Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 16:42® skwor
-
osprey> Sander mi tu taky chybí. Jestli se potkáte, tak ho pozdravuj.
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 16:13® HaD
-
dam> samozřejmě
Kluci mají slíbené i pstruhy losové ve váhách 2–5 kg – kdyby to dopadlo, byl to asi mazec
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 16:05® dam
-
David Havlíček> tak dej vědět, teda jestli mě pozveš
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:46® HaD
-
dam> přelom listopadu a prosince?
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:39® dam
-
David Havlíček> termín?
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:03® HaD
-
Uvažujeme na klubovce u Tábora udělat takovej mini sranda závod – chytají se pstruzi, štiky a pěkní okouni (i 30+). Byla by chlapi chuť? Max 25 lidí…
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:16® Scanix
-
osprey> jinak jsem puvodne jel domu, slibil jsem neprozirave doma navrat ±14, coz jsem se tak loucil…kratky telefonat a trosku jsem to prehodnotil, domu dal zpravu, ze se jako asi zdrzim, nekdy to proste nejde jinak
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:14® Scanix
-
osprey> chapu, tak pokud se s nim uvidis, ci uslysis, tak jej pozdravuj…
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:13® osprey
-
Alivio> No jo… Přehlédl jsem.
Sander se necítí dobře a rybám asi opravdu moc nedá. Mluvil jsem s ním jen jednou telefonem.
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:06® Shrek
-
osprey> dnes v 11:46
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:58® osprey
-
Scanix> Vím, že jezdíš. V sobotu se za námi stavil i ten, co tě odguidoval odpoledne, takže proháníš to slušně. Já dal přednost setkání s lidmi, které jsem dlouho neviděl.
Každopádně můj village fishing je v pérdeli
Kterého Petra jsi to myslel?
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:52® Scanix
-
osprey> no to je vse samozrejme pravda…to s temi tlousti a pomalym rustem, lidi proste nepremysli, proc taky, je to maso a povolenka se musi rentovat
Jinak si nemysli, ze chodim jen za barak, na ryby najezdim dost, i kdyz se snazim se krotit a cas mi nedovoluje jet tam, kam bych chtel…jsou mista trosku mimo muj dostrel, ktera jsou zajimava, ale vezmu za vdek i tim urban fishingem, kdyz je nouze
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:48® osprey
-
Scanix> A tloušti prořídli mimo jiné i proto, že pár lidiček se na ně naučilo a nosí je od vody. On takový pětačtyřicátník roste deset let, to není jako když přijede auto s kaprama a je zarybněno.
Taky to bagrování se projevilo. Oni nalezli i do míst, kde dřív nebyli.
No a k té vydře – ty tam ty ryby máš. Já měl v tom místě krom štik jediného kapra a už i toho jsem podsek. Ze zubatých zbylo pár kudel. Za tři roky se můžu přijít podívat znovu. Mezitím si můžu vozit zadek v autě a objíždět kraj.
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:46® Scanix
-
osprey> Sandera samozrejme…uz nejaky mesic nic nepublikoval a ja mam neblahe tuseni, ze se s nim deje neco vazneho, nemusime to ale resit, jen si na nej obcas vzpomenu…
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:44® osprey
-
Scanix> Kterého Petra máš na mysli?
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 10:33® dam
-
sethy> musíš lepit okounům tlamky, aby je nikdo další nechytil
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 8:45® sethy
-
troutkiller> nene nelepím.
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:44@ All Armor
-
brmba> Funguje to a díky délce prutu dohodíš i lehkou nástrahou daleko. Na sumce s tím nechoď, ani s ním nehneš. Zažil jsem to v létě. Na duháka přijatelná výbava.
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:35® Scanix
-
osprey> mimochodem nevis, co se deje s Petrem, nejak ho neni nikde videt, icq, net, dokonce ani na sms mi neodepsal, tak snad je v poradku…
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:34® Scanix
-
osprey> no celej rok se tu na jednom miste primo v centru predhanim, kdo bude driv lovit, jestli ja, nebo pani Vydra, doplavesi tak kilak pod jez, kde smejdi a mockrat se vynorila per centimetru od me nastrahy…moc placha teda neni, ale fotit se nenechala…stesti je tady snad jen v tom, ze ten tok je o neco vetsi, nez ten u vas, takze snad nevyzere vse…jen se desim, jak zase letosni zimu prileti kormorani, treba ti tlousti, co jste tu se Sanderem lovivali, ti znatelne proridli
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:28® osprey
-
Scanix> Celý rok jsem se těšil na svoje štiky v jedné zapomenuté vodě. Teď už měly mít 80 cm. Je z nich ale jen hromada vydřích hoven na jednom placatém šutru. Takže mě čeká podzim na kudlách a okounech do 25 cm nebo lítání autem po vzdálených vodách, s nimiž nemám sebemenší zkušenosti.
A té vaší strouhy si sakra važ. Znám toho v JČ hodně a skoro všude je to výrazně horší.
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:00® jirik
-
Dnes nádherná rybačka na marmyšky. I když ryby nebyly moc velké ale potěšily
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:18® brmba
-
Kdyz dam tvrdsi spicku snad to vadit nebude. Chytam na smacky a male trpytky vlasec 0.12
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:11® Scanix
-
osprey> jasne, co ma clovek za barakem, to se pocita, ackoliv obcas propadam lehcimu zoufalstvi, v podstate je tu sance porad neco lapit, i kdyz me by bavily vetsi ryby, koho ale ne
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:09® Char
-
nnnap> proč bez špičky?
s tužší špičkou naprosto v pohodě
- Neděle 6. listopadu 2011 v 19:56® nnnap
-
brmba> bez špičky a žádnej problém. Jako nouzovka to jde.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 19:26® brmba
-
Dobry vecer panove . Chci se zeptat jestli ste nekdo neskousel vlacet feederem .Dnes semi povedlo zlomit oblibeny vlacak a chvyli bude trvat nez sezenu ten samej.Dik za rady
- Neděle 6. listopadu 2011 v 18:48® dam
-
osprey> myslím si, že to letos vydrží až do konce sezóny
- Neděle 6. listopadu 2011 v 18:40® osprey
-
dam> Tak hodně zdaru. Já se budu muset taky trochu vynasnažit, dokud to ještě nezamrzlo
- Neděle 6. listopadu 2011 v 18:35® dam
-
osprey> kamarádi jsou občas potřeba…já snad zítra dopracuju velmi důležitou věc, a pak snad taky někam vyrazím