Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 20. července 2011 v 19:53® osprey
-
Char> Omyl. Čuba.
- Středa 20. července 2011 v 19:50® Char
-
áááááá tady dneska chcípnul pes .....
- Úterý 19. července 2011 v 17:24® Fryw
-
Bobkař se vydal vláčet a už věří, že guma se dá použít i jako nástraha.
- Úterý 19. července 2011 v 16:30® rapppala
-
osprey: aspon nekomu treba trochu zamestnam hlavu ale nakonec je zvyk zelezna kosile.
- Úterý 19. července 2011 v 16:16® osprey
-
rapppala> Všechno pravda, ale než tě člověk identifikuje v pod novým nickem, tak to chvilku trvá.
Beer.Beda> No, hádal bych kolem šesti stovek, ale jsou to takové ty velké obludy.
- Úterý 19. července 2011 v 16:14® Beer.Beda
-
hecht> Tak to je super.Já jel po Žižkovce dolů a jen sem nakoukl do ulice a zdálo se mi to nějaký prázdný.Jinak jakou tam má cenu, jestli to není tajný a abych nebyl překvapen.
- Úterý 19. července 2011 v 15:33® rapppala
-
osprey: sem snadno identifikovatelny coz se da snadno prokazat. Ono je to hlavne o tom jaky kdo je a jak kdo prijme nazory druhyho a tys ty moje vzal v pohode. A ze sem napsal co si myslim? To je prece normalni nebo by to tak melo bejt. Klidne at si kdekdo mysli ze si vyskakuju, ale nikoho prece neurazim. Moc sem nechodim takze mam velky vypadky a respekt by mel bejt prece vzajemnej.
- Úterý 19. července 2011 v 15:21® osprey
-
rapppala> Jasný, myslím, že ses přesvědčil, že já s tím problémy nemám. Ale udrž si nějakou stálou identitu – když si rýpneš do někoho s fungl novou přezdívkou, tak leckdo za tím vidí jen někoho, kdo je tu novej a hned si vyskakuje.
Myslím, že jsi tady vydržel už dost dlouho, abys zapadl do sestavy a lidi si na sebe nakonec zvyknou a naučí se vzájemně respektovat.
- Úterý 19. července 2011 v 15:21® rapppala
-
kerob: ted si me prokouk a hlavne nepis pod kterejme nickama tadu pisu. Pokazil bys moji povest. Taky zasnu nad tvoji gramotnosti a udivuje me ze si vubec schopnej prijit na nejakou domnenku. Ale ocenuju tvou snahu o vtipnost.
- Úterý 19. července 2011 v 15:13® kerob
-
rapppala> snazis se tady prezentovat pod ruznymi nicky minimalne jako rovnocenny rediteli zemekoule a pritom neumis cist? Nikde jsem te kokotem nenazval, jen jsem napsal nekolik domnenek, proc se chovas tak, jak se chovas a samozrejme presnou pricinu neznam (vyznam slova domnenka je ti snad znam), tu pravou pricinu znas asi jen ty a mozna jeste tak tvuj psychiatr. A tu posledni vetu si prosim opakuj 3× denne hezky nekde o samote pred zrcadlem, ju?
- Úterý 19. července 2011 v 15:12® rapppala
-
osprey: to mas sice pravdu ale sou urcity hranice. Mozna vuci me mate vyhrady, ale rikam slusne jenom svy nazory a pokud me bude nekdo oslovovat jako ten hejsek, tak se budu branit.
- Úterý 19. července 2011 v 15:06® osprey
-
rapppala> Může si na tebe dovolovat – podle karty je starší
I když víme své, že?
- Úterý 19. července 2011 v 15:00® rapppala
-
kerob: podle tvyho psani moc rozumny nejsi. Nikoho nenapadama na za svy chovani se stydet nemusim. A to, ze se ti me nazory nelibi neznamena, ze me budes nazyvat spratkem a kokotem. Takze prehodnot sve dosavadni myslenkovy pochody a zacni se vyjadrovat jako kazdy slusny clovek.
- Úterý 19. července 2011 ve 14:51® kerob
-
rapppala> Nejsem si vedom niceho neslusneho (to, ze jsem napsal domnele priciny tveho „vybraneho“ chovani zde, neni neslusne), nicmene ti rad slibim, ze az se budes chovat jako clovek rozumny, budu se i ja vuci tobe podle toho chovat. Do te doby mi muzes…
- Úterý 19. července 2011 ve 14:36® rapppala
-
kerob: sice nevim z kterych trenyrek si se sem vysoukal, ale dám ti radu-uz to nehul. Snad potom o me budes mluvit slusne.
- Úterý 19. července 2011 ve 13:21® mvincik
-
billy717> A nebo zkus jinou barvu. Mě se zrovna s tim potočákem stalo, že jsem neměl záběr. Vyměnil ho za stejný typ jiné barvy a z toho samého místa vytáhl 3 pěkné kusy. Záleží jak kdy, jak kde…zkůšaj a ono sa zadarí!
- Úterý 19. července 2011 ve 12:47® kerob
-
billy717> musis skubat, zrychlovat, pocukavat, tahat po i proti proudu… proste musis vyzkouset, co se jim libi natolik, ze zautoci.
- Úterý 19. července 2011 ve 12:46® kerob
-
osprey> at je to jak je to, moje sympatie nema a uz ho resit nebudu.
- Úterý 19. července 2011 ve 12:40® billy717
-
nazdar, poradite mi nejaky tip ako vodit wobler aby ryby aj zabrali? Chytam hlavne so Salmo hornet, potapavy 3,5cm vo farbe potocaka… vzdy sa mi podari vytiahnut pekneho pstruha (35 a viac) z ukrytu ale nezaberie. Ryby drazdi co sa teraz o rotackach da povedat menej, este ako tak to ide aj s nymfami a smackami… len ta koncovka chyba
- Úterý 19. července 2011 ve 12:33® osprey
-
kerob> Baví ho to. Ale spratek to podle mě není. Myslím, že psával (pod jinými přezdívkami) i konstruktivnější věci, ale asi už se mu nechce.
- Úterý 19. července 2011 ve 12:28® kerob
-
Alivio> pricin muze byt urcite vic. Muze to byt nevychovany spratek, co o prazdninach nema co delat a tak prudi. Muze to byt zakomplexovany jedinec, ktery si timto zpusobem leci mindraky. Taky to muze byt proste jen uplnej kokot…nebo uplne neco jinyho
- Úterý 19. července 2011 ve 12:10® Shrek
-
osprey> nenaděláš nic, jen by mě zajímalo, proč to vůbec dělá. Tak buď mě něco nebaví a neztrácim s tim čas, nebo mě to baví a těším se z toho. A nebo ho to baví a je to „špión od vedle“
- Úterý 19. července 2011 v 10:21® osprey
-
skwor> Já si nemyslím, že kolega rapppala je ten, co tu dostal ban ani že jem u 24 let. V kartě má sice cosi, ale mezi řádky čtu úplně jiné věci.
Ale je pravda, že je tu s námi už dýl.
- Úterý 19. července 2011 v 0:12® Scanix
-
sethy> peknej pocin, aspon neco ti kouse, to ja jsem z nich jen nevyspaly
- Úterý 19. července 2011 v 0:10® rapppala
-
Losfedos: to sem nevedel a preju ti brzky uzdraveni.
- Pondělí 18. července 2011 ve 23:09® hecht
-
osprey> Dneska se tam došlo k tomu, že má představa o netrhání gum a olůvek při drop shotingu by prodavače přivedla na buben
Chytám teda radši na woby, s nima se udržují prodavači snáz nad vodou
- Pondělí 18. července 2011 ve 22:42® osprey
-
hecht> To je dobře, že Martin funguje. Už jsem se bál, že jsem u něj přes zimu málo utrácel
- Pondělí 18. července 2011 ve 22:39® hecht
-
Beer.Beda> byl jsem tam dneska, určitě jsem ho nedonutil ukončit podnikání
Ty monstra s bobřím ocasem tam má, odradilo mi varování že při nahazování se to může chytat o háky. Osobně M.Vaněček to spíš vidí pro troling. Ale zaujmou, to zas jo. Vzhledem i cenou
- Pondělí 18. července 2011 ve 22:15® osprey
-
Beer.Beda> Já nevím, byl jsem tam někdy v květnu a ještě to fungovalo. Zboží měl plný krám, i ty Believery tam visely.
- Pondělí 18. července 2011 v 17:16® Beer.Beda
-
skwor> Jo jo koukal jsem na to, ale mě se nějak víc líbí ty dvoudílky.