Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:39® skwor
skwor

inspo> Dneska jsem prošel půlku Prahy a nebyl :-) Na eshopech to problém nebude.

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:37® inspo

skwor> To ho nejde sehnat někde na krámě?

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:34® skwor
skwor

Char> Tak zručný malíř nejsem :-)

inspo> Já budu muset objednat ten slider, takže k tomu přiberu ještě něco. Kvůli jednomu wobleru se to nevyplatí. Ale jestli to bude další wobler nevím.

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:30® Char
Char

skwor> si je dotvoř lihovkou k obrazu svému :-)

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:20® inspo

skwor> Já už taky nekupuji, jenom semtam. :-) Letos zatím jen lehce přes 30. :-)

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:13® skwor
skwor

inspo> Když ne, tak se nic neděje :-) Stejně už woblery skoro nekupuju, letos mi to kouše spíš na větší gumy.

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:06® inspo

skwor> Aby ses vůbec někdy dočkal. :-)

Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:04® skwor
skwor

New colours Salmo. To na co čekám zatím neudělali .-)

foto/diskuze/privlac/2011/th-img43810.jpg
Čtvrtek 7. července 2011 ve 20:03® skwor
skwor

New models Salmo

foto/diskuze/privlac/2011/th-img43809.jpg
Čtvrtek 7. července 2011 v 19:55® RM

Jdu si zaházet na MP a odcházím znechucenej. Všude někdo je, a na mém oblíbeném fleku nějací hošánci masí okouny tak okolo 20 – 25 cm. Nevím, co si na nich vezmou.

Odjíždím na pstruhovku a tam mě dostává nějaký čestný muškař gentleman (elita mezi rybáři), co stojí uprostřed řeky a má na mouše kroutící se žížalu. Házel to a nechával splavávat jak při šoulačce.

Poslední dobou chodím od vody akorát nasrnej …

Čtvrtek 7. července 2011 v 17:55® Sander
Sander

sethy > kdyby desítky. Kde to žiješ inženýrskej.
Soused vod chaty je autobusák, jistě by tam k vám dokázal zajistit kyvadlovou přepravu, aby to vodsejpalo.

Čtvrtek 7. července 2011 v 11:42® sethy
sethy

Scanix> to víš že jo. Já se pochlubím a rázem tu budou desítky rybářů :-D nic nebude.

Čtvrtek 7. července 2011 v 10:22® džigit

Scanix> a kdo by to byl do nich,kluků řekl.A já myslel,že to dělaj nezištně,jako koníčka :-O :-)) :-)) :-))

Čtvrtek 7. července 2011 v 9:44® ladamaj
ladamaj

jirikun>Kdysy to tam bylo ale jestli to fuguje pořád to jistě nevím,vozím vlastní.Jinak se to dovíš v kde jakém kempu nebo na žďakovském mostě měli reklamu.

Čtvrtek 7. července 2011 v 9:38® Scanix
Scanix

Butchi> u nas napriklad klidne vrazdi i kdysi vysazene koi kapry 60+, pry maji maso stejne, lidi vidi jen sebe, maso a po nas potopa, bohuzel je to prace zejmena svazu, staci videt kolikrat ty masochtive cleny RS ci hospodare MO apod. :-((

Čtvrtek 7. července 2011 v 9:29® Scanix
Scanix

sethy> vubec to necti..jsem myslel, ze te vzala velka voda, jak to slo, mohlo to s rybkama u vas zahybat (v dobrem)…tak se pochlub

Čtvrtek 7. července 2011 v 9:26® jirikun

Dobrý den chystám se na Orlík nevím jetly se tam dají půjčit čluny s motorem?

Čtvrtek 7. července 2011 v 9:01® Butchi
Butchi

Scanix> Nejsu sice nějak výrazně pověrčivý, ale některé ryby bych nesežral ani za prase :-) Nechápu, jak to může někdo udělat.

Čtvrtek 7. července 2011 v 8:44® sethy
sethy

Šmarja to je zápisů, rači to ani číst nebudu :-D

Čtvrtek 7. července 2011 v 8:25® jarda9

jo jedna rada co jsem zjistil v Jižních čechách se objevily kormoráni a volavky a zejména řeka Lužnice je odnich dost vyjedená a kamarád tam je 14 dn a necyht absolutně nic takže jetli se tam chystáte pozor ! :/

Čtvrtek 7. července 2011 v 8:22® skwor
skwor

Tomeš> Tyhle štíhlý jo. Takový 8cm Salmo perch na tom už ale zdoláváš, tam se o vodění mluvit nedá.

Scanix> No vidíš, pěkný :-)

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:56® Segoves
Segoves

Scanix> právě toho se taky bojim navíc taková ryba by v tej čistej vodě musela bejt vidět na dálku…máš pravdu kam se na ně hrabou vydry

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:52® Scanix
Scanix

Segoves> no nejaky sumik spadly z prehrady by tam byt mohl a to ze jsou lidi schopni sezrat podmerecnou rybu, natoz albina, tomu ver, je to verbes :-((

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:50® Segoves
Segoves

Scanix> jojo s klukama sme tam grilovaly tak sem si říkal že protáhnu po delší době mouchu ale bylo to přesně jak říkáš :-(( večer nám jeden chlap říkal že tam jeho kluk vytáhl 70albína…moc se mi tomu nechce věřit…hlavně proto že měl bejt kolektivně sežranej v kempu:/

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:38® Scanix
Scanix

skwor> mno tak jsem nakonec vyrazil viz za mmt v ML :-)

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:37® Scanix
Scanix

Prutos> pekna „parmicka“, obzvlast na vlacku potesi moc, kez by se nejaka dalsi povedla ;-)

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:36® Scanix
Scanix

Segoves> jo mrknul jsem tam, ty jsi byl ten pod jezem ;-) Malse celkem mrtva cela, mozna to bylo pocasim, ale nebyla videt ploutvicka, kormorani pres zimu uradovali, uz na podzim jich tam bylo videt dost :-((

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:22® mvincik
mvincik

Prutos> Pěkná, opravdu pěkná, zavřel jsi mi…však víš! :-)

Středa 6. července 2011 ve 23:46® Prutos
Prutos

mvincik> Konkrétně dnes odpoledne totálně mrtvá řeka. Jinak bída i celkově. Ale abys neřek, dám jednu fišku i do Z lovu.

Středa 6. července 2011 ve 23:44® Prutos
Prutos

cormaxx> Aha. Jsem si říkal, že 2,7m se nedělá. Mám stejnou gramáž v 2,6m a nakládám mu vrchovatě. Zatím drží.