Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. července 2011 v 9:56® skwor
skwor

kerob: Mimochodem, už jsem objevil ty Diaflexy. Fajn prut, ale ten pocit „tak tohle chci“ se nedostavil.

Pátek 8. července 2011 ve 22:01® RM

DJ> Děkuji za rady příteli, pokusím se podle toho řídit :-)

Pátek 8. července 2011 v 18:35® DJ
DJ

RM> Děkuju za upřímnost, vážím si jí. Je to první krok něco s tím co tě štve udělat když to potkáš. Víš, je dle mého strašná chyba přehlížet vše, co zavání konfliktem a i když je pakárna to dokazovat, vyřvy toho co to dělá, když mu to udělá každej, hříšník si to přístě rozmyslí. Jedinci co jsou bezohlední a rozežraní dnešnim světem se nebojí jít přez mrtvoly a ty jsi dobrák co má rád svůj klid a než aby řekl své a zasáhl, raděj odejde. Jedince který mám na mysli ale budeš potkávat čím dál častěji a pokud nenarazí na odpor, budou stále horší a ty i já příjdeme o vše co máme u vody rádi – zbudou jen soukromáky:(:( příště než odejdeš, vzpomeň si na mě.

Pátek 8. července 2011 v 17:52® hecht
hecht

Sander> jo, po chlastačce ještě dokun… Lipno sobota/neděle a pak mohu pověsit vláčku na hřebík …

Pátek 8. července 2011 v 17:50® Sander
Sander

hecht > hele, budu ponocovat, můžu tě hodit domu jestli třebas sháníš odvoz. Myslim že totiž asi pudu zase hovnochytit někam k vodě.

Tento příspěvek byl editován 8.7.2011 17:51:24 uživatelem Sander.
Pátek 8. července 2011 v 17:49® hecht
hecht

Sander> Máme u nás jenom jednoho, já Tě od něj budu odhánět :-))

Pátek 8. července 2011 v 17:47® Sander
Sander

hecht > když já se šprtama moc nechlastam…
:-)

Pátek 8. července 2011 v 17:45® hecht
hecht

Sander> jojo, to jsou oni, jestli se budeš nudit, můžeš pomoci našemu pohostinství v době krize: restaurace Madla večír …

Pátek 8. července 2011 v 17:44® Scanix
Scanix

Sander> diky, neni o co stat, 25 je lepsi, ale co ;-)

Pátek 8. července 2011 v 17:39® Sander
Sander

Scanix > tak tedy dodatečně – vše nejlepší Ti přeji! :-)

Pátek 8. července 2011 v 17:38® Scanix
Scanix

Sander> kecko, i kdyz musim priznat, ze to letos krapanek sidis, jsem te sacoval na nejaky vedlejsi akce :-)

Pátek 8. července 2011 v 17:38® Sander
Sander

hecht > se sedmi statečnými z večerní školy? :-)

Pátek 8. července 2011 v 17:37® Scanix
Scanix

hecht> jj, ja dodatecne slavim s prateli svych 35, mam to na trikrat, rodina, kamaradi a pak kolektiv z prace, je toho moc :-)

Pátek 8. července 2011 v 17:37® Sander
Sander

Scanix > no neznam! :-D

Pátek 8. července 2011 v 17:36® Scanix
Scanix

Sander> veceru bez ryb bylo vicero, vetsinou po prochytanem odpoledni se mi uz nikam nechce, ale nekdy jen tak zaskocim to „zkusit“, co kdyby, znas to ;-)

Pátek 8. července 2011 v 17:36® hecht
hecht

Scanix> Kua, já mám zrovna dnešní večer chlastačku se spolužáky. Sumce tedy nechytnu, ale možná opičku :-))

Pátek 8. července 2011 v 17:36® Sander
Sander

hecht > já už na to kašlu, teď už se k vláčení tak snadno přemluvit nenechám.
:-)

Pátek 8. července 2011 v 17:35® Sander
Sander

Scanix > já se na ně můžu krajcvajc.
Snad jeden večer bez ryb přežiješ. Budu na Tebe vzpomínat.
:-D

Pátek 8. července 2011 v 17:34® hecht
hecht

Sander> hele nepruď jo :-)) Bylo to takové nějaké, jaké si to užívám letos od zahájení. Koupačka dobrá, děti z vody skoro nevylejzali, spálený ramena,pivo ušlo. Jinak jsem prodělal první krupobití pod stanem, vydržel. Char varoval, že to je upně mrtvý, nelhal. Vláčka ze břehu nula. Vláčka z Charova parníku i když bez něj – nula. Švára jednodo bolena ráno na kůrku, já dvě plotičky na Pavlíkovo proutek, no a mladej včera jednoho okouna cca 20 cm na rousnici. Vláčku letos mám pouze jako posilovnu, rybu na to nechytnu :-(

Pátek 8. července 2011 v 17:33® Scanix
Scanix

Sander> dnes nemuzu k vode, bo jdu parit, ale pokud chces, tak dnes bych to videl na sumci noc, tlousti nahore sbiraj velky mouchy, sumici dole sbiraj velky tlouste :-)

Pátek 8. července 2011 v 17:23® Sander
Sander

hecht > jaks dopads na Orlíku?

Pátek 8. července 2011 v 15:24® Sander
Sander

Mně spíš štve to, že už člověk přichází o všechny ty roky co hledal pěkný ryby, tím jak každým rokem na březích pribývají nové fleky, tam, kde by to nikoho dříve ani nenapadlo, spoustu lidí ženou obsazená místa na lodích také kam dříve nemuseli, takže někde v klidu posedět a nedejbože něco ulovit je už věcí dávných vzpomínek.
A to býval stěžejní důvod mé radosti z lovu. Ten když pomalu mizí, začínám postrádat motivaci chodit k přelidněné řece.

Pátek 8. července 2011 ve 13:09® RM

DJ> Rozumím…, ale masit okouny do 7kg celkové váhy je legální, tolik jich zas neměly ale i tak mi to lezlo na nervy. Dokázat někomu, že má na mouše živou žížalu, je problém, musel bys okolo něho projít v broďákách maximálně tak na 2m, jako já a zachytit moment kdy má „nástrahu v klidu“ abys zahlédl, jak se to samo kroutí a i tak by bylo problematické dokázat, že to nebyla umělá žížala. Každopádně muškař s žížalou na mouše je dost podezřelej a pro mě s toho vyplívá jednoznačný závěr. Zkrátka, i když jsou některé věci jasné, je těžké je dokázat. Viz korupce …

Ale na druhou stranu máš pravdu, že jsem taky jen ten, co mrmlá a raději odejde pryč, protože nechce mít starosti/problémy navíc, kterých má i bez toho dost.

Pátek 8. července 2011 ve 12:45® jižan

DJ>tak to já znám úplně jiný lidi a nejenom z města, ty kašlou na slunce, vítr, krásu kolem nich, ty chtějí maso, chtějí lovit a proto udělají vše a jakým to bude způsobem je jim úplně jedno.

Pátek 8. července 2011 v 11:54® DJ
DJ

Sander> A pokud jde o lidi co odchází z měst za relaxací do přírody. Odchází do míst kde panují pravidla jenž vytvořila generace našich dědků. Když se byl schopen je naučit každej z nás, musej i oni. Nakonec budou rádi, že se od nás naučej s přírodou souznít. Přived jsem k muškaření pár golfistů. Naučil je slyšet vítr a vlnky v pařejích a jak opravdu pálí za krkem slunce když se ráno probere. Ano tohle chce člověk z města, surovej zážitek přírody a každej z nás by mu k něnmu měl pomoct, protože když mu jej dopřejeme, dáme mu chuť o tu krásu pečovat.

Pátek 8. července 2011 v 11:44® DJ
DJ

RM>Souhlasím, ale zeptám se tě na jedno, proč jsi nezakročil, proč nevezmeš telefon a nezavoláš rybářskou stráž, polici. Problém nás jako národa, nejen rybářů je, že podléháme pocitu, že se s tim nedá nic dělat, že se krade, dělá nepořádek, ničí příroda není normální. Jsi chlap, vzpamatuj se a nefńukej. V uterý jsem právem vyhodil od vody dva Ukrajince. Jasně, že jim nezáleží na naší přírodě, nejsou tu doma a tak jí přece mohou ničit. Dva rybáři na ně koukaj a vrtěj hlavou co je to za howada, ale jen si mrmlaj!!! Pro všechny chlapy tady, já přírodu a svou řeku miluju a na mé lásky se nesahá. Každej kdo pochopí, že moudřejší neustoupí, protože když to udělá šlápne na nohu dalšímu blbci mi dá za pravdu a ostatní fňukaj a nechaj si … na hlavu.

Tento příspěvek byl editován 8.7.2011 11:45:37 uživatelem DJ.
Pátek 8. července 2011 v 9:00® RM

Sander> Myslím, že je to způsobené současným stylem života, lidi přitahuje to co jim je vzácné. V téhle přetechnizované době je pobyt u vody v „přírodě“ asi něco jako útěk do míst kde by člověk očekával jednoduchost, klid …

Na takové „útěky“ je nás prostě moc …

Čtvrtek 7. července 2011 ve 23:13® Scanix
Scanix

sethy> woe :-)

Čtvrtek 7. července 2011 ve 22:43® Sander
Sander

RM > sdílím s tebou podobné pocity.

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:55® inspo

skwor> Tak to musí být nějaká extra barva. :-)