Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. září 2011 ve 14:20® michal94
-
Foto
Tento příspěvek byl editován 27.9.2011 14:21:34 uživatelem michal94. - Úterý 27. září 2011 ve 14:19® michal94
-
Zdravím, chtěl bych se poradit ohledně toho tu prutu http://www.awa-shima.cz/…-280/comment#… chtel bych ho v 280cm 2–12g, budu ho hlavně používat na smáčky na přehradách a rybnících. Bude vyhovující??? Díky za odpověď
- Pondělí 26. září 2011 ve 21:04profil byl smazán
-
Doudleban> ..přesně něco podobného mě napadlo i v případě toho okouna bez hřbetní ploutve. Někteří rybičkáři si myslí, že když okounovi ustřihnou hřbetní ploutev, že jeho atraktivita stoupne což je směšné a velmi smutné zároveň..
- Pondělí 26. září 2011 ve 20:00® Ftmči
-
Mrakoš> Viz ten cejn. Jednou jsem byl u vody svědkem toho, jak chlápek vytáhl z vody cejnka, uřízl mu kus ocasu, ten nastražil na candáta a ještě živého cejna hodil zpátky do rybníka… Něco jako když profesionální rybáři uřezávají chyceným žralokům ploutve a živé je házejí zpět do moře. Hnus.
- Pondělí 26. září 2011 v 19:59@ All
-
Arnej> Možná na štěstí. Za chvíli by jsme znali candáta jen z obrázků. Není to ryba, která snáší chytání a pouštění jako kapr. Vždy jsem měl (a mám) výčitky, když pustím candoše a on plave po hladině a je s ním konec. V Rybářství byl kdysi návod, jak za použití injekční jehly napíchnout měchýř, ale někdy to fungovalo, někdy ne. Je to asi o hloubce, z jaké ho vytáhneš.
- Pondělí 26. září 2011 v 18:19® sethy
-
spike> v klidu, zatím je čas
- Pondělí 26. září 2011 v 17:27® spike
-
sethy> Safra taky bych si na ně mohl udělat čas
- Pondělí 26. září 2011 v 16:37® sethy
-
Scanix> No klidně, jsem pro.
- Pondělí 26. září 2011 ve 13:48® Scanix
-
sethy> no ja bych to videl ted v rijnu, jedine vikend, tedy nejspis sobotu, asi bych vyrazit s kamosem tady jen na otocku, zedna vetsi akce teda, aspon zatim to tak vidim. Ono je to tezky, kdyz jeden je z CB, druhej z Liberce a treti z Olomouce, ty poorlicaci to maj za dubem
- Pondělí 26. září 2011 ve 13:34® sethy
-
Scanix> Tady na to reagují výborně, poté co jsem hodinu tahal okouny doslova na hod mě to přestalo bavit. Nic většího, nej cca 30. Zítra zkusím jerky
Jj domluvit můžem, tak něco vymyslete
- Pondělí 26. září 2011 ve 13:24® Scanix
-
sethy> co se ti rozjizdi, nabytek se rozklizuje? Tak smacek je mrtva nastraha a okysi pred ni uz doslova zdrhaj, aspon tady, teda tech par zakrsliku
Jen at kousou a ti vetsi, vsak vis, no mohl bychom zkusit domluvit nejaky ten spolecny lov, aspon na R. treba.
- Pondělí 26. září 2011 v 6:26® Mrakoš
-
osprey> To u těch okounů musím někdy vyfotit, pokud teda nějakýho takovýho zase chytím. Ten cejn asi zůstane záhadou, šroub to určitě nebyl, bylo to na malým rybníce.
- Neděle 25. září 2011 ve 20:38® Arnej
-
Alibernet> Šdoda jen, že takových dní není víc:).
- Neděle 25. září 2011 ve 20:38® osprey
-
Mrakoš> Zničenou přední ploutev může mít na svědomí sumec. Viděl jsem to několikrát, speciálně na jedné lokalitě – a ti sumci tam jsou.
A ten cejn – lodní šroub?
- Neděle 25. září 2011 ve 20:34® Mrakoš
-
Viděl jsem už hodně pokousaných ryb, ale některý zranění jsou pro mě záhadou. Víte někdo co dokáže ukousnout velkýmu okounovi hřbetní ploutev ? Ty paprsky jsou přeci tak tuhý, a setkávám se s tím u živých ryb docela často. Nebo jsem našel ještě živýho cejna, chyběla mu zadní třetina těla, jako uříznutá lejzrem, úplně dokonale rovně…
- Neděle 25. září 2011 v 18:23® Alfons
-
Už se netrefím ani do správný diskuse – chtěl jsem do té ,,z lovu". Uf
- Neděle 25. září 2011 v 18:20® Alfons
-
Kurňa musím v této rubrice trochu strhnout průměrnou velikost focených ryb – říčka v SČ spousty okounů, nějaký proudník a duháček. Pokoušel jsem se chytat s mušákem i na místní pstruhovce 10 m široké, ale když okolo mě projel dvacátý vodák, tak mě začalo cukat oko a raději jsem to zabalil.
- Neděle 25. září 2011 v 16:46@ Alibernet
-
Arnej> Ano, před pár lety poslední srpnový víkend v čase od cca 23:00 do 24:00 v mělké vodě po kolena na Zemplínské Šíravě. Brali cokoliv, co se hýbalo. Maličké i velké nástrahy. Šli se nažrat malých rybek vztáhnutých do mělčin. Kdo zabrodil, tomu brali doslova pod nohama.
- Neděle 25. září 2011 ve 12:53® Arnej
-
Mně a kamarádovi, se dnes podařilo zažít něco neuvěřitelného. Během necelých dvou hodin jsme chytili víc candátů, než za oba naše rybářské životy dohromady:). Ryby braly v podstatě na dopad v mělké vodě. Už se vám něco podobného někdy stalo?
- Neděle 25. září 2011 v 11:19® skwor
-
hecht> Hezký. Já mám od začátku září štik sice 9, ale ani kvůli jedné nemělo cenu vytahovat metr nebo foťák.
- Neděle 25. září 2011 v 10:53® mvincik
-
hecht> Nic si z toho nedělej, já zase smrdím v zaměstnání. Nemáme to holt lehké.
- Neděle 25. září 2011 v 10:22® hecht
-
Tož musím předem avízovat dnešní úspěch kamaráda Chara. Na Orlasu vyjel na okouny a dostal štiku 109 cm. A já se válím nemocnej v kutlochu, ááááách jo. Fotky pošle, až se vrátí do civilizace…
- Sobota 24. září 2011 ve 20:56® osprey
-
troutkiller> Když mu bude vyhovovat
Taky jednu mám, ještě z první série. Nosím ji tam, kde se o lepší pruty bojím.
- Sobota 24. září 2011 v 17:05® troutkiller
-
osprey> Nejspíš tu Catanu!
- Sobota 24. září 2011 ve 12:06® osprey
-
troutkiller> Všichni ti, co věděli, se neptali a nakoupili. Samozřejmě, že dotyčný neví co chce – proto se ptá. Až si ten první prut koupí a odchytá sezónu, tak už to vědět bude a už ho tu neuvidíme.
Teď rozhází dotazy tam i onde, přebere si, co mu lidi píšou a nakonec si něco vybere.
- Sobota 24. září 2011 v 9:47® troutkiller
-
K.O.D>Máš recht!Zdá se že tenhle váhavej střelec vubec neví co vlastně chce
Zahlcuje to tady dvaceti verzema prutu a na konec skončí jako většina soudruhu u uříznuté Catany
)
- Sobota 24. září 2011 v 0:09® K.O.D
-
® A_Smitec> Máš 7000 tis. tak kup Morethan a zanech planých řečí.
- Sobota 24. září 2011 v 0:05® K.O.D
-
® A_Smitec> Oba ty pruty jsou dost odlišné. Měl bys je vzít do ruky a potom mudrovat a kupovat.
- Pátek 23. září 2011 v 18:38® zrybenec
-
muzu se zeptat jaka je nejlepsi barva smacku na zatopeny lom kde je pruzracna ale i nekdy zelena voda
Tento příspěvek byl editován 23.9.2011 18:41:43 uživatelem zrybenec. - Pátek 23. září 2011 v 18:29® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Nejdu… Brzy ráno zkusím candoše a pak převážu klasicky na těžko. Jedu na Orlík.