Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. října 2011 ve 23:02® kerob
-
troutkiller> s okounama je to uplne na kosoctverec s carkou uprostred. Na Slapech i na Orliku…
A opravdu ti boleni nejsou vsude, vetsinou jezdim touhle dobou na spodni cast orliku a rozhodne jich tam neni tak, jak povidas.
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:14® Fugas
-
Char> já jsem jednoho kus pod tebou v neděli dostal, ale není jich tolik že by o ně člověk zakopával. Já cílil na okouna a nakonec jsem se taky dočkal
. Ale celkově to byla bída..
- Pondělí 10. října 2011 v 19:29® Char
-
troutkiller> v létě jsem na orlíku chytal boleny docela často a v hojnám počtu, od poloviny srpna se zdejchli a na dolní části už ho teďka ulovíš opravdu náhodou ikdyž po něm půjdeš
- Pondělí 10. října 2011 v 19:04® Scanix
-
troutkiller> tak prd na hladinovku a lov na gumky ze dna, btw. zkus jina mista, nekde fakt ty boleny nepotkas a jinde jsou na husto.
- Pondělí 10. října 2011 v 18:47® troutkiller
-
kerob>Vlez ráno do jaké zátoky chceš,hodˇtam hladinovku a je tam
Zkus chytit Okouna!
- Pondělí 10. října 2011 v 17:32® kerob
-
troutkiller> jak kdy a jak kde, nekdy chytes skoro jenom boleny, nekdy a nekde nezahlidnes za celej den treba jen jedinyho. Fakt nejsou vzdy a vsude.
- Pondělí 10. října 2011 v 16:54® troutkiller
-
Scanix>Z toho bych strach neměl
Ty hejna malejch boldu kolem břehu jsou tam každej rok a jsou nekonečný!Kde byl na husto potěr Okouna jsou tedˇbolínci!Byl sem minulou středu a z pěti ataku woba pět bolenu
- Pondělí 10. října 2011 v 15:37® mvincik
-
troutkiller> Neviděl bych to zase až tak jednoduše. Jsou tam, ale na přívlač si nemyslím, že je to až tak jednoduché.
- Pondělí 10. října 2011 v 15:36® Scanix
-
troutkiller> neboj, casem nebudou, u nas jich bylo mraky na Hnevkach, na Lipne stejne a dnes, kde jsou, je to problem je tam obcas chytit, vazne.
- Pondělí 10. října 2011 v 15:32® troutkiller
-
Scanix>To vyvětrání je super,bolena chytneš na Orlasu i když nechceš
Je to plevel kterýho sou tam tuny
- Neděle 9. října 2011 v 19:42® Scanix
-
troutkiller> co naplat, stejne polezeme k vode s nadeji, ze neco prijde
Me staci i jedna ryba a nebo se jen vyvetrat, coz se dnes skutecne darilo, vichr byl slusnej
- Neděle 9. října 2011 v 19:12® troutkiller
-
Scanix>Což to je jasný
Potřebuje to týden mrazu nebo 10 dnu a probere se to!Tohle nahoru dolu o 15 stupnu stojí za H…o
- Neděle 9. října 2011 v 19:02® Scanix
-
troutkiller> ono zalezi kde a jak, kazdopadne se pocasi meni, je to skokove a je treba, aby to bylo stabilni delsi dobu, ono to jeste zacne kousat…
- Neděle 9. října 2011 v 18:00® Kubah
-
kingkubik> prsty nestřihej, čím bys navazoval?
- Neděle 9. října 2011 v 17:08® kingkubik
-
osprey> taky jsem nad tim uvazoval jelikoz brat jezdi na kole DH(downhill)ale musel by jsem ustrihnout prsty mam taky celokozene ale je mi lito to strihat:Dmno neco musim sehnat.v sobotu jsem tak zmrznul ze jsem si ani cigaro nezapalil natoz tak vymena navnady:Drozepnout karabinku?nadlicky ukol:D
- Neděle 9. října 2011 v 17:02® troutkiller
-
skwor>Kámoš dneska na Orlasu ve dvou lidech dvě Céčka
To ochlazení jim moc nesvědčí!
- Neděle 9. října 2011 v 17:01® osprey
-
kingkubik> Bezprsté kožené cyklistické. Už dlouho. Je to rituál, tahám je už moc let a budu dál, dokud se nerozpadnou. Je to lepší než nic a horší než většina speciálních výrobků, mohl bych si koupit jiné, ale neřeším to.
- Neděle 9. října 2011 v 16:57® BigMike
-
Kazan> díky za komentář. Zatím kupovat nebudu, FL mi do konce sezóny stačí a pak uvidím. Radši bych něco ve fluo. Ještě jsem zvědav na vlastnosti onano za mrazu, co budou dělat očka.
- Neděle 9. října 2011 v 16:47® Kubah
-
Já dneska u řeky na gumy dostal tlouště přes 40 a podobně velkýho bolínka..
Ale ten vichr byl protivnej.
- Neděle 9. října 2011 v 16:42® kingkubik
-
Cau vsem.chlapi pls muzu se vas zeptat jake rukavice pouzivate na vlacku?
- Neděle 9. října 2011 v 16:32® skwor
-
troutkiller> Tady je to s listím docela v pohodě. Příště asi udělám změnu a zkusím okouny na stojáku.
- Neděle 9. října 2011 v 16:12® troutkiller
-
skwor>Já byl v pátek hodinku a vyndal sem dva Tlouště kolem 50cm s jednim Okounem.Jinak spoustu lupení
- Neděle 9. října 2011 v 15:02® skwor
-
Po týdnu na řece. Neskutečně se vyčistila, na prut jsem dostal dvě štiky – sáhnul jsem si jenom na jednu.
- Neděle 9. října 2011 ve 14:33® Kazan
-
BigMike> tak jsem byl dnes na 3 hoďky prohnat nano po Jordáně. Létá to skutečně lépe ale jestli je to oněch 30% navíc je diskutabilní. Jinak ještě jedna poznámka která tu tuším nebyla zmíněna, šustí při navíjení stejně jako FL. Dle mého názoru je to sice pokrok kupředu ale pokud nepotřebuješ nyní koupit šňůru klidně chytej dál se starou, počítám že v brzké době se na trhu objeví nano i dalších barvách. Ještě jednou zdůrazňuji je to pouze pocit z 3 hodinové vláčky a z toho nelze dělat žádné velké závěry. Ještě doplním že jsem kupoval stáčenou 3,30 za metr a ta cena je vzhledem k již dříve uvedeným vlastnostem velice příznivá.
- Neděle 9. října 2011 ve 13:13® Kalužmistr
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 9. října 2011 ve 13:12® Kalužmistr
-
Už jsem tady dlouho nebyl, jen rybačka a učení fotit. Tak něco přihodím, snad nejsou tak špatné.
- Neděle 9. října 2011 ve 12:05® troutkiller
-
dam>Já sem polkl krkovičku na černém pivku
Tak si nech čvachtat!
- Neděle 9. října 2011 v 11:46® dam
-
troutkiller> bereš to moc na sílu
a já se na fišky nemůžu dostat, i když stačí pohled z okna a ani se mi nechce
počkám si na kačenku a uvidíme
- Neděle 9. října 2011 v 11:38® troutkiller
-
BigMike>Nic nehledej,Albastar to vyrábí ve 4 velikostech
Od pstruhu po sumce
Používám to i na moře v Norsku,50kg šnura 1mm monofil a na 750g Solvkrokenu se stává že při vázce budˇ urvu ten vlasec nebo narovnám hák ale nikdy to nerupne ve spoji!
- Neděle 9. října 2011 v 10:00® BigMike
-
Geniální!!!:)))) Jdu je hledat!