Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:18@ All Armor
-
osprey> Nemusíš. Dnes už nemají takový náskok před konkurencí.Já mám nejvíc štik na omlácený dřevěný vobler 10 cm (nepodařený okoun), co vyráběla snad Sona, či kdo. Už sem do něj vlepil snad 5× nové nořítko a přelakoval ho. A z nostalgie si ho stále uchovávám. A hlavaně jdou nejraději po voblerech, co fušuje jeden chlapík v Mikuláši (jointed) snad z lipového dřeva.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:12® osprey
-
All Armor> Já měl vždycky radši balzové nechrastící Rapaly a Nilse. Tady se chytaly hlavně štiky a byly dost ochytané, takže plastové ozvučené wobblery toho tady nikdy moc nepochytaly – leda po povodni. Měl jsem jich vždycky jen pár a na Yo-zuri nikdy nedošlo. Mívali je v Budějovicích a bývaly na nich velmi ošklivé cenovky
Slibuju, že si to vzdělání doplním.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 20:12:18 uživatelem osprey. - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:06@ All Armor
-
osprey> Mám jich jen pár a netroufám si napsat zasvěcený popis.Už dávno (první hrkající stříbrný s modrým hřbetem mám snad 15–17 let)měly dokonalou povrchovou úpravu (i holografickou a začátkem 90. let asi nejlepší finiš), dokonalý chod a malé robustní nořítka (pohyb zajišťuje zřejmě celý tvar těla).Ten malej zlatej má na svědomí dost pstruhů a není to na něm ani poznat.Odolný povrch. Jsou taky z těch drahých.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 19:50@ All Armor
-
kerob>Jéžišmarjá. Co ti nenesou slepice? Nikdy jsem o sobě netvrdil a ani si to nemyslel, že vím všechno. To si o sobě může myslet jen duševně nemocný vůl.Kdesi jsem psal, kolik sem vzštudoval škol, i venku. A co z toho. Ani nevím, že Yozuri nic nevyrábí, že? Ono je to složité, kdo vlastně co skutečně vyrábí. Vypadá to tak, že 98% prutů se vzrábí ve 2–3 firmách v Číně. Mne k té úvaze vedla jen značná podobnost některých voblerů Daiwa a Yozuri. Jako by jich jedna mater mala, jak říkají Slováci. http://www.yo-zuri.com/
- Pondělí 29. srpna 2011 v 15:21® sethy
-
gomz> Promiň
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 13:11® osprey
-
kerob> Vzhledem k tomu, že pozoruji wobblery s jistými společnými znaky v sortimentu Savage Gear, Cormoranu a snad i té Daiwy (a jistě to není všechno), zeptám se jen, jestli se jedná právě o produkci té firmy Duel. Ty Yo-zuri se tomu do jisté míry taky podobají.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 13:00® kerob
-
All Armor> Kdyz uz jses takovej vsevednej rejpal, tak si taky jednou rejpnu ja… Yo-zuri nevyrabi pro Daiwu, Yo-zuri totiz nevyrabi vubec nic…je to pouze obchodni znacka urcite casti sortimentu firmy Duel. Ta vyrabi 2 „brandy“ s trosku ruznym zamerenim, vlastnostma i cenou. Normalne bych vubec nemel potrebu to sem psat, nicmene v tvem pripade udelam vyjimku.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 10:55® osprey
-
All Armor> Nemám osobní zkušenosti s Yo-zuri. Ačkoli o nich vím, viděl jsem a uznávám je (dle zkušenosti některých známých), nemůžu o nich nic napsat, protože jsem s nimi nikdy nechytal.
Většina rubrik jako Duel nebo Galerie nástrah vznikly s (asi bláhovou) představou, že se podaří získat ke spolupráci další lidi, ale nějak to vázne.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 8:56® Shrek
-
All Armor> vim, jen jsem Ti v tomto dával za pravdu. Také jsem jedinec milující mateřský jazyk.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 8:13@ All Armor
-
Alivio> Ty seš některej? Tebe jsem jaksi nemyslel, weewoe.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 8:10@ All Armor
-
osprey> Nevím, kam to napsat. Toto je asi nejvhodnější místo. Sekce o nástrahách na přívlač je pěkná. Asi se tomu věnuješ ty. Jistě se nedá postihnout všechno, ale Yozuri by tam chybět neměla. Hmmm, Yozuri asi produkuje i pro Daiwu. Aspoň některé vzory.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 1:21® ladamaj
-
gomz>to určitě to už tu sem nějakej pátek
- Pondělí 29. srpna 2011 v 0:59® gomz
-
sethy> Tak ti mockrat dekuji.....Jsi mi proflaknul muj flek.:(((
- Neděle 28. srpna 2011 ve 20:56® sethy
-
troutkiller> GPS: N 49° 16.9571', E 17° 28.4662'tady je mají
- Neděle 28. srpna 2011 v 18:46® troutkiller
-
sethy>Co asi?čeká přesné souřadnice fleku na metrové Candáty a štiky
)))
- Neděle 28. srpna 2011 v 18:36® sethy
-
jirikun>
co čekáš za odpověd?
- Neděle 28. srpna 2011 ve 14:42® jirikun
-
Neznáte někdo nějaké dobré zatopené pískovny na jižní moravě kterých bych si mohl pěkně zachytat?
Tento příspěvek byl editován 28.8.2011 14:43:29 uživatelem jirikun. - Neděle 28. srpna 2011 v 9:22® Shrek
-
All Armor> vocgou,woe? Tenhle styl je úpa cool,ne? A nebo máš na misli ňeco ůplňe jyného?
Máš recht, taky jsem na pravopis vysazen. Netvrdím, že píšu neomylně, dokážu pochopit, že někdo udělá hrubku, ale nesnášim psaní bez interpunkce a diakritiky.
- Neděle 28. srpna 2011 v 8:58@ All Armor
-
Některejm bych šlehl 5 z mateřského jazyka a za trest klečet v koutě na hrachu 3 hodiny. A 5 let zákaz lovu ryb. Kurwa, rybu chytíte, ale jazyk kurwíte.
- Sobota 27. srpna 2011 v 10:08® JHolc
-
hecht> Na to plenění jsem docela zvědavej
Já už si tady jinak než na mouchu móóc dlouho nezachytal
Zdá se mi to po poslední větší vodě zase nějaký promíchaný…
- Sobota 27. srpna 2011 v 9:25® hecht
-
osprey> neboj, tejkon to začnu plenit tady
Když jsem v neděli odjížděl s Charem a jel jsem přes most ve Zvíkovci, prohlásil jsem ,,je tu hezky, ale dlouho mě tu neuviděj''.
- Pátek 26. srpna 2011 ve 23:20® osprey
-
hecht> A proč nechytáš doma. Pokud na Berounce chytneš kulový, tak u nás ti garantuju, že chytneš minimálně kulový a čtvrt.
- Pátek 26. srpna 2011 ve 23:10® hecht
-
osprey> Tak to začni, malý příklad – pět dní vláčky na Berounce = žádná ryba. Co dodat …
- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:39® osprey
-
hecht> Ty nejsi ten, co nechytne vůbec. Toho bych se nebál
- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:38® osprey
-
Jindra Lev> Je to složité. Oni někde loví a jinde tráví den, v obou případech je lze ulovit.
Já chytil svého posledního candáta zhruba v poledne. Rána a večery by měly být nadějnější, ale candát si dělá dost co chce.
A oproti jiným dravcům je náročnější na práci s nástrahou.
- Pátek 26. srpna 2011 ve 2:05@ Jindra Lev
-
Scanix> osprey> Chlapy dík za rady ohledně vybavení. Prut na přívlač, naviják atd. jsem již zakoupil. K tomu ještě cca 100ks gum všech možných tvarů, barev a velikostí. Chci se pokusit ulovit prvně v životě candáta na přívlač. Ještě se chci zeptat, kdy je teď na přelomu srpna-září optimální čas (brzo ráno-večer za setmění) lovit z lodě na přehradě v různých hloubkách od cca 2m do 8m hloubky? Mám loď, sonar, vybavení a 10dnů dovolené na rybách. Přehrada, kde chci lovit je teď dost zelená a kvalita vody mizerná. Chytám již spoustu let kapry, snažím se o sumce, candáty lovím ze dna na mrtvou rybku, ale přívlač je moje premiéra. Budu lovit pouze na kopyta a ripery, woblery ještě nemám. Dík za každou radu?
- Pátek 26. srpna 2011 v 1:15® hecht
-
osprey> zapoměl jsi ještě na speciální skupinu, co nechytne vůbec
To aby se někde RuSaKsRo našel. Já jsem letos jejím čestným předsebou.
- Středa 24. srpna 2011 ve 22:11® osprey
-
RuSaKsRo> Hladovějící nebo nezkušená se chytne nejsnáz, pak už je to těžší. Ale zase se, jak píše Char, dá vbláznit i ryba, co nemá hlad. Je to jak kdy. Prostě děláš co umíš a když to jde, tak i něco chytíš.
Někdo chytí častěji a někdo méně často, to už záleží na spoustě věcí.
- Středa 24. srpna 2011 ve 21:57® olda
-
Bonis317> Chtít můžeš,co takle kouzelné slůvko.
- Středa 24. srpna 2011 ve 21:50® RuSaKsRo
-
Char> pojd prosím do feedrové diskuze na něco jsem se tam ptal a nikdo mi neodpověděl tak snad budes vedet