Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. listopadu 2011 v 15:00® skwor
-
dam> Ten nebude nejmenší
Paráda.
- Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:48profil byl smazán
-
dam>
- Pátek 4. listopadu 2011 v 11:51® džigit
-
dam> tež by sem chtěl mít takovou
paráda!
- Pátek 4. listopadu 2011 v 11:48® dam
-
jedna haluz
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 19:30® sethy
-
Bigpista> Tak moc neváhej, aby byl. Já s ním vláčel snad 4 roky a dostával pořádně zabrat. Po přechodu na podstatně lepší motátka jsem ho přesunul na fídr a občas ho vytáhnu na dírky a tak. Myslím že na vláčku by ještě zvládl jednou tolik a na fídr ho budu mít do smrti.
Nejsem zastánce levnější navijáků, ale kdybych si měl v této cenové kategorii vybrat (dejme tomu do 4 tis) neváhám a koupím ho klidně znovu. To je jedna z mála věcí, za kterou bych dal ruku do ohně. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:47® Bigpista
-
sethy> Mám to naštudovaný, šilhám po něm už týden a přepočítávám prasátko
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:45® sethy
-
Bigpista> Dobrý
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:41® Bigpista
-
sethy> I jinde je za pěknou cenu… http://www.tropicliberec.cz/…-zauber-4000
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:32® sethy
-
Zajímavé ceny zaubru http://www.adler-wft.cz/…navijaky.htm
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 15:35:21 uživatelem sethy.
Edit: tak to nejde. stačí najet na www.adler-wft.cz a vpravo je „výprodej navijáků“ - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:28@ All Armor
-
ssg.Jimmy Wild>Předevčírem jsem chytal duháky na Hauserovky. Zdáli se jim být jedlé. Kdesi nedaleko potočáci kolem 50 a naštěstí je nebrali, ale chodili za nimi a prohlíželi si je a otáčeli se snad metr od břehu. 3–4 vyskočili za nástrahou, která imituje rybku, do vzduchu, když jsem ji už vytahoval z vody. Pokoušel jsem se potočáka ve vzduchu letícího za Hauserovkou vyfotit, ale nepodařilo se.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> To máš určitě pravdu. Ale svým způsobem i to, že to není ostré v jistých partiích zachycuje právě ten moment. Tu chvíli, kdy to byl bleskový výpad ryby a povedlo se zachytit něco co cíleně ani nelze.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:08® Scanix
-
ssg.Jimmy Wild> skoda jen, ze je zaostreno na vodu a ne na rybu, ono v tom pohybu to zvladne asi jen fakt dobrej fotak, tohle kompaktem nikdy nevyfotim tak, jak bych si pral
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:59® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> Také jsem na ni koukal. Udivilo mě, že jsou tam tak ostře zachycené ty skřele. Vypadá to parádně.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:36® Scanix
-
Davide, pekny lov, zvlaste tahle fotka se mi moc libi
http://www.chytej.cz/…img45725.jpg
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 10:40@ All Armor
-
Radek1977> V posledním čísle časopisu Slovenský rybár, je tato „rybka“ hodnocen komplexně a chválená. Autor popisuje 4 varianty použití (na jigovém háku, „off set hook“ s tungstenem pod bříškem, „swim and jerk“ s trojhákem a jako wobler. Prodávají se k tomu u plastové hlavičky s nořítkem.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 10:32@ All Armor
-
jirik> Chytá se na to snad už běžně. Ale stále narazíš na kolegu, který to ještě neviděl.I jiné firmy podobné věci už nabízí. Berkley to vyrábí z modifikovaného kukuřičného škrobu. Nesmrdí to jako chemická fabrika, tedy jako obyčejné „gumy“ a většinou je to v dipu. Běžně to užívají i závodníci v přívlači. Na jigový háček s olověnou hlavičkou, nebo na jigový muškařský háček třeba s wolframovou (tungsten)kuličkou, nebo bez zatížení se sbirem.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 9:41® Radek1977
-
Ahoj, je dobrá tato nástraha na lov štik, či candátů? Díky za rady. http://www.rybarske-nej.cz/…y-loose-body
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 0:20® jirik
-
Má někdo zkušenost s umělými patentky a hnojáky od Berkly??
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 0:12® Shrek
-
Prichy> jasně, Ty jsi génius. A já měl za to, že za tu bolest zad může pupek a vono houno. Rukojeť za to může!! Svině jedna, zítra jí zkracuju
- Středa 2. listopadu 2011 ve 23:35® Prichy
-
BoBo-Falknow> pockej rarach ti ho pujcil a tys ho pry uz nevratil
.....jasne, myslel jsem to pouzivani, ze s nim chytame obcas oba.
Jinak az na ty candose velice pouzitelny proutek. U ostatnich prutu me sere dlouhe drzadlo, je to mozna blbost, ale jak mam mit dele ruce dale od tela (plus brisko) tak me zacinaji bolet zada
Tento příspěvek byl editován 2.11.2011 22:36:40 uživatelem Prichy. - Středa 2. listopadu 2011 ve 22:02® BoBo-Falknow
-
Prichy> Já ale s tím rozdílem, že jsem si ho vybral sám od sebe
- Středa 2. listopadu 2011 ve 22:00® Scanix
-
sethy> woe
no vis jak, ja par lidem taky poradil, zatim mi nikdo nespila, pruty jim drzi, nekdo ma bud smulu a nebo volsovy ruce
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:47@ All Armor
-
osprey> Mne by spíš zajímalo, či dát přednost modelu Zauber, či Arctica (oba ve velikosti 4000). Cenový rozdíl je teď jen cca 15 EUR a všude čtu, že modelem Arctica výrobce vhodně doplnil řadu Zauber. Nic víc.
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:41® sethy
-
Scanix> zdar hvězdo
ty já draka nezlomil ani jednoho, nedám na ně dopustit (ikdyž už mám jen ty HMka
ale klukům kolem mě to praská jak párátka. A štve mě to o to víc, že je kupovali na moje doporučení.
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:30® Scanix
-
sethy> ty Kubo, co s tema prutama delate, ze vam to tak praska, videl jsi, jak s nima zachazim a drzi vsechny porad, zlomil jsem si destinku, to je pravda, ale tak, ze jsem ji polozil na zem mezi kameny, a kdyz jsem ji zvedal tak ji trcil pod kamen a tahem nahoru zlomil spicku…
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:21® sethy
-
osprey> Drahé ty pruty byly jen z RSP. I v té době (2006) jsem viděl ceník od jiného prodejce a ceny byly tam jak dnes.
Ryba, co to je, ten pojem už pomalu ani neznám(vlastně jo včera jsem na jedné jámě podsekl cejna)
- Středa 2. listopadu 2011 v 19:58® osprey
-
JohnFish> Je dost slušný a za aktuální cenu je to hodně dobrá koupě.
- Středa 2. listopadu 2011 v 19:08® JohnFish
-
osprey> Ok asi to bude opravdu hodně bytelný naviják
Celokov, dobrý vzhled asi ho opravdu koupím
- Středa 2. listopadu 2011 v 18:31® osprey
-
JohnFish> Arctica je úplně jiný kalibr než Nexave. Rozhodně vydrží víc. Při vší úctě k Nexave.
- Středa 2. listopadu 2011 v 18:22® JohnFish
-
Ahoj, mám dotaz. Mám koupit Ryobi Arctica 4000 nebo Shimano Nexave 4000 ?? Nebo možná i něco od WFT ?? Chtěl bych to na prut 30–70 gr