít čas.
- Neděle 13. června 2004 ve 14:34® HaD
-
Láďa: jestli ho rozchodíš dej zprávu, protože to mám kolikrát taky jen tak tak…
- Neděle 13. června 2004 ve 14:33® HaD
-
BigMike:zkoušel jsi někdy fluo žlutou? Já asi obejdu řeku s twistrem a větším woblerem na sumce a pak uvidím. Chtěl jsem si zavábit s rousnicema, ale když se nesmí z loďky tak nevím. jak říká mirmen: „ach jo…“
- Neděle 13. června 2004 ve 14:31® HaD
-
Mirek: vše je OK, mooc pěkný snímky, jsi dobrej!
- Neděle 13. června 2004 v 11:42® jiris
-
Láďa – já před týdnem utopil mobil, teda kámoš mi ho utopil. Foťák (analog) jsem rozchodil už asi třikrát. Z toho půlka fotek stála za houby (rozmazaný) Co jsi utopil za foťák. S digitálem nemám zatím zkušenosti, ale ten na rozchození bude asi těžší.
- Neděle 13. června 2004 v 9:53® Láďa
-
All:Tak včera jsme zašli s klukem na plavačku. Chytačka dobrá:plotice,tloušti,karasi atd.,ale to bych nebyl já kdybych neměl opět nějaký průser. Povídám klukovi,hele tady plavou někomu papíry. No to víte že byly moje,ale to nebylo vše. Vítr mi schodil z betonové navigace celej baťoh včt. nového foťáku,takže suším a suším. Myslíte,že to ten foťák rozchodí a i ten film co tam byl?
- Sobota 12. června 2004 ve 22:43® Milky
-
Big Mike: … letos letí hráškově modrá
)))
- Sobota 12. června 2004 ve 21:02@ Big Mike
-
Prďte na rybky, ať žije přívlač s gumama a tím zbytkem. Pro jihočechy: kam vyrážíte na zahájení? Lužnice je nybitá, zkalená, ostatní tekoucí také, tak to vidím asi na Vlkov(zítra projezdím okolo na kole), nebo mě láká kamarád na Hněvkovice. Ale radši bych na známou vodu. Tentokrát jsem pozvání na Lipno nedostal
........................Říká vám něvo vlasec STROFT fluor? Klasiku neměli, tak jsem zakoupil 200m 0,16mm a jsem zvědav co to vyvede...... Na rychlo dělám mini woblírky. 8 kousků, tak poraďte jakou barvu, ať zase nešílím s kravinama. Díky.
- Sobota 12. června 2004 v 16:55® Boris
-
Prosim mohl by mi nekdo pomoci mam problem: Vysvetlete mi jak se dela navazec na tezko s balonkem na lov stik. Dekuji predem a omlouvam se ze mi nejdou hacky a carky. Piste na mail Marex3@seznam. cz
- Sobota 12. června 2004 v 16:06® Mirek
-
DaH: Davide, povedlo se mi vložit do galerie některá fota dvakrát. Prosím Tě smaž ta přebytečná. Je to lipan a duhák. Díky.
- Pátek 11. června 2004 ve 22:38® jaryn
-
pejik:souhlasím, územní svaz za to nemůže. je to věcí funkcionářů ČRS. AT to beru jak chci vychází mi, že to jsou nechopní hlupáci , nebo všehoschopní ignoranti. Tady probíhá zbytečná diskuse kvůli nim. O zákazu lovu na živou se v kuloárech v souvisloti se vstupem do EU už mluvilo. Parlament ať je jakýkoliv je zákonodárný orgán, který něco schválil. O tom se vědělo s dostatečným předstihem. Stačilo vydat okopírovaný rybářský řád kde by uvedli, že revíry platí(otázka lovu z loděk) a že je zákaz lovu na živou rybičku, červi a ostatní povoleno. Říkali bychom, že to je „bordel“ ale tím by to skončilo. Ale to co vydali nic nevyřešilo. Osobně bych zvedl míru kapra, štiky a sumce.