Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. července 2011 v 15:14® osprey
-
rybol> Není to tak jednoduché a dobrá místa se na webu nepropalují. Navíc se nedá říct, že by to poslední dobou nějak oslnivě šlo.
- Pátek 1. července 2011 v 15:13® skwor
-
rybol> Na Dyji nebo na Moravu.
- Pátek 1. července 2011 v 15:12® osprey
-
Prichy> Je tam nutnost výměny dílu. Nevím, jak pokročilou tam máte kovovýrobu, ale začnu tím, že se poptám, jestli se ještě nesežene originální. Díky za nabídku, kdyžtak se pak ozvu.
- Pátek 1. července 2011 v 15:11® rybol
-
Zdar chlapi,poradí někdo kam na vláčku na sumce a candáty na dyji nebo Moravě.Dík
- Pátek 1. července 2011 ve 14:40® Butchi
-
Tak se opět vydávám do Tróji,tentokrát s jemnějším cajkem a imitacemi potěru. Snad něco ve 2 lidech vybrečíme
- Čtvrtek 30. června 2011 ve 20:41® HaDová
-
Máme tu novou soutěž s firmou Kryston: http://www.chytej.cz/souteze/
- Čtvrtek 30. června 2011 v 15:24® Prichy
-
Osprey: jj – nic nemontuj a posli to k nam na firmu, jen snad trosku rotuju, tak nejakej cas si na to vyhradim.
- Čtvrtek 30. června 2011 ve 13:38® osprey
-
kerob> Jo, poptám se.
Máme teď doma dost hektické časy, v nejhorším až se vrátím z dovolené. Naviják není vajíčko, pukavec z něj nebude
Děkuju všem za to, že jsme se tak krásně shodli na příčině problému.
- Čtvrtek 30. června 2011 v 10:27® kerob
-
osprey > zavolej do toho Brna, jestli ten dil nahodou nemaji… pokud by to neklaplo, tak ja ho mam (mam na ND jedno cely Aero), ale uprimne receno je pro me jakozto majitele nekolika tehlech strojku dost cenny. Pokud to ale v Brne neklapne, mas ho u mne.
- Čtvrtek 30. června 2011 v 10:08® Shrek
-
osprey> Míro, tady prostě na ku*vu nenarazíš
- Čtvrtek 30. června 2011 v 10:07® Shrek
-
Bigpista>
- Čtvrtek 30. června 2011 v 8:49® Bigpista
-
Kluci, moc se mi líbí, jak jste spojili síly na pomoc Ospreyovi. Jsem rád, že se vyskytuju v komunitě, která kdykoliv nezištně poradí a pomůže. Když budu mít podobný technický problém, nezaváhám a obrátím se ne vás!
osprey> Jsem sice jen laik, ale pokud si z každé rady vezmu to nejpravděpodobnější, tak mi vyjde, že tam je asi prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).
- Čtvrtek 30. června 2011 v 8:48® skwor
-
Alivio> To je dost možný. Spíš mě ale napadlo, jestli to nebude prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku)
- Čtvrtek 30. června 2011 v 8:09® hecht
-
osprey> No vidíš, jak se říká: co člověk, to názor. Nebo taky: dobrá rada od každého smrada
- Čtvrtek 30. června 2011 v 6:56® Shrek
-
Jistě jste si všichni důkladně prohlédli obrázek. Je zde totiž ještě varianta, že by to mohlo být prasklým jezdcem, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku). Ale je to čistě a jenom můj názor.
- Středa 29. června 2011 ve 23:14® hecht
-
osprey> Nechcu dělat chytrého, ale tak trochu se mi zdá, že tam je prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku). Možná se ale mejlím, což bych ale velice nerad.
- Středa 29. června 2011 ve 22:24® mvincik
-
osprey> Já vím co tomu je. Je to rozbitý…
- Středa 29. června 2011 ve 22:07® osprey
-
Sander> Ještě nechám vyjádřit Příchyho s kerobem. Pak to buď vykuchám a pokusím se nechat vyrobit náhradu anebo to pošlu Kanclerovi do Brna.
Beru to i trochu jako oživení téhle rubriky.
Sám si to ale rozhodně udělat nedokážu, takže cizí pomoc vyhledat musím. Možná využiju i tvou nabídku. Páč to ale není jediné Aero, co mám a k vodě chodím jako když nechodím, tak to ještě chvíli vydrží.
Rozhodně ale díky za nabídku. Třeba na ni dojde.
- Středa 29. června 2011 ve 22:02® Sander
-
osprey > není to zase tak složitá součást, když ji vyjmeš, dáš mi ji, já ji změřím a nakreslím a pokud bude správná konstelace hvězd a minimální erekce na slunci, možná bych tě to zadal do výroby jako šmelinu I. kategorie.
- Středa 29. června 2011 ve 22:02® osprey
-
Tý vole… Celá hrobařská četa.
Jestli vono to není tím, že tam je prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku). Jasně to tam vidím.
- Středa 29. června 2011 ve 21:58® sonic
-
Sander> mě se spíš zdá že to bude prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).
- Středa 29. června 2011 ve 21:52® osprey
-
Sander> Tak ty nejsi ani lékař ani patolog. Ty jsi hrobník
- Středa 29. června 2011 ve 21:37® Sander
-
osprey > já teda nevim, ale podle mě je to prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).
- Středa 29. června 2011 ve 21:24® osprey
-
Pro Příchyho a keroba, kteří se mi snažili pomoci sem dávám fotky svého „nemocného“ Aera.
Příznaky choroby – kličkou se dá stěží otáčet, navíc se ten odpor uvnitř všelijak mění
Moje diagnóza – prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).
Samozřejmě uvítám, když se do vědecké disputace pustí i další přítomní lékaři a patologové.
- Úterý 28. června 2011 ve 21:34® Scanix
-
Sander> jinak http://translate.google.com/#…|cs| pomuze
- Úterý 28. června 2011 ve 21:33® Sander
-
Scanix > dík.
Ty wole, to by měli tahat už smažený ryby, no ne?
Budu muset k rákosníkům ještě zítra, pár jich tam ještě maj. - Úterý 28. června 2011 ve 21:33® Scanix
-
Dejwík2504> to je dobry, pry nevim
- Úterý 28. června 2011 ve 21:32® Scanix
-
Sander> cte se to „Shijie fan“ a znamena to priblizne „svetova panev“, spis bych to videl na hrnci nez wobleru
- Úterý 28. června 2011 ve 21:31® Dejwík2504
-
Sander> ????
- Úterý 28. června 2011 ve 21:28® Sander
-
Nevíte co znamená nápis na vobleru ??? ?