Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 1. července 2011 v 15:14® osprey
osprey

rybol> Není to tak jednoduché a dobrá místa se na webu nepropalují. Navíc se nedá říct, že by to poslední dobou nějak oslnivě šlo.

Pátek 1. července 2011 v 15:13® skwor
skwor

rybol> Na Dyji nebo na Moravu.

Pátek 1. července 2011 v 15:12® osprey
osprey

Prichy> Je tam nutnost výměny dílu. Nevím, jak pokročilou tam máte kovovýrobu, ale začnu tím, že se poptám, jestli se ještě nesežene originální. Díky za nabídku, kdyžtak se pak ozvu.

Pátek 1. července 2011 v 15:11® rybol
rybol

Zdar chlapi,poradí někdo kam na vláčku na sumce a candáty na dyji nebo Moravě.Dík

Pátek 1. července 2011 ve 14:40® Butchi
Butchi

Tak se opět vydávám do Tróji,tentokrát s jemnějším cajkem a imitacemi potěru. Snad něco ve 2 lidech vybrečíme :-)

Čtvrtek 30. června 2011 ve 20:41® HaDová
HaDová

Máme tu novou soutěž s firmou Kryston: http://www.chytej.cz/souteze/

Čtvrtek 30. června 2011 v 15:24® Prichy
Prichy

Osprey: jj – nic nemontuj a posli to k nam na firmu, jen snad trosku rotuju, tak nejakej cas si na to vyhradim.

Čtvrtek 30. června 2011 ve 13:38® osprey
osprey

kerob> Jo, poptám se.

Máme teď doma dost hektické časy, v nejhorším až se vrátím z dovolené. Naviják není vajíčko, pukavec z něj nebude:-))

Děkuju všem za to, že jsme se tak krásně shodli na příčině problému.:-))

Čtvrtek 30. června 2011 v 10:27® kerob
kerob

osprey > zavolej do toho Brna, jestli ten dil nahodou nemaji… pokud by to neklaplo, tak ja ho mam (mam na ND jedno cely Aero), ale uprimne receno je pro me jakozto majitele nekolika tehlech strojku dost cenny. Pokud to ale v Brne neklapne, mas ho u mne.

Čtvrtek 30. června 2011 v 10:08® Shrek
Shrek

osprey> Míro, tady prostě na ku*vu nenarazíš :-D

Čtvrtek 30. června 2011 v 10:07® Shrek
Shrek

Bigpista> :-D :-D :-D

Čtvrtek 30. června 2011 v 8:49® Bigpista
Bigpista

Kluci, moc se mi líbí, jak jste spojili síly na pomoc Ospreyovi. Jsem rád, že se vyskytuju v komunitě, která kdykoliv nezištně poradí a pomůže. Když budu mít podobný technický problém, nezaváhám a obrátím se ne vás! :-D :-D :-D osprey> Jsem sice jen laik, ale pokud si z každé rady vezmu to nejpravděpodob­nější, tak mi vyjde, že tam je asi prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).

Čtvrtek 30. června 2011 v 8:48® skwor
skwor

Alivio> To je dost možný. Spíš mě ale napadlo, jestli to nebude prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku) :-D

Čtvrtek 30. června 2011 v 8:09® hecht
hecht

osprey> No vidíš, jak se říká: co člověk, to názor. Nebo taky: dobrá rada od každého smrada :-))

Čtvrtek 30. června 2011 v 6:56® Shrek
Shrek

Jistě jste si všichni důkladně prohlédli obrázek. Je zde totiž ještě varianta, že by to mohlo být prasklým jezdcem, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku). Ale je to čistě a jenom můj názor. :-D

Středa 29. června 2011 ve 23:14® hecht
hecht

osprey> Nechcu dělat chytrého, ale tak trochu se mi zdá, že tam je prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku). Možná se ale mejlím, což bych ale velice nerad.

Středa 29. června 2011 ve 22:24® mvincik
mvincik

osprey> Já vím co tomu je. Je to rozbitý… :-)

Středa 29. června 2011 ve 22:07® osprey
osprey

Sander> Ještě nechám vyjádřit Příchyho s kerobem. Pak to buď vykuchám a pokusím se nechat vyrobit náhradu anebo to pošlu Kanclerovi do Brna.

Beru to i trochu jako oživení téhle rubriky.

Sám si to ale rozhodně udělat nedokážu, takže cizí pomoc vyhledat musím. Možná využiju i tvou nabídku. Páč to ale není jediné Aero, co mám a k vodě chodím jako když nechodím, tak to ještě chvíli vydrží.

Rozhodně ale díky za nabídku. Třeba na ni dojde.

Středa 29. června 2011 ve 22:02® Sander
Sander

osprey > není to zase tak složitá součást, když ji vyjmeš, dáš mi ji, já ji změřím a nakreslím a pokud bude správná konstelace hvězd a minimální erekce na slunci, možná bych tě to zadal do výroby jako šmelinu I. kategorie.

Středa 29. června 2011 ve 22:02® osprey
osprey

Tý vole… Celá hrobařská četa.

Jestli vono to není tím, že tam je prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku). Jasně to tam vidím. :-D

Středa 29. června 2011 ve 21:58® sonic
sonic

Sander> mě se spíš zdá že to bude prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).

Středa 29. června 2011 ve 21:52® osprey
osprey

Sander> Tak ty nejsi ani lékař ani patolog. Ty jsi hrobník:-D

Středa 29. června 2011 ve 21:37® Sander
Sander

osprey > já teda nevim, ale podle mě je to prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).

Středa 29. června 2011 ve 21:24® osprey
osprey

Pro Příchyho a keroba, kteří se mi snažili pomoci sem dávám fotky svého „nemocného“ Aera.

Příznaky choroby – kličkou se dá stěží otáčet, navíc se ten odpor uvnitř všelijak mění

Moje diagnóza – prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).

Samozřejmě uvítám, když se do vědecké disputace pustí i další přítomní lékaři a patologové.:-))

foto/diskuze/privlac/2011/th-img43616.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img43617.jpg
Úterý 28. června 2011 ve 21:34® Scanix
Scanix

Sander> jinak http://translate.google.com/#…|cs| pomuze ;-)

Úterý 28. června 2011 ve 21:33® Sander
Sander

Scanix > dík.
Ty wole, to by měli tahat už smažený ryby, no ne?
Budu muset k rákosníkům ještě zítra, pár jich tam ještě maj.

Úterý 28. června 2011 ve 21:33® Scanix
Scanix

Dejwík2504> to je dobry, pry nevim :-)

Úterý 28. června 2011 ve 21:32® Scanix
Scanix

Sander> cte se to „Shijie fan“ a znamena to priblizne „svetova panev“, spis bych to videl na hrnci nez wobleru :-)

Úterý 28. června 2011 ve 21:31® Dejwík2504
Dejwík2504

Sander> ????

Úterý 28. června 2011 ve 21:28® Sander
Sander

Nevíte co znamená nápis na vobleru ??? ?