Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:32® osprey
osprey

sethy> A pak že tam nemáte ryby… :-))

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:04® sethy
sethy

osprey> Ta ryba co mi zabrala dnes moc pasivní nebyla. Ale bojím se že bych asi neměl šanci ani se sumčákem, natožtak s tím s čím jsem tam dnes byl… ale mám aspoň zážitek :-)

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:02@ All Armor

osprey> Nepamatuji takové teplo v listopadu. Ryby se nechovají, jak by odpovídalo kalendáři. Voda je ještě teplá, štiky neberou na přívlač, jak v tomto čase bývá obvyklé a hlavatky kašlou na umělé násrtrahy i na mrtvou rybku. Teď bude Měsíc ve fázi dravců, tak uvidíme. Zítra provláčím jednu zarostlou štičí vodu, která je špatně přístupná a rybáři se bojí o nástrahy…

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 19:20® osprey
osprey

sethy> Z posledních zkušeností, byť s malými rybami, mám dojem, že jsou velmi pasivní (ujala se až marmyška s přírodní nástrahou) a snad i pořád rozptýlené.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:56@ All Armor

Praví odborníci publikují jinde. Poučte se i vy! A poctivě! Zítra se to bude zkoušet.Možná i písemka bude. http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 13:24® dam
dam

sethy> ono mluvit o týdnu času před koncem sezóny je vlastně dost velký risk9-)

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 13:09® sethy
sethy

dam> ten já nemám viz osobka :-)

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 12:59® dam
dam

sethy> já si myslím, že je ještě čas, voda je teplá a je vodět spousta rybiček:-) dám jim ještě týden

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 12:41® sethy
sethy

dam> Já tomu dám do neděle pauzu a pak na ty metrovky znovu vletím ve velkém stylu :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 10:39® dam
dam

sethy> nápodobně, jde na mě asi podzimní únava…ta inverze tomu jen napomáhá…zítra odpo zkusím u kámoše soukromák a v sobotu se vyblbnu na gulášovkách…už to zero vidím:-D večer bude asi hodně náročnýpivo

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 10:24® sethy
sethy

dam> A mě se nechtělo vstávat :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 10:02® dam
dam

sethy> ale ta dnešní okouní mlha;-) a já musím sedět u pc8-(

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 9:48® sethy
sethy

osprey> U nás nechytá nikdo (ani kámoši co mají nachytané každoročně takové ryby, že si o nich může 95% rybářské populace v ČR nechat zdát). Kde je chyba netušíme.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 0:39® osprey
osprey

sethy> Já nevím. Jsou lidi, co si dost pochvalují.

Já si vody, co znám léta, pochvalovat nemůžu a ty vzdálené nemám s čím srovnávat. Co je průšvih, stále méně času trávím u vody.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 0:08® sethy
sethy

osprey> U nás je to hodně slabé (tohle už dlouho nepamatuju). Na řeku už chodím jen z nostalgie, rybu jsem tam neviděl ani nepamatuju :-((

Středa 9. listopadu 2011 ve 23:59® osprey
osprey

sethy> Už týden jsem nebyl, ale předtím to šlo taky od desíti k pěti.

Nejvíc mi vadí, že nemám kontakt s vodou. Kdysi jsem cestou do práce přecházel řeku dvakrát denně, teď se mi povede, že ji i čtrnáct dní nevidím.

Středa 9. listopadu 2011 ve 23:55® sethy
sethy

Libor> jo ale pujde na reklamačku :-((

Středa 9. listopadu 2011 ve 23:55® sethy
sethy

dam> Nechce, taky tomu dám chvilku pauzu.

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:57® Libor
Libor

All Armor> je to jak píšeš, oboje je na pikaču. To ono „přinutit“ znám moc dobře, a čím dál častěji. Je to asi věkem, větším rozhledem, nevím přesně.

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:53® Libor
Libor

Raf> ty zase taháš pěkný ryby, ale to tobě asi nemá smysl ani psát. :-)

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:51® Libor
Libor

sethy> všiml jsem si že už běháš vláčet s batohem Dryzone, to je good :-)

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:31@ All Armor

osprey> Je to matka s mladým, to je snad jasné.

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:30@ All Armor

Libor>Máš tam skutečně pěkné fotky a pěkně je to celé podané. Já rybařím i fotím, ale spolu jaksi ne. Když držím v ruce prut, kašlu na focení. Nemohu se k tomu přinutit. Pokud mám fotky z rybaření, tak je to dílo jiných.

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:03® dam
dam

sethy> napadá mě otázka, kdo koho vlastně chytil?:-D Nějak se jim nechce, nechám je chvilku spát

Středa 9. listopadu 2011 v 19:03® sethy
sethy

Libor> jj, vím. Loni jsem chytal na 9cm popa okouny stejné velikosti a to né náhodně ale útočili na to na každý hod :-D
Krásné fotky;-)

Středa 9. listopadu 2011 v 18:50® Raf
Raf

Libor> Krásný fotky. Ale to tobě asi nemá smysl ani psát :-)

Středa 9. listopadu 2011 v 17:15® Libor
Libor

sethy> no jo, ne vždy musí být útok za účelem sežrání. Zákon přírody zní, zlikvidovat všechny podezřelé kolegy. Na magnuma na fotce jsem chytil na severu taky pidi okounka až jsem nevěřil. viz. http://www.jablib.cz/…e_severu.php

foto/diskuze/privlac/2011/th-img45821.jpg
Středa 9. listopadu 2011 v 16:36® Bigpista
Bigpista

sethy> Viz druhá fotka: Tohle nemohl být útok, to musel být pokus o páření :-D

Středa 9. listopadu 2011 v 16:13® mvincik
mvincik

sethy> Ty woe, to je paráda, tahat na nástražní rybku takové pěkné woby! :-)

Středa 9. listopadu 2011 v 16:08® sethy
sethy

Bigpista> Za autem motorku s háčkama co :-D