Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 11. července 2011 v 16:25® Scanix
Scanix

Char> jo to chapu, ja na ty male woby dal jen jeden jednohak, obcas neco netrefim, ale jinak jsem vklidu, fakt je, ze mi to od te doby zatim nic nekouslo, tak snad to vydrzi…lovim hlavne na pstruhovkach, na MP jdu aspon do wolframu…

Pondělí 11. července 2011 v 15:43® Char
Char

Scanix> dávat na 4cm wobler (trojháčky bezprotihrotu) lanko v čisté vodě se mi moc nechce, pokud tuším štiku dávám microvire

Pondělí 11. července 2011 v 15:04® Scanix
Scanix

mvincik> je treba zacit milovat sumce :-)) )

Pondělí 11. července 2011 v 15:03® mvincik
mvincik

Scanix> To určitě. Na sumce ho zatím nemám, ale v lásce ano(myslím), s tím si zatím vystačím na pohodu. :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 14:57® Scanix
Scanix

mvincik> ale jo, oni lovi, videt by nemuseji, treba vloni jsem mel 14dni dochazky na tutovy flek a 14× zero, pak jsem jednou vynechal a kolega byl sam a hle 110 albin a jeste jeden 95. To tak je, nacasovani hlavne a pak stesti :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 14:55® mvincik
mvincik

Scanix> pokud… :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 14:51® Scanix
Scanix

mvincik> pokud lovi na tak melke vode, tak staci wobler mit v metrove hloubce a je lakavy dost.

Pondělí 11. července 2011 ve 14:49® mvincik
mvincik

Scanix> Jj, mělce vodivé do parezu v 5 metrech těžce zakousnu, to je fakt. Otázka ale je, na kolik je pak ale pro fousa lákavý. Třeba hodně, nevím, páč jsem tu na řece na žádného nerefil. V tom ty máš rozhodně mnohem bohatší zkušenost.

Sander> Tak ho pozveme na nějaký ten náš večer nabušený aktivitou, není nic jednoduššího. Dva tři kilometry řepkou… :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 14:44® Scanix
Scanix

mvincik> prosim te, melce chodive woby tazene pod hladinou hned tak neurves, to je treba zvolit aspon trosku „cisty“ flek…zvlast v noci, je treba tusit, kam hazes :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 14:44® Scanix
Scanix

Sander> jasne, taky netvrdim, ze jezdim lovit sumiky na Malsi, kde to mistama taky preflusnes, presto tam nejaci jsou, ti co spadali pri vetsi vode ze Rimova. Druha vec je vegetace kolem vody a ve vode, to je naprd…

Pondělí 11. července 2011 ve 14:19® Sander
Sander

mvincik > on by sem Petr potřeboval občas zajet, aby zjistil, že cílená sumcovláčka je na Otavě možná s bídou od Písku a níž.
Teda, myslim že by tady za léto jednoho, maximálně dva uvláčel, tím jak je často u vody by je možná vydřel, ale nevím jestli se tomu dá ještě říkat cílený lov sumce.

Pondělí 11. července 2011 ve 13:52® mvincik
mvincik

Scanix> Jasně že i u nás sem tam je. Ale ta představa, že za vycházku urvu 5 wobů, drtilo by mi to nejen srdce, ale i … :-/

Co pstroužci, dáváš jim oddech?? Vodáků je asi milion což??!

Tento příspěvek byl editován 11.7.2011 13:52:50 uživatelem mvincik.
Pondělí 11. července 2011 ve 13:49® Scanix
Scanix

mvincik> no trhas vsude, i tady, bez vazek nejsou sumici, mimochodem ja chodim taky dost na blind, za ty roky jsem tam videl sumce zalovit tak 2× a presto tam jsou :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 13:44® mvincik
mvincik

Scanix> To určitě, zrovna včera jsem se i chystal, ale jelikož jsem byl po víkendu totálně zbitej, odložil jsem to.

Navíc myslím, že jde taky o to o něm vědět a ne chodit jen tak na blind. Pak je to opravdu hop nebo trop. A já právě tu řeku tak dobře přečtenou nemám, na rozdíl od Sandera.

A navíc vyrazit na Otavu okol našeho města s woblerma…abych měl min 3 platy na obnovu výbavy :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 13:33® Scanix
Scanix

mvincik> ono je to hodne faktoru, z jedne vychazky se nestrili, sumcovlacka je o hodne zerech. Jak psal dotycny, stoupajici kalna voda muze pomoct…

Pondělí 11. července 2011 ve 13:31® mvincik
mvincik

Scanix> Jojo, to by mě právě zajímalo. Asi to jednoduše neumím. :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 13:26® Scanix
Scanix

mvincik> no nevim, ted koukam do Z lovu, ze otavsti sumci taky kousou, tak co tam delate spatne? ;-)

Pondělí 11. července 2011 ve 13:25® Scanix
Scanix

skwor> jj, v noci lovim vyhradne na tento, barva noci :-)

Pondělí 11. července 2011 ve 12:21® Nils Master
Nils Master

to je hnus po bouřce, řeka žlutá …

Pondělí 11. července 2011 v 10:42® kerob
kerob

skwor> u me se ten pocit „to musim mit“ neobjevil ani u Speeda a ani u ty Diaflexy, presto mi ta Diaflexa vyhovuje o dost vic a i mi prijde objektivne lepsi (tenci, rychlejsi, lehci). Nicmene po tyhle, maximalne dalsi sezone pujde o dum dal a buhvi co mi padne do oka… respektive mi uz do oka padlo, ale musim si prebrat, jestli chci dat za klacek skoro tretinu vyplaty. Nicmene jedno vim jiste, shimano vlacak si uz asi nikdy nekoupim…

Pondělí 11. července 2011 v 8:59® skwor
skwor

Scanix> Fuj, fialovej wobler :-)

Pondělí 11. července 2011 v 7:41® mvincik
mvincik

Scanix> Heled neprovokuj, nebo mě tam budeš muset pohostit.

Já jinak ráno taky vyrazil, ale do roboty. :-) Rybky snad zítra a ve středu.

Pondělí 11. července 2011 v 6:58® Scanix
Scanix

mvincik> tak jsem vyrazil jeste rano, co kdyby a byl z toho tento otesanek :-)

foto/diskuze/privlac/2011/th-img43879.jpg
Neděle 10. července 2011 ve 23:17® Scanix
Scanix

mvincik> diky, tak velkej nebyl cca 90 bych rek…

Neděle 10. července 2011 ve 23:12® mvincik
mvincik

Scanix> Pěknej fousáč :-)

Neděle 10. července 2011 ve 23:08® Scanix
Scanix

Char> ty chytas na woblery s trojhaky bez lanka, no toto :/

Neděle 10. července 2011 ve 23:02® mvincik
mvincik

Char> A pak že to na Orlasu nejde :-)

Neděle 10. července 2011 ve 22:19® Char
Char

Sander> koukák že ses dal na sumcařinu, já ho dnas dal na UL a vlasec 0,16 alespoň jsem si něco povodil, když nic není i sumík je dobrej, asi vemem Páju na školení

Neděle 10. července 2011 ve 13:13® miluju přívlač
miluju přívlač

http://www.eprivlac.cz/index.php?…

nemate nekdo s timhle woblerem skusenost ???? predem diky za odpoved

Tento příspěvek byl editován 10.7.2011 13:56:02 administrátorem Prutos.
Sobota 9. července 2011 v 19:19® miluju přívlač
miluju přívlač

dneska sem byl na terlicke prehrade na pacaluvce a tahal sem woblera barvy modre bile a zlute mezi travami 2× mi potom vystartovala stika a na potrety sem ji chytl.merila 46cm ale neskoncily sme s otcem prestavat chytat a proto sme jeli na biologicak ale tam nic tak sme tam sly do zatoky a tatka chytl stiku neco kolem 50cm