Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 23:35® Scanix
-
Jindra Lev> ja osobne pouzivam Penn Prion Spin 30–60g a cena byla kolem 3tis.
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 23:35® Scanix
-
jonis> Pokud je povolene brozeni v reviru, ci lov z plavidel, tak muze jako kaprar ci plavackar…
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 23:19@ jonis
-
Ahoj…dnes jsme v práci rozebírali lov na přívlač.Může rybář provádět přívlač z vody v MP???Diky
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 23:19@ Jindra Lev
-
Ahoj chlapy, poraďte mi prosím nějaký prut a naviják na těžší přívlač, aby to zvládlo třeba i sumíka, nebo větší štiku. V nějaké rozumné cenové relaci, nehledám Sportex za 6tis atd. Dík
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 21:54® Scanix
-
kubas> tak neni pri kazdem lovu posviceni, nekdy to da hodne prace a i nejake zero letos bylo
- Pondělí 22. srpna 2011 v 15:39® kubas
-
Scanix> Tak když je co chytat a záběry přicházejí, proč né
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 14:36® Scanix
-
skwor> no to vis, jak od 16.4 do 31.12. nepoustim vlacak z ruky, no exot
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 13:52® skwor
-
Scanix> Kdepak, ale letos jsem na jaře na feeder nechodil, tak jsem tomu pár vycházek věnoval. Je to docela příjemná změna, i ty záběry z hladiny mají svoje kouzlo. Navíc převčírem jsem Skelouše vzal ven
Tento příspěvek byl editován 22.8.2011 13:56:01 uživatelem skwor. - Pondělí 22. srpna 2011 ve 13:29® Scanix
-
skwor> copak, uz jsi odlozil definitivne vlacak a dal jsi se na belobu u prostred sezony
- Pondělí 22. srpna 2011 v 11:02® skwor
-
http://www.tacklewarehouse.com/…SHIMANO.html Ten Stradic FJ je krásnej, žádný zbytečný kudrlinky. Takovýhle reely se mi líbí.
- Neděle 21. srpna 2011 ve 22:15® osprey
-
troutkiller> To nevím, mě teď hrozně bere chytat cejny na Blanici.
- Neděle 21. srpna 2011 ve 22:13® osprey
-
svery> Jo, vypadají dobře, chodí dobře (vyzkoušel jsem si je), ale jestli je letos ještě hodím do vody, to vážně nevím.
- Neděle 21. srpna 2011 v 19:38® troutkiller
-
osprey>Nejspíš na ty Candáty budu muset s tebou vyrazit abych se něco přiučil
)Jako už několikrát
- Neděle 21. srpna 2011 v 19:00® svery
-
osprey> Ahoj máte zkušnost s Rapalou Clackin´Minnow 11cm SB a Izumi Shad Alive 80? Ještě jsem je nezkoušel,ale vypadají myslím dobře.
- Neděle 21. srpna 2011 ve 14:05® osprey
-
troutkiller> Nebudeme se obcházet, stejně je to v podstatě náš dialog. U těch prutů hodně záleží na osobních preferencích. Když něco děláš nějak, vezmeš si prut, který ti na to sedí. Lidi, co mě učili chytat candáty (a že to sakra umí), tak chytají na dlouhé X-Fast pruty (270 – 290 cm). Pokud nechávají rybě dobrat nástrahu, prostě povolí.
- Neděle 21. srpna 2011 ve 13:49® osprey
-
svery> Na tenhle prut tak 0.22 – 0.30 mm podle toho, jak ho chceš zatížit.
- Neděle 21. srpna 2011 ve 12:32® troutkiller
-
Arnej>X-Fast je na gumu blbost
Ryba to nemá možnost dobrat.X-Fast je dobrá na woby nebo rotačky ale na gumu určitě ne
- Neděle 21. srpna 2011 v 11:55® cormaxx
-
svery> Robinson Primera 0,225 mm
- Neděle 21. srpna 2011 v 11:51® Arnej
-
troutkiller> Patřím mezi ně:). Mně zase na gumování vyhovuje špičková akce.
- Neděle 21. srpna 2011 v 11:51® svery
-
osprey> Ahoj chtěl jsem se zeptat jakej průměr vlasce a značku vlasce používáte na střední přívlač? Mám Skeletor 15–40g a vláčím většinou woblery a rotačky č.3. Díky
- Neděle 21. srpna 2011 v 10:15® troutkiller
-
Arnej>Většina zdejších soudruhu horuje pro X-Fast akci ale třeba já mám radši béčkovou akci prutu která je lepší na gumy a snadno jí přitvrdím pletenkou
Hodně rád mám Aerocast od šíma kterej sem koupil loni ve slevě a je super!Ten TI Boron co sem si pořídil ted je takovej nádhernej splněnej sen!Dokonalá hračka kterou je super jen vzít do ruky
- Neděle 21. srpna 2011 v 10:06® RM
-
skwor> Nevnímám pozitivně ani nález zvířecích ostatků, tohle je pro mě ještě o trochu vyšší level. Ale co naděláš …, někdo o tom tak kdysi rozhodl a že se i debilové můžou snadno pro-lízat prdelema k pravomocím je poměrně běžná realita po celém světě …
- Neděle 21. srpna 2011 v 9:58® skwor
-
RM> O podobný nález bych ani nestál… Celkem mě zaujala představa, kdyby tam hlavu (jak píše Kazan ve všeobecný) našla nějaká rodinka na výletě. To by byl asi celkem šok.
- Neděle 21. srpna 2011 v 9:45® RM
-
skwor> V Maďarsku jsem byl, už je to dlouho ale na nic podobnýho jsem tam nenarazil. Ještě jsem neviděl, aby se takhle někde váleli lidský ostatky
Tento příspěvek byl editován 21.8.2011 09:47:02 uživatelem RM. - Neděle 21. srpna 2011 v 9:20® skwor
-
RM> Nebyl jsi náhodou v Maďarsku? Tam nedávno někdo vytáhnul za háček hlavu
Trošku černej humor, asi mě mírně rozhodil i nález toho kloubu…
Arnej> Zkus přímo na RSP zavolat a na podobnost toho Teamu s tou Destiny se zeptat. Kamarád včera „zaučoval“ Destiny 2,4m 5–25g, krásnej prut. Ale už se nesežene.
- Neděle 21. srpna 2011 v 9:03® Arnej
-
troutkiller> Já ani moc neznám konkurenční pruty. Něco málo jsem měl od shimana, ale moc mi neseděly. Zkrátka u dragonu za ty peníze, nečekám asi žádný zázrak a díru do světa. Na druhou stranu ty pruty něco stojí. Mně osobně službu odvedou a dobrou. Je vidět, že každný z nás má trochu jiné nároky a představy.
- Neděle 21. srpna 2011 v 8:55® Arnej
-
osprey> Carata jsem neměl v ruce. Věřím, že je to pěkný prut. Mám taky hodně rád řadu destiny a trochu mě mrzí, že jí dragon vypouští.
- Neděle 21. srpna 2011 v 8:01® troutkiller
-
Arnej>Vlasec nebo šnura musí být na kvalitním prutu uplně buřt!Ten prut to musí dát,pokud to nedá je to šit!!!Mám pruty od 5 značek a nikdy nebyl problém,jen s tim Polským roštím!Od Dragonu jedině gumy jinak nic!
- Sobota 20. srpna 2011 ve 23:08® osprey
-
Arnej> Kev Pike vlastním (výhodná bazarová koupě). Nechytá se mi s ním zas tak moc dobře, mám ho kvůli jeho zdolávacím vlastnostem (skvělý prut k pletenkám na sumíky).
Osobně považuju za lepší Carat Z. Ta moderní konstrukce se Zylonem je podle mě dál, ty pruty jsou příjemnější, živější a ještě k tomu levnější.
Dragon je Dragon. Můžeš ho milovat, můžeš ho nenávidět…
Ale štve mě, že utlumil výrobu Destiny a jejich nové věci jdou nějak mimo mě.
- Sobota 20. srpna 2011 ve 22:37® Arnej
-
osprey> Team 7–21 je opravdu hodně povedený klacek a i zde je vidět, že to není pouze můj podled na věc. Cena/výkon nejde přehlédnout. Mám ten prut opravdu hodně rád. Abych řekl pravdu, tak mně pruty dragon vyhovují. Vím, že sportex atd. je asi jiné kafčo, ale já nemám v plánu měnit. Měl jsem v ruce kev pike, ale ta cena je úplně jinde.