Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 9:29® Shrek
-
cormoran> jasan, tluče do rybek na hladině, to je super rachot když začnou. Jednou jsem takovýhle bolení jatka viděl na Vranově, stál jsem tam jen s otevřenou hubou, těch bolenů tam muselo být minimálně 10. Pecka koncert.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 9:13® sethy
-
cormoran> ty jo u nás taky loví na stojákách nad velkou hloubkou pod hladinu.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 8:49® cormoran
-
peta128> Ty chytáš boleny cíleně v deseti metrový hloubce?
- Čtvrtek 21. července 2011 v 8:26® peta128
-
osprey>Mě to takhle letos ukousla 80tka při lovu bolenů,bohužel jsem nečekal že jí vydráždim z 10ti metroví hloubky
- Středa 20. července 2011 ve 22:59® Fryw
-
osprey> To muselo byt zdravo. Já co jsem se „dal“ na sumcařinu, tak když ma ten kamoš roupy, tak ho straším krabičkou trojháků ownerů a on se uklidní
Lanko dávám vždy. Včera jsem vláčel maly twistříky a jezdili po tom tloušti, ale zdálo se mě, že to lanko tam nedělá dobrotu. Chvilku jsem přemýšlel že to dám pryč, ale během toho přemýšlení mě po tom skočila štička (49 cm), tak jsem byl rád že tak dlouho přemýšlím…
- Středa 20. července 2011 ve 22:56® Mrakoš
-
Prichy> Mě to takhle nad lankem urafla pěkně vypasená šedesátka. Naštěstí jsem popíka přitáhl špicí prutu, navázal a chytil jí pár minut poté.
- Středa 20. července 2011 ve 22:46® Prichy
-
Alivio: tome na to pozor, je to prakticky 100% u stiky, ze to nejen kousne ale kdyz se trefit nasledne na to zahyne. Jednou jsem byl na traktorce a popal nekdy v listopadu, stika (uz tak nejak podle zvuku splouchnuti) kolem 40cm mi to kousla pred tim 30cm dlouhym hard monem, pop plaval na hladine a me se do vody fakt nechtelo. navazal jsem druhej a nejakym stestim na prvni hod se mi povedlo oba zadnima trojhakama zahaknout. Pomalu jsem s tim hnul ( ted tam byla vlastne plovouci nastraha celkove cce 15cm ..dva popy v tandemu)…opet zaloveni a opet se netrefila, nastesti uz nekousla druhy pop pred hard monem a ja mohl tak zachranit obe nastrahy. …tyhle sticky jsou nejvetsi plasanci
- Středa 20. července 2011 ve 22:17® osprey
-
Alivio> Pop má mít lanko – i úplně prachbídný Microwire na 3 kg stačí. Mě už se to stalo taky – taky jsem byl takovej optimista.
Neustále si říkám, že optimisti by se měli střílet a neustále se utvrzuju, že je to pravda.
- Středa 20. července 2011 ve 22:12® Shrek
-
když už jste u těch ztracených nástrah. Představte si přehradu, kde se téměř vaří voda, když tam hodíte popa. Téměř každý nához kontakt s rybou – okouni. Ale mlátí do toho jen na dálku. Popík se dostane do pobřežních partií, z vody vyskočí kudla, vezme si popa s sebou, pletenka si ani neškrtne a teď co? Druhýho popa nemám, okouni tam furt loví a nejdou do ničeho, ani do rotačky. To je k nas..ání!
- Středa 20. července 2011 ve 22:06® osprey
-
Fryw> Já našláp sumcovou plandu a kluk, co mi to vytrh z chodidla, nějak promách a jedním pohybem mi to zapích do holeně. Tam už jsem si to odoperoval sám. Tři díry v noze během deseti minut…
- Středa 20. července 2011 ve 21:44® Fryw
-
osprey> na to jsem koukal, akorat jsem si nebyl jistej, jestli to je medvěd nebo nějakej tuleň. Já stěstí na různorody živočichy nemám, ale kámoš měl solidní ulovek minulej rok na woba. Chytil prdélku a navíc svoji. Dva háčky až po zpětnej hezky ve svalu. Nejdřív to byla sranda, pak beznaděj, že které nás vysvobodili tři starší dámy, náhodně kolemjdoucí, povoláním zdravotní sestry. Je to z naší party bezkonkurenčně nejůspěšnější vláčkař. Prdel chodí dál, nejsme masaři
- Středa 20. července 2011 ve 21:39® osprey
-
Fryw> No, měl jsem na feederu letící labuť, takže představa by byla.
A někde tady máme video, jak chlápkovi sebere zdolaného lososa lední medvěd.
- Středa 20. července 2011 ve 21:36® Fryw
-
osprey> Ještě že jsi ho upálil. Si představ, že by po něm skočil třeba kanec.-)
- Středa 20. července 2011 ve 21:29® Char
-
Nedávno jsem přišel o svího oblíbenýho woba, nevidržel uzlík a bolen kterej ho vzal pod špičkou prutu má pěkně drahej piersing (illex), truchlím dodnes
- Středa 20. července 2011 ve 21:13® osprey
-
Fryw> Mě už se povedlo i uprásknout jerka a poslad ho do lesa na druhý břeh
- Středa 20. července 2011 ve 21:10® sonic
-
ten letos druhý zero
dva neproměněný záběry na popíka (což je dobře protože to byla malinká nudle) a ani po přezbrojení na UL ani jeden kontakt …
- Středa 20. července 2011 ve 20:09® skwor
-
Beer.Beda> Humor? Hele nic ve zlým, ale jestli ti tohle připadá vtipný…
- Středa 20. července 2011 ve 20:09® Sander
-
Beer.Beda > to měl být vážně drsnější humor?
Já tam totiž nic humorného nevidím. - Středa 20. července 2011 ve 20:07® Beer.Beda
-
Koukám, že drsnější humor je tady tak trochu na škodu.Vy přírodo milové.Nějaká fotka psa z netu a co dokáže.
Osprey> Pokud můžeš tak to vymaž, nebylo mím cílem někoho znechucovat atd.
Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 20:10:01 uživatelem Beer.Beda. - Středa 20. července 2011 ve 20:02® Noodling
-
Sander> A to upřímně nechápu, jak tohle může někdo nepochopit…
- Středa 20. července 2011 ve 20:02® skwor
-
Sander> Vidím to stejně.
- Středa 20. července 2011 ve 20:00® Sander
-
Beer.Beda > nics nepochopils
- Středa 20. července 2011 ve 20:00® Fryw
-
osprey> do vody. Já a můj „vláčecí + plavačkový + kaprový“ teleskop tokoz jsme už natolik za 12 let sehraní, že se i do vody občas trefíme.
- Středa 20. července 2011 v 19:59® Beer.Beda
-
Sander> Pro klid na duši, je to už ok.
- Středa 20. července 2011 v 19:57® Sander
-
Beer.Beda > nějak mi to nepřijde jako fotka vhodná ke spojení s tlemícím se smajlíkem.
- Středa 20. července 2011 v 19:57® osprey
-
Fryw> Vždyť se svěř, to téma s tím chcíplým psem nás dlouho zaměstnávat nebude. Podařilo se ti je aspoň dostat do vody nebo visí někde na stromě?
- Středa 20. července 2011 v 19:55® osprey
-
Beer.Beda> To neplatí. Ten nechcípnul sám, tomu někdo pomoh.
- Středa 20. července 2011 v 19:55® Fryw
-
To je škoda. Utrhl jsem dnes dvě gumovy rybky a potřeboval jsem se s tím někomu svěřit :-/
- Středa 20. července 2011 v 19:54® Kazan
-
Char> aby tak na nás přišla Kubišová se Srstkou kvůli týrání zvířat, když nám tu chcípají psi
- Středa 20. července 2011 v 19:53® Beer.Beda
-
Char>
Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 19:59:06 uživatelem Beer.Beda.