Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 30. července 2011 ve 22:13® osprey
-
dam> Okolí je fantasticky fantastické. Počkej si na ten článeček
- Sobota 30. července 2011 ve 22:12® osprey
-
RuSaKsRo> V tvém případě je to jedno, v mém případě průhledný.
Ale žlutý mám na jednom navijáku taky. A taky hnědý a růžový.
- Sobota 30. července 2011 ve 21:53® olda
-
RuSaKsRo> nedělá se to opačně? nejdříve se zeptat a potom kupovat?
- Sobota 30. července 2011 ve 21:23® RuSaKsRo
-
že je lepší
- Sobota 30. července 2011 ve 21:22® RuSaKsRo
-
ahoj jaký si myslíte že je vlasec na přívlač barevný(v mém případě žlutý) nebo clasický průhledný ???
- Sobota 30. července 2011 ve 20:36® dam
-
RM> I když si myslím, že se potkáme, tak děkuji.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:29® RM
-
dam> pokud by ta možnost byla, tak si ho určitě vyzkouším. Proto se taky ptám, s tím Dinamic je parádní kontakt s nástrahou ale jak píšeš, ten je o 60cm kratší. Každopádně díky za info a kdyby jsme se tu už nepotkali, tak si užij to Mongolsko.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:23® dam
-
RM> trochu bych ti doporučil si s ním nejdřív někde zaházet. Bykov dělá různé předváděčky kolem Prahy. Je trochu rozdíl v tuhosti, rychlosti a akci prutu 180 a 240…nechci ti ho rozmlouvat, to v žádným případě. Jen bych si ho za ty prachy vyzkoušel dřív a s nástrahou
- Sobota 30. července 2011 ve 20:19® RM
-
dam> mám v plánu ten 240 do 7g, na P Ohři, teď chytám s Dinamic 180cm do5g a hned jsem si ho oblíbil ale větší vodu je to krátký.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:14® dam
-
RM> musel jsem trochu víc dávat práci a následně rodině…na nečerní dýchánky u netu nějak nebyl čas
Prut je to určitě vynikají, zíleží jaký by jsi chtěl a na co? Já se už letos zařekl a končím s investicemi do nářadí. Poslední tečkou byl právě Norstream, ale Norway, na střední vláčku do Mong.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:09® RM
-
RuSaKsRo> lepší by bylo něco trochu delšího ale jinak vypadá že je v pohodě …
- Sobota 30. července 2011 ve 20:09® dam
-
osprey> Belá byla okamžitě moje voda, já mám tyhle hučáky moc rád. Je to mazec, ale když se umí najít ryby, tak je to zážitek…navíc to okolí je fantastické
- Sobota 30. července 2011 ve 20:05® RM
-
dam> Ahoj, dlouho jsem tě tu neviděl i když já tu taky dlouho nebyl. Dokud tu jsi tak se tě zeptám jestli jsi neměl v ruce Ultrasence (Nordic Stage). Mám ho v plánu sice až příští rok ale kdoví kdy se tu zas potkáme …
Mimochodem …, Mongolsko 70tis? To tam jedeš koupit nějakou nemovitost? Chalupu, vilu nebo tak něco ne?
- Sobota 30. července 2011 ve 20:02® RuSaKsRo
-
tento dvoudílný plno lamynátový prut má 165cm a akce není napsaná ale s 60g olůvkem se dá snadno nahotit a zároveń má jemmnou špičku, zatím jsem sním chytal pouze menší okouny na rotačky ale chci vědět jestli se sním dají chytat štiky předem děkuji za odpovědí
- Sobota 30. července 2011 v 19:58® dam
-
Scanix> v nejlepším jsem byl vyrušen a budu pokračovat až veřer, ale už to fakt chtělo. Zjistil jsem, že mám věcí na dvacet sezón… Neobjevených vod už moc není a v Mongolsku naštěstí několik míst ještě je, už je mám v merku
- Sobota 30. července 2011 v 19:33profil byl smazán
-
osprey> OK,díky.To jsem potřeboval vědět.
- Sobota 30. července 2011 v 19:12® RM
-
RuSaKsRo> Normální to určitě neni. Rozebrat, vyčistit, namazat a nemáchat ve vodě.
- Sobota 30. července 2011 v 19:06® RuSaKsRo
-
díky jo a ješte mám naviják od aiwa shima model AXIS30FD mam sním problém ale nevím jestli je to normální nebo ne, už několikrát se mi stalo že jsem chytal a omylem jsem tento naviják namočil v tu ránu nejde hýbyt s kličkou a naviják musím rozebrat a několik dní sušit je to normální?
- Sobota 30. července 2011 v 19:02® RM
-
RuSaKsRo> určitě gumy a ty když se pak naučíš vodit, tak vodit woby je proti tomu hračka pro protekční dětičky (viz drahá hračka)
- Sobota 30. července 2011 v 18:32® Scanix
-
RuSaKsRo> ani jedno, vse ma sve pro a proti…pro zacatek pouzivej gumy, je to levnejsi a az nadelas nejake zkusenosti, postupne si porid par wobleru…
- Sobota 30. července 2011 v 18:06® RuSaKsRo
-
ahoj myslíte že jsou lepší woby nebo gumy??
- Sobota 30. července 2011 v 17:47® Scanix
-
hecht> no vidis, mel jsi radeji zvednout tel a mohli jsme dat zero spolecne, ja ve CT neco pochytal, jsme byli mozna kousek od sebe
- Sobota 30. července 2011 v 16:38® RuSaKsRo
-
osprey já vim ale zase mí kapesný nedosahuje nějakých závratných výšin proto hledám co nejlevnější alternativu ale zase nechci žádnej kšunt
- Sobota 30. července 2011 v 16:00® hecht
-
Scanix> Hele, pokud umíš hledat, tak jsem Ti tam ve čtvrtek v noci nechal jednoho děleného macíka i s Ownery. Tak ho najdi ať ho má aspoň někdo, kdo si s ním bude vědět rady
Roztrhnul jsem návazec při náhozu, o rybu jsem si opět nebrnknul. Ale pršelo tam hezky
- Sobota 30. července 2011 ve 14:51® osprey
-
P.M.> Nevím, jestli to ještě budeš číst. U toho Twina 3000 je s větší cívkou i větší řadič. Prostě předek navijáku je větší. Ty gramy navíc nejsou jen v cívce.
- Sobota 30. července 2011 ve 14:49® osprey
-
RuSaKsRo> S tím teleskopem odvláčíš, ale veselej z toho nebudeš. Prostě to normálně jde, ale když ti ho vyměním na chvilku za pěkný vláčecí prut, budeš se k němu vracet už jen se smutným povzdechem.
Ale i s takovými vidím lidi chytat.
- Sobota 30. července 2011 ve 14:47® osprey
-
dam> Na Belé jsem byl letos taky – hodinu a půl bez prutu. Vím, co je to za řeku, chtěl jsem fotky pro krátký článeček.
Podařilo se. Myslím, že jsem by níž.
- Sobota 30. července 2011 ve 14:23® Scanix
-
dam> jo prd velebnosti, ale lakaji me lokality nove, ryb plne a hlavne velkych, bojovnych
Debordelizaci bych taky potreboval, no nejaky vecer tomu asi taky venuju, hlavne musim dat do kupy seznam toho, co je treba poridit, uz jsem toho dost natrhal
- Sobota 30. července 2011 ve 13:00® dam
-
Scanix> venku prší, malej chrní, tak jsem se dal do probírání nástrah…je to sranda, jak se to najednou zvětšilo, proti mému běžnému chytání
- Sobota 30. července 2011 ve 12:56® dam
-
Scanix> darda to, proto celý rok tak blbnu
, jenže to není voda pro tebe, ty bys ji celou vychytal