Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 11. května 2004 v 6:52® Roman

mirmen: ahoj. Teď jsem byl párkrát u vody a na všech místech jsem pozoroval aktivitu dravých ryb. Z toho usuzuju, že to tak bude asi na celém toku Labe. Nechystáš se teď někdy na ně. S přívlačí krom pár dokumentů v televizi nemám prakticky žádné zkušenosti a rád se na to podívám . o)

Pondělí 10. května 2004 ve 23:03® Láďa

jiris:letos je to slabota,ale mě to nevadí. Já si tam tak pročistím hlavu,že mi ani nevadí že jsou malí. Ale loni se mi podařil potočák 54cm a to ta loňská pstruží sezona byla moje první.

Pondělí 10. května 2004 ve 21:43® mirmen

DaH: to je slušný výsledek. Toho metrového je škoda. Nevíš, zda mu přišel v noci nebo to bylo na stojáku přes den?

Pondělí 10. května 2004 v 18:16® jiris
jiris

Laďa – co pstroužci. Kolik máš zatím nej?

Pondělí 10. května 2004 ve 14:22® HaD
HaD

mirmen: kámoš teď o víkendu dostal 3 kousky (tuším 65, 68 a 78cm) a jeho parťákovi utekl had okolo metru

Pondělí 10. května 2004 ve 13:09® mirmen

v sobotu od 21.00 do 23.30, parmová řeka, klasická položená. Rousnice na kalhotky. První záběr ve 22.00 ( úhořík cca 50 cm) , druhý příšel o 40 minut později ( cca 30 cm). Oba záběry na nástrahu umístěnou na rozhraní původního koryta a příbřežního zásypu, v hloubce cca 2 metry. Druhým prutem jsem po cca 20–30 minutách prohledával řečiště až do poloviny a kromě drbance od bílé ryby nic. Voda mírně přikalená, pokryvnost oblohy do 30–40%, vítr jihojihovýchodní až jižní, v poryvech.

Pondělí 10. května 2004 v 10:26® HaD
HaD

DaH: už jste někdo chytal a chytil úhoře?

Neděle 9. května 2004 ve 20:06® Láďa

Maf:Tak si kámo představ,že jsem na konec tu sobotu po našem telefonátu zabudol uhnout z kolejí,který tam vedou okolo toho potoka a asi po 1km jsme s mladým zjistili,že na zpáteční cestu jsme se vydali po nějakém vedlejším přítoku. Na to že se blížila osmá večerní a ja měl před sebou ještě tak 5km po tmě tak nic moc.

Neděle 9. května 2004 ve 20:00® Láďa

jiris:V týdnu jsem též Aspire testoval a mohu říci,že je to skutečne radost držet v ruce. Gramáž 3–12g v délce 2,70 je skutečně bomba a nebýt naučen na Berkley jdu do něj i za tu cenu.

Neděle 9. května 2004 v 19:42® Láďa

Roman:Jak říká jiris:přidej kořenovou zeleninu,mlíčí a jikry a uvidiš jak ti bude dobře po polévce. Kapří hlava je ošklivá za živa,natož na prkénku. Neblázni a šup do papiňáku.

Sobota 8. května 2004 ve 13:35® HaD
HaD

tak jsem se vrátil z parem, sice moc nešly, ale 65ku a 50ku jsem si na „mačku“ chytil

Sobota 8. května 2004 v 11:56® jiris
jiris

All – včera jsem poprvé držel Aspire – nádhera, kam se hrabe VŠECHNO ostatní. Budu brát asi ML. Nádhernej blank, oka, sedlo ze dřeva, zámek jakej si tikací, že to je jak na cvrčka a jak se ohýbá. Téměr do pravýho úhlu. Rychlej až moc. Všechno super až na cenu. 8 300,– no fuj.

Sobota 8. května 2004 v 11:53® jiris
jiris

Roman – to neva, že není fotečka. Třeba ho příště chytneš zase. A na hlavu kapříka se vykašli, preparát kapra stojí za prd. Radši si udělej polívku :o))

Sobota 8. května 2004 v 9:17® Roman

tak jsem si tam byl včera zas sednou. Zhruba ve stejnou dobu. Záběry ještě intenzivější ale s tím sekáním to bylo podobné. Dnes jsem navíc zkoušel ještě červíky. Přišel na ně cejn 45 cm – fakt nádhernej. Pustil jsem ho zpět ale protože jsem zas zapomněl doma foťák tak fotečka nebude…

Sobota 8. května 2004 v 9:15® Roman

DaH: no nechal jsem v mrazáku hlavu z toho kapra a pro jistotu i ploutve. Tak jsem myslel vypreparovat tu hlavu,jak se to dava na ty prkynka

Pátek 7. května 2004 ve 20:58® jiris
jiris

Roman – díval jsem se na fotky. Ryba fakt krásná. Škoda, že kapry nechytám :o(

Pátek 7. května 2004 ve 20:56® jiris
jiris

Budu kecat, ale asi něco kolem hoďky. Fakt nevím, kámoš byl u toho a blbec nezavolal. Jinak by byl už v galerii:o) Chápu to tak, že Romča chce preparovat toho karpíka. No fuj.

Pátek 7. května 2004 ve 20:15® HaD
HaD

Roman: co potřebuješ preparovat?

Pátek 7. května 2004 v 19:46® HaD
HaD

jiris: to je slušné!!!! za jak dlouho byl venku?

Pátek 7. května 2004 v 19:32® jiris
jiris

DaH – u nás včera chycen sumík 182 na foukačku. Pušten. V létě je můj :o) Nikdo by neřek, že v tak malé kalužy bude takovej hnusák :o))))) ne promiň tobě se líbí:-))

Pátek 7. května 2004 ve 13:50® Roman

DaH: času je víc než málo ale na tohle se najde. Ale pokud bude pršet, zůstanu doma, ještě jsem nedoléčil nastydnutí.. Já jsem samozřejmě chtěl fotku venku, jenže mě ve snu nenapadlo že něco takovýho chytím. Navíc jsem se na to moc nechystal, takže jsem nechal foťák doma. Měl jsem sice foťáček v mobilu ale nějak to nedopadlo a fotky to dělá stejně nic moc. Ale příště už se poučím. A jinak já tam taky nešel kvůli kaprovi – původní záměr byl daleko skromnější a to že se třeba nechá zlákat nějakej cejn. No ale nezlobím se že to tak dopadlo . o)

Pátek 7. května 2004 ve 13:47® Roman

Ruda: ale já to samozřejmě nemyslel jako že by mi u vody byla zima. Ale tak, že jsem zaslechl něco o tom že při ochlazení rybí aktivita prudce ochabuje… . o)

Pátek 7. května 2004 ve 12:59® HaD
HaD

kossny: já myslím, že diskutovat o španělsku se dá bez problémů i tady!!!

Pátek 7. května 2004 ve 12:57® HaD
HaD

all: tak fotek mám zatím jen půlku, takže jsem do fotogalerie dal jen „ochutnávku“ (black bass a sumec)

Pátek 7. května 2004 ve 12:50@ kossny

Na webu martink. euweb. cz téměř online přenos textem a foto z rybařiny ve Španělsku. Zapojte se do diskuse i Vy.

Pátek 7. května 2004 v 11:54® HaD
HaD

Ruda, Roman: Zcela souhlasím. Jak jsem teď byl ve Španělsku, zažili jsme mimo jiné 24 hodin trvající vytrvalý déšť a přesto jsme chytali a chytili! Je ovšem potřeba adekvátní oblečení a dnes již vím, že se šetření na oblečení a obuvi nevyplatí!

Pátek 7. května 2004 v 11:51® HaD
HaD

Roman: Sice kapry nechytám, ale je to moc pěkná ryba. Jestli můžu poradit, příště si udělej fotku někde venku tak, aby za tebou byla nějaká zeleň, fotka pak bude ještě lepší.

Pátek 7. května 2004 v 11:49® Ruda

Roman: Špatné nebo chladné počasí neexistuje. Pouze špatně oblečený rybář. Jo je to řehole, ale pokud chceš něco dělat pořádně musíš tomu dát víc než 100%.

Pátek 7. května 2004 v 11:47® HaD
HaD

Roman: cenu to má vždy, když máš chuť a čas !!!! :-))

Pátek 7. května 2004 v 11:46® Roman

tak už jsem dal fotku kapříka do fotogalerie, tak se schválně mrkněte . o) Dnes bych chtěl zas vyrazit na ryby, ale celkem se ochladilo. Myslíte, že to má cenu? DaH:díky za to heslo