Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 4. listopadu 2011 v 15:00® skwor
skwor

dam> Ten nebude nejmenší :-) Paráda.

Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:48profil byl smazán

dam> :-O

Pátek 4. listopadu 2011 v 11:51® džigit

dam> tež by sem chtěl mít takovou :-) paráda!

Pátek 4. listopadu 2011 v 11:48® dam
dam

jedna haluz:-)

foto/diskuze/privlac/2011/th-img45741.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img45742.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img45743.jpg
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 19:30® sethy
sethy

Bigpista> Tak moc neváhej, aby byl. Já s ním vláčel snad 4 roky a dostával pořádně zabrat. Po přechodu na podstatně lepší motátka jsem ho přesunul na fídr a občas ho vytáhnu na dírky a tak. Myslím že na vláčku by ještě zvládl jednou tolik a na fídr ho budu mít do smrti.
Nejsem zastánce levnější navijáků, ale kdybych si měl v této cenové kategorii vybrat (dejme tomu do 4 tis) neváhám a koupím ho klidně znovu. To je jedna z mála věcí, za kterou bych dal ruku do ohně.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:47® Bigpista
Bigpista

sethy> Mám to naštudovaný, šilhám po něm už týden a přepočítávám prasátko :-D

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:45® sethy
sethy

Bigpista> Dobrý ;-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:41® Bigpista
Bigpista

sethy> I jinde je za pěknou cenu… http://www.tropicliberec.cz/…-zauber-4000

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:32® sethy
sethy

Zajímavé ceny zaubru http://www.adler-wft.cz/…navijaky.htm
Edit: tak to nejde. stačí najet na www.adler-wft.cz a vpravo je „výprodej navijáků“

Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 15:35:21 uživatelem sethy.
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:28@ All Armor

ssg.Jimmy Wild>Předevčírem jsem chytal duháky na Hauserovky. Zdáli se jim být jedlé. Kdesi nedaleko potočáci kolem 50 a naštěstí je nebrali, ale chodili za nimi a prohlíželi si je a otáčeli se snad metr od břehu. 3–4 vyskočili za nástrahou, která imituje rybku, do vzduchu, když jsem ji už vytahoval z vody. Pokoušel jsem se potočáka ve vzduchu letícího za Hauserovkou vyfotit, ale nepodařilo se.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> To máš určitě pravdu. Ale svým způsobem i to, že to není ostré v jistých partiích zachycuje právě ten moment. Tu chvíli, kdy to byl bleskový výpad ryby a povedlo se zachytit něco co cíleně ani nelze.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:08® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> skoda jen, ze je zaostreno na vodu a ne na rybu, ono v tom pohybu to zvladne asi jen fakt dobrej fotak, tohle kompaktem nikdy nevyfotim tak, jak bych si pral :-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:59® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Také jsem na ni koukal. Udivilo mě, že jsou tam tak ostře zachycené ty skřele. Vypadá to parádně.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:36® Scanix
Scanix

Davide, pekny lov, zvlaste tahle fotka se mi moc libi ;-) http://www.chytej.cz/…img45725.jpg

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 10:40@ All Armor

Radek1977> V posledním čísle časopisu Slovenský rybár, je tato „rybka“ hodnocen komplexně a chválená. Autor popisuje 4 varianty použití (na jigovém háku, „off set hook“ s tungstenem pod bříškem, „swim and jerk“ s trojhákem a jako wobler. Prodávají se k tomu u plastové hlavičky s nořítkem.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 10:32@ All Armor

jirik> Chytá se na to snad už běžně. Ale stále narazíš na kolegu, který to ještě neviděl.I jiné firmy podobné věci už nabízí. Berkley to vyrábí z modifikovaného kukuřičného škrobu. Nesmrdí to jako chemická fabrika, tedy jako obyčejné „gumy“ a většinou je to v dipu. Běžně to užívají i závodníci v přívlači. Na jigový háček s olověnou hlavičkou, nebo na jigový muškařský háček třeba s wolframovou (tungsten)kuličkou, nebo bez zatížení se sbirem.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 9:41® Radek1977

Ahoj, je dobrá tato nástraha na lov štik, či candátů? Díky za rady. http://www.rybarske-nej.cz/…y-loose-body

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 0:20® jirik

Má někdo zkušenost s umělými patentky a hnojáky od Berkly??

Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 0:12® Shrek
Shrek

Prichy> jasně, Ty jsi génius. A já měl za to, že za tu bolest zad může pupek a vono houno. Rukojeť za to může!! Svině jedna, zítra jí zkracuju :-)

Středa 2. listopadu 2011 ve 23:35® Prichy
Prichy

BoBo-Falknow> pockej rarach ti ho pujcil a tys ho pry uz nevratil :-D .....jasne, myslel jsem to pouzivani, ze s nim chytame obcas oba.

Jinak az na ty candose velice pouzitelny proutek. U ostatnich prutu me sere dlouhe drzadlo, je to mozna blbost, ale jak mam mit dele ruce dale od tela (plus brisko) tak me zacinaji bolet zada :-((

Tento příspěvek byl editován 2.11.2011 22:36:40 uživatelem Prichy.
Středa 2. listopadu 2011 ve 22:02® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Prichy> Já ale s tím rozdílem, že jsem si ho vybral sám od sebe :-)

Středa 2. listopadu 2011 ve 22:00® Scanix
Scanix

sethy> woe :-) no vis jak, ja par lidem taky poradil, zatim mi nikdo nespila, pruty jim drzi, nekdo ma bud smulu a nebo volsovy ruce :-)

Středa 2. listopadu 2011 ve 21:47@ All Armor

osprey> Mne by spíš zajímalo, či dát přednost modelu Zauber, či Arctica (oba ve velikosti 4000). Cenový rozdíl je teď jen cca 15 EUR a všude čtu, že modelem Arctica výrobce vhodně doplnil řadu Zauber. Nic víc.

Středa 2. listopadu 2011 ve 21:41® sethy
sethy

Scanix> zdar hvězdo :-D ty já draka nezlomil ani jednoho, nedám na ně dopustit (ikdyž už mám jen ty HMka :-)) ale klukům kolem mě to praská jak párátka. A štve mě to o to víc, že je kupovali na moje doporučení.

Středa 2. listopadu 2011 ve 21:30® Scanix
Scanix

sethy> ty Kubo, co s tema prutama delate, ze vam to tak praska, videl jsi, jak s nima zachazim a drzi vsechny porad, zlomil jsem si destinku, to je pravda, ale tak, ze jsem ji polozil na zem mezi kameny, a kdyz jsem ji zvedal tak ji trcil pod kamen a tahem nahoru zlomil spicku…

Středa 2. listopadu 2011 ve 21:21® sethy
sethy

osprey> Drahé ty pruty byly jen z RSP. I v té době (2006) jsem viděl ceník od jiného prodejce a ceny byly tam jak dnes.
Ryba, co to je, ten pojem už pomalu ani neznám :-D (vlastně jo včera jsem na jedné jámě podsekl cejna)

Středa 2. listopadu 2011 v 19:58® osprey
osprey

JohnFish> Je dost slušný a za aktuální cenu je to hodně dobrá koupě.

Středa 2. listopadu 2011 v 19:08® JohnFish
JohnFish

osprey> Ok asi to bude opravdu hodně bytelný naviják :-) Celokov, dobrý vzhled asi ho opravdu koupím :-)

Středa 2. listopadu 2011 v 18:31® osprey
osprey

JohnFish> Arctica je úplně jiný kalibr než Nexave. Rozhodně vydrží víc. Při vší úctě k Nexave.

Středa 2. listopadu 2011 v 18:22® JohnFish
JohnFish

Ahoj, mám dotaz. Mám koupit Ryobi Arctica 4000 nebo Shimano Nexave 4000 ?? Nebo možná i něco od WFT ?? Chtěl bych to na prut 30–70 gr :-)