Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. prosince 2011 v 19:04® čabi
-
Segoves> já teď používám nejraději také navijáček vel. 1000. Mám stradica fa, chytám s ním hlavně smáčky od 4 do 15cm. Za mně jako „shimanistu“ bych ti doporučil technium 1000 FC, dá se sehnat i za cca 2650kč. http://www.fishhunter.cz/…-FC-NEW-2011
- Úterý 13. prosince 2011 v 18:30® Segoves
-
skwor> že já se vůbec ptal teď zase vůbec nevim po co se rozhodnout
ale ta arctica mě hodně zaujala
- Úterý 13. prosince 2011 v 18:08® skwor
-
Segoves> Aernose jsem zatím viděl jenom na obrázku
Tu Arcticu tu pár lidí má ve větších velikostech i na tahání větších nástrah a zatím si na ní nestěžovali.
- Úterý 13. prosince 2011 v 17:59® Segoves
-
skwor> to mě set zauber líbí víc
ale to je detail a v kvalitě je to srovnatelný? je tam pětikilo rozdíl…vážně? tak to je velký plus to bych už těch 40gramů snad skousnul…mě se ten aernos líbí hlavně vzhledově jinak se bojim že to bude stejná kvalita jako exage
- Úterý 13. prosince 2011 v 17:54® skwor
-
Segoves> Zapomněl jsem – ta tisícovka má větší průměr cívky než 1000 u šíma a váží 260g
- Úterý 13. prosince 2011 v 17:53® skwor
-
Segoves> http://www.sumcaruvsvet.com/…ARCTICA-1000 Lehčí a rozhodně hezčí než CFko zauber.
- Úterý 13. prosince 2011 v 17:51® jižan
-
vlado9965> je to klasika a slušně udělanej prut, pro začátek slušná volba.
- Úterý 13. prosince 2011 v 17:21® Segoves
-
Butchi>ahoj no mě se to ryobi taky moc líbí a chtěl bych zkusit něco jinýho než shimano jen se bojim tý váhy …a jak ti ta velikost vyhovovala? vážně to tak kroutilo vlasec?
- Úterý 13. prosince 2011 v 10:10® sethy
-
vlado9965> to co řešíš je už nepodstatné. Měl jsi to řešit před koupí
- Úterý 13. prosince 2011 v 7:55® Butchi
-
Segoves> Ahoj. Měl jsem Ryobi Zauber 1000 CF. Přišel mě na 2800 Kč v době, kdy byl nový.. Podle mě super stroj, festovní.. Parádní brzda, lehký chod.. Kam se hrabe Shimano.. Na nějaké větší hodnocení jsem s ním odchytal málo, navíc jsem ho prodal. Ale to jen proto, že na pstruhovce už vláčet nebudu, a na štiky je to moc malé.. Dej na Ospreye.
- Úterý 13. prosince 2011 v 0:08® vlado9965
-
osprey> uz par rokov pouzivam trabucco 5–20g,celkom ujde na blinkre,prip. voblery,ale rozhodol som sa zjemnit,tak preto ten cormoran,aj ked to urcite nieje ziadne delo,ale naco na zaciatok zbytocne drahy prut,ze.tiez som nedavno kupil mikado nsc, do 12g,dlzka 240cm,zatial som chytil par mensich stuk a ostriezov.k tomu cormoranu-je to chvejivka,ci klasika?
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:56® Segoves
-
osprey> v ruce sem ho neměl na to mivardi imperium s čim vláčim by byl v pohodě ale na ten pezon mi to příde už moc těžký na krámě mi seděl s navijákem 210g…možná by to bylo jen o zvyku… ještě mi známej prodavač doporučoval tenhle je docela lehkej http://www.privlac-shop.cz/…velikost2000[12–08200]?ItemIdx=17
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:44® osprey
-
Segoves> Zauber 2000 by ti byl těžký? Ještě by se dala v té velikosti Arctica. Trochu bys ušetřil.
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:42® osprey
-
vlado9965> Jo, dá se to. Kdybych já měl takový, když jsem začínal…
Ale záleží i na velikosti ryb, síle proudu apod. Prut jako takový je celkem v pohodě.
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:16® Segoves
-
osprey> mě už pomalu začíná okurková sezona a fáze příprav na další sezonu po několika letech zase na pstruhovce tak to všechno moc prožívám
… a co si myslíš o tý velikosti navijáku? asi taky záleží na jakým typu řeky budu chytat ne?
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:01® vlado9965
-
zdravim vsetkych Objednal som si cez net prut cormoran black bull hc ,1.80m ,gramaz 1–7 g. Chcem ho pouzivat na lov pstruhov,ako nastrahy smacky,mensie gumy a strimre. Ma niekto skusenosti s tymto prutom?Je to na zaciatok dobra volba? dakujem
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 22:57® osprey
-
Segoves> Výběr cajku je vždy o pocitech a možnostech majitele.
Ono je dost navijáků kolem tisícovky, které jsou na lehčí přívlač bez problémů použitelné. Ale které jsou z nich nejlepší, to nevím. Moc navijáků nekupuju, třeba dneska jsem asi půl hodiny koupal špunt se Shimanem z roku 1992.
Ze zvědavosti jsem teď nedávno točil navijákem čínské firmy Viva (prodává se to taky jako Dragon Destiny). Za cca 1100 nebo 1200 Kč jsem na tom neviděl chybu. Je otázka, co by to dělalo po půl roce intenzivnější vláčky.
Myslím, že na pidi nástrahy můžeš i něco z téhle kategorie. Ale problém je zhruba v tom, že když vezmeš Zaubera, tak víš, že bez problémů odchytáš pár let. U spousty navijáků to jisté nemáš.
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 20:52® Segoves
-
furt se nemůžu rozhodnout před pár dny sem se tu ptal na naviják k proutku pezon mitchel 2–7g rady sem si vzal k srdci konečně sem si mohl prut i vyzkoušet v prodejně…do ruky mi sedí nádherně ale pouze s navijákem ve velikosti 1000…2500 i 3000 už mi přišla moc těžká ale tý tisícovky se trochu bojim kvuli kroucení vlasce nikdy sem sní nechytal ale na vyvážení prutu hodně dám takže se dá říct že sem i rozhodnutej…dam mi doporučoval ryobi zaubera ale co sem koukal tak i nejmenší velikosti sou strašně těžký…koukal sem na hodně navijáků ale já mám bohužel zkušenosti hlavně se Shimanem takže sem vybíral hlavně tady…buď catana 1000 stím že snad vydrží aspoň jednu sezonu a nebo aernos 1000 kterej se mi hodně líbí a snad je kvalitnější než exage kterej mi za pár měsíců začal zlobit a znovu bych ho nechtěl…můžu investovat okolo 2000 max. 2500kaček vím že v takoví kategorii nemůžu čekat stroje který budou po několika letech jako nový ale mohli byste mi prosím říct nějaký váš typ nebo názor? chci se ještě omluvit jestli je tenhle příspěvek moc zmatenej už mi ze všech problémů a zákoutí při výběru jde hlava kolem…
- Neděle 11. prosince 2011 ve 14:36® pipa
-
sunet> soráč,včera mě to nak blbě šlo
tady je - Neděle 11. prosince 2011 ve 13:11® osprey
-
dodorider> Před několika lety jsem myslím měl fotku té věci v seriálu Zubatý svět.
Použitelné, ale nesedí mi to. To ale neznamená, že někdo jiný by nemohl být nadšen.
- Sobota 10. prosince 2011 ve 23:16® sunet
-
pipa> No, nechce se mi prohlédávat celý youtube a a hledat tu zajímavou přívlač. Zkus vložit ten link ještě jednou
.
- Sobota 10. prosince 2011 ve 22:03® pipa
-
Přívlač trochen jinak … http://www.youtube.com/watch…
- Sobota 10. prosince 2011 ve 21:45® dodorider
-
testoval sem nejake nove woblery, nevim zda jen pro me nove, ale nikdy preditm sem se s nima nesetkal na obchode ani u vody, musim rict, sklizej vazne uspech
jsou to nejaci strike pro flex phantom. 6. dilne chrcaky. Mate s nima taky nekdo zkusenost?
- Sobota 10. prosince 2011 v 19:17® osprey
-
Segoves> Já nemám čich, až dochytám, co mám, klidně to zkusím.
- Sobota 10. prosince 2011 v 18:47® Segoves
-
osprey> díky pak sem na to v galerii taky narazil příště se budu koukat líp…já bych je docela zkusil ale toho smradu se trochu bojim kdysi sem měl lahvičku s atraktantem na štiky a byl to ten nejhorší smrad co sem za celej život cejtil
- Sobota 10. prosince 2011 v 18:35® osprey
-
Segoves> Nechytám na to – nahromadilo se mi dost jiných. Ale co jsem slyšel, žádné zvláštní problémy s tím nejsou.
Nebál bych se toho. Nějaké nástrahy ze série Gulp jsem dával do Galerie nástrah, tak se mrkni i tam.
- Sobota 10. prosince 2011 v 16:00® Segoves
-
nemá někdo zkušenosti s těmahle smáčkama? http://www.rsp-fishing.cz/…5-black-shad … vypadají pěkně ale zajímá mě hlavně jak dlouho vydrží na háčku oproti běžnejm smákům díky za postřehy
- Sobota 10. prosince 2011 v 11:15® Kubah
-
skwor> já ho měl chvilku u Kordy…
- Sobota 10. prosince 2011 v 11:00® skwor
- Už jste si někdo zatočili s tímhle?
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 23:22® ladamaj
-
BigMike>až tam pojedu tak dám vědět moc děkuji.Láďa