Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:39® skwor
-
inspo> Dneska jsem prošel půlku Prahy a nebyl
Na eshopech to problém nebude.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:37® inspo
-
skwor> To ho nejde sehnat někde na krámě?
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:34® skwor
-
Char> Tak zručný malíř nejsem
inspo> Já budu muset objednat ten slider, takže k tomu přiberu ještě něco. Kvůli jednomu wobleru se to nevyplatí. Ale jestli to bude další wobler nevím.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:30® Char
-
skwor> si je dotvoř lihovkou k obrazu svému
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:20® inspo
-
skwor> Já už taky nekupuji, jenom semtam.
Letos zatím jen lehce přes 30.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:13® skwor
-
inspo> Když ne, tak se nic neděje
Stejně už woblery skoro nekupuju, letos mi to kouše spíš na větší gumy.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:06® inspo
-
skwor> Aby ses vůbec někdy dočkal.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:04® skwor
-
New colours Salmo. To na co čekám zatím neudělali .-)
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:03® skwor
-
New models Salmo
- Čtvrtek 7. července 2011 v 19:55® RM
-
Jdu si zaházet na MP a odcházím znechucenej. Všude někdo je, a na mém oblíbeném fleku nějací hošánci masí okouny tak okolo 20 – 25 cm. Nevím, co si na nich vezmou.
Odjíždím na pstruhovku a tam mě dostává nějaký čestný muškař gentleman (elita mezi rybáři), co stojí uprostřed řeky a má na mouše kroutící se žížalu. Házel to a nechával splavávat jak při šoulačce.
Poslední dobou chodím od vody akorát nasrnej …
- Čtvrtek 7. července 2011 v 17:55® Sander
-
sethy > kdyby desítky. Kde to žiješ inženýrskej.
Soused vod chaty je autobusák, jistě by tam k vám dokázal zajistit kyvadlovou přepravu, aby to vodsejpalo. - Čtvrtek 7. července 2011 v 11:42® sethy
-
Scanix> to víš že jo. Já se pochlubím a rázem tu budou desítky rybářů
nic nebude.
- Čtvrtek 7. července 2011 v 10:22® džigit
-
Scanix> a kdo by to byl do nich,kluků řekl.A já myslel,že to dělaj nezištně,jako koníčka
- Čtvrtek 7. července 2011 v 9:44® ladamaj
-
jirikun>Kdysy to tam bylo ale jestli to fuguje pořád to jistě nevím,vozím vlastní.Jinak se to dovíš v kde jakém kempu nebo na žďakovském mostě měli reklamu.
- Čtvrtek 7. července 2011 v 9:38® Scanix
-
Butchi> u nas napriklad klidne vrazdi i kdysi vysazene koi kapry 60+, pry maji maso stejne, lidi vidi jen sebe, maso a po nas potopa, bohuzel je to prace zejmena svazu, staci videt kolikrat ty masochtive cleny RS ci hospodare MO apod.
- Čtvrtek 7. července 2011 v 9:29® Scanix
-
sethy> vubec to necti..jsem myslel, ze te vzala velka voda, jak to slo, mohlo to s rybkama u vas zahybat (v dobrem)…tak se pochlub
- Čtvrtek 7. července 2011 v 9:26® jirikun
-
Dobrý den chystám se na Orlík nevím jetly se tam dají půjčit čluny s motorem?
- Čtvrtek 7. července 2011 v 9:01® Butchi
-
Scanix> Nejsu sice nějak výrazně pověrčivý, ale některé ryby bych nesežral ani za prase
Nechápu, jak to může někdo udělat.
- Čtvrtek 7. července 2011 v 8:44® sethy
-
Šmarja to je zápisů, rači to ani číst nebudu
- Čtvrtek 7. července 2011 v 8:25® jarda9
-
jo jedna rada co jsem zjistil v Jižních čechách se objevily kormoráni a volavky a zejména řeka Lužnice je odnich dost vyjedená a kamarád tam je 14 dn a necyht absolutně nic takže jetli se tam chystáte pozor ! :/
- Čtvrtek 7. července 2011 v 8:22® skwor
-
Tomeš> Tyhle štíhlý jo. Takový 8cm Salmo perch na tom už ale zdoláváš, tam se o vodění mluvit nedá.
Scanix> No vidíš, pěkný
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:56® Segoves
-
Scanix> právě toho se taky bojim navíc taková ryba by v tej čistej vodě musela bejt vidět na dálku…máš pravdu kam se na ně hrabou vydry
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:52® Scanix
-
Segoves> no nejaky sumik spadly z prehrady by tam byt mohl a to ze jsou lidi schopni sezrat podmerecnou rybu, natoz albina, tomu ver, je to verbes
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:50® Segoves
-
Scanix> jojo s klukama sme tam grilovaly tak sem si říkal že protáhnu po delší době mouchu ale bylo to přesně jak říkáš
večer nám jeden chlap říkal že tam jeho kluk vytáhl 70albína…moc se mi tomu nechce věřit…hlavně proto že měl bejt kolektivně sežranej v kempu:/
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:38® Scanix
-
skwor> mno tak jsem nakonec vyrazil viz za mmt v ML
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:37® Scanix
-
Prutos> pekna „parmicka“, obzvlast na vlacku potesi moc, kez by se nejaka dalsi povedla
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:36® Scanix
-
Segoves> jo mrknul jsem tam, ty jsi byl ten pod jezem
Malse celkem mrtva cela, mozna to bylo pocasim, ale nebyla videt ploutvicka, kormorani pres zimu uradovali, uz na podzim jich tam bylo videt dost
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:22® mvincik
-
Prutos> Pěkná, opravdu pěkná, zavřel jsi mi…však víš!
- Středa 6. července 2011 ve 23:46® Prutos
-
mvincik> Konkrétně dnes odpoledne totálně mrtvá řeka. Jinak bída i celkově. Ale abys neřek, dám jednu fišku i do Z lovu.
- Středa 6. července 2011 ve 23:44® Prutos
-
cormaxx> Aha. Jsem si říkal, že 2,7m se nedělá. Mám stejnou gramáž v 2,6m a nakládám mu vrchovatě. Zatím drží.