Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. července 2011 ve 22:13® osprey
osprey

dam> Okolí je fantasticky fantastické. Počkej si na ten článeček:-))

Sobota 30. července 2011 ve 22:12® osprey
osprey

RuSaKsRo> V tvém případě je to jedno, v mém případě průhledný.:-))

Ale žlutý mám na jednom navijáku taky. A taky hnědý a růžový.

Sobota 30. července 2011 ve 21:53® olda
olda

RuSaKsRo> nedělá se to opačně? nejdříve se zeptat a potom kupovat?

Sobota 30. července 2011 ve 21:23® RuSaKsRo

že je lepší

Sobota 30. července 2011 ve 21:22® RuSaKsRo

ahoj jaký si myslíte že je vlasec na přívlač barevný(v mém případě žlutý) nebo clasický průhledný ???

Sobota 30. července 2011 ve 20:36® dam
dam

RM> I když si myslím, že se potkáme, tak děkuji. :-)

Sobota 30. července 2011 ve 20:29® RM

dam> pokud by ta možnost byla, tak si ho určitě vyzkouším. Proto se taky ptám, s tím Dinamic je parádní kontakt s nástrahou ale jak píšeš, ten je o 60cm kratší. Každopádně díky za info a kdyby jsme se tu už nepotkali, tak si užij to Mongolsko.

Sobota 30. července 2011 ve 20:23® dam
dam

RM> trochu bych ti doporučil si s ním nejdřív někde zaházet. Bykov dělá různé předváděčky kolem Prahy. Je trochu rozdíl v tuhosti, rychlosti a akci prutu 180 a 240…nechci ti ho rozmlouvat, to v žádným případě. Jen bych si ho za ty prachy vyzkoušel dřív a s nástrahou

Sobota 30. července 2011 ve 20:19® RM

dam> mám v plánu ten 240 do 7g, na P Ohři, teď chytám s Dinamic 180cm do5g a hned jsem si ho oblíbil ale větší vodu je to krátký.

Sobota 30. července 2011 ve 20:14® dam
dam

RM> musel jsem trochu víc dávat práci a následně rodině…na nečerní dýchánky u netu nějak nebyl čas9-) Prut je to určitě vynikají, zíleží jaký by jsi chtěl a na co? Já se už letos zařekl a končím s investicemi do nářadí. Poslední tečkou byl právě Norstream, ale Norway, na střední vláčku do Mong.

Sobota 30. července 2011 ve 20:09® RM

RuSaKsRo> lepší by bylo něco trochu delšího ale jinak vypadá že je v pohodě …

Sobota 30. července 2011 ve 20:09® dam
dam

osprey> Belá byla okamžitě moje voda, já mám tyhle hučáky moc rád. Je to mazec, ale když se umí najít ryby, tak je to zážitek…navíc to okolí je fantastické

Sobota 30. července 2011 ve 20:05® RM

dam> Ahoj, dlouho jsem tě tu neviděl i když já tu taky dlouho nebyl. Dokud tu jsi tak se tě zeptám jestli jsi neměl v ruce Ultrasence (Nordic Stage). Mám ho v plánu sice až příští rok ale kdoví kdy se tu zas potkáme …

Mimochodem …, Mongolsko 70tis? To tam jedeš koupit nějakou nemovitost? Chalupu, vilu nebo tak něco ne? :-D

Sobota 30. července 2011 ve 20:02® RuSaKsRo

tento dvoudílný plno lamynátový prut má 165cm a akce není napsaná ale s 60g olůvkem se dá snadno nahotit a zároveń má jemmnou špičku, zatím jsem sním chytal pouze menší okouny na rotačky ale chci vědět jestli se sním dají chytat štiky předem děkuji za odpovědí

foto/diskuze/privlac/2011/th-img44208.jpg
Sobota 30. července 2011 v 19:58® dam
dam

Scanix> v nejlepším jsem byl vyrušen a budu pokračovat až veřer, ale už to fakt chtělo. Zjistil jsem, že mám věcí na dvacet sezón… Neobjevených vod už moc není a v Mongolsku naštěstí několik míst ještě je, už je mám v merku

Sobota 30. července 2011 v 19:33profil byl smazán

osprey> OK,díky.To jsem potřeboval vědět.

Sobota 30. července 2011 v 19:12® RM

RuSaKsRo> Normální to určitě neni. Rozebrat, vyčistit, namazat a nemáchat ve vodě.

Sobota 30. července 2011 v 19:06® RuSaKsRo

díky jo a ješte mám naviják od aiwa shima model AXIS30FD mam sním problém ale nevím jestli je to normální nebo ne, už několikrát se mi stalo že jsem chytal a omylem jsem tento naviják namočil v tu ránu nejde hýbyt s kličkou a naviják musím rozebrat a několik dní sušit je to normální?

Sobota 30. července 2011 v 19:02® RM

RuSaKsRo> určitě gumy a ty když se pak naučíš vodit, tak vodit woby je proti tomu hračka pro protekční dětičky (viz drahá hračka)

Sobota 30. července 2011 v 18:32® Scanix
Scanix

RuSaKsRo> ani jedno, vse ma sve pro a proti…pro zacatek pouzivej gumy, je to levnejsi a az nadelas nejake zkusenosti, postupne si porid par wobleru…

Sobota 30. července 2011 v 18:06® RuSaKsRo

ahoj myslíte že jsou lepší woby nebo gumy??

Sobota 30. července 2011 v 17:47® Scanix
Scanix

hecht> no vidis, mel jsi radeji zvednout tel a mohli jsme dat zero spolecne, ja ve CT neco pochytal, jsme byli mozna kousek od sebe ;-)

foto/diskuze/privlac/2011/th-img44205.jpg
Sobota 30. července 2011 v 16:38® RuSaKsRo

osprey já vim ale zase mí kapesný nedosahuje nějakých závratných výšin proto hledám co nejlevnější alternativu ale zase nechci žádnej kšunt :-((

Sobota 30. července 2011 v 16:00® hecht
hecht

Scanix> Hele, pokud umíš hledat, tak jsem Ti tam ve čtvrtek v noci nechal jednoho děleného macíka i s Ownery. Tak ho najdi ať ho má aspoň někdo, kdo si s ním bude vědět rady :-)) Roztrhnul jsem návazec při náhozu, o rybu jsem si opět nebrnknul. Ale pršelo tam hezky :-(

Sobota 30. července 2011 ve 14:51® osprey
osprey

P.M.> Nevím, jestli to ještě budeš číst. U toho Twina 3000 je s větší cívkou i větší řadič. Prostě předek navijáku je větší. Ty gramy navíc nejsou jen v cívce.

Sobota 30. července 2011 ve 14:49® osprey
osprey

RuSaKsRo> S tím teleskopem odvláčíš, ale veselej z toho nebudeš. Prostě to normálně jde, ale když ti ho vyměním na chvilku za pěkný vláčecí prut, budeš se k němu vracet už jen se smutným povzdechem.

Ale i s takovými vidím lidi chytat.

Sobota 30. července 2011 ve 14:47® osprey
osprey

dam> Na Belé jsem byl letos taky – hodinu a půl bez prutu. Vím, co je to za řeku, chtěl jsem fotky pro krátký článeček.

Podařilo se. Myslím, že jsem by níž.

Sobota 30. července 2011 ve 14:23® Scanix
Scanix

dam> jo prd velebnosti, ale lakaji me lokality nove, ryb plne a hlavne velkych, bojovnych :-) Debordelizaci bych taky potreboval, no nejaky vecer tomu asi taky venuju, hlavne musim dat do kupy seznam toho, co je treba poridit, uz jsem toho dost natrhal :-((

Sobota 30. července 2011 ve 13:00® dam
dam

Scanix> venku prší, malej chrní, tak jsem se dal do probírání nástrah…je to sranda, jak se to najednou zvětšilo, proti mému běžnému chytání

Sobota 30. července 2011 ve 12:56® dam
dam

Scanix> darda to, proto celý rok tak blbnu8-( , jenže to není voda pro tebe, ty bys ji celou vychytal:-D :-D