Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. října 2011 v 11:35® Scanix
Scanix

mvincik> co ti mam povidat: http://portal.chmi.cz/portal/dt?…

Pondělí 3. října 2011 v 11:34® mvincik
mvincik

Scanix> Njn, změna počasu, tak to už je mi tedka jasné, jak pochodím.. :-((

Pondělí 3. října 2011 v 11:29® Scanix
Scanix

mvincik> no jasne, ryby tam nejake jsou, ST bude asi posledni peknejsi den od CT se bude ochlazovat a o vikendu ma na horach snad i snezit :-)

Pondělí 3. října 2011 v 11:26® mvincik
mvincik

Scanix> Do pr… Já se k vodě snad ve ST dostanu cca po 3 týdnech, jelikož absťák je již neúnosný. To mrzí, rád bych s tebou zase zalovil, chystáme zřejmě Vltavu s mušákem…kdo ví. :-)

Pondělí 3. října 2011 v 11:25® troutkiller

Kazan> Tohle vidím jasně!Lanko je lanko.Ale mužu to zkusit nějaký kudle přetáhnout přez chrup až jí lapnu:-))

Pondělí 3. října 2011 v 11:25® Scanix
Scanix

mvincik> pres den jsem totalne zabitej, navic ST-PA tu budeme mit navstevu z Brna a tim padem je to zpecetene…

Pondělí 3. října 2011 v 11:24® Scanix
Scanix

osprey> tak to je urcite beh na delsi cas, kdo vi, kam se dostanes, nema cenu si klast stropy, treba si podobnou technikou jednou dovoli chytej jako takove a tva pusobnost se rozsiri, kazdopadne bych ti to pral, clovek by mel delat to, co jej bavi, tedy idealne :-)

Mimochodem i ty „steky“ jsou fajn ;-)

Pondělí 3. října 2011 v 11:23® mvincik
mvincik

osprey> Hezké. Používáš nějaký special model aparátu nebo svého canona v podvodním pouzdře?? (možná se ptám hloupě, jsem v tomto neznalý)

Pondělí 3. října 2011 v 11:18® osprey
osprey

Jeden bonus. Akorát bych to neměl cpát do přívlače, to krmení na dně by viděl i slepý. Mám i nějaké dravce, ale to je lov v pravém slova smyslu – ti nepřijedou za kusem žvance.

Tento příspěvek byl editován 3.10.2011 11:20:27 uživatelem osprey.
foto/diskuze/privlac/2011/th-img45261.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img45262.jpg
Pondělí 3. října 2011 v 11:17® mvincik
mvincik

Scanix> Petře nebudeš náhodou ve středu přes den pracovně uvolněn?

Pondělí 3. října 2011 v 11:17® osprey
osprey

Scanix> Bojím se, že ne. Tohle jsou experimenty s technikou, kterou si mohu dovolit. Postoupit kvalitativně jen o stupínek výš, to je mimo mé možnosti. Zatím ode mě uvidíte jen takové „štěky“. Doufám, že i tak příjemné.

Pondělí 3. října 2011 v 11:16® mvincik
mvincik

osprey> To by bylo fajné, budu doufat v úspěšné dotažení tvé snahy do konce.

Pondělí 3. října 2011 v 11:14® osprey
osprey

mvincik> Pokud všechno dobře dopadne, možná to i uvidíš – tady na serveru.

Pondělí 3. října 2011 v 11:10® Scanix
Scanix

osprey> tak to je pekna prace, verim, ze to muze byt hodne poucne i pro tebe jako lovce, mam takovy dojem, ze brzo skoncis za kamerou a bude z tebe novy Hugo Habrman :-)

Pondělí 3. října 2011 v 11:10® mvincik
mvincik

osprey> Jasné, chápu. Myslím, že je to velice trnitá cesta, jelikož do větších hlubin se člověk už musí vybavit a není to jen tak. Ale výsledky stojí za to, je to opravdu pěkná podívaná. Sám bych někdy rád viděl, jak se třeba chovají ryby u nástrahy a podobně. Možná bych se divil!

Zrovna minulý týden tahali kolegové na naší P vodě v místě našeho posledního setkání nějaké černé jateční zbytky z vody a ryby v tom prej přímo holdovaly. Tam by jsi asi pořídil nějakej snímek :-)

Pondělí 3. října 2011 v 11:00® osprey
osprey

mvincik> Tak i tak a občas i jinak:-))

Něco o tom v zimě napíšu, ale všechno taky ne. Připravit následníky o tu krásnou cestu plnou pokusů a omylů i radosti, kdy se něco povede, to bych neměl to srdce.:-D

Ale je to hodně o místech a situacích. Taky jsem přijel na flek, kde se mi jeden den cosi podařilo a když jsem dorazil, seděly tam čtyři ženské a koupaly ve vodě čokly. Do večera se tam slušná ryba neobjevila.

Pondělí 3. října 2011 v 10:55® Libor
Libor

osprey> dovedu si představit kolik to stojí úsilí a kolik je okolo toho těžkostí, ale i tak to máš pěkné.

Pondělí 3. října 2011 v 10:55® mvincik
mvincik

osprey> Volíš taktiku mělčích vod a nořit pouze aparát, nebo vystavuješ i své tělo větším hlubinám??

Pondělí 3. října 2011 v 10:43® osprey
osprey

Scanix> To jsou první pokusy. Zjistil jsem, že nemusím každou šupinu vytáhnout z vody a naopak se tam dole dozvíš ledacos, co by tě za prutem nenapadlo.

Jestli budu pokračovat, nevím. Chce to čas a peníze – jako všechno.

Pondělí 3. října 2011 v 6:51® Kazan

troutkiller> jak tak čtu že jste nemohli nano předřít, jak to vidíš odhadem s odolností na štiku?

Pondělí 3. října 2011 v 0:00® Scanix
Scanix

osprey> ty Miro, ty jsi se dal na potapeni, viz fotky :-)

Neděle 2. října 2011 ve 22:25® osprey
osprey

Mikyška> Kormorán není schopen postihnout mnohé rybí druhy a to druhy malé , druhy s noční aktivitou a druhy žijící skrytě na dně. Hlaváč splňuje minimálně 2 z těchto věcí.

Kam se ve světě dostal, všude s ním jsou problémy. Veliké.

Neděle 2. října 2011 ve 22:19® Prutos
Prutos

Mikyška> Na to bych si nevsadil. Kormorán nebude převracet kameny na dně aby se dostal k mrňavému soustu.

Neděle 2. října 2011 ve 22:03® Mikyška
Mikyška

osprey> Třeba nás od nich nakonec zachrání ten černej chráněnej pták. Už tady zase poletujou hejna.

Neděle 2. října 2011 ve 20:58® osprey
osprey

JohnFish> To není dobrá zpráva. Já věděl o úlovku někde u Štvanice. Je otázka, kam už se vydrápal.

Neděle 2. října 2011 ve 20:43® JohnFish
JohnFish

osprey> Dneska sem byl u Modřanského jezu a tu potvoru sem zahlédnul. :'( :/

Neděle 2. října 2011 v 19:52® osprey
osprey

troutkiller> V Praze ve Vltavě už velmi pravděpodobně je a vzhledem k plánům na splavnění Vltavy až do ČB…

Ale máme ještě pár let, kolik, to nevím. Třeba mu to pronikání půjde blbě.

Neděle 2. října 2011 v 19:45® troutkiller

Prutos>Nedovedu si představit co by tahle potvora dokázala na Orlíku!To by byla poslední rána pro Okouny a spol:-((

Neděle 2. října 2011 v 19:38® Prutos
Prutos

troutkiller> Nedělám si iluze , že s tím i při stovkách odnesených kusů něco výrazně zmůžem, ale lepší než nedělat nic.

Neděle 2. října 2011 v 19:31® troutkiller

Prutos>To chápu:-) Doufám že lovcu je víc,protože tyhle potvory vypadaji že se rychle množí a vlezou uplně všude:-((